Подкрепата на сините не е безрезервна

Подкрепата към кабинета не е безрезервна, това е подкрепа за управляващата партия на плаващото мнозинство, което може да се окаже като плаващи пясъци в моменти, когато трябва да се взимат ключови решения.

Обратно в новината

Коментари - Подкрепата на сините не е безрезервна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПОСЛЕДЕН ВАЛС-НИКОИ НЕ ТЕ БРОИ ЗА СЛИВА.

аз успях да запазя СДС от тези интереси, но платих много висока цена за това, каза още Надежда Михайлова Ако малко мозък имате, ти и останалите плювачи тука, ще разберете какво е имала г-жа Михайлова в предвид.

Ей гаражната кой му пука за тебе ? И на ЕНП им е през половия орган за вас щом си имат ГЕРБ .

Точно така - подкрепата трябва да е...резервна, по-скоро - резервирана! Човек винаги трябва да има едно на ум и да е предпазлив с нови, нахъсани ентусиасти, още необръгнати и ненагушили се във властта... Тогава - какво чудно има? Само идиот може да даде всичко от себе си, без дори да попита защо и кому...А, както казват на мъгливия Албион, единственото безплатно сиренце е...в капана за мишки!!!! Толкоз с урока по политика, който разбрал - разбрал; за останалите - поправителен изпит след 4 г.

Точно така - подкрепата трябва да е...резервна, по-скоро - резервирана! Човек винаги трябва да има едно на ум и да е предпазлив с нови, нахъсани ентусиасти, още необръгнати и ненагушили се във властта... Тогава - какво чудно има? Само идиот може да даде всичко от себе си, без дори да попита защо и кому...А, както казват на мъгливия Албион, единственото безплатно сиренце е...в капана за мишки!!!! Толкоз с урока по политика, който разбрал - разбрал; за останалите - поправителен изпит след 4 г.

Прощавайте, ама тук някой се прави на мен - моля, не му обръщайте внимание на този лумпен! Бях обещал да не пиша повече, значи този е ерзац-Йоцо, сурогат някакъв, имайте предвид!

Прощавайте, ама тук някой се прави на мен - моля, не му обръщайте внимание на този лумпен! Бях обещал да не пиша повече, значи този е ерзац-Йоцо, сурогат някакъв, имайте предвид!

Не ставай смешен. Точно тази патка подписа меморандума за затварянето на 3 и 4 блок. Потърси информацията с гугъл, не е трудно.

КАЗАХМЕ: СДС - СВЪРЗВАНЕ НА ДЯВОЛА С ДЪРЖАВАТА, А ВИЕ ИЗТРИХТЕ СДС ЗАЩО?

Hei.. .Dedo Prucko... pak li vidia tema za sinite? Breiii... nepropuskash. Po nikoia druga tema ne se izkazvash. Posle mi govori che ne si komunist po surce, dusha i chlenska knijka. Kefishme Smeshuko. Postingite ti vinagi me razmivat s zlobata na malko zlobno chovechence s golemi meraci da bude v parlamenta.... e... da ne si beshe riltal chlenskata kijka taka zdrovo dokato se beshe vnedril v redicite na Kostov. xa xa xa

Как на разбрахте, че по-омразна власт от Вас не е имало никога! КРАДЦИ! МАФИОТИ! означава СВЪРЗВАНЕ НА ДЯВОЛА С ДЪРЖАВАТА За каква демокрация говорите? Какви икономически успехи цитирате? Ако лъскавите Ви сгради и разяюзданата ромска общност са критерия ви за просперитет - бутнете ги, взимайте си циганите и откраднатите пари и заедно с тях емигрирайте далече от България. ВЪН! ВЪН! ВЪН!

Деде,деде то тия 7000 евра не ги зема само Надето.Ако се замисли човек и другите да ги попитаме какви ги вършат там за тия парички!! Та деде да попитам Ти колко данък плати на тази територия (България),че се претесняваш за трудоустроените.Навя не си чел логото над Парламента-Съединени прави силата!!!! Аз пък съм един от не многото подръжници на Сините и никога не съм гласувал за други-защото не съм фурнажийска лопата както много други. Хайде деде си харчи пенсийката със здраве и остави по-младите да се разберат!

