Съветът на Европа: България бързо да приеме закони за юридическа промяна на пола

Становището е следствие на нееднократното осъждане на държавата ни в Страсбург, но и на тълкувателното решение ВКС, с което на практика се сложи край на възможността транссексуалните да променят пола си

Обратно в новината

Коментари - Съветът на Европа: България бързо да приеме закони за юридическа промяна на пола | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе като искат да сменят пола си да бягат в Лгбтеландия (Бенелюкс) ! Тук не може ! Извратения Гейски съюз да се бърка във вътрешното законодателство !

А Васко иска следващия мандат да е токчета и сутиен !

Както винаги правата на разните извратеняци са над правата на тия, които работят и ги хранят. Екстрадиция в Анадола, където бърщо ще приложат всички конвенции върху нежните душици. България за нормалните хора а не за джендър простотиите. Който не го кефи за се разкарва в нежните страни!

Когато България, бързо , влезе в Шенген, Тогава бързо ще помислим! До тогава ще изчакаме...

България бързо да приеме закон за екстрадиране на съществата с неопределен от закона пол в изконната им родина д разрешена употреба на тревичка и други газове. Народа имс право да иска това. Тия сменящите се да си сменят гражданството...че ганя тътрузи мощно...четвъртита му е тоягата... Въри си сменяй кардана другаде. Тука сме оригинал! Нали ве БЪЛГАРИ!

Еми във Страсбург е пълно със гейове и те си искат своите целият Евро парламент е пълен със педали и всякакви отрепки така че ние трябва да изпълняваме техните указания иначе яма шенген сори

Под статиите за корупция и политически безобразия едвам се мъдри по някой друг коментар. На Ганьо му дай да се прави на мъжкар по теми кой с кого си ляга и къде си го слага. Трнссексуалните да не би вас да ви карат да си сменяте пола, че сте луднали по техните права. Затова България е на този хал - само първосигнална биомаса и малко човеци.

Много знеш ама и много ще патиш!

Педал имаш си държави където може,бегай и не се връщай ! Легебедчиите освен че са боклук природен са и курумпирани,лъжци и крадци !

Когато България, бързо , влезе в Шенген, Тогава бързо ще помислим! До тогава ще изчакаме...

Трябва да даваме повече домашни на децата. Като свършат сегашните, идват в дира и постват глупостите на които са ги научили родителите им.

Траверсите изглеждат гротескно.

Тия в ред ли са. Наще политици са послушковци , ама не са самоубийци, който приеме тоя закон - власт няма да види:)))

Аз пък съм за. Щото съм флуиден. Това е добро за мен, щото когато става въпрос за по-ранно пенсиониране, отпуска по майчинство и осигуряване на място в борда на директорите се чувствам като жена. Освен това, като жена съм лесбийка и налитам само на жени. Ако някоя се осмели да ми откаже веднага се оплаквам в Хелзинския комитет за нарушени сексуални права и расистко отношение на база обществен пол. Сега проучвам, дали няма да е по-изгодно от време на време да се чувствам като негър или негърка или по-коректно - афроевропеец/афроевропейка. Но се чудя, дали пък да не съм украинка - щото бежанка, 40 кинта на ден, 5-звезден хотел, хранене и т.н. Друго си е.

Спокойно, нашите деца нямат проблем с половата идентичност... Генно ни е заложено друго... Приемай закона. Нека тези в ЕС видят, че винаги можеш да се о*ереш повече. После да не се чудят защо путин така, дзинпин онака .. Докато ние се занимаваме с чаршафите на хората и караме момчетата да се гримират, хората се занимават с геополитика, териториална експанзия и хибридна война. Ако бях на мястото на путин и ккп, ежедневно щях да се моля за безсмъртието на байдън, урсула, камала, сунак, хилари и т.н. С тези начело западът няма шанс срещу себе си...

Да повторя, защото дирци трият. Разбираемо в случая, но не бих казал нищо по-малко. Ако ми бяха пред очите и имах оръжие в ръка, включвам на автоматична и нямаше да допусна никой да се измъкне. Съвета на Европа да си еб? ?утката майчина...

на гейропата, само юридическата промяна на пола им проблем...

Съветът на България: Европа бързо да приеме закони забраняващи юридическата промяна на пола

Болни мозъци

Да, но ако ставашие въпрос за правата на човека по смисъла на Конвенцията. "Правото" да смениш пола си не е човешко право. Това е човешко извращение, заболяване, туморно образувание на обществото.

