Коментари - Сдобил ли се е преференциално с нов луксозен апартамент? Говори Цветан Цветанов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това, което не са платили тези с отстъпките, са платили техните съседи. Всичко е включено в тяхната цена.

Абе Цецо наглецо ако това което ти направи ако го беше направил Румен Радев сигурно щеше направо оставката,но ти си толкова нагъл да използваш служебното си положение да си правиш каквото си искаш.Това се отнася и за други от властта,а те не са малко.Да вземете да върнете заграбеното и да има повече пари за държавата.

Ми не им купувайте апартаментите на Артекс на цени по-високи от тази, на която продават на Цецо и готово! След 6 месеца до година или ще им паднат цените, или ще спрат да строят или ще фалират. Всички знаем, че не е луд този, който яде баницата!

Г-н Борисов,до кога ще носите Цветан Цветанов като прьскачка из лозе на ГЬРБА си ? Много е нагъл ,.... съъжалявам ви ,също и севе си , за търпението ни към този ненаял се с какво ли не нагъл "демократ" . МЕРСИ !

Г-н Борисов не се различава много от Цецу

Българинът е търпелив. Понася лъжи и лишения ... Но когато се ядоса има много лош нрав

Простакът на власт все някога ще се издъни. Борисов и Цветанов се издъниха много пъти и все им се разминаваше. Виновна им бе БСП и Нинова. Но този път направо се продъниха, заедно с Цецка, Вежди, влади ....

абе този нагълтип не се ли страхува, че ще дойде видов ден и ще си получи заслуженото

Е що да не вземе цвъто бе, като бг народа е прост да ги избира и крепи на власт, да го обират най-простите , циганите и ония от вън , що не, не разбоирам какво толкова недоволстват всички малоумници.

Като паднат от власт, ни трябва един Симон Визентал да върне всичко откраднато от тях от децата им, от внуците и правнуците ако трябва. Така ще се реши проблема с крадливи политици-доносници-мутри веднъж завинаги, както евреите си решиха проблема с антисемитизма.

Като паднат от власт, ни трябва един Симин Визентал да върне всичко откраднато от тях от децата им, от внуците и правнуците ако трябва. Така ще се реши проблема с крадливи политици-доносници-мутри веднъж завинаги, както евреите си решиха проблема с антисемитизма.

тези станаха БРУТАЛНО нахални. Сега щели да строят и стадиони..

Евалата Цецо, евалата гуменка! Добри сте целият отбор.

Добре, де, има ли тук някой, на който да не му е ясно за какво става въпрос? Изключвам троловете, на тях им се плаща изобщо да не са наясно или да са изключително наясно. Зависи от случая. И по въпроса - има ли някой, който за 10 години да не е разбрал как се прави успешен (или поне развиващ се) бизнес в България? Ами, много просто, няма значение с какво се занимаваш и със сигурност няма значение какво предлагаш и на какви цени. Това са пазарни принципи, а начинът за правене на бизнес в България изобщо не е пазарен. Важното е да носиш на властта. И както казах, нпма значение какъв тие бизнеса - от хазарт, проституция и наркотици, до толумби, суджуци, строителство и банкиране. Важното е да носиш. Ако не носиш, ти "правят акция" - барети влизат през прозорците да ти проверявата счетоводството, държат те по арестите, снимат те с белезници, влачат те по дела 3-5 години. И когато пушилката утихне, бизнесът ти е съсипан, а мястото ти - заето. А ако носиш - си има начини. Независимо с какво се занимаваш. За всеки бизнес си има разработена схема и канал. Парите оставят следи и се набиват на очи. Както се видя дори Панама и Швейцария не са напълно сигурни. Покрай някоя акция срещу наркобарони и търговци на оръжие, може да те осветят и тебе. Затова минаваме на "непарични стимули" - апартаменти, банки, суджуци, предприятия и т.н. Въпросната фирма явно има успешен бизнес в строителството и затова "таксата" е под формата на продукти на строителството. Единия дал, другия взел, третия доплатил и накрая нещо със значителна стойност и висока конвертируемост сменя собственика си. И фирмата може да продължава с бизнеса си. И той ще е успешен, и той ще се развива. Необезпокояван от закони, наредби и проверки. Така че ако се чудите дали да започнете бизнес, имайте това в превид. А ако се чудите защо чуждия бизнес не идва тук и заплатите ви са ниски, пак имайте същото в предвид.

Измамници! Облажват се, трупат, все едно ще векуват! Не се наядоха, не се накрадоха, лъжат и мажат! Строители, политици, съд и прокуратура - всички са за сманя! Но не се пробуждаме, до кога....

Докато най-накрая се пробудим. Или измрем...

Molia Vi Gospoda, ne govorete taka srestu Tsetsko, ta toi e uchitel po fizkultura- vzima dobri pari !

Цветанов на честванията на Левски се просълзва - идиот

крадец.. пак гласувайте за ГЕРБ!!!

