Сблъсъци в НС между "Възраждане" и ПП-ДБ, счупени очила и упреци за "национално предателство"

В епицентъра на напрежението бяха Манол Пейков и Явор Божанков, който нарече "меки китки" Костадин Костадинов и Цончо Ганев

Обратно в новината

Коментари - Сблъсъци в НС между "Възраждане" и ПП-ДБ, счупени очила и упреци за "национално предателство" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Израждане се изнервиха. Сега трябвало да връщат копейките..

Не дай Боже да посегнат на Копейкин,руснаците веднага ще дойдат да го спасяват...

Гъзраждане са антиконституционна партия!

Хахахахахахахаахахха Хахахахахахахаха Хахахахахахаха

Не пипайте вг..раждане! Ще се омажете с гел!

Задунайска губерния с крепостни селяни ли искаме да сме или Европейска държава?

не Парламент . Липсват изначални човешки качества . Какво трябва да се направи , за да има плурализъм , но и дисциплина и отговорност ? Изпуснахме момента на прочистването - физическо и ментално ...

Възрожденците нещо много се засягат на сексуална ориентация ,да не би да има защо.Да не би да са гей дружинка?Питам само...

Руските пудели от Израждане нещо са се превъзбудили..щели да правят контрапреврат..хахахааааааааааа...ще ви трепаме къде ви свариме по улиците...

Боят настава, тупкат сърца ни -ей ги НАЖИВО наште душмани

ЗДРАВЕЙТЕ АС САМ ЦОМЧО И МНОГО ОБИЧАМ КЪСИЯТ НА КОСТЯ

Кого ще трепаш, бе гей! да не ядете сопата

Отрепките от америка в действие. Имаме 7-8 %.А другите откъде бре мошеници?

Руснаци се млатят с американци насред София. Даже не е нужно да идва Силвестър Сталоун , да си снима поредния филм.

Мерзавцииии, махайте се! Само, че след вас не мога да си представя, че дойде по голяма измет, но до сега ме опровергавхте!

Глупости, нали затова им плащат - постоянно да създават несигурност и да слагат прът в колелото. Даже може да ги похвалят. Мед им капе на сърцето на всяка спънка, която могат да създадат, това е целта им.

Ама тя Божанка на голЕм мъж се прави :)

нови избори - герб и пп--дб, сумарно ще имат минимум 160 гласа, израждане може и да не влязат, за дългия е сигурно че е аут. изб.активност ще е висока.....и никакъв референдум против еврото няма да мине. Разпад на просия тотален!

Абе, някой от тия дето искат да поемат нещата в свой ръце и да бесят по стълбовете, няма ли да се възмути от счупените очила? Те все пак си представяха, че ще раздават шамари, не че щи ги получват, а? :))) Трудно се прави 9ти сепетмври, без руснаци на Дунава, нали? Да не бяха свили към Бахмут, вече щяха да се на София, ама на, имало да става...

Този Божанков, не е ли от плужаците-номади, ПП стана приют на такива типове. Каквото и да се гърчат фейсалната партия и наплашените ГЕРБеристи, Възраждане е в правото си да протестира.

Затова гласувах за Възраждане, защото беше необходима в нс да има хора, които да казват открито на гербаджиите,проражниците от пп и дб, че са откровени боклуци!

Значи вгъзрожденците могат да обиждат наляво и надясно с еврогейове и.т.н ,тях не може да ги обиждат ,зашото са в правата рашистка вяра?

Коцето с късия, бил и мека китка. ХАХАХА

Вгъз-раждани,са за затвора.

Великата копейкина революция в България не успя....Но ще пробваме пак,Коминтерна на Путин трябва да победи!

За +++ си, нови избори и ще си лижеш раните, само недей да плачеш в скута на майка си.

Късопишковците и меките китки Цончо-Ганчо и Костя Мургавелкото накрая ще си намерят това което търсят барабар със цялата си свита третополови джендъри.

Олигофрени! Дръжте се прилично днес е празника на детето, останете си дърти пергиши и си свършете работата в НС.

Този филм сме го гледали. Предишния актьор беше Волен Сидеров. Добре са го изпипали, но ефектите са си същите, няма кой знае какво подобрение.

Харесва ти Путин да те прати в армията, а, глупако?

Мургавелката Костадинка и мъжлето и Цончо-Ганчо, барабар със цялата им сбирщина третополови дебили ще си намерят това, което от дълго време търсят.

Няма по-продажни чужди слуги от "Възраждане на СИВ"!

Дайте да бъдем реалисти. Едно е да обиждаш, друго е да те обиждат... Едното е правилно и справедливо, а дургото не правилно и омеррзително и не може да го оставим така... Щото добитъкът, дето гласува за Възраждане така си представя победата. Обиждаш и другите нищо не правят... Затова възраждане не може да си трае, като го обиждат, защото тъпия му електорат се чувства победен... :)))) Сладури. :)))

Точно така - европейска държава с дългове, с джендъри и без газ.

