САЩ твърдят, че ще пращат танкове "Ейбрамс" на Украйна само заради натиск от Германия

Американските военни не подкрепиха доставката на машините, тъй като сметнаха, че не са подходящи за бойното поле, заяви съветникът по националната сигурност на Белия дом Джейк Съливан

Обратно в новината

Коментари - САЩ твърдят, че ще пращат танкове "Ейбрамс" на Украйна само заради натиск от Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нациста евреин Зеленски онищожи Украйна продажно копеле. Хитлер също е нацис и евреин съсипал Германия . Сащ съсипаха Европа това им е целта слаба Европа зада доминира американската измет

Комик на майтап заложи живота на хиляди невинни ,а можеше да се разберат помежду си, можеше да са живи,но когато една държава иска да е хегемон и да налага своята идиология и начин на живот,резултата е такъв!

Каквото и да пратят все тая,докато не се гътнем всички и унищожат всичко няма да мирясат ,и кой прав кой крив няма вече да има значение!

Хм, интересно, техните танкове пък за какви ли условия да са създавани?? А и досега май впечатленията ни са само по саморекламата им, май не им се иска да ги видят и руснаците, а защо ли?

САЩ така яко са нагазили в политическа тиня, че май скоро връщане назад няма да има.

Кой им вярва вече? Краварите са наляли милиарди долари,за войната в Украйна за да си правят експерименти там върху военните има го научно доказано! Мръсни химически оръжия забранени от извратеното им ООН се ползват там срещу руснаците! Кои са извергите сами си отговорете!

Под предоставят какво се има предвид - продажба на лизинг или подарък.

Натиск от Германия,за доставка на танкове! Не се бях смял толкова наскоро. Германия е окупирана държава,за какъв натиск говорим. Там има Шолцове и други малки хорица, които скоро ще бъдат изритани от голямата политика. Сега концентрацията на оръжие е в Полша! Дядо Байдън и компания може,да ни спретнат веселба в източна Европа! Та нали затова дофтаса "неочаквано" Но вижте.може и черна котка,да му мине път, ФБР го гласят и него и рязко,да го пенсионират! Успешен ден!

Стъпка по стъпка ще идем и до ядрото..

Айде ,започна се ..Идат .танковете на НАТО..Аууууу...

Русофилите обясняват.грух,грух, грух в кочината,грух,грух грух.

Ще изпращаме ,пък да видим селфи или няма да съществува такава страна,както предвижда вашият фюрер ,ще трябва и нов език да учите , Украински и паричната единица гривна.Още малко остана!

Повече да пращат..... метал - Скрап винаги е нужен !! А това което остане като трофей в музея за селфи!! Абрамси ,Тигри ,пантери жирафи какви искаш танкове пращай , всичко на металолом!!

по скоро заради натиск от зеленски инъче няма да им воюва повече

Хайде,тя стана като при циганите от ,,комиците"-,,Той ми каза да направя така".

Значи тарикатите отатък океана искали всички ние да си дадем оръжието на Украйна, там руснаците да го смелят, а след това те "целите в бяло" ще ни пазаят от лошите руснаци. Естествено срещу заплащане. Много добро заплащане. Полша извуън ЕС, щото те бяха първите дето предложиха на американците да им плащат за да държат войски на тяхна територия.

Следващата стъпка е внос на ясрени оръжия!

Арогантност ,манипулации,лъжи!Това е политиката на НАТО (Америка)Нема да се учудя ако в един момент германците отново излязат виновни,че са притискали Украйна за влизане в НАТО!

Татко обеща да ми подари Ейбръмс, ама друг път ...

Почнаха да си ги подхвърлят като горещ картоф!

Да звучи като "иска'х, ама немах желание". Реалната ситуация на фронта е тежка и украинците на фронтовата линия искат модерни танкове и оръжие. То е ад. Но и руснаците няма да се предадат. Аз и преди съм казвал - това не е като Виетнам и Афганистан. Много е близо до Москва и нещата са по-сложни.

