Съветът на ЕС каза "не" на България и Румъния за Шенген: Въпросът е политически (видео)

Опитите за намиране на решение за Шенген продължават, въпросът е политически, заяви след заседанието вътреиният министър Иван емерджиев

Обратно в новината

Коментари - Съветът на ЕС каза "не" на България и Румъния за Шенген: Въпросът е политически (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България се управлява от Кремъл?!

Целувайте още задници и се чудете, защо Ви влиза отзад.30 години само путки управляват.

Още някой факс за РСМ да подпишете? Още няколко украйнци в хотели да настаните? Или трябва да са холандци - не знам, оправяйте се там с поклоните и слугинажа, вие сте експерти. Умно-красиви при това.

Това всъщност си е една много добра новина за България!

https://statii.lekuvai.bg/129931/

ще ни отхвърлят. Някой да има някакви надежди, че нещо тук съществено ще се промени за година?

чекмедже-та кпп-та къщи за тъщи Чекмеджан пак Орешарски му е виновен

сега,ще свият уши и, ще подвият опашки...

време е да се махаме и от НАТО и от ЕС .... Не съм съгласен България да е третирана като държава второ качество ....

Нашите посланници. Шенген е счупен, но само за българия е свръх лицемерна позиция. Понижете нивото на дипломатически отношения.

Гълъба, Радев и Гешев да подават оставки !

и здрави да бъдат! Едва ли баба Пена и дедо Гъдьо от село Долно Нанагорнище са очаквали да "паднат границите" и да ходят лесно до Париж, като нямат парици да стигнат до областния град за да си купят лекарства?

Язък за акции бело, каналджии и пр.

Благодарим ви, г-н ТИКВА!

В Шенген не става.

поне малко краварските ционисти няма да ни настъпват по и без тва изтънелите вратове,тва шенгеня да връи пичка си ленина,язе сакам тука да нема европа и азия а да има ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ НЕЗАВИСЕЩА ОТ ЕВРИ МРЪСНИ

и се радвай!

Искаме само платнохоТки в Черно Море ! Дипломати не гоним ! Купуваме спешно чертежи ! Пазаруваме апартаменти евтинко ! Никога не лъжем..само малко преди избори ! Носим немедленно шербет на Ердоган ! Подаряваме кученца на Путю ! Санираме сгради и правим турски патоци! Ремонтираме докато има парa ! Два реактора в музея ! По-евтин бензин с ЛеФче..ама некой друг път ! Пари за пенсии и заплати НЕМА ! Севи ще обясни на нашият електорат как да ползват кончето и да си снимат бюлетината с телефона. И да се обърка някой няма страшно. Имаме си хора в комисиите да правят невалидни сбърканите бюлетини. Постна пица маргарита ! Конгречулейшън Бойко ! Най-великият член на БКП и евроатлантик ! Пъпната ни връв са немските партии и ни дават за пример..за тикви ! Измазваме ей там оная ограда и ще ни приемат в Шенген и Еврозоната ! Задминахме Македония ! Скоро ще задминем и Албания и България ще стане единствен и недостижим аутсайдер в цяла Европа !

Имат украинците и РСМ с това?

Това не променя нещата кой знае колко. Така или иначе рано или късно ще влезем в еврозоната и Шенген. Колкото и да реват ватниците това е положението.

Щом ще е така - пускайте орките и те да се оправят, защо ние ще ги пазим? орките тук не искат да стоят, да заминават към шенген

Чудесно .Сега само трябва да се отървем от еврото да не бъде прието . Реферндум за еврото

В момента, в котйо България излезе от коя да е от двете организации бизнесът в БГ умира! Една седмица по-късно и ти! Надявах се, §е имате поне малко интелект масата в БГ!

си, вероятно има и по- дълбоки икономически причини...

То па един Шенген!

Засилен граничен контрол за всичко с шенгенски номера и свободен коридор за нашите МПС. През България вече да не се минава - предлагаме обход през Сърбия, Албания, Македония и шенгенска Гърция за Турция и близкия изток! Е да видим тогава добре ли е! Ай ш'ви Ева у измекярите западняшки, къв е тоя боклукк, че да ми разрешава. Ееролицемерие!

И после кво ? Надупени при джуджето в мАсква ли ?

Честито на всички българи! ПС.: Абе такива има ли още в България?

Най- накрая една добра новина!

Моментален референдум за излизане на България от ЕС! Стига сме били слуги, стига са ни се подигравали. В техните държави корупцията не е по-малка. Сърбия без ЕС да не би да е по-зле от нас?! Нека малко се стреснат чиновниците, че съюзчето им може да се разклати още повече.

Педалска история, нищо че в Насрандия белото е легално! Марихуаната си я пушат като цигари из улиците, ама иначе дрогата идва от Балканите! Гейска държава със счупено достойнство! ДГД!

то все едно таджикистан е шенген, как да стане?

То знаеше какво чудно има? Нека нашите продажни управници да продължат със слугинажа.

Нашите политици ако имат малко мозък би трябвало да пропуснат едно 200к имигранти до Сърбия, същите отам да се довлачат до Шенгенска Австрия, те да си избират как. Да ги видим как ще се справят. Има една приказка, на зло куче зъл прът. Но нашите нали са евро-джендъри, очакваме само да го поемат с патос.

Румен радев е проблема

Не искаме и еврото. От ЕС само фондовете вземаме и нищо не ни трябва друго.

Споко, нали дупедатите ни готвят ответни мерки. Муахаххаа.

нашето отношение към заповедите от ЕС.

в шенгеня да почваме пуцанье на секви чалми дето се мотат тука отпреди освобождението и сега

Докато тоя путинофил Радев е президент и тия корумпета от ГЕРБ, ДПС и БСП са във власта, Шенген няма да има, това и кучетата го разбраха с изключение на побеснелите !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Борисов в ареста - България в Шенген

ПИПО

Идиот?

На арабските орки,целта им е Западна Европа! Ами дайте им зелен коридор, само за месец! Тогава Холандия и Австрия ще ни молят да влезем в Шенген, само и само да ги спрем!

Веднага да организираме референдум за излизане в ЕС! Докога мачканият български народ ще търпи подигравки от някакви евро чиновници?! Нека малко се стреснат в съюзчето, където има не по-малко корупция!

Странно, защото представители от всички водещи партии са на постещение в САЩ от няколко дена. Защо не в Кремъл?

Това, че сме дупедавци!

Едно лайк за тази новина!

"По-рано се разбра, че Нидерландия поискала България да представи доклад по Механизма за сътрудничество и проверка - практика, която беше преустановена от Европейската комисия за страната ни в края на 2019 година." Какво по-голямо доказателство от това че Каскета и Тулупа са причината да ни отрежат..

Е, честито на Периферията, евро-атлантически дебили!

Причината е корупция по високите етажи на властта, Гешев оставка.