Съветът за сигурност на ООН посрещна официално петте си нови непостоянни членове

Посланиците на тези държави поставиха знамената си редом с флаговете на останалите страни членки пред заседателната зала

Обратно в новината

Коментари - Съветът за сигурност на ООН посрещна официално петте си нови непостоянни членове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Намерили са си поредните спонсори за джоба си от такива дето като тоя ''съвет'' се подчиняват на сащ

https://www.youtube.com/watch?v=gHTcQB_4AFw

ООН може да се преформатира като се въведат изисквания членовете на Общото събрание. Разумно би било да се подбират измежду най-шлифованите-бивши президенти. А за монархиите-отредените някой ден да са наследници на монархията си. Има и други трески за дялане. Официалните езици на ООН. Руският е много тромав с неговите си шест падежа. Докато българският не възпроизвежда тромавостта. Речниковият ни състав наброява 800 000 думи, за които няма превод в другите езици, факт, който си има своята чудесна страна. Възпроизвеждаме всяка фонема на писмената реч. Ние също казваме Хитлер като се разбира за кого върви реч. А руснаците казват Гитлер сякаш това друг е индивид. Все едно и също е да оневиниш престъпник, като впишеш нарочно погрешното му име в обвинителния акт и в решението на съда: няма кого да озаптят при това положение. Пишат сегодня, а произнасят севодня. Пишат погода, а произнасят пагода. Меко казано от такъв развален български език може да очакваме само провалени мирни инициативи.

Не знам как ти казваш гитлер, ама британците например казват "итлаа", а на Испания казват СПейн. С да не ти обяснявам за Вашингтон хаха, на великия ти "език" със 800 непрежвежащи се думи. "Бурубиняк" от тези думи ли е а ? А индиец -индианец ? И те ли са такива безумни непреводими думи ? :) Хихихххох

Гриша Димов

Ху;бава казват испанците Спейн, а защо сме копирали от русия Испания. Съседите от Юг са ЕЛАДА, а защо копираме от Русия-Гърция. САЩ се относя за СЪЮЗ; всеки презизент дава отчет за състоянието на съюза, а ние сказваме Съединени Щати пак от руски щото искат да отклонят вниманието ни от спойката.

, като не знаят български, вай, вай. добре че те самите не са наясно в каква тъма живеят....

Гриша Димов

https://www.youtube.com/watch?v=aOl4oeHZnBk

Гриша Димов

На Вашиингтон пра-пра-пра дядото е говорел на български като боляр при Шишман.И на Джеферсън също така, че и още двама такива имат... а Русия ги нямат.

Хапчетата. ВЕДНАГА. Или потърси спешно психиатрична помощ.

Гриша Димов

Моля те само не ми пробутвай руски хапчета. Че от пич мога да стана пичка. Приятно слушане на Горещия Шоколад.

Непостоянен член, звучи някак си меко.

постоянен ток = прав ток следователно постоянен член = прав член