Моника Янова спечелила и обществена поръчка за 1,7 млн.

Фирма на нашумялата пиар специалистка Моника Янова е спечелила обществена поръчка за информационна кампания в рамките на проект "Спри и се прегледай", изпълняван от Министерство на здравеопазването. Това съобщи пред журналисти депутатът от СДС д-р Ваньо Шарков, член на парламентарната комисия по здравеопазване.

Обратно в новината

Коментари - Моника Янова спечелила и обществена поръчка за 1,7 млн. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не съм адвокат на Моника, но как всички се вторачихте в Моника, а не погледнете далаверите на Цветелина Бориславова, позор на десните!!! Щерките на Костов къде са?

Това е елементарното седесарко-ДСесарско поведение и мислене. Някой като е личностно свързан с политическия противник да не може да работи. С какво тези галфони са отлични с проявленията от миналото. Очаквам следващите избори поне тия боклуци да се разкарат.

Хей, на таквиз другарки, ашколсун!!!

слушам как тоя и оня крали. Обаче няма никой в затвора и съда всички оправда. Значи не са крали. Това дето уж будило съмнение у тоя син паток е една голяма всеизвестна истина. Сменя се властта. Сменят се дори някои фирми дето печелят поръчките и търговете, но обикновено надолу подизпълнителите остават същите. Корупцията е дълбоко заложена у нас - ориенталски манталитет. Заложи я сериозно и Костов с ограбването на народа и с подаряването на предприятия за жълти стотинки на свои хора. Частния капитал у нас тръгна като мафиотски, тъмен и скрит преди повече от 20 години и няма кой да го осветли. Като видя сини мутри да реват от корупция ми става жално и смешно - с 2 файтона хора няма кой да ги чуе. То на следващите избори ще им лъсне бройката мижава. Трябва да бъде очернен Станишев - това е. Освен жалки напъни нищо смислено не раждат сините.

като е съпруга на сергей не трябва ли да работи ,много си посредствен г-н шарков

как може в тая бедна страна да се прускат толкова много пари,някои да ги вземе офизялно,уж ,че не кражба?

тези 1.7 милиона не са ли били за прокта "бебе за станишев"?

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВСЕКИ -тъй като HPV е вирус,който е ДОКАЗАН ПРИЧИНИТЕЛ НА РАК НА ШИЙКАТА НА МАТКАТА У ЖЕНАТА,И НА РАК НА УСТНАТА КУХИНА У МЪЖА И ЖЕНАТА В 70%, И се предава по полов път ,по-добре ДА ИМА ПИАР КАМПАНИЯ СРЕЩУ БЕЗРАЗБОРНИЯ СЕКС ,ТЪРГОВИЯТА СЪС СЕКС И ПРОСТИТУЦИЯТА,ОТКОЛКОТО СКРИНИНГ ЗА ТАКЪВ ВИРУС.Установено е,че над половина войници напр в Мексико са заразени по полов път,НО МНОГО СЕ ИЗЧИСТВАТ САМИ,ЛЕЧЕНИЕ НЯМА,ВАКСИНА ИМА,А РАК СЕ РАЗВИВА СЛЕД ДЪЛЪГ ЛАТЕНТЕН ПЕРИОД -СРЕДНО 10 ГОДИНИ ..АНАЛОГИЧНО И ЗА ДРУГИТЕ ПОЛОВО ПРЕДАВАНИ ИНФЕКЦИИ ,ОТ КОИТО СЕ УМИРА В МЛАДА И СРЕДНА ВЪЗРАСТ -СПИН,ХЕПАТИТ,СИФИЛИС ...За социално значимите заболявания,за които НЕСПЕЦИФИЧЕН РИСКОВ ФАКТОР ЗА ОПАСНО НИСКИТЕ ЗАПЛАТИ И НИСКАТА ОБЩА И ЗДРАВНА КУЛТУРА -ПОВИШАВАНЕ ЗНАНИЯТА,ОБРАЗОВАНИЕТО И КВАЛИФИКАЦИИТЕ ,И ЗАПЛАТИТЕ -ЗА НОРМАЛЕН СТАНДАРТ НА ВСИЧКИ.ОЛИГАРСИТЕ С КРАЙНО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ ГИ ИМА САМО В РУСИЯ И ИЗТОЧНА ЕВРОПА ,като това отнема диспропорционално много от общите ресурси

Дай боже всекиму добри и големи поръчки!

Моника отдавна е ясна за всички - няма да я нарека с точната дума, за да не ми цензурират мнението! Но Станишев как ще се изправи пред електората си, за да обясни, че не е бил наясно с всички тези далавери?