Колко ли пари ще му иска Цецо ако го даде под наем?

Щом Цецо се е облажил с такъв голям апартамент и то без пари,Бойко какво ли е взел?

е какво ..цяла сгарда ..хахах.. гласувайте .. пак ..глупаци такива

А каква комшу е гаранцията, че 2 (двата) апартамента не са продадени фиктивни и след излизане от власт обратно да си ги получи, имали някои си улици, но на някои реститутки ако са, не наша работа комшу, но без много труд и без заная много забогатяха, халал да са му многобройните жилища, на-много се открадна от комунистите от партия Герб, и за други знаем, а нищо не се прави, корипсия хепси

Цигании правите за едно апартаментче .... В София има една цяла улица "Приятели" с къщи като про-гимназии, където народен враг не може да прехвръкне .... там са героите от предните правителства на Боко.

Я тоя цървул да не ни прави на глупаци! Той не просто е купил тоя апартамент - апартаментът е построен специално за него по поръчка с екстрите от 2 гаража и отделен асансьор и то за супер ниска цена. И това, ако не е корупция, не знам какво му се вика!

Новодомец или МНОГОДОМЕЦ е този човек,че вече се обърках ? Някой може ли да каже общия брой на апартаментите му ? Може би с анализ на апартаментите си /със снимков материал/ ще започне кампанията за евроизборите нашия герой.

абе хора до кога ще търпим тези крадци

рано или късно помнете ще има народен съд за тези грабители, дето съсипаха България

И кой ще го доведе този народен съд? Ти ли? Патриот на маса и герои зад клавиатура. Последният народен съд не го доведоха шумкарите от храстите, а руснаците от ДУнава.

Оказва се,че президента е прав като каза,че Цецо разбира от апартаменти.

Цецо,ти си много корумпиран и корупцията започва от правителството и стига до всички симпатизанти на ГЕРБ.Затова всички младежи бягат от тази страна,а най интересното,че вие "се борите с корупцията",но чужди медии са те разкрили и как ще искате да влезем в ЕС.

Хора, на тези толкова не им пука какво мисли за тях народа, че не е истина. Дори не си правят труда да замаскират малко безобразията си. Безочие безкрайно...

Алооо, апартаметаджията, вземи се спри вече! То бива, бива наглост и цинизъм, ама вие бихте всички рекорди, бе.

Явно всичките ни управляващи ни мислят за безкрайно тъпи, слад като продължават да се гаврят с нас по този начин! Но ние сме за трепане, защото ги траем тези боклуци. Гуменката е толкова прост, че да се чудиш от къде е откраднал парите, но явно в политиката дори и не трябва да мислиш, за да окрадеш достатъчно за огромни апартаменти и то не е дин и два......

Такава е тя ГЕРБоКРАЦИЯТА. Кой не му харесва да ходи при "мурзилките". Ние, баш НАТОвците си купуваме само ЕвроАтлантически ценности. И моля ви, не ме пращайте при Герго и Курни. Техната пария ни набута в НАТО. Другото е театро за пред публиката, пардон-електорато.

Проблемът на Цветанов е най-вече в това, че е обект на журналистическо разследване от "Свободна Европа". А "Свободна Европа" се финансира от...

За да осъди съдията някой, то някой друг трябва да повдигне обвинение. Тези хора не ги съдят, не защото не са престъпници, а защото никой не им повдига обвинение. За 1.5 лева правят проверки, за милиони нищо. Дори и да го изкарат, че трябва да плаща нещо то МЮФТИЯТА ще му даде от онези РАЗСРОЧЕНИТЕ ПАРИ и пак няма да има обвинение. На гражданите никой нищо не разсрочва ама мафиотите си опрощават милиони и прокурорите дремят за 1.5 лева да хванат някой.

ТОЛКОВА СИ ПРОТИВЕН НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД , ЧЕ ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ТЕ ГЛЕДА

Пак да пробвам, че предишния ми коментар го изтриха: В сайта на Имоти всеки може да види, че най-ниската цена - 627 на кв.м. е в Бенковски, ако някой може да намери на картата на София този китен квартал.... Останалите цени обиклят около 1000, с изключение на Яворов, където цената е 2053. Та, пак да повторя, пък който прочел - прочел докато ме изтрият: Щом такъв супер апартамент с 2 гаража и собствен асансьор е продаден на цена по-ниска от онази на панелка в Бенковски, това си е чиста проба КОРУПЦИЯ! Продавача е прдлобжил и купувачът е приел подкупът! Толкова. Другото са, както казва едни премиер "шменти-капели".

Тоз почна да лапа като за последно

Чекайте малко. Платената сума сигурно е за тези 36 квадрата. После разделена на цялата площ на апартамента се получава 627 евро на квадрат. Може такъв да е случая. А пък и да бяха 627 евро, какво от това. Нали не го е купил от кръстника си?

