САЩ започнаха да евакуират свои граждани от Хаити с хеликоптери

Миналата седмица хаитянският премиер Ариел Хенри обяви, че ще подаде оставка, но все още не е назначен временен президентски съвет

Обратно в новината

Коментари - САЩ започнаха да евакуират свои граждани от Хаити с хеликоптери | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

- Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ!

заместник-говорител на Държавния департамент, каза, че близо 1600 американците ??? неграмотни "журналисти"...една статия не можете да напишете на правилен Български език!!!Вече стана тенденция да се членува!!!!Дори по телевизията говорят с пълен член.Пълно безумие и неграмотност.

Те скоро и от Тексас ще започнат да ги евакуират.

Аз да попитам - при положение, че има редеовни полети (срещу 300-400 е) от Порт о пренс до Атланта( справка и скай), защо се евакуират хора с хеликоптери? Кои са тези хора? И какво правят тези хора там? Тази евакуация показва, че това не са обикновенни хора, а Хора. Кой нормален човек, ако не бандюга, далавераджия или от службите, ще стои в Хаити при тези размирици? Май това е поредната неуспешна акция на службите и си ги прибират!

Не че съм събирач на лайкове, но какви когнивни процеси в твоя мозък са довели до тази твоя реакция? Моля те, моля те, моля те сподели с нас! Чисто научно се интересувам.

Пак ли бягат атлантическите партньори?

Никой не иска да бъде опечен там и изяден.

Кога нашият губернатор ще се изнесе по спешност. Той има усет кога да си намери повод да си тръгне ;)

явно дойде демокрацията.....

Когато етническия и религиозен състав се промени достатъчно в Европа и тук ще стане така.

Това може да го имат като тренировка в реална обстановка , от цяла Европа трябва да ги изнесем по същия начин.

Периферните колонии на Америка горят като факли една по една дано българите да се събудят и изритат слугите им назначени от ЦРУ в България иначе ни чака сценария Украйна или Хаити .

Тези които внасят демокрация после си изнасят гражданите от страните в които са внесли демокрацията. Внос-Износ Също както в Авганистан и много други страни.

бе пич, пише се с Ф , толкова ли е сложно?!? Афганистан

Скоро и от други страни.....

Този, който реди бг правителствата, нарежда на Президента Радев да подпише или не указа за бг Министър-председател, прави "ала-бала" с бюлетините на българските гласоподаватели, е бил посланик в Хаити преди да го пратят в София. Вижте до какво доведоха Хаити "демократите" от САЩ. Внасянети на осъдени престъпници от Западна Европа в България, ще доведе до абсолютно същото и у нас. Но явно на нас това ни харесва, защито няма никаква съпротива от наша страна

Хаити, и мислете за България...

в Хаити управляват негри. Има случаи на канибализъм. Религията е вуду. Американците нямат думата там. Чакат се омиротворителни сили от Нигерия. Тук управляват бели хора, все пак, макар и идиоти.

Нали капитализъмЪ бил убав бе??? Що Хаити не е рая на земята?

Щото не е капитализъм, а колония.

А колониите са характеристика на капитализма - трябват им крадени ресурси и евтина работна ръка.

Точно като нас.

Комунетата нямата два грама мозък! Казвате преди капитализма нямаше колонии? Или Че комунистите и в частност България по времето на комунизма и тоталитаризма не беше просто един слуга на СССР? Нека да го повторим пак за всички кухи комунета! Капитализма е икономическа политика! Докато комунизма е философия! Бъдете поне като вашия любим Маркс и четете книжки. Че само с няколко цитата от неговите "трудове" не става!

ссср беше колония на България цитат от Т Живков

Всички реват против коловиализма, ама всички бивши колониални държавици, след оттеглянето на "белите" колониалисти се превърнаха в пълни дупки!

Няма такова нещо - ЮАР и Виетнам са добри примери за това, как процъфтява нация след премахване - истинско- на колониалните “партньори”.

ЮАР, това виц ли е? Запознай се по-подробно какво е положението в момента.

Положението е, че са уважавана нация, икономиката не е спирала да расте, а някои от ИТ фирмите им са сред най-добрите в света. Айде запознай се ти. Неслучайно там бягат нашите новобогаташи с криминални пари - защото е държава, в която живота е хубав и е достатъчно независима, за да не може да се диктува на съдебната и система.

ЮАР са трети в света по ниво на престъпност, ако не знаеш и нашите калпазани бягат там, защото ЮАР нямат споразумения за екстрадиция с други държави - внасят си още престъпност. Проверявайте си информацията, моля! Не пишете наизуст.

ЮАР са цъфнали и вързали - единствената държава, в която монтират огнехвъргачки на колите, и в която да спреш на червен светофар е пълна глупост. Белите живеят в квартали оградени с 4 метрова ограда, вардени от въоръжена охрана. Ама дори и това не спаси Къро, както се видя.

Виетнам не е била колония. САЩ се опитаха там и после висяка по колелата на хеликоптерите, като бягаха.

Виетнам са били френска колония!

Дано и тука след този посланик се наложи да се изнесат с хеликоптери…

И след като всичко отвратително което правят,все някак си ще свърши,ще започнат да реват за помощи. Защото ще са нещастни бедни.

Няма свободна нещастна нация. Може да се живее бедно и щастливо - примери много - от Куба до Полинезия. Важното е да няма окупатор, колонизатор или друг вид “партньор”, който да пграбва нацията.

И най важното е да е бедно, за да има повече за камарадите!

Най-важното е да е справедливо. Преди 34 години и тука беше така. А такива като тебе, дето врещят срещу “камарадите”, но пропускат зверствата на “партньорите” в Либия, Ирак, Виетнам, цяла Африка, цяла Ю.Америка, половин Азия и Балканите, са просто слуги на същите психопати, чийто бог са парите, а храна са кръвта на народите.

Ти си долнопробен лъжец! Нищо справедливо не е имало преди 34 или преди 54г! Комунистическо мекеренеце!

Абе там да няма "ония,дето ги няма" - "Ихтамнетите" на Вагнер? Ако да, ще има самолетни билети до САЩ - от 90% намаление, за 10 минути висене на колесника.

Да пратят там за посланик, нашия Джаба Хаитянина.