САЩ заявиха, че са свалили дрон и ракета в Червено море, изстреляни от хусите

22-ри опит за нападение срещу международното корабоплаване от 19 октомври насам

Обратно в новината

Коментари - САЩ заявиха, че са свалили дрон и ракета в Червено море, изстреляни от хусите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Противокорабна БАЛИСТИЧНА ракета?! Това че преди години хутите, по някаква щастлива случайност, потопиха саудитски военен кораб с балистична ракета не е оправдание за поредния журналистически бошлаф;) Хутите сами си произвеждат и крилати ракети и дронове... като за качеството им говори това че на19 Септември, 2019, 6 батальона, всеки с по 5 батареи, Пейтриът не можаха да се справят с 25 дрона и крилати ракети, изстреляни в две вълни от йеменските хути срещу нефтените инсталации на Саудитска Арабия. След тази атака на Саудитска Арабия спешно и се налага да купува още ракети заради критично намалелия боекомплект. Е, изглежда и иранците са споделили туй- онуй с тях защото хутите не се церемонят и "приземяват" американските дронове MQ-9 Reaper... при това още по времето когато САЩ само "помагаше" на Саудитска Арабия да пази корабите си от крилатите ракети на хутите.

ама, Верваме, че Сами си произвеждат балистичните ракети, дроновете и крилатите ракети. Добре, че са брадатите от Персия, които им ги доставят. Инак да са още с прашките.

Разбира се, хусите може би си прозвеждат сами ракетите, дроновете, катерите, операционните системи, изкуствения интелект, смартфоните. За гайдите обаче, които озвучават войнствените им танци, е 100 процента сигурно, че са тяхно производство.

А те (хусите) откъде взимат ракети ? И поважното: с какви пари ги плащат ?? Кой ги финансира ???

Хусите са верен клиент на Иран. Както и едни други, ама "православни"

Цигани.

Стига дее :)

Израел е избил с Американски бомби 70 цивилни като директно ги е хвърлил по невоенна цел. Министърът им излиза и публично заявява, че не ги интересува точност а разрушение. КАКВО СТАВА ДИР? ГОСПОДАРИТЕ ВИ ЦИОНИСТИ СА РЕШИЛИ, ЧЕ ЩЕ НАДМИНАВАТ ХИТЛЕР ЛИ? Е ВЕЧЕ УСПЯХА.

Бомбите са си достатъчно точни,споко,за разлика от вашите

евреите съзнателно избиват цивилни граждани.... само защото са араби. Всъщност още през 1946-ахБен Гурион казва че това е целта на ционистите.

На олигофрените наети от Посолствата продължава. Давай, копай тука шекели и центове. ТЯ ИМПЕРИЯТА НА ШЕФОВЕТЕ ВИ ПОТЪВА.

Ох, дано Путлер спечели изборите, та да оправи света!

Да :)

Няма нападение срещу 'международното корабоплаване'. Има нападение срещу кораби свързани с Израел и зионистки капитали. Вместо да блъскате 'евр-е/о' пропаганда напишете как партньорите от ФАЩ включиха всякакви 'приятелски' нации във войната без дори да им се обадят по телефона. Как евр-е/о партньорите им писва. Защо Испания, Италия (МСЦ, уж е тяхна... ама всъщност НЕ), Саудитска Арабия, ОАЕ, Франция не искат да участват в тази 'международно' значима операция? Ой, вей, Хутите знаят какво правят. А дир.бг, заедно с останалата част от свободната Българска преса тича след прасето да разследва защо руснаците снимали в София и излъчвали снимките по интернет. Както винаги закъснявате и прасето закъсня, но при него е разбираемо - тичал е,мислил е ... колкото е могъл.

Мачкайте фащисаните корабчета :)

Тия почнаха и те като украинците ,даже и куршумите свалят