Ех Бойко вземи пример от твоя заместник не можеш ли и ти да се облажиш така.На пра.во да го оплачем БОЙКО БОРИСОВ остана си само с една къща в БАНКЯзаедно с дъщеря,зет,и двама внука.Горкият хайде ще ти мине мандата и после въобще няма да ти се отвори парашута,за да настигнеш ЦВЕТАНОВ.

И магнолия, да се снима пред нея по анцуг, та да ни напомня каква е униформата в тази држава...

Служех в Гвардията във "Враня" по времето на бай Тошо и си спомням с подробности много работи, НО ЕДНАТА ОТ ТЯХ БЕШЕ, ЧЕ КАТО ИДВАШЕ КОРТЕЖА МУ В ДС НЕГОВАТА КОЛА ВЛИЗАШЕ В ЖЕЛЕЗНАТА РЕШЕТКА, ОТТАМ С АСАНСЬОР ОТИВАШЕ ДИРЕКТНО В КАБИНЕТА СИ НА ГЕН.СЕКРЕТАР НА ДЪРЖАВНИЯ СЪВЕТ...ТА И ПРИ МИСТЪР "ЦВЪК" ОТ ШЕСТИЯ ЕТАЖ НА "СКРОМНИЯ МУ АПАРТАМЕНТ ОТ САМО 240 КВАДРАТА" АСАНСЬОРЪТ МУ СЛИЗА ПРАВО В "СКРОМНИЯ" МУ ДВОЕН ГАРАЖ ?! ДЕ ДА ИМАХМЕ САМО НАДПИСИТЕ ОТВЪН НА "СКРОМНОТО МУ АПАРТАМЕНТЧЕ". КОЙ ЛИ ЖИВЕЕ В ТАЗИ СГРАДА ОСВЕН НЕГО ?!

Артекс имат черно счетоводство. В мазето им се броят парите от сделките. Цветанов, с тоя афинитет към апартаменти, прекали. Много лесно е да се свържат нещата, ама лошото е, че няма да се случи нищо.

Човекът си каза в интервюто - "всичко е документирано в НАТУРАЛНИЯ акт"... ко повече да ви се обяснява! :)

85% от хората правят същата грешка.

Е да ама искаме останалите 15% да ни представляват.

В тази луда надпревара кой е по попопулярен Цветанов или Йончева, и с какво? Съотношението е 3:1. Познайте в чия полза.

Най-обсъждания политик в държавата! Не сме имали толкова популярен в последните години.

Елена Йончева с имоти за 2.000.000 лв! Обвиняемата депутатка с три апартамента, вила, магазин и 7 дка гори. Шири се в 340 кв.м в Бояна. Баните и са колкото хол, мебелите - по поръчка от италиански дизайнер! Тая ще се пребори с корупцията, СИГУРЕН СЪМ!!!

Цена 627 на кв. м. няма в София, дори и в Люлин! Да не се прави на глупак Цв.Цв., а да обясни как го е купил за тази цена? Аз имам спестени 85 хил. евро от години гурбет, ще мога да се метна за малко по-малък в същата кооперация, за 627 на кв. м. Пък може и намаление да ми направят, защото ще ползвам плебейския асансьор!

А и още 2 апартамента по 100 кв да приготвиш нали? Щото и тях и дал!

Те само заради съседа трябва да ти направят намаление...Халал да ти е :)

Къде е проблема? 100% съм сигурен, че сделката е изрядна документално! Може да е всякакъв Цветанов, но не е глупак. Бил е на ясно, че ще има скандал и си е изпипал нещата. Не разбирам и къде всъщност е проблема? В цената ли? Това е проблем на продавача не на прокуратурата. Стига да не продава на загуба, продавача има право да си определя цената. Кой реши, че в този блок цената била 2,6 К на квадрат? Това задължително ли е? Кой ще ги задължи? Ако искат и да го подаряват могат.

Е нали са ги питали, ама те се изсмели на такъв въпрос. Та явно не искат да подаряват нищо.

най-забавното (тъжно) е че тия хора наистина си вярвят, че някой им вярва .... пълно омерзение!

По-тъжното е, че ние нямаме вяра на никого, затова и не гласуваме (то за кого ли?) и те, независимо кои, си прават каквото си искат. Февруари-1997 трябва пак да дойде!

Той цяла държава придоби , вие сега за един апартамент на въпрос го правите.

Да кажат кой дебил или крадец определи цена 2600 евра на квадратен метър. Ще трябва да ви припомня вица за лъжеца и дългата краставица, че ако не намали дължината, ще му я мушна в гъза.

Елена Йончева и БСП мълчат . Значи всичко е ОК.

Каквито и да е обвинения и оправдония да се пишат,резила е очевиден! Партийно зависимите съратници обясняват,че " Кво като се е налапал-корни също е лапала, начи той има това право", " компетентните" органи недовиждат,защото в противен случай може да хапнат дръвцето, лидера му дума не обелва, очевидците плюят и пцуват и т.н.Метеообстановката е повече от добра......Все пак не трябва да се забравя,че живеем в България!