Лъвчето ”порасна”, СДС спира вътрешните битки

Вътрешните битки ни носят само загуба и това време трябва да свърши за българската десница, заяви лидерът на СДС Мартин Димитров пред делегатите на 20-ата национална конференция на партията в зала 1 на НДК, която се проведе с ново лого - "пораснало" лъвче.

Обратно в новината

Коментари - Лъвчето ”порасна”, СДС спира вътрешните битки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-точно би било "проскубаното" лъвче. Жалко за пропилените надежди за промяна на милиони от нас...

Време е десните на СДС да престанат да вдигат пушилка. И да се вгледат в себе си, а не да плюват левите под път и над път, с повод и без повод. Хората чакаха нещо ново от тях, а седесарите се държат като счупен грамофон или като Мирча Кришан с неговата краставица. Банално, глупаво, вече видяно стотици пъти. Резултат - нула. По една проста причина - беден народ няма десни убеждения.

Той, самият Иван костов и ДСБ, а не СДС, ще ви покажат как стоят нещата и кон боб яде ли...

И кое по-точно му порастна на лъвчето? Може би и без това голямата уста и децибелите на крясъците. Иначе почти незабележимото му присъствие и склерозиралите от повтаряне антиком лозунги, отдавна не впечатляват никого, а носталгията му по многолюдните някога митинги, буди колкото съжаление, толкова и досада от непреклонната упоритост да се сервира все една и съща вече мухлясала манджа.

При 1 процент привърженици на СДС е смешно да ни занимават толкова много с шепа хора. Имаме други, съществени проблеми по оцеляването ни, за да ни тревожат емоциите на абстрактни хорица без значение за нацията...

Благодаря за добавката. Има още десетки хиляди примери.Целта ми не е косвено да хваля една партия защото е крала по-малко от друга, а да покажа общото в безнаказаната наглост на всички досега управлявали ни партии и защо е тоя голям мерак за власт. Ако ГЕРБ са толкова почтени защо не освободи пазара на енергията, а със закон /наредба/ е закрепостила голямата част от гражданите към тплофикация, която непрекъснато дига цените и веднага след това дигат цените и енергото./ Това не е монопол, както заблуждават, а чиста проба държавен рекет с цел повишаване постъпленията в бюджета от който вече се краде лесно и безнаказано. А че тройната коалиция се е оляла, това е друго.Това е само друг пример.

ДА ЗАРАДИ ВАС СЕ ОТКАЗАХ ДА ГЛАСУВАМ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА СИНЯТА КОАЛИЦИЯ

ПО-ДОБРЕ АЗ ДА ТИ ДАМ по-прости ПРИМЕРИ; защото другото МНОГО ТИ Е КЪСА ПАМЕТТА, от преклонните ти години е... 1. 9те милиона завлечени от кметът на Кърджали за "водното огледало" 2. тримата енергиини министри на тройната, направили далавери за милиони 3. констатираните от ОЛАФ далавери на тройната за милиони 4. подписаните договори за проекти за милиони, НО без обезпечение 5. не забравяйте и спрените милиарди заради КРАЖБИ на тройната и БЕЗНАКАЗАНОСТ 6. ремонта на социалния дом в Стара Загора за 11 милиона лева 7. автомобилът "пепелта от рози" на министър от кабинета Станишев 8. заменките на гори за 1, 5 Милиарда лева. 9. глобата на ЕК с 20 милиона евро заради неправилно изплатени дирерктни плащания на фермерите за 2007 10. ЕК спря милиони евро по европейкси проекти заради кражби

Лъвчето толкова е пораснало, че вече е направо на смъртен одър.

Спират пънкането вътре помежду си засега, ама вече когато електоратът отдавна го няма, няма-а-а.....Значи толкова са държали на него.

К`ъв лъв, бе, де го виждате? В цирковата програма отдавна вече нямаме такъв номер...

Питаш: "Какви прилики виждаш между БСП и ГЕРБ бе?" ОТГОВАРЯМ: Това е криминалната обща основа. Ще ти да по-прости примери, защото другото явно не можеш да разбереш. 1.Безнаказано забогатване чрез властта /схемата е: бюджет-договори-комисионни, консултантски договори, корупция във всички сфери на властта/. 2.Стимулиране и закрила на битовата престъпност особено сред циганите с цел отвличане на вниманието /волейбол между МВР и съд/. 3.Законодателство, осигуряващо закрепостяване, насилие и изнудване на гражданте /топлофикация, енерго, санкции и глоби за беззащитните и т.н./ 4. Реална държавна защита само на най-богатите. Останалите вълци ги яли. Това е 22 години. И наивниците или агитаторите като теб ще намаляват така както и електората на БСП, СДС и останалите криминални партии.

