САЩ в писмо до Куба: Незабавно освободете дисидента Хосе Ферер

Той е влачен, окован, бит и горен от режима в Хавана, заяви държавният секретар

Обратно в новината

Коментари - САЩ в писмо до Куба: Незабавно освободете дисидента Хосе Ферер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Държавния педерас на сащ да си навре един фишек в задника, и да го задейства – така ще се спасят десетки хиляди хора от сигурната смърт на фашизма.

Нищо чудно в името на демокрацията и световния мир да ги бомбардират и след това да призоват Европа да вьзстанови щетите.

Куба до САЩ: заврете си го там където Слънце не огрява!

Отговорът на Куба към САЩ трябва да бъде : Незабавно си е*авайте майката !

Краварите отстрелват негри и негърчета като панички на стрелбище и се пишат демократи. Вярват им малоумници! Нямат работа да се месят в Куба и никъде другаде, защото след тях и трева не расте. Историческо доказано.

Исторически доказано е, че кубинското Песо е най-силната валута в света. Венсеремос!

Всяко правителство, което не играе по нечия свирка е режим, и го управлява диктатор!

И вие американците биете негрите ама нищо не правите за по доброто отношение.

ама че си проста

"...САЩ се присъединява към хора от гласове на международната общност..." Краварите били и певачки - мучащи посерковици!!!

Обама оправи отношенията между двете държави, а Тръмп, като напук, веднага ги съсипа, щом дойде на власт, както и се опита да съсипе всичко друго добро, оставено от Обама, а сега търси диалог. Ами, няма диалог, Дончо.

Смотаните американци пак си пъхат носовете, където не им е мястото!!!!!!! Далеч от Куба кравари гадни) Работа в Куба и политиката й нямате!!!!!!! Американски боклуци, стойте си в Америка и не се месете в чуждите работи!!!!!!!

Добре, но вие първо освободете Джулиан Асанж.

Незабавно освободете Асандж.

Забравихте да ни доинфорирате, че този човек от Куба е осъден от съдията Миталов.

Kalin

Като се знае колко политически затворници държи САЩ ми е чудно с кво право дават акъл на други.

Този трябва да го освободят ...за да го издигне Америка за Президент на Куба.

Не пипайте Хосе Ферер! Той е единствено признат от краварите президент на Куба! Незабавно да се пусне, щото, щото ... ще стане като предишния път. Какво стана предишния път? Ами, насрахме се и се насираме в продължение вече на 60 години. Мамка ви лицемерска краварска!

А какво ще каже за Асанж, Сноудън и подобни дисиденти Помпеьо? И когато президентът Тръмп е избран с малцинство (почти 3 милиона по-малко гласове от Хилърито), няма правото да ползва думата демокрация (в превод народно управление). В САЩ няма такава.

Няма ! Не си пъхайте носа в чужди работи !

сащ да напусне Гуантанамо

Гуантанамо е най-демократичната част от Куба! Там ги мажат с мед и масло и ги ближат....

САЩ са плащали наем за Гуантанамо Бей на Куба. Сега е просто окупирана територия. Преди в Укипедия си пишеше, че е лагер за политически затворници. ;)

Или какво: "Ще последва операция заливът на свинете"!

Свинете на плажа сигурно са умрели от смях като са станали свидетели на десанта.

Както сащ респективно юк пуснаха десидента Асаннж? Или не, той е предател? Но то си е гледна точка, онзи в куба за управата там е предател

Джулиан Асанж няма как да е американски предател, той е австралиец. Сравнението върви по-добре със Сноудън, но и за него може да се спори, защото показа престъпления на АНС, масовото подслушване. Докато типовете обявени за демократи са криминални престъпници в своите държави.

Да прилича да им пука на американците, че е австралиец? Важното е, че им играл сечено. А и австралийците мълчат като задници, големия брат го иска и мълчим.