Сателитни изображения разкриват строителни работи в бивша база на "Вагнер" в Мали

Руските сили възнамеряват да продължат да разширяват присъствието си в региона

Обратно в новината

Коментари - Сателитни изображения разкриват строителни работи в бивша база на "Вагнер" в Мали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На Гената Пригожин(царство му небесно) юнаците от ЧВК Вагнер му бръкнаха на Бабоев-Макарон с боксова ръкавица в дупарата. Сега Баболюб беснее, че го изритаха от Африка. Смях.

Глоби и санкции, айде де. Кучета и котки може, а прасета не може.

Жалко за хората, скоро цивилизацията няма да се върне при тях

И каква е драмата? Американски бази може, руски не може! Съвсем нормално е да има бази.

Африканците да му мислят :)

Който по-долу препоръчва профилактично зачистване на Мали от 'англосаксонската мърша': Преди около 10 години бях на сватба в ЮК - млади докторчета, тъкмо завършили планираха след медения месец да отидат да работят на напълно доброволни начала за цяла година в Мали, която още тогава беше окайвана като най-бедната страна в Африка. Предполагам че те и подобните им са 'мършата', която сигурно сега ще бъде заменена с още по-добронамерени руски доктори, които сега ще пренесат там чудесата на 'напредналата' руска медицина..

Основателя на Вагнер не беше ли тоя дето тръгна към Москва да сваля руските корумпирани и некадърни генерали ?

още една Причина да не стъпвам в Мали !

под командването на грамотни командири :) Е, тук специално прекалиха с рекламата и го удариха на ненаучна фантастика. Що е 'грамотен командир' в оркската орда? Такъв който парадно строява орките си близо до фронтовата линия за снимка с Хаймарс :)))

Да живеят добрите руснаци,които след като ни "освободиха" нас 44г сега са тръгнали да освобождават братските африкански народи. Но и свободата си има цена...сладки концесийки за дървесина,злато и диаманти. С какво са по-добри руснаците от французи и англичани....ами с нищо.

Макрон,Байдън,Сунак и разните му бребоци и урсули опъват вратни жили от яд!

рушката кАнституция.. която уви става само за тоалетна хартия.

Добрите вести не закъсняват,велика Русия изтласква алчния запад от Африка!

Либералчета свиквайте! Както вие си правите бази навсякъде, така и Русия ще прави бази! Това! Кой не му изнася и ако му стиска да се проба на Русия!

пред гладните Малиици (най-бедните в Африка !) ватните орки сигурно минават за голяма раб'та :)

На това му се вика - хем фудул, хем фукара. Те не могат да построят болници в Русия, 90% от населението извън големи Питер и Масква живеят в дървени къщурки тип Баба Яга, пътища - няма, газифицирано е едва 40 % от населението и то в големите градове, парите за войната са на привършване но........да покажем мускули в Африка. Ватата да не забравя, че там ще се срещне челно с интересите на Китай, а китайците няма да ги галят както ги гали НАТО. Джуджето скоро ще бъде на червения килим да целува обувките на г-н Си. А черните много бързо си сменят интереса, това ватниците ще го разберат по-трудния начин. Но на тях орисията им е такава. Венсеремос!

Пак ли свършиха парите. Откъде толкова клоуни като теб. Идиота грозев писа, че парите свършват март 2022 г. Клоуни.

Абе клоуни ама ти сигурно караш "масквич" и имаш айфон "ласточка", за телевизори и хладилници да не говорим........

Шило

Що не наминеш към Новосибилск, Ярослав, Ростов, Сочи? Да продължавам ли?

Самогон тече от чешмите там , налЕ ? муахахахахах

Яко блъфират западните миндили. Нито оръжие достатъчно имат за сериозен конфликт, нито армии дето стават за нещо. Французите са сафари отряд без Африка. Англичаните един стадион не могат да напълнят. Германците са дроб сърми. Американците си намалят армията щото не могат да я попълнят със задължителната бройка? Кой ще им умира в Третата световна? Руснаците са сериозни. Предупреждават нон стоп. Иран има армия. Китай също. Целият цирк е защото хората глобално схванаха, че банда престъпници в Давос командват лидерите им с компромати и скачат срещу Зелената Затоплистка Религия. Правят се неистови усилия да се срине глобалната икономика за да се наложат новите модели за контрол над гоите. Лудите психари от елита още мислят, че в една война те ще са си в бункерите и по яхтите ние ще мрем и ще ги чакаме да ни "спасяват" с новият си световен ред. НЯМА ДА СТАНЕ ТАЯ.

Точно така. Никой, който е силен няма нужда да прави прокси война. Намериха балъци да умират в лицето на малоумните украинци, ма мръвката свършва. Единствената армия, която поне на книга може да се опъне на Руската е Турската. Ма това е на книга, преди Руската да се преструктурира и да порасне. Сега е ясно. А и Падишаха е обвързан със Сивите вълци, Близкият изток. И каквито и далавери да има там, колкото и богоизбралите се фашисти на Израел да си плащат тия неща имат лимит.

Ясно, кратко, точно. Само на Бахмут руснака унищожи като бройка цялата армия на ингилизите заедно с чистачките, градинарите, любовниците, баджанаците и т.н. И тези клоуни ще воюват с Русия. Братухата ще ги размаже. Унищожи ли най-силната натовска армия (украинската) европедалите започват да духат.

Могат - строят! Молодци!

то руското строителство е световно известно - пътища, жилища.. Всеки мечтае за живот в Рассия (само наште копейкаджии нещо се назлъндисват).

Всъщност резултатите показани на снимката са причината педала бабоеб да се дърви на руснака. Нашите руски братя помогнаха на африканските народи на изгонят еврофашистката сволач грабила там векове наред, избивала милиони, вземала милиони роби. Край.

Макрон ще яде Руски борш супичка.....

Я как виждали хубаво само в Украйна не могат явно са им замъглени обективите от "демокрацията"

Да снимат, Байдън да нареди да ги избомбят.

Аз милех, че ще строят болници и детски градини в Африка

хубаво е да си мислиш, че можеш да мислиш

7 минути го мисли това

Преди да строиш някъде, трябва да зачистиш от англо-саксонската ционистка мърша. Иначе само пари им правиш.

Вие сте същите като ФАЩ, просто веете друго знаме

Сега разбирате защо Макарончето е малко изнервено...