Лидерите на СДС и ”Движение Гергьовден” подават оставки

Д-р Емил Кабаиванов подава оставка като председател на СДС заради лошия резултат на изборите. Любен Дилов-син също подава оставка като председател на "Движение Гергьовден" и предлага преучредяване на СДС.

Обратно в новината

Коментари - Лидерите на СДС и ”Движение Гергьовден” подават оставки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

никога вече няма да близна свинска масс ?? А толкова я обичах, на филия, един пръст, и един пръсг хахар ! баба Тодорка

Здравейте приятели. Подалите оставки лидери на демократичните партии доказаха че са отговорни и достойни хора. Според мен трябва много бързо трябва да бъде свикан нов учредителен конгрес който да обедини най-после дясното демократично политическо пространство. Всяко забавяне е пагубно не само за него, но и за страната. Толкова много хора очакват това да стане. Този който се опита да спъне обединението трябва да съзнава, че с това подпомага единствено ретроградните сили на червената мафия съсипващи България. Т

Лицето кабаиванов и тези (сотиров&ко), които осребриха поръчката на герп за разцепване на синята коалиция, те какво? Изнизват се по търлъци? Все едно, че нищо не е станало? Кои ще са обединителите? софиянски, христов, бъки, надето? Кой?

Здравейте приятели. Подалите оставки лидери на демократичните партии доказаха че са отговорни и достойни хора. Според мен трябва много бързо трябва да бъде свикан нов учредителен конгрес който да обедини най-после дясното демократично политическо пространство. Всяко забавяне е пагубно не само за него, но и за страната. Толкова много хора очакват това да стане. Този който се опита да спъне обединението трябва да съзнава, че с това подпомага единствено ретроградните сили на червената мафия съсипващи България. Т

Обединение под ръководството на бкп/дс? Каква програма? Общи приказки? Айде холан, за какви ни мислиш?

Казват, че когато главата ти е голяма значи е пълна с нещо. Но при тия двамата - от Карлово и Бургас се оказа, че големите им глави са много, много кухи! Ликвидираха СДС и сега си отиват.

Всички в СДС работеха за ГЕРБ. Сега всички да си подават оставките. Къде са лидерите на Софийското СДС? Гробокопачи, как не ви е срам. Ами този с голямата глава от Бургас. Той защо не подава оставка? Или ще се ошумоляват, като шумкарите едно време. От горе до долу навсякъде да играе метлата. И да се връща Бакърко, че да стегне дружината, която правеше победа, след победа.

не знам на кво Ви прилича, остави Пловдив и Карлово без масс ?? Зада се подмазни на бойко, натовари най-добрата мас на един тир, и право за Банкя, при Бойко! А Той я опита, млясна слатко, и му рече: и А беь Ас мага магаре да направя президент, тебда та турна в СДС-то, къф ТАШАК, а ?? И го турна на СДС-то, за доброто на Герп. баба Тодорка. Ползвала съм "нелегален запис" от бръмбар, под диванчето на Бойко.

Че той си беше от самото начало капитан на потъващ кораб :)

Ами изпълни си другаря партийното поръчение от боко тиквата и сега слиза от сцената.

Само,че в биографията си няма да пише: "Съсипал СДС",а :"Председател на СДС в периода...."

вие на каkво се надявахте да ви пита човек.бита карта това сте

Време е да подадеш оставка и като кмет:)))

Емо, Емо къде си тръгнал и ти продажна душицо? Какъв сдс-ар си като въртиш бизнес с всякакви съмнителни образи? Включително и бившия зам-министър от тройната коалиция дето ти "управлява" социалните дейности в общината!!! Я си кажи колко ти е комисиона?

Най-после, амин! Отдавна беше време да си седне на меките части и да си види карловската кочнка, пърдон община, затънала до гуша в проблеми!

Вие, др.Кабаиванов, изпълнихте задачата си да отчаяте десните избиратели и сега не сте ни нужен. Сбогом!

Ама кое е това, което те накара, бе Емо. Някаква изненада ли има? Я се снимай за последно до плаката на Раковски 134 и отдолу напиши : рапорт даден! И дай снимката на Иван Сотиров да я занесе където трябва. Пък тоя Борис Марков к'во само се подсмива...ех Каба, Каба, как щеше държава да управляваш бе. Добре, че не взе мнозинство. И все пак да не забравим :Долу Костов!

Грижа ме е как ще си разделят държавната субсидия.

сините партии нямат лидери, а идиоти начело. да се махат и младите да поемат идеята.

Беше времето, когато "синята идея" имаше всичката власт, из взета от уж "бившите" комунисти-самунисти. Сега е времето, на "милиционерската мисъл". И тя си има всичката власт. Обаче тази "мисъл" има капацитет за създаване на двама нови милионера седмично, за сметка на измирането на народа. Ако електоратът на БСП, е със средна възраст над 65 години, е ясно защо с течение на времето тази партия губи позиции, въпреки наличието на милиардерският кръг "Монтерей". ГЕРБ загива поради мантрата "НЯМА ПАРИ!" за всички наши членове и симпатизанти. Бедна е онази СИЛА, дето няма РАЗУМ да я направлява за създаване на хармонично устойчиво развитие. /днешното състояние на страната/ ИЗВОДЪТ: Остава още малко време за ГРОБ, да отиде на бунището на историята и да отстъпи място на люде с далеч по малък егоизъм, алчност, комплекси и липса на гънки по червените тикви на тези с фуражките.

АМИ ТОЙ СИ СВЪРШИ РАБОТАТА И СЕГА СЕ ПРАВИ НА ВЕЛИК.АМАН ОТ ТАКИВА "ЛИДЕРКИ".

как събра Емил почти 2% а под статията ни един коментар!!!!! А под статията за оставката на Костов (3% за идиотите дето ще ме апострофират колко е крал) първите 10 минути бяха 200 сега са над 700.... За бойковистите и другите комунисти правете нов референдум за връщането на член 1 в конституцията и си сърбайте попарата аз вече съм от другата страна на границата и ще чакам да ви дойде акъла, а за 3% ако не искате да го преживеете отново заедно с другарите хващаите пътя.....

Моето обяснение е просто- Емил няма нищо общо с онова СДС, за което много хора биха гласували , е освен името и неговите резултати бяха предварително ясни. Иначе не го познавам лично, но казват, че е готин човек:)

А Яне Янев кога? Къде изчезна този човек бе, взех да се притеснявам!

И Яне и Кунева, и аз ги чакам да подават оставки. А и Цецко:)

Пред кого да я подаде? Нали партията му е от типа "Я и брато"!!!

пък сладур:) И той барабар Петко с мъжете.

Ако всичко това беше направено още като се появиха симптомите /първите изборни загуби/, сега нямаше да се налага да доживяваме този срам...