Коментари - Сдобил ли се е преференциално с нов луксозен апартамент? Говори Цветан Цветанов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Възхищавам му се на търпението да отговаря на тролове и откровени врагове на България! Още много придобивки му желая! Когато работиш здраво, заслужаваш!

ами с работа не става...да се изкарват пари

Дай телефон на брокера ти и аз да си купя на 600 евро в същата сграда ;–)

Разбирача от апартаменти!

Значи вече има само 5 апартамента.

Аман бе- хем закусва с тях, хем му вадят квадратурите на корупцията. Абе няма квадратен метър да не може да го купи цецо!

Предния път тъщата му даде парите, сега тъстът да не остане по-назад е доплатил.

Мръсен лъжец! каквото и да говори, истината е,че апартаментите в този район и тип жилища са над 2500 евро за м2. Всеки може да умножи и да пресметне, че придобивката ми е за над 1 милион (един милон) лева! Всичко останало са лъжи и мацаници за пред 80% от дебилите, гласуващи за герб.

А, не, хич! Той е честен ......къде обаче, не е ясно.

Ето защо другарите от БКП разрушиха социализма! За да могат техните наследници да онаследяват заграбеното!!!

защо не казвате на хората че апартаментът на Цветанов заема цял етаж е че ИМА СОБСТВЕН АСАНѝОР. Освен това има двоен гараж. Как става това БЕ????? Да се махат и Цветанов и Горанов и цялата ГЕРБ!

Цената на кв. метър, бе тапир!

Поредните лъжи на нинова и руската пропаганда. Вместо да решаваме сериозните проблеми се занимаваме Цвтанов в какъв апартамент живее и борисв каква плочки за баня си купува....

Никъде.

Е това се казва КОРУПЦИЯ = ГЕРБ и нови изтребители, ЛОБИЗЪМ на ЦЦ и ГЕРБ. И аз имам два апартамента дали ще мога да си взема един етаж от тази кооперация. Моля ви да кажете къде и кога може да стане това.

А милиардите източени от КТБ с помощта на елена йончев на колко апартамента се равняват ???

Тъщата си обича Зетя. Какво да прави

Цецооооо! Не се научихте, че каквото е позволено на социалистите е забранено на вас! Два апартамента в Дружба не правят един в сграда на Ардекс, дори със 200 бона доплащане.

Гроб джоб няма! Колкото занеса аз на оня свят толкова ще занесе и той.

Сградата е на ул."Латинка",кв.Изток.Цялата номенклатура навремето се избиваше да живее там.Построена е от "Артекс"и се счита за една от най-луксозните в София. Даже е обявена за сграда на годината. Честито!Този човек е роден брокер.627 евро на кв.м.И аз искам така/но не в Ботунец/.

Два апартамента + 100 хиляди евро доплащане и що да не можеш?!

Гледам, няма коментари.... То и какво да коментираш - пак ни правят на маймуни. Щом и Радио Свбодна Европа се е впечатлило, значи има нещо криво, ама според "нашия" - няма, всичко е законно, парите минали през банка, пък тя, видите ли, е длъжна да провери произхода на парите.... Дрън-дрън! На практика, в банката ти дават една декларация относно произхода на парите, попълваш я - пишеш "заем" или "спестявания" или каквото друго се сетиш (естествено, не трябва да е противозаконно) и всичко е точно - ти сам си носиш отговорност за декларираното, а банката е от чиста по-чиста...

при продажна цена между 2500 и 3000 евро в същата сграда. Честни сме!

ако искаш подари му един ама да е закупен с твои пари

Той, Делян, му го е начукал, ама не може да разбере. То и за това трябва малко акъл.

Ако така се купуваха апартаментки квадратура за квадратура. Бил заменил 190 кв. метра кптори или панелки за 300+ кв. м ултра баровска сграда. Бил доплатил разликата :) ташак, румънката да идва да го товарят за Брюкселския арест.

Тъй,де! За ония 6 апартамента тъща му се беше скъсала от бачкане, а той, дето "отдаде живота си за бегето", що да не си купи нещо по-така? Дай Боже на всеки успял физкултурник такъв апартамент!

Цв.Цв. вече е специалист по Бартерните сделки Колкото повече лъжеж толкова повече ти расте носа

...и после излиза Цветанов, целият в бяло!

315 м2, цял етаж, гаражи, вип асансьор. Това в Изток, квартала, в който баща му е идвал да взима Григор Шопов сутрин за работа. Цена - пазарна - от над 2500 евра за квадрат. Милион и половина БГ левчета. Тоя е толкова нагъл и тъп, че няма на къде в повече. Ама щом си има идиоти които гласуват за него...

ПОДХВЪРЛИЛ Е, ЧЕ И ТАМ НЕ МУ БИЛО СПОКОЙНО !

Таман повод бате да се отърве от него и да издигне по- млади и честни кадри. Ще загубят изборите зарад тази смрад сега

кво искате, човека дал две панелки за този палат

НЕКА ДА ПОКАНИ ПЕНСИОНЕРИТЕ НА ГОСТИ В НОВОТО СИ ЖИЛИЩЕ И ДА ГИ ПОЧЕРПИ.

“....добавил съм и съм платил 100 хиляди ...“ Не на мен тези- 100 000 от кой вид парична единица- български лев или евро? Шмекери- политици, дребни мошеници- ЕДИН ОТ ВАС няма за свяст!

Малееее, щом за 2-3 минути, докато си напиша коментарчето, се появиха още 23, значи хората са се впечатлили. Което ме само потвърждава съмнението ми че нещо не е баш у ред с тая "сделка" по придабиване на (може би) 7-я апартамент...

Единственото интересно от цялата история е, че инфото излиза в "Свободна Европа", която се контролира от американските специални служби. Това значи, че ЦЦ може и да не го огрее следващата молитвена закуска.

Нямат свян. То не са апартаменти при Домуса, не са апартаменти в Артекс, къщи в Железница. Ей, нали ви е ясно, че искат да векуват.

Този му е 66-ия апартамент.

Човекът ходи да закусва тук и там-Вашингтон,Прищина...спестил е.От банички.

Значи. когато преди години си откраднал (придобил чрез корупция) два апартамента, а сега ги продадеш и с парите си купиш един по-голям, то вече не се води кражба!! Това си е добра логика за олигофрени гербаджии,... как не се бях сетил!!! Пичове, Цецо Гуменката започва нагло да се подиграва на всички. Мисля, че вече трябва да летят павета.

цял етаж,Цвъки бил купил и собстев асаньор към етажа и апартамента. Двоен гараж....

КЪМ СВЕТЛИ ДЖЕНДЪРНИ ВЪРВИ , КРАДИ, КРАДИ !!!

ОТ-ВРА-ТИ-ТЕЛ-НО! Абе, Борисов, това ли ти е най-близката дружка?!!! И по какво тоя се различава той от Нинова, Станишев, Доган, Р.Овч., Пеевски Масларова и другите, които все ни опяват, че нищо не сме можели да докажем? Как един даскал по физическо, който преди да взлезе във властта беше гол на пушка събра пари за такъв апартамент??!!! Еееххх, гнусотияяяяя!

къде е тази сграда някой знае ли?

Като гледам харчовете на гробарите, май не Елена Йончева е източила КТБ...

Аз пък имам 1/2 в Надежда и апартамент в центъра.Може ли и аз да доплатя 36 квадрата? Жалки.нещастници!

хора запомнете макар и късно този ще си получи заслуженето

На ул.Латинка!!!

Даже и асансьора е негов личен. За 600 евро на квадратче а?