САЩ въвеждат нови санкции срещу Русия

Държавният департамент потвърди неспазването на забраната на химически оръжия от Москва

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

return; return;

Шило

Ба си наглата работа. Ако руснаците поискат па извършат инспекция в САЩ за същото, ще им разрешат ли? Нагла държава, бе! Но, както са тръгнали янките, след десетина години, вече няма да са никакъв световен фактор. Показаха си истинското лице- изнудване, шантаж, купуване. Трябват им роби. Ама от държава, създадена от бандити, какво друго може да се очаква?

След като не успяха да преминат в 21-ви век американците стават все по-жалки.

НА РУСИЯ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ПОСТАВЯНИ СРОКОВЕ И УСЛОВИЯ,БЕ КРАВАРИ!

Американците са решени да се бият с Русия... докато не падне и последния украинец, поляк, румънец, българин и т.н.

Над 200 милиарда американски долара е изпрал Путин през банка в Дания.

това е пълно безсилие от страна на ошашавениге кравари !!!не могат и не искат да видят ,че света вече е друг и се оплетоха от въвеждане на санкции,мислейки още ,че света е тяхен и те са изключителни !!вече не се помни какви санкции и на кога са наложени !! и какво от това?!самоизолират се сами,Бог така наказва ,право взема акъла,после друтото !!никой да не пръцка без съгласието на Тръмп,дори и Ивана !!!хихих

Тези наистина са си повярвали че са господарите на света да прочетат библията да си видят жалката съдба която ги очаква мелези

Шило

Какъв фактор са САЩ, вече почна да си проличава. Ердо вчера ги отсвири за санкциите срещу Иран. Че и в Сирия ги атакува.

С тези санкции американците само помагат на Русия да стане още по-силна. Не могат да уплашат държава, която разполага с толкова много ресурси, колкото няма никой друг. Имам чувството, че правят само за да има за какво да се говори. Светът става все по-объркан и не съм наясно докъде ще го доведат тези водачи, които застанаха начело на големите държави.

Нищо! Русия печели 100% от тролската подкрепа :))) Те ще ги спасят :))) Продължавайте напъна!

Света беше едно много по-добро място за живот, преди Олимпиадата за мир в Сочи.

Шило

Казано от най-големия трол!

Безсилие. Да.

Голям праз ,ще кажат руснаците на САЩ .Ще ни накривите ушанките с тази ваша конфронтация,воените ви бази обградили Русия и скапаните ви санкции. Важното е ,че купувате нашите ракетни двигатели,химически торове ,злато и редки метали.Бизнеса на Русия с Полша,Унгария ,Швйцария ,Китай ,Индия ,Египет ,Иран,Бразилия ,Аржентина и др. държави е от по-голямо значение отколкото с 280 милионите северни щати.

по-силна. да.

Шило

Така е, по стара традиция, точно по време на Олимпиада, янките започнаха мръсното си дсело в Украйна. Чрез чужди ръце.

Те САЩ критикуваха и унгарците когато пратиха войска на границата си да е защитават от бежанци!То не бяха хуман райтс уач,хелзински комитети и какви ли не други права за човека,а сега когато Тръмп прати войска на мексиканската граница всички тия институции мълчат като задници.Та американската политика е много двулична!ВИЕ ВЯРВАТЕ ЛИ ЧЕ НАЩА ВЪМШНА МИНИСТЪРКА БЕШЕ В ЩАТИТЕ ЗА ДА ДИСКУСИРА ОТПАДАНЕТО НА ВИЗИТЕ ЗА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ?Дрън дрън та пляс!Еврейна и той на посещение в България,"прегръща" се с Бойко,обич голяма,пак кроят нещо!

Точно такова е. Не могат да налагат диктат и по всякакъв начин се мъчат да покажат "мускули"

и точно по същото време, съвсем случайно Москва анексира Крим.

Жалка работа са краварите. Съсипаха супер държава, каквато беше САЩ през 90те.