Директивата от посолството е на всека цена правителство на войната. Нямат време да чакат за нови избори, войната може да приключи до тогава. Не разбирам БСП, част от депутатите на ГЕРБ защо участват в това. Може да теглят майна на шефа нека да отиде в затвора, в другия вариант ще платим с кръв от нашите деца на фронта в Украйна

Костя Копейкин и Цончо Ганев са кавър версия на Волен Субсидеров и Деси Чуколов.

Израждане са в амок...ще има Правителство...ще има Правителство....и то Българско Правителство. руските избранници нямат място в БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ копейка!!!

Какво си се загрижил за Подмяната и Гербррастите, толкова ниско ли си паднал.

Сладко продължение на сериала "Пълна лудница" !

България днес е ФЕДЕРАТ на САЩ! Федерат е държава на варварски народ, на който е ПОЗВОЛЕНО да живее в покрайнините на Империята с цел да пази гърба на Империята от другите варвари. Например, България и Сърбия в определени периоди са били договорни федерати на Византийската империя, а Картаген на Римската империя. Днес ние сме свидетели на това, как два клона (ПП и ГЕРБ) в един и същи Федерат (България) се борят кой да обсеби властта в своя изгода и употреба. На това, аз му викам „мише топуркане“. Тези, които са живели в стари селски къщи с гредоред ще ме разберат, понеже нощем, когато е тихо, а мишките търчат по тавана и търкалят или изтърват орехи, се чува едно много досадно тропане, което не ти дава да мира да заспиш. Ето днес нашите мишки не ни дават да заспим със своето мише топуркане и борба за власт по телевизиите. Но .... сюзеренът им е казал, че трябва да формират стабилно правителство, което да защитава напълно интересите му в региона и да предостави всичките си налични и бъдещи ресурси в негово разположение. Ако това не се случи, ще има САНКЦИИ, понеже господарят много обича да санкционира непокорните – било то Русия или Косово – все тая! Днес сме свидетели на това, как сюзеренът „набива канчето“ на косоварите, понеже не са изпълнили точ в точ повелите „отгоре“! Какво ще се случи у нас – само Господ знае, но ако народът продържи да бъде търпелив/апатичен нищо добро не ни чака, защото българите са навикнали да робуват! Но номерата на янките не минават навсякъде, дори напротив. С тази си колониална политика те направиха така, че Русия и Китай да станат толкова близки, колкото никога досега не са били. Около тях се формира един сериозен пръстен от поддръжници в лицето на Пакистан, Иран и Северна Корея – все ядрени държави – както и Турция, Саудитска Арабия, Бразилия, ЮАР, Индонезия и др. Иран и Сев. Корея уж нямат ядрена бомба, но както беше казала навремето Голда Меир: „Израел не разполага с ядрено оръжие, но при необходимост ще го използва!“ Индия и Виетнам са също готови да се присъединят. Така че днес, ние сме свидетели на бавния саморазпад на САЩ, казвам бавният, понеже на Римската империя са ѝ били необходими 300 години да се разпадне, а за Византиската само 200 години са били необходими на османлиите за да и видят сметката. Ако ни е съдено да живеем като „Слонските костенурки“ от Галапагоските острови, можем да доживеем да видим този крах!

Баси, не можаха и да се сбият като хората. И двете партии за нищо не стават.

Ваксинираният руски агент Костя се обиди, че бил мека китка. Вярно е, малко прекалиха от ПП!

Излагация, нито можем да си решим проблеми, нито да се разберем, години на ред без правителство, бием се като MMA, една и съща картина се върти постояно

Преди в Украйна да започне гражданската война, американците превърнаха и техния парламент в цирк, където депутатите се бутаха, замеряха, плюеха, ритаха. Купените корумпета искат точно това, да разделят народа ни и да ни спретнат една гражданска война.

За ПП вече се разбра, че са национални предатели и изпълняват интересите на чужда държава на наша територия, за Възраждане все още няма такива доказателства. Точка!

Бе ти не си у ред, до сега писа против уродите на войната. Сега обърна палачинката.

все едно украинския парламент преди войната

Щом не можете да си решавате проблемите с думи, значи сте гузни - и двете страни на сблъсъка. А на ПП-ДБ не им утива ни най-малко да говорят за меки китки и да се знаимават с интимните подробности на хората. Подоба строго анатомична фиксация е характерна за друг вид примитиви.

ПОСОЛСТВОТО е активиралу Пидалити

са най-големите предатели на България. Тяхната политика всъщност е политиката на Кремъл! Дори не го крият!