СДС може да предложи свой кмет на София, също жена

Не е изключено СДС да има собствен вариант за кмет на София. Това са уверили от местната структура на партията на днешното заседание на Националния съвет (НС), каза лидерът на СДС Мартин Димитров.

Обратно в новината

Коментари - СДС може да предложи свой кмет на София, също жена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До Цетанов: Първо информирйте активистите си и герберите и хората, които Ви повярваха, че назначавате на Зам Министерски постове БКП/БСП активисти и хора известни и като бивши комунистически партийни скретари и издигани от Позитано години наред до преди 3 месеца. Издигате в ранг на Мнистерски пост хората на Позитано, а играете с доверието на гласоподавателите си и хорта които гласувха за ати-комунизма на Бойко. Значи Позитано и бившите БКП пртийни серетари са в управлението на ГЕРБ-таино, но вече на 3-ия месец и открито (всички виждат и хората говорят и се чудят вярно ли е). И говорите за Станишев-че той лично се застъпваше за някои хора, които назначихте сега за да маха хората на ГЕРБ преди. Знам го. Санишев издигше хорта си и ни гонеше нас-Вие ги слагате точно във властта неговите хора сега. Или ДАНС ги назначи тези като .... Но ДАНС не ги знае като специалисти, особенно в тежки области. Има голямо недоразумение около Вас. Или играта с доверието на хората към ГЕРБ рано загрубя, или сте подвеждани вътре в ГЕРБ. Но нали разбирате, че сега слагате на висши постове хора на Позитано. При толкова способни и качествени герберии демократи и неумърсени с лоши дела хора. Безумно е за да е истина. Значи имаме коалиция-тайна БСП/БКП-ГЕРБ. Обявете я. При тройната колиция не криеха-открити бяха на квоти- Зам Министри 7:5:3. Вие Цветанов кажете на нас герберите-тайната коалиция е 8:4 или 7:3 или 3:2.(ГЕРБ:БСП/БКП. И няма да сме гербери, нито ще агитирме за ГЕРБ. Така не трябва да се играе с почтенността на хората от ГЕРБ. И с качествените хора на ГЕРБ. И с обещанията на Бойко. Ако е истина-заслужавахте че същите тези хора Ви късаха афишите а ние отново ги слагхме. Вие наясно ли сте какво ще стане след 6 меесеца, когато зимата налегне хората и верните Ви българи разберат какво сте назначавали. Справедливо е да спазвате обещнията си. Да сте объркали-не може чак толкова да сте заблудени за високите постове на Зам Министри. Значи сте зедно с Позитано. Уж съкратихте броя на Зам Министрите-сега тайно го увеличавате-без шум. Не, не разочаровайте герберите и гласоподавателите си-това е нож в гърба Ви.

След като досега ГЕРБ не осъди нито един мошеник /поне аз не разбрах/ и след като не предлага разумен изход за топлофикацията т.е. право на отказ от топлото, а не насилствено абониране, най-добре е да не гласуваме за кмет от ГЕРБ. Нека това е за урок на ГЕРБ и ако не си вземе бележка, чака го пътя на НДСВ. Дано греша.

Щом може!

Аз казвам Натка или Катка.

Вие от КГБ да вземете да разузнаете българския правопис първо, а после политиката. Колкото до кандидатурите - в България в момента са избираеми или ГЕРБ или ДПС / зависи от района/ Останалото е явяване по достойнство. Може и да дойде време за други, ако не се съсипе тотално държавата до тогава.

Мартин Карикатурчев -той е!

Този човек се нуждае спешно от лечение , и то психиатрично.

син си, колкото мутрата е десен.Истинските сини ще предпочетат да не гласуват.Меко казано е обидно, да се подкрепи герб в София.Трябва да нямаш никакво достойнство.

Когото и да излъчат, няма да бъде избран. СДС е партия със затихващи функции. Да живее ГЕРБ!

Е тоя ще ми скъса нервите вече. Как пък не могът да се осъзнаят най-после, не мога да разбера. Хората в село не го пущат, той за на попа къщата пита.

ДАЙТЕ ЕДИН СВЕСТЕН ЧОВЕК! СТИГА С ТЕЗИ МАЛОУМНИ ОПИТИ НА ББ! НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ НАКЪДЕ ВЪРВЯТ РАБОТИТЕ...ЗАПОЧВАЙТ ДА МИСЛИТЕ ВЕЧЕ, СТИГА С ТОВА ВАШЕ ПРОСЕШКО ЧАКАНЕ ЗА СЛУЖБИЦИ!

Искаме Мартинчо за кмет.Айде Мартинчо,айдо моето момченце.

като се иам предвид че хората на Бойко оставиха в София само едно голямо л...о, определено ще гласувам за кандитатът на СДС,ДСБ

Пълна глупост ! Значи Вие предлагате вместо да помогнем на ГЕРБ в процеса на реформиране и изправяне на крака на страната и по-бързо връщане доверието на ЕС, СДС да се противопостави на ГЕРБ с илюзорната надежда в някакво бъдещо неопределено време българският гласоподавател да се престрои отново зад сините знамена ! Трай коньо за зелена трева ! До кога ? Това не е футбол, момчета, че да се вричаме в емблемата на любимия ни клуб ! Става дума за България, пред олтара на която дребните емоции и сметки нямат място !

Прилича ми на предотлюспващ признак.

Нека да е Мартинчо, искам Мартинчо, давааай Мартинчоооооо! Нека да се види колко души го подкрепят, че чак се е взел за истина.

C'est Katka ou Nadka! ....sDS...

да си сдс-ар не значи да гледаш в една точка.В момента София е добре да има подкрепата на правителството т.с. нека кмета да си е от Герб, а вие лидери на СДС НАПРАВЕТЕ И НЕВЪЗМОЖНОТО да върнете привържениците си от онзи 10000 митинг на Орлов мост, защото за пръв път и аз няма да ви дам гласъг сни

Само като чуя за вас, мръсни копелдаци, и ми се драйфа. Хеле пък като зърна мутрата на мавъра...