Съветът на Европа: България бързо да приеме закони за юридическа промяна на пола

Становището е следствие на нееднократното осъждане на държавата ни в Страсбург, но и на тълкувателното решение ВКС, с което на практика се сложи край на възможността транссексуалните да променят пола си

Обратно в новината

Коментари - Съветът на Европа: България бързо да приеме закони за юридическа промяна на пола | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нямам думи! Това ли е най- важното?

Боклуци!

Европейските политици са Педерасти.

Нееее, ние верно други проблеми нямаме.

не се и досещат каква ще е ответната реакция

Помийна яма. Няма по точно определение за ЕК.помийна яма с лайн@

Тони Хекимян подкрепя. Само за това ще гласувам за него!

От медицинска гледна точка промяната на пола няма как да се осъществи със скалпел, игла, конец и хормони. Това на практика е просто отрязване или пришиване на полови органи. Промяната на пола е практически невъзможна. Неслучайно в скандинавските страни децата, които бяха подлъгани преди време да се подложат на това ужасно нещо, сега са стигнали до идеята за самоубийство. А голяма част вече са посегнали на живота си, за съжаление.

Стойте Българи. Не на педерастка Европа. Има решение на ВКС

А какво правим с DSD хората?!? Генетично мъж с без паднали тестиси и наченки на вагина?!? 2% от всички бебета. Sorry, биологията си е биолигия. Не се подчинява на закони.

Европа бързо да си навре съвета където трябва.

Нали ЕС уж беше съюз за икономическо сътрудничество? Каква е тази груба намеса в суверенитета на държавата?

Я посмали, манго!

Айде у лево.

Дай заради 2% да осакатим правото.

Груба намеса директно отзад.

Вяра и пол не променям.

Тази Европа е гнила и червива. Дано се отделим от нея преди да е станало късно.

И не!

Онзи ден ми каза с поглед, че се чувства мъж. Търся хирург, който да отстрани яйчниците, да присади член и тестиси и да започнем хормоналната терапия навреме.

Ейй, соросоиди! Педали недни! Какво ни натресохте

Следващият проблем: жените дали да ползват превръзки и тампони защото не са натурални и ги няма в библията и мъжете дали да им се забранят протеините/анаболите защото и те не да натурални. Кръв и сълзи навсякъдееее! лол

Вавилонската блудница Европа в действие

И нерелевантно сравнение не успя ли да измислиш?

Направо те сърбят краката да си отидеш при Путин

Многократно са ни осъдили и сега ни задължават ? Това ли е най-важното за Европа ?

Тия скъсани зад..ци настъпиха мотиката … Лукановата зима ще им се стори детска игра

що не се ебете в гза…

В сравнение с какво? Твоят коментар няма по-добър пример.

Вместо в клиники за лечение, на първия ред искате да ни ги набутате. Озаконявате извращенията и се биете в гърдите, колко широкоскроени сте.

Ти помисли какво прави България за едни 250 000 човека, които по данни на МВР се водят клошари и са без паспорти?!? Ами пенсионерите, които са почти 2 милиона, и нарастват? Ами децата, които стават все по-малко? Ами 250 000 семейства, които не могат да имат деца? Толкова много проблеми има за решаване, но марионетките, които ни управляват, мислят не за България, а за други интереси.

И отрязването на гениталии на невръстни деца, бе урод?

А, предпочитате да движите с гейове които не си правят операции. Ясно!

Краха на цивилизацията в действие....

Съвета на Европа : веднага България да приеме закони дето можеш да се пенсионираш след 10 години трудов стаж на 2000 евра пенсия и отстъпка за нов Мерцедес 40%

Аз се определям като майкоеб. Така спокойно вече ще мога да еба майката на когото искам, законово!

Я ЕС-то си събирайте партакешите и си еб@вайте майката!

Педерас до педераса мила моя майнолъо- Хекимянчо кмет на София.Ясна ли е сега сексуалната ориентация на ГЕРБ?!?! Нали ме рабираш баджанак........

Асенчо и Кирчо веднага ще го поемат....предложението. Те са послушни момченца (по първични полови белези)

С дълбоко съжаление, Европа- дгд. Оплачете се на арменския поп. На английски, щото началниците ви само това говорят ( и то развалено на тексаски).

Има просто решение нали сме все още в ЕС който иска да си хваща партакешите и да ходи в така ориентираните велики страни. Нали демокрацията е възвисше на мнозинството я да видим кой е за и против. Защо трябва да объркваме излишно децата не разбирам?

Българи, Не знам колко от вас съзнавате какво се случва около нас. Новата некоалиция е абсолютно послушна на външните сили, които смятат да подчинят всичко у нас. Не говоря тук въобще за Русия и Запад или други деления. Не знам колко хора разбират, че въобще битката не е между Радев, Борисов, Петков и Пеевски, а е битка за вечни ценности! Вкарването на безумия в законите на страната ни ще доведат до необратими последици! Тук се води битка за това какво е добро и зло и как децата ни ще възприемат света утре. Жабите (електоратът) са почти сварени чрез малоумните медии и нашето бездействие. Предадохме Македония, за която се проляха реки от кръв, след като предишният парламент я дари на евро-ценностите и направи възможно създаването на македонски клуб в България! Предаваме финансовия си суверенитет за имагинерни милиарди от Европа (които винаги ще са под условие на изпълнение на критерии, външни и чужди на нашите ценности и морал)! Нека не допускаме безумието смяна на пол у нас и осиновяване от гей двойки!

Гледам масово възмущение,брейййй!Да попитам -тези които сега ни управляват, кой ги докара на власт бе хора!Аз не,защото знам защо,ама доста от вас май да!

Личният избор липсва бро. И при двете други хора решават за свободите на друга хора. Свободи които не ги касаят така или иначе. Ако се беше подготвил за този аргумент, щеше да видиш че не става въпрос за операции на невръстни деца никъде в статията, а за юридическа промяна. Факт! Първият абзац: "България бързо да приеме законодателни промени, с които да се въведе процедура за правно признаване на промяната на пола - за това призова Комитетът на министрите на Съвета на Европа, съобщи юридическото издание lex.bg."

Съвета на Европа бързо да спре да ни диктува педалските си изиквания

Най адекватно мнения което съм чел последните десет години в Дир.бг

Едни педераски отрепки, искат от други педераски отрепки да приемат бързо закони за трети педераски отрепки. Само отрепки в тази гейропа бе.

Ценностите ти, ако са наистина са така силни, няма да се променят от юридически промени които не те касаят лично. Поради същата юридическа причина, няма да те пратят в женски затвор ако си мъж.

И песнички ще пеете. ЛГБТКЮ+ и 700 пола ще приемете и пак с отворени уста ще дремете. После ще изплащате и Страйкъри втора ръчица. После точеца по 5. Наденици с насекоми от Домуса. Ваксинацийки и локдаунчета. Кюар кодчета и социални рейтингчета. Дигитално евро да ви следят и контролират. Щото сте овце. Не! Грешка!. Не народ а мърша.

34 години ви таковат с 200 отзад, то по-големи педераси от вас няма!