САЩ разположиха за първи път ядрено оръжие със слаба мощност на подводница

Ядрената бойна глава W76-2 има експлозивен заряд, който се оценява на пет килотона

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Надето сложило снимка наиесминеца Зумволт. Това не е подводница.

Ща се кефите на оръжия за масово поразяване. Не разбирам, ако пукнете от радиация на взривена ядрена бомба има ли значение дали е американска или руска, 5 или 100 килотона. Наливане на милиарди долари в средства за унищожение за мен не представлява гордост. Само психопати могат да се радват на нещо, създадено да убива хора!

Има огромна разлика м/у 5 и 100 кТ. А срещу такава ракета никакви С400, С500 и пр няма да помогнат.

Добре че сме в НАТО че щяхме да изчезнем като Волжка България.

на снимката е есминец клас "зумвалт" ... друга ватнишка мъка и тролска съответно ... вийте блядове ...

За тях си един употребен като тоалетна хартия боклук срещу 2 цента който да продаде и майка си не само държавата си

А само за оръжията, войните и прехвърлянето из цялото кълбо на военните на фащ за войни човечеството

вие си лайте.. важното е че България е на правилната страна. силата е в НАТО а, не в задунаевските губернии.

разложен идиот такъв

Надпреврата във въоръжаването започна кремълския КГБ гном, който реши, че е новия Сталин и Хитлер взети заедно и търси световно господство на алкохолиците.

Наполеон!?

Аз съм миризлива фъшкия, смърдяща из форумите бе Пич.

Най-обикновен скучаещ дрисльо по време на грипна ваканция

Докато САЩ разработват ядрено оръжие за подводници с мощност 5 килотона, усилията на Русия са съсредоточени към разработване на термоядрензаряд от 100 мегатона с кобалтова обвивка за подводния автоматичен робот Посейдон способен да създава цунами с височина 200 метра и да заразява за дълго време обширни територии от крайбрежието на САЩ , където има многомилионни мегаполиси

Трябва да се радваме на тези новини ли? Многомилионни нации набиват колосални пари в оръжия за масово унищожение. Далу изобщо данъкоплатците са съгласни с това? Вместо да се покорява космоса, океана и борба с климатичните промени и замърсяване, някакви луди подготвят края на човечеството.

Трябва да се радваш, че не живеш по крайбрежието на САЩ бе деби.

Ядоха го във Венецуела автобусния, не знам къде отиват

Накрая от толкова напъване да не стане Бумм..с някой от ядрените заряди я на Америка я на Русия и всички да издухаме таратора.

Тъпи американци,. Да живее България.

САЩ изперкват от ден на ден. Вместо разоръжаване, те се хващат за тоягата, така няма да стане, не го ли проумяват, но как да стане като сената им, президента им и другите важни в САЩ са дъртаци все над 70 гождини, изкуфяли старци, че и такива са им сегашните кандидати за Президент, отвратителна работа, какво исмаме от тях, само глупости.

аве селски паси си офците и си гледай доматите и не се коси за другите.

А МА има ли ядрено оръжие и кво мача е свирен. Каква модернизация кви 5лева . Само светва и толкоз . Еди кой си има 20 000 бойни глави аз ще имам 25000. Кво е значението след като и с 10 бойни глави света е аут

Скоро ще започне голямата война.

Още едно ненужно оръжие, което да ни пази от "лошата Русия" - щедро заплатено от данъкоплатеца.

Не е проблем, че САЩ са създали и качили подобно оръжие на подводница. Знае се, че няма да го употребят първи. Когато Украйна създаде и разположи подобно оръжие в Харков, тогава на джуджо наистина ще му се изправи малкото оставаща коса, защото до Москва полета ще трае 1-2 минути в случай, че продължи да играе на имперските си игрички.

кат погледнем историята, говори точно обратното. именно те са го използвали първи... при това върху цивилно население.. при това два пъти... при това без никакво военно преимущество, Япония така или иначе е била пред капитулация

Не е била точно пред капитулация.На континента са губили но на остров Сайпан американците дават твърде много жертви.Ако не са употребили ядрено оръжие щяха да дадат над 500000 жертви за завладяването на Япония а японците 2000000. Така че колкото и да е кофти аритметика по добрият вариант е 2 атомни бомби и 50000 жертви.Това решение спести много и на американци и на японци.

