СДС излезе на улицата заради решение на ЦИК

СДС приключи ХХ национална конференция с митинг пред ЦИК. Делегатите изминаха разстоянието от НДК до ЦИК със скандирания "Оставка", "СДС" и Победа".

Обратно в новината

Коментари - СДС излезе на улицата заради решение на ЦИК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отдавна не симпатизирам на СДС, най-вече заради раздора и обединението с Костов, това са две противоположни за мен неща които ми изглеждат меко казано смешно. Та мнението ми е че трябва да ги допуснат до участие в изборите още повече че кандидата за Плевен е и настоящ кмет. Не е редно да му режат пътя така, хората трябва да решат дали го искат за кмет или не! До колкото разбрах някаква партия от неговата коалиция имала проблем с името, ми да я махнат само нея и да се решава проблема!

В СДС останаха само най - качествените политици и доказатилство за това е че от 10 - години не са във власта, но не са се отказали от синята идея за демократична България! и колкото по рано го проумеете - толкова по добре за всички българи!

Това с проумяването ще почака доста дълго.

Тази партия СДС беше едно голямо недоразумение. Тьй като отдавна са "УМРЕЛИ",сега са решили да демонстрират признак на живот. Народьт много добре помни "хаоса и грбежите", които царяха по време на вашето управление, така че, вашите физиономии са ни втрьснали.

За да бъде ясно на всички трябва да се знае, че тия лумпени бяха докарани в София с автобуси. Дори на "конференцията" си пускаха всеки, от кол и въже, за да има вид на някаква "масовост". Истината е, че това са един файтон хора, лично заинтересувани. А някои дойдоха, защото ги е страх да откажат на партийните "водачи". Изобщо не им се ходеше. Много седесари не дойдоха. Всъщост дори редовите седесари няма да гласуват за тия смешници.

Малка, смешна, креслива и досадна групичка...

Зеленогорски иска да управлява града 20 години.Града е в лошо състояние от шуробаджанаците му и неговата мафия.Толкова години му стигат.СДС не съществува след грабежа за 1 долар.

Много сте прави господа от СДС,ама престанете да си въртите опашките на всички страни и хоемете една постоянна политика в действията си.

колкото и до плюете по СДС, само там има нормални политици, хора с знания и акъл. За това ги секат в долно цачево и голямо фидосово, за това и кандидатите за президент и вицепрезидент са им най-подготвени. може да не са фолк звезди, бивши комунисти или техните гардове на са компетентни. държава се управлява с знания и опит, а не се оправдаваш, че света ти екрив, че несправедливо не те искат в Шенген. на калпав.... вълната му пречи, или Станишев.

Докато си пиех кафето на Христо Белчев мина така наречения протест- гледах участниците и се чудех откъде са успели да съберат тези странни типове. Ако в СДС по твоите думи са хората "с знания и акъл", те очевидно не присъстваха.

Нещо става ; И не е никак на добро .

Става... Става, че сам като се направиш малечко, даже да сурнеш всички поддръжници (състоящи се предимно ръководството на "идеята"), никой не ти обръща внимание. Прав си - това никак не е добро! Още повече, че тия дето запълват "празнината" в пространството са обикновени лакирани маймуни.

Цитираната-от-Вас `Идея` няма нищо-общо с моите-лични идеи, SUV (Sport-Utility Vehicle ? ) ; освен може би някои чисто-академични категоризации ; отделно -- тяхното неясно-защо-решено отсъствие от форума тук, комай отне чисто-академичната жилка ( А тя също е необходима ! ) ... А смислени/обещаващи решения се постигат единствено-и-само с взаимо-уважителни отворени дискусии -- не бихте ли се съгласили ?! (Ерго -- ще бъде удоволствие да отговоря на въпросите Ви .)

Да яха им дали поне по една метла ,за да почистят улиците.За друго не стават!

Като не стават за друго, защо им отказват регистрация или май ги е шубе герберите, че Зеленогорски пак ще бие, та затова искат още на входа да го спрат.

Мисля, че в Централата на СДС лежат разни мързеливи, разплути и посредствени функционери. Такива не БИВА да управляват държавата.

Нека хората преценят кой да управлява държавата и кой не!!! Но на Герб не им стиска да изгубят Плевен от многомандатника Зеленограски.

Все пак въпреки това което се превърна България след 20 г преход в СДС и ДСБ могат да се търсят най-качесвените хора в смисъл не лумпенизирани или свръхнамахани кото лидера си. И ако имате познети с открити политически убеждения сигурна съм че най- интелигентните са от сдс ли дсб. Просто защто колкото иизкривено да е всичко все пак това беше най-точата антикомунистическа теза на прехода. Гебр идват на власт 20 г след 1989 и то с ледер който се носи ама дълбоко и убедено пресантимент към Живков.

Иванова, гледай си реституцийката, джанъм!

на колко сте години? тези клавиши не ги оцелихте. ако всички интелигентни в сдс боравят така с компютрите, тогава не се чудя защо великата ви партия е в забвение.

е да мачо и мучо... Номер едно съм аз.!!

Днес бяха "сдС" на манифестация в София. Утре ще демонстрират "рзС". Дано те да се представят по - добре от вече компрометираните днес политически трупове - СДС + ДСБ.

Тия пък какви са? Това да не ви е преди 10 години. Освен няколко тъпи стари бабички и дядовци реститути, кой си спомня за вас?

Жалка картина. Вече никой не ги брои за живи, а те се напъват да ги забележат. Най-добре да вземат да се обесят, както още на времето ги беше посъветвал Венци Конят.

Е... ако не бяха те... ти щеше да се обесиш зимата на 1997. Ама ти е къса паметта или си мунчо който е бил хранен от мама и тати. Бързо забравихте хляба от по 4000 лева 1997 след като родителите ви ги спестяваха 20 години тези пари по банките.

Време е да престанат гнусните опити за манипулиране на фактите от близкото минало. Никога хлябът не е струвал 400 лева както и басните за купонна система в България пробутвани от фалшификатори на истината. А истината е, че банковата криза и инфлацията по време на Виденов, беше предизвикана и управлявана от една западнала днес къща на ул.Раковски, по сценарии, написан от чичо Сам и вече отигран в Чили при събарянето на Алиенде. Не е случайно присъствието на малка групичка от надъхани до зомбиране антисоцове в подготовката и провеждането на вандалщината срещу парламента, в "барикадите" на пикльовците затрудняващи травика по кръстовищата в София и координираната медийна истерия срещу законно избраното правителство. Последиците от това са очевидни. Доразсипване на останалото в държавата след ликвидационните съвети, обогатяване на сините партийни гаулайтери и тотално разочарование и отлив на ордите тичащи по митинги.

лесно се забравят тези времена. революцията си унищожи децата. за съжаление вашите избиратели от сдс и нашите баби и дядовци от старото бкп избраха герб. докато в българия има хора, които са политически мазохисти. социалдемократи, либерали и десни центристи нямат шанс. бб е желанието на политмазохистите, които се радваха на тато. приземявахме се и преустроивахме се при тато. все нещо се повтаряше, що тато каже. тези, които си бяха с истински леви убеждения и критикуваха, бяха глас в пустиня. а хората с консервативно мислене си живяха в техния свят. за 20 години преход българия се върна на същото положение, в което се намираше по време на тато. маса политически зомбита гласуват за собствените си поробители.