А дали все пак не е време някой да я нарече "с точната дума"? Понеже ние любезно избягваме да го направим, докато тя най-невъзмутимо продължава да си лапа парите на данъкоплатците и да инкасира печалба от личните си взаимоотношения с възрастни банкери и млади политици с неопределена сексуална ориентация... Как им викаха на такива жени?

Абе тя думата е ясна, ама аз едно не разбирам - Моника нито е млада, нито е хубава, как успява да ги впримчи тези мъже и да изкара толкова пари от тях и покрай тях?

Ама защо мислите, че има далавера - наистина се провеждат такива мероприятия и те са полезни и задължителни за държавата. Въпросът е дали тази Моника наистина е спечелила честно, а не заради връзката си с Педи Гри Пал, и дали цената на работата й е реална.

Ама такива черва са. Няма оправия.

Ако не е Моника, друга фирма ще вземе парите.Както чуждите експерти взеха милиони, за да кажат дали АЕЦ "Козлодуй" е безопасна централа, когато всички знаеха,че е.

Днес пиарите са общи, в следващия парламент БСП и ГЕРБ в коалиция, а в по-следващия парламент вече ГЕРБ ще е един тъжен спомен. Този филм сме го гледали вече с НДСВ.

дали-надали

В следващия парламент мнозинство ще има БСПГЕРБ - нова партия /Българска Социалистическа Партия на Граждани за Европейско Развитие на България /.

е в Горубсо 800 човека чакат една година 1млн. лева за заплати от оня боклук Захариев, тука стринка Моника тия пари си врътка самичка, даже Доган малко завижда ....

И това решение е взето в разгара на медийния скандал около парите, които Моника е получила от Хохегер??? Толкова ли не са могли да изчакат да видят резултатите от разследването на парламентарната комисия? Или са бързали да си вземат комисионните?

Не прочете ли, че Стефан Константинов е подписал решението в последния си ден като министър? Явно това е било най-спешното и животоспасяващо решение, което е трябвало да вземе, преди да сдаде поста. Ех, комисиони, е-е-ех!

Ама какви са тия измислени държавни поръчки, отдавани на частните фирми на любовници и роднини на крадливите управляващи?! Ами тези простотии не могат ли да се свършат от държавните чиновници, които получават заплати да това в съответните министерства?! За какво по-точно подобни пачи получават милиони??? Тъй-наречените "обществени поръчки по програми" са просто още един начин за източване на държавните пари чрез аутсорсване на задачките, които всеки държавен чиновник-михлюзин може да изпълни за ден-два. Спрете с тия скъпо платени простотии и натоварете и без това раздутия и бездействащ административен апарат да извършва това, за което е на щат, а със спестените пари ще можете да платите престъплението на Милен Велчев по външния дълг, без да се налага да посягате към други държавни пари.

Ама хич не си наясно как стоят нещата

Много е наясно човека. как през соца чиновниците можеха да бачкат, сега само аутсорсват. Кой тогава бече ПР?

Много правилно казано!

При толкова разходи за пиар,то излиза прекалено скъпо да се правят профилактични прегледи.Отнема от заплащането на извършителите на медицинска помощ ,за някои ,от които са предвидени обичайните опасно ниски заплати .Освен това се отнемят от ресурсите ,с които биха могли да се купят консумативи и реактиви за изследвания напр реактиви за наркотици в урината,реактиви за кръвна захар в спешна помощ ,еднократни консумативи -маски за кислород ...ИЗВОДЪТ,ЧЕ В НЯКОИ СЛУЧАИ ПРОФИЛАКТИЧНИТЕ ПРЕГЛЕДИ НЯМАТ очакван ЕФЕКТ,ЗАЩОТО И ТАКА СЕ РАЗВИВАТ БАВНО ИЛИ СРАВНИТЕЛНО ДОБРОКАЧЕСТВЕНО,И РАЗХОДИТЕ ЗА ТЯХНОТО ОТКРИВАНЕ ЧРЕЗ МАСОВИ ПРЕГЛЕДИ ИЗЛИЗАТ ПРЕКАЛЕНО СОЛЕНИ,ЗА ДА СА ОПРАВДАНИ -ВЕЧЕ ПИСАХА И В ЗАПАДНИ СТАТИИ ...,а тези разходи за реклами биха могли да спасяват повече живот и да осигурят човешки стандарт без преждеверменна смъртност от стрес от опасно ниско заплащане..НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ,ЧЕ ХИПЕРДИАГНОСТИКАТА НА НЯКОИ СОЦИАЛНО ЗНАЧИМИ ЗАБОЛЯВАНИЯ-ИСХЕМИЧНА БОЛЕСТ,ИНФАРКТ ,ИНСУЛТ СЪЩО ВОДИ ДО ПРЕРАЗХОДИ /ИМАЙТЕ ПРЕДВИД ,ЧЕ В САЩ 25% ОТ ИНФАРКТИТЕ СА СВЪРЗАНИ С КОКАИН /