Какво ти лъвче,по-добре си нарисувайте хамеЛИОН.Най-добре ще ви отива и си запазвате лион-а.

Агентът Костов измами хората и разби СДС. Време е да се каже истината за крадливия брикет!

Най-кухата политическа формация,донесла всички щети и цялата мъка през последните 20 години на България!Или по-скоро на остатъците и,които все още не са изядени от синята ненаситност!

Мартинчо,Мартинчо добре че си вярваш,късно е вече изгубихте вярата която хората имаха към вас.Онова което беше през първите години никога няма да се върне.Костов и сие убиха демокрацията и итусиазма в СДС.Бог да ви поживи.

Хубавото усмихнато лъвче, което събираше милиони под сините знамена, се превърна в измършавяла, озъбена, фъфлеща и проскубана котка, която си мисли, че е зрял лъв - много прилича на Марвффтинчо Димитров.

Късно е, чадо. Мандалото хлопна. Както и да го разкрасяват лъвчето, то ще си остане един политически импотентен лъв. Лъв-скопец. Хората, които навремето подкрепаха СДС се чустват излъгани. Синята идея беше предадена в името на лични интереси на партийни функционери. Така СДС максимално се доближи до БСП. И сега, съвсем естетсвено те вече са един файтон хора. Но какво пък, да им пожелаем успех. Все пак по-добре СДС, отколкото БСП.

А ДАЛИ ЛЪВА Е РЕЗАН КАТО ТЕБ

Браво Митко. Имаш напредък в политиката. Още малко ти трябва и ще разбереш, че този ти извод важи и за останалите законни партии. Също така, че президентската институция за сега е излишна, а ходенето да се гласува за мафиоти е безсмислено. За 20 години ни направиха почти всички на МИТКОВЦИ, но твойта констатация ми вдъхва надежда.

Съгласен съм и другите партии са същите.. таковаха ни майката 22 години !

Мими така ще ви оправи рейтинга, че чак на парламентарните избори ше мирише на оправено. Ха да ви е честит Мими седераса и Мики Маус. ;)

За стъклен дом не знам, но при нас в цирка търсим палячо. Ако иска Мимито - да заповяда. Хората отдавна му се смеят.

ТОЯ НЕ СПРЯ ДА ДРЪНКА ГЛУПОСТИ! Какви прилики виждаш между БСП и ГЕРБ бе? Коя демокрация била в обастност бе Догане номер две? Та за това ли подкрепи БКП‌, ДПС и РЗС при вота на недоверие бе с ЦЕЛ, да се върне тройната коалиция на власт, щото сега демокрацията била в опастност, а по време на Сергей и Доган е била много сигурна? АМАН ПИШМАН ДЕМОКРАТИ КАТО ВАС!

Я по добре кажи какви разлики виждаш в работата на партиите . За мен са все едни л...а незвисимо от цвета.

Какъв СДС, като депутатите им са били партийни секретари /БКП/

Ха ха , това е от емблемата на Пежо коли под наем.:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Май същата фирма им е правила лъва и на седерасите!

Скъпи ми Димитров, Мартине - докато корумпета като Бакърджиев и Софиянски напъват да "обединяват" дясното, "битки" не само ще има ами и твоето "дясно" е на път да изчезне...

Мартине,ти не спази договореностите с ДСБ и по този начин обиди и пренебрегна нас,твърдото ядро на ДСБ и на Синята коалиция.Аз ще гласувам на 1-ви тур за Светльо Витков от Хиподил,защото ТРЯБВА да се гласува,а на 2-ри тур за този който е срещу ГЕРБ,защото не бива цялата власт да се съсредоточава в една партия!

Абе не им ли писна на тия политически трупове да се навират като зелени мухи???

....и заприлича на проскубан махленски котарак!!!!

+ 6 !

Няма нормален човек да гласува за СДС и БСП. Това са хората които унищожиха България!

Както и за ГЕРБ.

И за НДСВ.....

Мисля, че ако се съберат Цветан Цветанов и Мартин Димитров, ще се получи тандем-мечта. Ако беше жив Доньо Донев, лека му пръст, можеше да направи по този модел олекотен вариант на тримата глупаци - двамата ....

Лъвът балкански -- волен да литне, огнен и крилат !