17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Румъния ! Така се прави !!! Бой по кухите мурзилски чутури !!!

А, някой се сеща за международното право само като му изнася. А преди 1-2 години САЩ отвлякоха ирански танкер. Щото били обявили санкции. И не им попречи в открити води да го отвлекат. Да го замъкнат в САЩ. И преди няколко месеца май бяха продали и петрола. Парите, естествено си ги прибраха. Отделно имаше серия "тайнствени", разбира се неизрелски нападения върху ирански танкери с петрол за Сирия. Тъй като в момента сирийския нефт се краде от американците. И точно тия да говорят за международно право е просто подигравка с публиката. Но лицемерието е американски стандарт във всичко.

Румъния? хаха тея мамалиги къде се врът където не им е работата

ЗАЕДНО С УКРАЙНА И ПОЛША МОГОТ ДА СЪЗДАДАТ МНОООГО, МНОГО ГОЛЕМИ ПРОБЛЕМИ НЕПРИЕМЛИВИ ЗАГУБИ НА "ВЕЛИКИТЕ" БЛЯДОВЕ , ДЕТО ГИ МРАЗИ ЦЕЛИЯТ СВЯТ !

Тоя сценарий, за който пишеш, руснаците са го предвидили и най-вероятно имат готов отговор, който ще бъде достатъчно болезен за Румъния, Полша и която и да е друга държава, ако сценария се случи.

и това ли им е великото и доброто, че могат да създадат проблеми на някой? американските последователи стават същите като тях - агресивни малоумници, които се чудят кой да избомбят

"целия свят" не са САЩ/Англия и '5 очи" васали, а тея мамалиги и украинците са най-бедните и корумпирани в Европа, за това ли ги хвалиш толкова?

Аха, те и опит имат от предишната световна война. Полша за седмица, Румъния за по-малко

Тия три държави няма да могат да съберат и 1/4 от численността на руската армия. Русия ще ги окупира за по малко от седмица. А България е още по лесна, за 1 ден руската армия ще си устрои парад в центъра на София..

Иран има зад гърба си Китай и Русия. А не са и тъпи араби.

КОГО ИМА ЗАД ГЪРБА СИ ?

Нещо израелците и американците не се плашат от Русия и Китай и постоянно трепят иланци в Сирия и Ирак

Крайно време е демокрацията да посети и Иран- там има петрол...Тоя от Афганистан направо там.

Едно време така е започнала Виетнамската бойна.

Романиолите са овце но поне са стадо ! Ние сме Кокошки Всички Бягат в различни Посоки

Благодарение на това, че Румънците си разстреляха съветските паразити И не продължават да слугуват на гнусния путински империализъм, държавата им вече ни изпреварва двойно по БВП, заплати и пенсии. Бяха 7лед нас при влизането в ЕС. А простия български цървул продължава да целува вмирисания съветски ботуш, да плаща двойно на пияния роснак за петрол и газ, и да пие тъжно обвинения 7рещу кемтрейлс, рептили и врага на тутраканската селищна система.

Абсолютно!

най-бедната и корумпирана държава в Европа, заедно с България, това ли ти е великата демокрация? хаха

Щом САЩ и ЮК са получили подкрепата на Румъния, значи работата наистина става сериозна. Сега всички врагове на демокрацията ще напълнят гащите....

Румънците скоро ще ядат бахура. Сталинград ще им бъде детска ясла пред превръщането им в разтопено стъкло.

Гладен путинофил, атомни бомби сънува....

14 тулупа на амбразурата да бранят п0дката

Замаяни до безкрай.