САЩ много искали да дадат танкове, ама нямали желание. И Германия не е оказала натиск, а просто е направила предложение, а решението са си го взели САЩ и те си носят отговорност за това.

Е защо да си дават тяхното оръжие. Не се знае кога ще почука враг и на тяхната врата.

Кой счупи прозореца? Той беше! Не, той беше! Той ми каза да го счупя...Всеки почна нещо да си измива ръцете с другия!

сам си изпроси да го изтипосат пред всички. Странно как немците възприемат Шолц след като демонстрира висша проба безгръбначие.

германия нищо не е изпратила, разреши на тези, които имат леопарди да ги изпратят и полша веднага изпрати, но немски танкове в Русия предизвикаха лоши спомени след тигрите в Курската битка

Ей, това е солидарност и партньорство на еврогейския съюз и сащ!

Високият разход на гориво на танковете „Ейбрамс“ и склонността им да се развалят ги правят неподходящи за украинските военни. Пълен резервоар на M1 Ейбрамс струва повече от 450 долара на миля гориво и ремонт, според доклад на Службата за отчетност на правителството (GAO) от 1991 г. След десетилетие на служба в американската армия, в доклада се посочва, че M1 Ейбрамс се нуждае от ремонт след по-малко от 710 мили, като в двигателите обикновено се появяват катастрофални „взривове“ след 350 часа работа.

германските нацита, натиснали американските джендъри и те поддали. Тя и жена ме натиска да и купя на акомулатор на моята кола и аз мисля да у купя

На вас във Вгъзраждане кой точно ви е родния език? И имате ли въобще такъв?

И каква стана тя, пратете Вие, а ние ама друг път!!!!

Те продават. Прескъпо.

И що прее Германия? Тя постави условие - даваме Леопарди, ако и САЩ даде Абрамси.. Къде е натиска? Преди седмица в хамериканските медии изтече - Трябва ни една година - оттук нататък, за да дадем Амбрамси на Усрания.. Днес пък Германия ви била виновна.. Оня ден Байгънмчото в Киев и Варшава говори, че даването на танковете се забавяло.. Трябвало по-бръже да се пратят за металлом Леопардите там.. Та Шолцо Абрамсите за Бундесфера да поръчва.. Ама то с неговото дупене, сам си го изпроси и това унижение..

Щом един дрон може да прасне няколко танка и да остане невредим, няма смисъл от тях. Най добре е японците да направят повече джипове Тойота и други с монтирани универсални стойки за п оставяне на тях на всякакви оръжия.,от картечници, гранатомети, преносими ПВО системи и др. Талибаните го доказаха. Окопната война свърши в миналия век. Сега трябва бързо да се появяваш, нанасяш удар със съответното оръжие и бързо изчезваш.

Е... свалят и дроновете. В крайна сметка за да спечелиш територия трябва да стъпи пехотата и танковете я пазят

Долни подлеци, така през ВСВ сблъскаха Германия и СССР а хитрите лисици заграбиха половината свят !!!

Накрая виновна за войната ще се окаже Германия и ще трябва да изплаща репарации на Русия следващите 100 години.

Първо беше "дайте вие и после ние", сега пък било че въобще нямало да си правят труда да предоставят танкове защото "нямало да бъдат от полза в Украйна". Но след като от Германия ги натинаха вече ще бъдат от полза в Украйна или ще бъдат след година две или 10 след като не е ясно кога ще им ги доставят. Ама иначе зор та зор нациите от Европа да предоставят своето!?

Това май не ви е Садам Хюсеин да се гаврите с него и с народа му както си искате, нали?

Долни лицемери.

Кравите правят дойчовците на маймуни.

Всеки вика " не бях аз... " :) Що така ?

