СДС почерпи за 33-годишнината от създаването си с торта в парламента

Председателят на партията благодари на тези, които са били по митингите и призна не можахме да сбъднем мечтата за средна класа в България, но работим в тази посока

Обратно в новината

Коментари - СДС почерпи за 33-годишнината от създаването си с торта в парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде наздраве, нека Ви е сладко !!! Иначе никога не съм гласувал за Вас !!!

Съюза на Държавна сигурност (СДС) бил почерпил.... ха ха ха!

По би подхождало "бели бъбреци", вместо торта.

Убийците на съвременна България, работили само на ползу джобу под възторжените подскоци на слабоумници.

СДС умря преди много години. Умря скоропостижно, още преди да проходи. Умря заради нищожества като Филип Димитров, Георги Марков, Александър Йорданов, Иван Костов, Надежда Михайлова и прочие и прочие службогонци. Днес група индивиди паразитират върху това име единствено и само с цел лично облагодетелстване. Мир на праха му!

Имаше СДС в началото на промените ,но тяснопартйни интереси ,лични амбиции и Гаргамел Костов го съсипаха до СДС от една шепа хора лузери присламчили се до Бойко Борисов за фон пред ЕНП и лични облаги .Даже Румен Христов се бори да е в НС ,за да си гарантира висока пенсия чрез Борисов за депутат.

Имаше СДС, има и ще има! Иван Костов само направи опит да убие СДС, но не успя! След като предостави властта в партията на Надежда Михайлова, очакваше, че като и свирни, тя ще му я върне. Като не стана това, тръгна да я съсипва. Правилно сега сме в коалиция с ГЕРБ. Нямаме сили да се противопоставим на ГЕРБ в дясното пространство и такова би било вредно за нас. ГЕРБ е народняшка партия, ние нямаме такъв манталитет, няма да ни отива. Бойко играе в това направление, като завършил академията на Бай Тодар!

кой ги брои за живи.

Цифрата е 33, защото толкова били членовете на дружинката, заедно с роднините на Румката Христов.

Ей, ненаядоха се Гешев, много ти благодаря, че разбойници като КОСТoffса още на свобода, иначе ще ни приемат в Шенген!

Честито на всички бивши и настоящи седесари и се гордейте с нашата досегашна дейност. Според мен Румен Христов бърка, в България има изградена средна класа с високи доходи. В момента учителите, лекарите получават средно около хиляда долара. Да, ние сме на последно място по доходи в ЕС, ама тръгнахме със забавен старт, при това с две крачки напред, една назад! Кое ни различаваше от Полша, Румъния и останалите? До 1996 година страната ни претърпя два фалита, бившата комунистическа партия продължи да има обществено влияние, бившите служби продължиха своята дейност. В резултат заплатите от по 10 долара и пенсиите от по 3 долара през 1996 година ги помните, лепнатото петно - прякор Мистър 10 %, че от всяка приватизационна сделка се открадвали 10 % ги помните, демонизирането на Иван Костов, че приватизирал половин България го помните, което продължава и досега със записите за шкафчетата, чекмеджетата, кюлчетата, пачките и пр. пр. Хората, които сега заявяват, че надеждите им били откраднати, са били наивни, просто са имали свръхочаквания! Разбира се, повечето го казват по политически причини, за да обезценят постигнатото! И накрая, изобщо не е вярно, че сме твърде малко и нямаме влияние. Когато се явихме самостоятелно след разпада на Реформаторския блок поотделно с ДСБ и Да България, трите партии имахме приблизително равен резултат, мисля бяхме съвсем малко след ДСБ и пред Да България. Поздравявам ръководството и за мъдрото решение сега да бъдем заедно с ГЕРБ! СДС и ГЕРБ са две от партиите, членки на Народната Партия и така предпазваме страната ни от спасители като Слави, Кирил Петков, Костадинов и следващите, които ще се появят!

Създадения преди 33 години Съюз на демократичните сили не съществува. Той се разепи на четири (три СДС-та, и едно БЗНС). Едните се нарекоха правоприемници. ама то все едно аз да се прекръстя Христо Стоичков и да твърдя, че съм носител на златната топка.

Вени, на тъп се правиш, ама ти отива! Ако си смениш името на Христо Стоичков, си оставаш правоприемник на тъпотата, не на Златната топка!

Това са "шарлатаните " и "шафрантиите " на Тиквата ...нищо общо със СДС

Шарлатанията е при Простото!

Каква торта , цървул прост - партийката ти се състои от теб и тъща ти. Приши се към ГЕРБ та да се вихриш в парламента .

Забравяш "Видния от всякъде еднакво".

Имаше читави хора,в тая фалшива партия,но такива мазници и крадци, като тоя на снимката, съсипаха всичко!

По-скоро помен "за упокой"!

За какво черпиш, като вече не съществува. Все едно да черпиш за 37 г. от създаването на Витоша и Средец

Създадохте средна класа от необразована и корумпирана администрация плюс собственици на фирми на държавна издръжка, връщащи част от пая към партията- майка.

Наистина ли трябва да гледам кривата мутра на тая рублофилска пача Шаренкова след всяка статия?

Една две торти ще да са им предостатъчни за членовете на групировката им дето са останали и са се наврели в НС.

33г - Предатели, това е СДС (БКП)

При комунизма България поне РАСТЕШЕ като населелние.. А сега НАМАЛЯМЕ заради турските ШПИОНИ и турските фирми - А1 и Виивкаом( разболява цяла България с РАК и Левкемия) и Агенцията за бежанци. САЩ е боклук.... Турци и негри са африкански и турски ШПИОНИ... Турците в България, след 1990 г, чакаха да се караме по между си ние, българите за да ВЗЕМАТ власттта и да ЗАВЗЕМАТ България... Затова и през 1992 г ( за да сложат СДС да управлява България за 1 година) накарали оня идиот- ФИлип ДИмитров ( от СДС) да направи- "" Агенцията за бежанци"", за да могат ЗАКОННО да прехвърлят Ислямисти през турската граница )... Трябва да ЗАКРИЯТ Агенцията за бежанци. Предателите ( като поп Кръстьо) Работещи там, да си търсят друга работа.. А парите от тая Агенция, да ги дават на бедни и безработни БЪЛГАРИ.

Да речем, че си прав! Но да те попитам,ти отказа ли се да ползваш мобилния си телефон?

Като ЗАБРАНЯТ на А1 и ВИиваком да слагат станции в градовете, като ЗАБРАНИХА Пушенето в Заведения, и тия фирми сложат станциите си ДАЛЕЧЕ от градове и села а поне 5 километра, ще се оправят нещата... От мобилния интернет, на Мъжете им РАСТЕ дупката на занника, а жените стават - супер ГРОЗНИ. Най- добре е Кабелен телефон и кабелен Интернет.

Да го бяха съчетали с опело.

45 Години Стигат -и кво стана, още толкова

Жалки нещастници. Повръща ми се.