-там ,реформите,основно ще включват СЪКРАЩАВАНЕ НА МЕНИДЖЪРИТЕ И ПИАР-ите ,И ПРЕХВЪРЛЯНЕ ТЕЗИ ДЕЙНОСТИ НА ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ НА МЕДИЦИНСКИ ДЕЙНОСТИ ,с което се очакват 40% съкращения на разходите и там,макар че,там бюджетът на здравеопазването е 130 млрда паунда ,над 2 пъти повече от бюджета на отбраната ,като нови 2 млрда са за НЕОТЛОЖНАТА ПОМОЩ ,ЗА ДА НЯМА ЗАПУШВАНЕ В СПЕШНА ПОМОЩ ОТ НЕ-СПЕШНИ СЛУЧАИ,КОИТО БИХА ЗАСТРАШИЛИ ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО НА СПЕШНИТЕ СЛУЧАИ,А ОПЛ/много от тях -азиатци,завършили в азиатски държави ,не-обучени достатъчно в ОМП и език/ ТАМ ДАВАТ ЧАСОВЕ ЗА СЛЕД СЕДМИЦИ

какво от това. Кой даде Горубсо на ДПС мултака? Да не би Златев Нефтохим да не е под шапката лично на Борисов. Ами оня Бирата забравихте ли го? Ами СРС татат забравихте ли ги?

Значи или дамата е много способна, или между ГЕРБ и БСП няма никаква разлика, щом и пиарите им общи...

Много ми е интересно в какво точно е добра тая Моника Янова-Йосифова-"Станишева", освен в спането с банкери и политици. С последния политик от списъка й дори спането е под въпрос. Аз лично не съм виждал нито една нейна ярка изява, нито като журналист, нито като ПР.

Освен, че е известна като бивша жена на с 20 години по-възрастен банкер, и като сегашна жена на Сергейчо, с нищо друго не е известна...

Бившият, банкерът не е 20 г. по-стар, а 30+.

ништо не е нормално ?????

Не става само с ядене и плюене, трябва и акъл.

Защо не направите най-после нещо смислено, ами само ни занимавате с личните ви дразги и немощ!!! Това ли са най-наболелите проблеми. Комисия след комисия за какви ли не тъпотии. Парите на данъкоплатците отиват за невероятни глупости, а в същото време няма пари за образование, екология, или здравеопазване. Тези дребни душици да се махат!!!

Тоя пък бетонен комунист какви ги пише!

След като борисов 3 години плю по Станишев и вижда ,че е без резултат сега на линия са сателитите му Яне и Сините .Комисия след комисия в парламента за разследване "грандиозните" престъпления на червените.То не бяха помилвания ,то не беше гражданството или договори. Целта е ясна, дискредитация на Първанов и Станишев ,и то с предварителна пушилка ,а че нищо няма да излезе от тази трънка е ясно.

sawo

Какъв да е резултата? Колкото и да го плюе, повече от това едва ли може някой да го намрази...

Явно е -че си много информиран Обясни тогава-как е ставало така, че 1952г Нар власт варва един човек в затвора-първо в Скравена, след това-на остров в Дунав-срещу Белене и го освобождава чак след Априлския пленум 1956г?

През 1923 какви работи са ставали -в шлепа и на дъното на Дунав. а пък преди това комуниста Ивайло взел че отрязал главата на сакатия цар Константин Тих.Накъде сте се запътили.

способни хора много. ама що ли всичките нямат по една водеща пиар компания, а? такива поръчки изобщо не се печелят случайно.

Ще спечели защото е способна. А вие се -десарите само съсипвате. Затова в следващия парламент няма и да ви има.

А Първанката доволно потрива ръце!

сурогатното майчинство и компания ( без консумациа,естествено) , се оказват доста платена далавера - стига да се предложиш на правилния ..ей

Невероятна професионалистка е тази мацка, ей! От банкер директно на мин.председател скочи, при това забърса и поръчки за няколко милиона - ами браво на нея! Аз не го мога това - само уважение към таланта й!

Верно си го казал. И моето мнение е това.

Има и други още по-талантливи от Йосифова-Станишева! Без да са ПиаРки, но пък са доста секси и дашни! Напр. Светославова-Борисова - банкер, милионер, финансов и енергиен бос (всички професии в м.р. според най-новите американски лингвистични стандарти). Няма вече професия учителка, има - учител; няма лекарка, има - лекар и т.н. Нашите продажни филолози искаха и кирилицата да я заменят с нещастна латиница!

Мафия