Някои имат голямо желание да си играят на войници, но явно не се сещат за последиците!

,че Съединените Американски Щати имат неограничен финансов ресурс за разработване и производство на високотехнологични оръжия за унищожаване на многоброен противник по суша,море,въздух!русия е бедна страна и винаги трябва да се примирява с съдбата си !

да, бе живи да ги оплачеш... такива философи, никога не стъпвали в Русия, с лопати да ги ринеш във форумите

Мисълта за парите изкривява логиката, като минаваща в близост черна дупка, пространството. Без нея не високотехнологично, а обикновено пушкало не може да се създаде. Такъв един дребен парадокс.

Горкити убийци, пак някой заплашвал тия наркоманци. Тия ши свършат като Шекелгрубер.

Тръмпи към жужжето Шуткин: Секс!

оджата така ли ти вика от минарето

Фак ты

Само да му втасат на Вовата Сърмичките... ще видят говедата кон боб яде ли...

Мужикистан напусна чата, хахахаха!

поредния малоумен трол

той е половин амеба,тоест половинклетъчно

мамин сладър... Да не кажа по-силна думичка...

Много ще ми е кеф, когато съсипят и изгорят краварника!

Явно САЩ се готвят да нанесат "ограничен" ядрен удар.

Лошото е, че отговорът ще е неограничен...

Щях да опонирам на Загадка ,обаче е прав и отново е прав за Калининград изненадващ удар но без голяма радиация за Полша .Но това и всичко друго неизбежно ще доведе до използването на големите колотонове в отговор . Американците се надяват че Путин е путкин и няма да отговори а ще пожертва Калининград без бой .Всичко е възможно .

да внимават ако пробват тая бомба,че като им знам джипиесите да не се гръмнат,за справка корабите тръгнали кън северна корея и иззлезнали в австралия

наистина русоробите сте безмозъчни индивиди. Колко трябва да си прост за да го вярваш това дето си писал , а за да го и пишеш трябва да си два пъти по-тъп , да ти се смеят и врабчетата. Леко значи се отклонили с няколко хиляди километра заради "повреден GPS". Интересно как допреди 30-тина години се е осъществявало корабоплаването....сигурно кораби са се движили само покрай брега иначе в морето , без никакъв ориентир мале-мале. И тъй без да иска Магелан направил и околосветско даже , ама то сигурно не е усетил докато се шматкал да хване GPS сигнала

а не на хората бе олендзения ехиден педраст

Последните 10-а засядания и ачик тарани извършени от американски бойни кораби над мирно плаващи търговски кораби по целия свят американското военно-морско командуване обясни с това че руснаците са хакнали сателитите им... Та дето се вика ние само повтаряме американските оправдания, па ако не ти харесват оплачи се на конгресменът че да ги уволни тия мошеници-)

а бе Тц , повтаряш като папагал опорки на русороби , облъчени от РТ и всякакви пропагандни СМИ.......хакнали им били сателитите , страшна работа туй Вундервафе.....още на лампова "електроника" карат ама иначе със самолет "изключват" кораб ( Доналд Кук ) , нищо че било уж със ситемата за РЕБ Хибини , която Су-24 НЕ НОСИ , туй са леки,маловажни подробности......важното е че всички "кравари" били в шок и ужас , капитана си скубел косите , а офицерите от мъка се напили

Кога подводница е участвала в сухопътни бойни действия? Какво да очакваме, скрита атака на Калининград? Това е безсмислено въоръжение за такъв кораб.

за тебе всичко е загадка, за путкин също, хахаха

Когато САЩ, Франция и Англия бомбардираха Сирия а "адмирал Кузнецов" пушеше в региона? Ядрените балистични ракети са ТАКТИЧЕСКИ а не нападателни. Тези ракети служат за "повече яснота" на масата на преговорите.

Ве, мноо ги разбираш! Кога се ползва тактически ядрен боеприпас учите ли сега в шебекларника?