казах

В едно си права, че новото правителство се измълчава по това, което направи Путин в Турция. По всяка вероятност ББ не е получил отговор от Обама на писмото, което му изпрати. Във всеки случай това е правилна стъпка от негова страна. Нали знаеш, че бързата кучка слепи ги ражда и другата поговорка, че бързата работа - срам за майстора.

Тъпи СДС-ари. На кого му пука - с тях и без тях керванът си върви. Ако са умни и практични - поддържайки ГЕРБ в парламента, ще спечелят изгубеното доверие на Борисов. После ще имат шанс да прокарат свои идеи в управлението на държавата.

Г-ЖО МИХАЙЛОВА, МОЛИМ ВИ, ВЪРНЕТЕ ВСИЧКО КОЕТО ВЗЕХТЕ ВИЕ И ВАШАТА ПАРТИЯ ПОД ФОРМАТА НА РЕСТИТУЦИЯ, ПРЕВАТИЗАЦИЯ, ИНФЛАЦИЯ И ДЕНОМИНАЦИЯ, 10 %, 15 %, 20 % КОМИСИОННИ, ДЕПУТАТСКИ ЗАПЛАТИ, БАНКЕТИ, КОМАНДИРОВКИ, ОБЩЕСТВЕНИ СГРАДИ, ОТКЛОНЕНО ДДС И Т.Н. И ДЪЛЖАВАТА ЩЕ СТЪПИ НА КРАКА. ВЪРНЕТЕ ЗАВОДИТЕ И ФАБРИКИТЕ, КОИТО УНИЩОЖИХТЕ И ПРОДАДОХТЕ НА СКРАБ. ВЪРНЕТЕ НИ РАБОТНИТЕ МЕСТА И ЗАПЛАТИТЕ. ОСТАВЕТЕ НА ДРУГИ ПО-ЧЕСТНИ ОТ ВАС ДА НИ УПРАВЛЯВАТ, ЗАЩОТО ИСКАМЕ ДА РАБОТИМ! ВЪН!

Следва 1 седмица Кой сме ние! Много сме важни!, след това пак пауза 2 седмици и пак Кой сме ние! Много сме важни!..... Някой се бори за оцеляване и това не е Станишев! Преди да изчезне БСП или ДПС 1-ви ще са Сините.... Давам им срок до края на годината да се скарата! :)

ТИЯ ПЪК С 5 ГЛАСА И ПОЛОВИНА КАКВО СЕ ПРАВЯТ НА ВАЖНИ. ДА СЕ ОГЛЕДАТ ПЪРВО И ДА СИ ОПРАВЯТ СОБСТВЕНАТА КОЧИНКА!!!

Н.михайлова твърди,че е платила висока цена.Искам да и припиня,че ние,българските данъкоплатци платихме висока цена,ца нейния непрофесионализъм като Външен министър -по 10милн.евро за медицинса сестра от либийския процес,сделката за Гаража на ЦК.на БКП-продаден за жълти стотинки.Да си взима космическата заплата на Евродепутат и да не говори за висока цена.И за миг не е слезла от Мерцедеса,децата и следват в чужбина,изживя си любовната история,без да се притеснява за реномето като политик.И тя и Софиянски много обичат да ни наливат акъл,сочейки морала си за пример.

Тая се обади от задгробния живот. Кой те брои за жива, бе Наде. Една доста погрозняла жена около 50-те със сериозни здравословни проблеми от неособено прилично естество едва ли е важно какво мисли.

Тая г-жа явно много си вярва във възможностите.Като си помисля,сякаш по-прост министър България не е имала.Има в речника си 10 думи,които въртеше по-всеки повод.Ега си самочувствието.Колко си по-елементарен,толко си по-нагъл.Европейския парламент е голяма хапка за нея,но да го приеме ,като подърък от съмишлениците й.

Синята коалиция трябва да намери сечението на интересите - да си дойдем на думата.

Ако Бойко разчита на вас, ще бъде най-големият глупак! А всички знаят, че вие сте като въртележка (най.подходящата дума, ако искаме да спазим добрия тон)

Надка беше голяма красавица само за любов родена беше по времето на Филип Димитров беше дошла на едно събиране в една голяма зала...не можах да се запозная с нея жалко можеше и аз да бъда сред любовни;ите и ..но беше много стегнато гадже..харесваше ми и я желаех много...е и тя сгрешила ами кво да се прави ..няма начин ..всичко живо краде това е живота...