Трол обича ГРУ цивил и Новичок :))) Малоумни лапачи на Империята на Злото.

И ти научи за това, ебати гения!

Шило

Анексира, или имаше референдум? Само за справка- през 1992г. пак е имало. Със същият резултат.

Малко е безсмислено тази санкция за айрофлот . Те руските пътнически кочини и без това не могат да прекосят океана :D

Шило

Ами отпий от Новичока. И без това си дурачок.

разбира се

Презрени от цивилизования свят, спечелили любовта на малоумната част от българите, Ал Асад и Аятоллаха...

от флота на Аерофлот е Боинг и Аеробус

Шило

Така е. Докато ползват "Боинг" ще е така. Съгласен съм. Виж, ако ползваха "Еърбъс", друго щеше да е.

Бой по агресивната свинска руска морда! :))

Санкции, санкции, ама се бият кой пръв да лапне кура на Путин!!! Правят списъци!!!

от САЩ на поетото от тях задължение да унищожат запасите си от химическо оръжие е факт (от 27 септември 2017 г.), непрекъснато отлагат, засега за края на 2023 г. (имат запазени 10% от тяхното си) - докато фактът за унищожаването на същото от другата страна е факт, потвърден от международни наблюдатели. Щатското е в Пуебло (Колорадо) и Блу Грас (Кентъки). И това се знае от всички. само факти, без коментар.

Русия отдавна няма химически оръжия. Тя ги унищожи още в краят на 2017. Нещо което обаче ФАЩ не са правили никога. Тоест сега ще налагаме санкции за това че не ги пускат в складове, които не съществуват. Ми направо да поискат достъп до складовете с криптонит

Крадеца вика дръжте крадеца ! Новото ГРУ ще ги управи , САЩ се разпадат ! Смърт на Лъжците !

Краварска имперска "демокрация"!

Още много ще има да изперквате :))) Мачкането на химиците едва сега започва :)))

сега си носи последствията

Светът все по бързо гледа да се отърве от американската зависимост. Дай, Боже, това да стане скоро и да настъпи мир на планетата.

Изглежда някой зорлан се натиска между шамарите.

Ще им пратят масажистки ли?

Шепа платени идиоти с няколко акаунта борят САЩ и ЕС, сред които и България ;) Идиоти. Той не случайно Достоевски им е напусал “Идиот” и “Бесове” :) Руснаците са диви варвари без мозък.

глупости

С тези санкции САЩ, поради собствена глупост, се изолират още повече от цивилизования свят!

Шило

Е, тя си ги носи. Възраждат си икономиката и се поучиха от грешките на глобализацията

Укрите стрелят с Фосфорни снаряди срещу ДНР и ЛНР и нищо не им казват САЩ ,а измислени и лъжливи факти че Русия Употребява Хим Оръжие ! Време е България да отдели мухите от кюфтетата !

Един прЕател се интересува - колко българи са "забегнали" в Русия и кандидатстват за руско гражданство и колко българи са направили същото зад Голямата вода?

В САЩ въведоха санкции срещу всичко, срещу всеки, по всяко време, на всякъде, за каквото и да е, по всякакъв начин и както и да е! Всеки, който не се подчинява на американската мафия, пардон, на американските концерни и картели, ще бъде арестуван и изпратен в Гуантанамо, където ще бъде изтезаван, по най-демократичния начин! Скоро САЩ ще санкционират и САЩ!

ДНР и ЛНР са ТЕРОРИСТИ! С каквото се пуца по ИДИЛ, със същото трябва и по ДНР и ЛНР!

Навярно по случай 7-ми ноември ги налагат санкциите.... Знам ли? Но знам друго - а именно, че да си правиш бъзици с такъв суров, като руския народ е клинична форма на мазохизъм. А едно болестно състояние колкото и да го криеш в един момент и то най-неподходящ лъсва. По случай денят на ВОСР поздравявам всичката соросоидна и американофилска сган във форума със сръбската поговорка... "Колумбе, Колумбе йе@бем ти любопитството...."