ЕС да си вземе закона и да си го завре където слънце не огрява

Хее, че това е добра новина бре, защо се лютите. За хората на които им предстои пенсиониране. Сега законово отивате пред съда, заявявате че искате да си промените пола от мъж на жена и съдебно всички ваши документи следва да се променят. След това взимате документите и отивате в пенсионното, като им казвате и показвате че сте жена. Получавате пенсиониране на по-ранна възраст /за жените мисля че е 62 ама може и на 61/. После изчаквате да навършите възрастта за пенсиониране на мъже и отново отивате в съда, като заявявате че искате да си промените административно пола - и си връщате документите с мъжки пол. Така не работите до 65 години на тая тъпа държава, взимате по-рано пенсия и да го духат бедните.

Много правилно думаш "хора". Далаверата е еднопосочна - само от хора към жени. Иначе равенство между половете райш ле..

то хубаво, ама жените получават по-ниски пенсии заради тези години. Не зная каква е причината да се пенсионират по-рано, но си е доста прецакващо.

Не, не е прецакващо, напротив. Все пак мъжете живеят по-малко, съответно като се пенсионират по-рано ще получават по-дълго време пенсия. А защо малко жени напират да живеят като мъж? Защото знаят, че е много по-трудно.

Също ако си престъпник, пишеш се жена и лежиш при жените. Или ставаш спортист ако си спортна натура и обираш наградния фонд в женския спорт.

Още един пирон в ковчега на ЕС

Ще слушкаме новото Политбюро. Сами се набутахме в EU SSR

Защо в коментарите се набляга само за деца? Тази промяна на пола деца от детската градина ли ще я искат? От което произтича, че вие сте за децата да не могат да си сменят, а възрастните-да. Правилно! И аз съм тогава за самоопределение!

След дълга многогодишна реклама за смяна на пола в ВВС миналата година започнаха да излизат статии за обратната страна и разкази на хора, които съжаляват, че са прибегнали до тази интервенция, до безбожно скъпата до живот хормонална терапия, до депресия, самоубийства и проституция, за да финансират последваща терапия. Бях много учудена да видя тази статия там, с оглед на години пропаганда за смяна на пола. Но явно вече не е модерно, защото продължиха със следващата стъпка за транс флуидна сексуалност и не знам още какво.

Надявам се шибания ЕС да се срине преди законово да ни изпедеразят

Долу ръцете от децата бе, шибани педали!

Педерастията кога ще стане законово задължителна?

Секцията с коментари бълва с естрогенни многознайковци. Изглежда е този ден от месеца пак.

Наиграхте ли се на прогрес? Ще режете пишки и цици на децата си, за да е зле на Русия.

И в древния Рим е имало свобода императора дали да пъха или да му го питат, ама чак юридически не са го оформяли...

Краят на Древния Рим го знаем.

Другарят Адолф Шикългрубер мечтаел да направи Германия социалистически рай. Но за тази цел трябвало да изчисти германското общество от дегенератите и да проведе евгенически подбор. Така стигнал до идеята за физическо отстраняване на всички ,,непълноценни" хора, както и за обратното -- да възроди чистотата на арийците. Знаем до какво доведоха тези експерименти. Съвсем друг въпрос е да вземем зърното здрав разум, което все пак го има и в тях. Т. напр. със закон да се забрани брак между близки генетични роднини. Или пък да се изследва и коригира наследствеността при поколения престъпници. Но не виждам какво общо има това с много рядко срещаната трансполовост при хората. А и тези хора по правило не са агресивни, нито имат някакво влечение към отклоняващо се престъпно поведение. Те не са и хомосексуални, както тук неправилно се изтъква. Всъщност става дума за това докъде се простират правомощията на държавата и дали се нарушават правата на личността при половото самоопределение. Не твърдя, че зная правилния отговор. Само призовах да изключим политиката и пропагандата -- независимо от къде идват.

Нещо дълго и лишено от смисъл, но за сметка на това пълно с противоречиви тези. Това представлява написаното от Вас.

Когато на Урса някое от седемте и деца си смени пола, да се обади. Който в парламента гласува ЗА, първо да видим неговите деца дали са си сменили пола.

Тя всичката мара втасала, че със педалите и педофилите да се занимаваме..

Да се узакони доброволната кАс трация??? Кой си позволява да ни нарежда какво да правят хората ?