Правилно разсъждаваш и те подкрепям изцяло!

Много съм далече от намерението да адвокатствам на Н. Михайлова, на която определено не симпатизирам, заради разцепването на СДС, чийто основен виновник е тя с налудничавата си и незащитена амбиция да не си подаде оставката след провала си на изборите за кмет и недалновидното си участие в тях. Но... Надежда Михайлова никога, ама абсолютно никога не е подписвала меморандума за затварянето на 3 и 4 блок на АЕЦ Козлодуй. Това направиха царските хора. И второ... няма как Сините комунисти да са най-национално безотговорните предатели, защото шампионската титла в това състезание отдавна е в ръцете на БКП и дедо Йоцовщината. Благодарение на водената от тях десетки години политика, хора като Надежда Михайлова бяха в твърде неравностойно положение пред европейските си партньори. Те трябваше да доказват, че България вече не е шестнайсетата република на СССР.

надка пак се изказва неподготвена

След депесарските евродепутати, Надка е най-скъпият евродепутат, избран с най-много разходи. Точно човек, провалител на България има най-малко основание да определеля съдбините на България. Слава Богу седерастите сега са сведени до санитарния минимум и шансове наистина да вредят на родината няма. Да си гледат десебейската и седерастейска кочина (5+10) и въобще да не правят кроежи КАКВО и КАК щели да му намират сечението... смешници крадливи!

Този парцал няма ли най-после да изчезне? Не в Б група е, направо в С група!

Тая защо не се скрие,да си посипе пепел на главата!Най-голямата и борба беше как да се докопа до евродупедавско местенце.Айде да си спомним кой остави в Либия българските медицински сестри в ръцете на джамахирията.И всичко беше заради нейната некомпетентност и липса на желание да се справи незабавно с проблема.А онзи мълчаливия Костов даже попита невярващо, . ами ако са виновни!Срам и позор за такива ветропоказатели като прословутото Стани Да Седна!

Това, което чета не ми харесва.. ТИМ и с ГЕРБ ли има нещо общо? Този цирей превзема всяко кътче от икономиката! Трябва да бъде спрян или край на мечтаната средна класа!

Тя наистина това направи. БСП са диаметрална противоположност и целите им са ориентирани към натрупване на лични и партийни богатсва, не към общ интерес. Ако политиците на една страна управляват смислено и по-морално, техните лични богатства биха били по-големи, а съшото време и на народите им. Нашите са с тесни мозъци. Те не са кадърни да го направят. За това предпочитат по грозния начин, който им е присъщ. И така оставят себе си по-богати от народа, но по-бедни от умните от Запада. Това е плод на класова принадлежност към селско-работническат прослойка. Такова им е мисленето. Не са аристократи. Нашите милиарди, за които БСП и ДПС се съдраха гъза да крадат, западнярите ги нямат за нищо, джобни са им. Но са инетлигентни да си ги изкарат и не се задоволяват с цигански далаверки като комунистите. Просто осигуряват по интелигентен начин просперитет за всички. 2/3 от българите не го разбират, защото не са виждали какво е навън и не притежават качества да различат ценностите. Като циганин, комуто си осигурил условия да си свърши работата, а той пак цигании прави. Така сме си за сега. А Надето мисли по правилния начин, дори да е посгрешила на определени етапи. Виж Сергей, Гоце и Доган са за измитане. Това са вредителите. Без тях ще е много, много по-добре на света. Без тях в политиката имам предвид. Те не са годни за това, за което наивният българин ги излъчи на избори. Наследствено негодни са и това е вече видно без очила.