Не може да бъде, американското правителство да е излъгало? Или пък немското и то в полза на Украйна? Малиии, чак да не повярваш. Те толкова лъжат, че вече са забравили за какво са лъгали последно и взеха да се объркват. И това са двете страни, които имат едни от най-развитите икономики в света. Според мен вече освен Канада и Германия може да се причисли към васалите на Америка. До къде я докарахме, съсипва се Европа, за да може да се угоди на янките да унищожат Русия. Дано да не успеят, дано руснаците погълнат цялата корумпирана Украйна и я присъединят към територията си. Е тогава ще ми е супер кеф, да гледам как американските управници ще позеленеят от яд. Дано се случи! П.с. Днес гледах едно клипче, как в германия, пред руското посолство има един танк и хората (германци), просто носят цветя, да почитат загиналите руснаци и украински активисти не им позволяват. Тъпчат им букетите, разбирате ли? Това са украници в германия (нагли бежанци), не позволяващи на местните раждани на Германия да изразят правото си на свободна воля... Това нормално ли е? Тези хохли нагли се самозабравиха, загубиха всякакви задръжки, взеха се за господари на Европа... До това ни докара самото ЕС!!! Демокрация ли? Не! Свободия! Беззаконие! Ето за който има телеграм: https://t.me/vorposte/36131

това са руски кенефочистачи в германия

Защо САЩ мразят Русия.Може би не могат да понесат някой да не им се подчинява.След Русия идва Турция,Китай,Сев.Корея.Искат да станат господари на света.Ето вече Европа им се подчинява.

Факт е! Германците яко ни притискат. Скоро ще имат огромна военна база при нас. И все повече се опитват да диктуват външната ни политика! Нещо започваме да не ги харесваме тия дойчета.

Я ги вкарате във война с Русия, като при ВСВ. После ще помагате на Путин да се освободи. И да загубят германците и да загубят руснаците САЩ все пичели, както казва Стоичков. КОЙТО ИГРАЕ ПИЧЕЛИ, КОЙТО НЕ ИГРАЕ НЕ ПИЧЕЛИ.

ВСички жени са еднакви като усетят дебелия !!!...Въртят се като лисици на остър камък !!

и путя така върти се не спира

dyado Yotso gleda

Ти май най се връткаш !!!

На този фон предлага бързо Излизане на България от двата Смъртоносни капана... ЕС и НАТО!!! Изхвърляне на военните бази на САЩ от България. Редуциране на работещите в посолството на САЩ от 200 на 5-8 души

Дай алтернатива. Къде да отидем като излезем? Защото неутрална държава няма как да бъдем, прекалено сме малки. И освен това много е лесно да се каже бързо излизане ама то не става бързо. За справка - БРЕКЗИТ - точи се 3-4 години докато излязат реално. Освен това излизането е свързано с плащане на разни остатъци по проекти, които са вече в ход и се финансират съвместно. Иначе така даа дращим по форумите лозунги е много лесно.

Хаджи Генчо, Как точно е независима Сърбия? Сърбия е сателит на Русия. Доскоро беше напълно зависима от Русия във външната си политика. В момента е разкрачена между ЕС и Русия. Хем иска да влиза в ЕС и да ползва фондовете на ЕС, хем не ще да спазва правилата на съюза и не може да скъса окончателно с Русия. В Европа има една, единствена независима държава и това е Швейцария. По очевидни причини България няма как да постигне швейцарска независимост и неутралитет. Апропо дори и неутралната Швейцария вече клони към ЕС, защото е част от по-разширената група на ЕИП (Европейско Икономическо Пространство) т.е. прилага някои части и регулации от законодателството на ЕС, защото иначе не можа да прави износ на продукция и услуги в ЕС.

Ако вместо на обикновените хора дадем оръжие на управляващата власт и ги изпратим да се бият, войната ще свърши само за 5 минути!

А Германия ще праща леопарди само заради натиск от САЩ. Ха-ха-ха. Нещастните гейропейци се зациклиха.

Интересно е как ще зареждат въпросните танкове?

Американски цирк НАТО.

Каквито и лозунги да крещят политиците, за да подтикнат глупаците към смъртта, каквито и благородни цели да си поставят, причината за войните винаги е една и съща - ПАРИ. "Отнесени от вихъра", цитат

Холивуд повече няма да налива милиарди в тази комедия... че стана най-скъпата продукция в историята !