Всеки от НАС Великите управници на Развития Свят имаме по един як тъпкач, манаф, който ни жули яко, помежду си ги наричаме Пол, твоя Пол, моя Пол и т.н. Но е време и вие мизерните граждани да имате тази чест и някой да ни замести в тричането ви, затова и за всеки от вас по един ебач на име Пол! И кефа да ви е пълен ще може спокойно да си сменяте своя Пол, кеф ти с голяма църна паламарка, кеф ти рязан чатак, кеф ти финен и артистичен розов пишок, абе квото душа ви иска! Та смяната на Пол и свободния му избор ще е ваше защитено конституционно право! А НИЕ пак ще си ви пердашим, но с Пол на помощ!!!

И после ще ни наредят част от България да се даде на Турция, друга част на Румъния, и трета на Макетата. У ще ни попилеят. Не разбрахте ли, че нямаме защитници, а само колонизатори?

За нов Израел, а палестинци ще го играят тарамбуките от Столипиново и Факултета

Урааааа ,вече можем да се мъжем и да сме истински европейски ПЕДЕРАСИ.С гъза напред към светли европейски бъднини и бг педераса ще е равен на своите евтогейски събратя

Съветът на Европа бил предложил? Но реално са Белгия и Холандия - Меката на кръвосмешенията през вековете - изродите на Европа.

Пропусна скандинавците

Еажното е да може законно да се влиза в женските тоалетни.Опдс

Скоро европата ще ни казва" вдишайте" " издишайте" без нейно позволение няма дори и да дишаме.....

Този план за възстановяване какво мислиш че е? А не слушкаш, а ти спираме дишането. Крайно време е да почнем сами да се оправяме, без пари отвън.

Само си представям с какво отвращение ще трябва да гласуват Барисич, Пеев, Кирчо, Караедикойси,Пинокио, барайки се неуверено по бухлестите мъде за подобен закон, е на тва му се вика смях в залата.

Обратните са болни хора и да ги лекуват кастриат.

Не съм против ЕС, а съм против точно този ЕС на Урсула, Макарон, Шолц и останалата банда, дето искат да унищожат всичко човешко и цивилизовано, градено с векове.

очень хорошо

Като можем да си сменяме пола, може ли и друго, явно всичко може. Чувствам се син на някой милиардер бе, не на баща си, защо трябва да ми пречи закона да грабна и аз някой друг милион?

Копейките реват все едно някой ще ги накара на сила да си сменят пола :) хахахаха ако бяха нормални нямаше да се притесняват:)

То не беше насила и да го приемаш за нормално, ама ей на че сега ако не го приемаш могат да те осъдят.

Англичаните тарикати напуснаха ЕС защо ли ..... А ние ко прайм още?

Англичаните имат колонии по целия свят, а ти си просто един цървул.

Точно, имат пари и се отърваха, а нас казваш трябва да ни довършат, щото нямаме. Не съм и очаквал друго от "Българин".

Българин бе, анадолски манаф? Я кажи кога България е била английска колония? "Не мога да уважавам народ който си честити банята" - Уинстън Чърчил.

Ама не ползвай името България а дупедавец.

Партията Алтернатива за Германия в момента настоява за излизане от ЕС и нато и точно това ще им е предизборната програма.

България никога няма да бъде приета в Шенген и никога няма да намери мястото ки в западна Европа, защото ви смятат за част от османската империя. Когато приемат Турция в ЕС тогава и вас ще ви приемат в Шенген. Кога ще разберете, че България е Източна Европа, не Западна. Изборите са два, като не щете в Евразия, отивате в Азия. Хубавото е, ЛГБТ ще го духа.

То скоро ЕС няма да го има.

България има нужда от нови закони ,но не такива педераски бееее помияри гнасни извратеняци

Прочете ли статията?

гейовете извратеняци в атака !

децата ви или нема Шенген! Също сдавате всички благинки,останали от лошите руснаци-Лукойл,АЕЦ.... Ааааа,ганьовци такива! И ръка да целувате на парапетян,кокорян,тиквочопосран,ааа!

,,Лукойл"? Какво имате предвид? Може би бившата ,,Нефтохим“, продадена на безценица на ,,Лукойл", за да може същите тези добри руснаци години наред да не плащат нито лев данък и да изнасят милиарди печалба? Чували ли сте да има губеща рафинерия? Е, има такава -- тъкмо тази в Бургас. Само е чудно защо не е фалирала...

Знаеш ли кой продаде на времето Нефтохима на Лукойл? При положение, че имаше и оферта и от Бритиш петролеум! Да, точно Иван Костов, вашият, десният политик, а не някой комунист.