Г-жо Михайлова, държа да подчертая, че всички кандидат депутати говорихте, че ще се поставите единствено и само в услуга на народа. За какво съчетание на интереси става въпрос? До кога ще лъжете хората? Всички вече знаят за подмолните Ви планове и икономически интереси, свързани с власта. Жалкото е, че все още се намират хора, които да подкрепят Вас и подобните Ви. Всички знаят персоналните Ви възможности като външен Министър и това колко разходи за бюджета донесе само един от случаите в които Вие не си свършихте работата като Министър на Външните работи. Говоря за случая с мед. сестрите в Либия, когато всички страни в лицето на външните си министри, усетиха проблема ЛИБИЯ, изтеглиха медицинските си работници и не позволиха изтичането на милярди в тази празна дупка Либия. Вие трябва да бъдете обвинена персонално за огромния разход на държавата, както и за моралните щети за тези хора и техните роднини. Именно нехайството и некадърноста на Външно Министерство по ваше време нанесе всички тези загуби за държавата. Личните Ви облаги от власта няма да коментирам, защото неморални хора не заслужават коментар. Все някога СЛЕПИТЕ ЩЕ ПРОГЛЕДНАТ и Вие ще отидете в историята, като лош спомен, лош миг в историята на майка България.

Подкрепата към ГЕРБ от страна на избирателите също не е безрезервна. Тя ще продължи до тогава, докато ББ се бори с корупцията по всички етажи на властта. А на Надето искам да кажа Много сте малки Надке, за да се опитвате да извивате ръцете на Бойко. За момента той се ползва с общественото доверие, така че опитите в тази посока са жалки и смешни.

Досадница!

Това жалко същество трябва да е затвора затова че подписа меморандума за затварянето на 3 и 4 блок на АЕЦ Козлодуй, а вместо това се опитва още магарии да прави, за да обслужи чуждите интереси.

Още от мен: Другарката Натка като външен министър е била най прилежния изпълнител на заповедите на чичо Сам. И като външен министър по нейно време стана предаването на външната и вътрешна политика на България в ръцете на САЩ. Сега изпълнява поредната поръчка на чичо Сам срещу Русия за спиране на Южен поток и приемаме на Набуко от нас. За кого работиш Надке като евродепутат , за България или за САЩ? Въбще, Сините комунисти са най-национално безотговорните предатели, които не са носители нито н грам от национално отговорните десни политически идеи и партии на Европейския запад, нито на какъвто да е обществен морал- те само са крадци и бандити. За съжаление поради ниско качествения си кадрови състав моделиран от ТИМ, Борисов няма кадри и сините успешно се опитват да се вклиняват и да ръководят задкулисно държавата ни. чрез управлението на ГЕРБ.

Въпросната рестипутка е една от основните причини за затварянето с десет години предварително и поради това за загубата на няколко милиарда евро 2 блока на АЕЦ Козлодуй. Правете сметка за какви ползи става въпрос, които ще ни донесе тази рестипутка-патка.

Най-добре СДС&ДСБ да си ходят при БСП&ДПС защото там ще намерят ВЕЧЕН ПОКОЙ. Бог да ги прости.

Стига сте се правили на значими.

Интересите на България и енергийните и всички останали, изискват някой незабавно да затвори устата на гаражната Надка и да престане да й публикува глупостите по медиите! Нейните лични грижи по изкупуването на всички възможни луксозни прашки и парцалки из европата и българският политически живот вече трябва ясно да се разделят - и завинаги! Празнословието и заиграването на гаражната празноглавка с темите за коалицията и отношенията й с ГЕРБ са много вредни за всички останали! Патката с патка, като не може да млъкне, поне да не я публикуват ден през ден с измислените й битки по креватите на някои бивши политици ...

Няма ли някой да пита НаТка сега ,след като получава 7 000 евро месечна заплата като евродепутат( от българските данъкоплатци) какво работи в Европарлаемнта за България? Или тоав е начин да трудоустроим НаТка и обзаведем с нови доходи, като допълнение към тлъсните й реститутки, които тя спечели с изпалзване властта? Народееееее

Натке, Наткееееееее ! Не ти ли стана ясно, че отдавна сте в Б група

Няма да има далавера за вас сини боклуци, не разбрахте ли? Прокурор обаче ще има...

Тая пачавра от къде изпълзя?Че и съвети започна да раздава.Скрий се гаражна курво!

духаш,шундо мухлясала,нещастна.

На ГАРАЖНА НАДКА да ударим по една ПАТКА!

Вежди Рашидов настоява ГЕРБ да назначи за областен управител на Кърдали човек с турско име. Тази глупост отчая българите в Бастиона на Доган и зарадва Доган, който ще праща баклава на Бойко Борисов - 24rodopi.com