17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия поляци са много страхлив народ, през втората световна война заради тях загинаха милиони евреи. Няма да го забравим никога.

Американците все пак са на 30 - 40 минути от евентуалния си край. За поляците същия то зи край е на няколко минути...

В полша са на власт консервативни и религиозни партии като Виктор Орбан, Не биха позволили вежливи зелени човечета да дойдат да откъснат полска земя.

А някой да е питал, дали зелените човечета искат да ходят в Полша. А и каква полза имат да ходят. Но американските човечета, определено имате полза да вдигате шум и че всеки момент Полша ще бъде нападната. Пълни глупости.

В полша управляват патриоти и консерватори като Орбан. Няма да позволят малки вежлицви зелени човечета да дойдат и да откъснат полска земя за разширяване на путиновата империя

Поляците хич не цепят басма на путин. Даже не го броят за велика сила :D

А на Путин знаеш ли колко му дреме какво искат поляците. Стига да спазват нормални съседски отношения.

Ха ха ха безвизово пътуванееее. Кого го излъгаха с това морковче? Нааас! Докато си чакаме безвизово пътуване, обещано май преди около пет години (Простете ако бъркам чеслото), Канада премахна визи за пътуване. Американосите са едни лъжци, но тях ги разбирам. Не разбирам магаретата дето им се връзват....

Поляците пак се стремят към пълна окупация както през 1939а

Поляците ще съжаляват след време.

Не ми е съвсем ясно. Северен поток 2 е заплаха за енергийната сигурност на Европа и няма диверсификация на доставките на газ. Но ако същата газ мине през Украйна, тогава има дивирсификация и енергийната сигурност е осигурена. А ние сме идиоти и не можем да вържем 2+2. Аз не разбирам, за чак толкова тъпи ли ни вземат публиката, та плякат лъжа след лъжа. Уж някакви сериозни и отговорни хора. Че правят, правят. Ама такава наглост не е било. Украйна печели от транзит около 3 млрд годишно. Само че тяхната газопреносна система беше определена да бъде купена от сина на джо Байдън и да мине във американско владение. Това е едната причина за американския плач. Другата е, че разчитаха да вдигнат транзитните такси и по този начин да блокират или силно оскъпят газта от Русия. При което да могат да пласират шстовия си газ.

Ти! ТИИИИИИИ! Мръсен червей! Заплаха за демокрацията и демократичните шисти на кравария! Как смеееш???

знам ли, и аз все още се чудя :))

Северен поток - 2 е заплаха за американският износ на газ, а не на Европа!!!!!!!!!!!!

Всичко добро за Европа, е заплаха за Америка. ЕС, със своята единна валута се явява най-големият конкурент на САЩ при международните плащания. Американците не желаят силна, независима и обединена Европа. Това тотално им обърква плановете за световно господство. И за това олицетворяват СССР а впоследствие и Русия, като заплаха за обединена Европа. Така те могат по-лесно да си продават оръжията които се произвеждат в САЩ, и по този начин крепят своята икономика над повърхността. Отчаяно се нуждаят от нова световна война, регионалните войни които подклаждат вече не им вършат работа. А единствените които могат да им се опънат са руснаците.

За тяхна жалост, вече и Китай.

тоя паток най-после

и Полша я окупираха пак!

Да ама сега е много, ама много щастлива.

Тя и предишните пъти беше "щастлива". Всеки път!

Как точно СП2 е заплаха? А за СП1 нещо?

Казва ли ти някой, пък и смее ли човек да пита?