САЩ разполага до шест бомбардировача в Австралия като послание към Китай

Това би било предупреждение към Пекин - Б-52 имат радиус на действие 14 хил. км, Блинкън разговаря с Ван И

Обратно в новината

Коментари - САЩ разполага до шест бомбардировача в Австралия като послание към Китай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Та колко общо мегатона радиация...ааа демокрация разполагат?

Скоро целият свят ще е единен срещу англосаксонското робство. Няма как да изядат планетата. Всички разбраха какво представляват САЩ.

Съвсем в духа на демокрацията, дааа

кой сига е терориста? Де е УСА де кенгурата?

време е русия и китай да започнат да разполагат оръжия около (((САЩ)))

Да си ги наврът в задниците тия ракети......долни американски терористи.!!!!!

Ама те много миролюбиви тия американци бе, как да не ги обичаш! Ако не седиш постоянно наведен до земята, за да им се кланяш, ти пращат бомбардировачите да те заличат от лицето на Земята.

"Ако не седиш постоянно наведен до земята, за да им се кланяш, ти пращат бомбардировачите да те заличат от лицето на Земята." Не си прав..... Нарича се "демокрация"... Самолетоносачите са голями,за да могат да товарят голями количества "демокрация" и да я изтресат върху главите на нищо-неподозиращите "демократизирани".....

САщ - терорист номер едно в целия свят! Скоро обаче ще го издухат яко под вода. Много им се набра вече...

Интересно ми е колко струва едно такова послание на година на най-големия длъжник в света (САЩ). Заплати на пилотите и обслужващия персонал, командировани в чужбина, далеч от семеъствата им, ротации и т.н.

Пушилка за празните глави на западните идиоти.

Да, разбрахме, (един, една или едно) САЩ разполага...

Ми тея летящи крави трябва д са съпроводени от доста многоцелеви изтребители инак що ще чинат като Си дигне кошера у въздуха. Те китайците освен хвърчила имат и други неща къде летят че и с доста по добро показатели тия новите. Ако искат да изглеждат сериозни ще требе и два три самолето носача да пратят там инак пращат кравите на гибел.

100+

Толкова по въпроса за имперските амбиции на Русия.. изглежда като скромна ученичка пред СаЩ

Всеки умира от страстите си! Бързо се развиха и бързо ще изгорят!

това сигурно е в отговор на разположените китайски самолети в Куба , иначе как да го разбираме?

това са все послания за мир... ;) така ставало то с мерене на патки и спонсориране на терористични организация и назначаване на фасадни правителства

Змията хапе най-много когато умира. Аста ла виста, говедоиди.

хаха, с аста ла виста не можеш да победиш американците !

Че кой е казал че ще ги побеждава някой...те сами ще се закопаят...кофтито е че ще повлекът и целия свят....като го повлякоха с икономическат криза от 2008 предизвикана от тяхната алчност.

Китай ще ядат патладжана на чичо Сам!

Ако мислиш, че САЩ някога ще нападнат Китай или обратното с военна мощ мисля, че не си разбрал някой работи.

Имаш ли си на представа, от кога съществува Китай, бе еврогейски олигофрено? След като са избили месното население, индиЕнците, а които не са успели да избият са ги натикали в резервати, пришълците на Континетта Америка, които в огромната си част са всякакви утайки на европейското общество, са си основали държавица, която вече е на 250 годинки. Анадънму...?

Представянето на желаното за възможно се наричан "фантазия".....

Колкото са километри от Австралия до Китай, точно толкова са от Китай до Австралия. Чувам, че на китайските Xian H-20 им липсвали учебни мишени......

Само ракетата да не обърка Юга със Севера, че тогава замина Сиквтивкар!

Xian H-20 е стратегически бомбардировач пиле, не ракета. А относно ориентацията.... това НЕ Е пиндоски фърчилоносач, от тия, дето тръгват за Корея и се оказват в Австралия....

и?

Ще има едни десет години през които светът от еднополюсен ще стане многополюсен.Но за тия десет години САЩ не ще се дадат лесно и ще разпалват войни и конфликти по целия святТака,че чакат ни едни десет години на постоянни конфликти около Русия и Китай .Около Русия конфликти се готвят в Таджикистан,Армения,Грузия,Казахстан и т.н.,все бивши Съветски републики.Тук в Европа огнище на конфликт може да стане между Балтийските републики и Русия,между Полша и Русия,между Румъния и Русия,заради ядрения щит на САЩ,изграден на румънска територия.Абе изобщо,чакани само ех какъв живот.

С разпада на РФ на 120 государства, ще се появят поне 120 полюса!

Българския лев като е с покритие защо не ни дават самолетите за които сме платили .?????????????? А искат да платиме още за 8 самолета без да ни ги дават .!!!!!!!!!!!!! Що така бе , като долара е силен а пък искат да ги спонсорираме.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Като са дърти 40 годишни бангии трета употреба, защо ги крият и не ни ги дават!

Докато САЩ се готвят да колонизират Марс, могучая не можа да колонизира Киев. Приоритети.

Кога потеглят за Марс? "Готвели се"...

Чек първо д идат до Луната,че на оная холувудска продукция с плавните подскоци никой не верва.

?? (нерегистриран) Кои са САЩ, че да изпращат предупреждения на всички страни ? Тези които печатат долари без ПОКРИТИЕ .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

и пак един долар без покрите = 65 рублей пак без покритие. Ама никой и не ги ска тез рублей. Курса само за счетоводни цели. Хахахахахах

Няма да стане твоята работа..

Никой не продава долари по 65 рубли.

Кои са САЩ, че да изпращат предупреждения на всички страни ?

Ако ги нямаше краварите нямаше да дойде мирът на света!

да си ги купят тези бомбардировачи? Удобно са тазположени далеч от всички и естествено защитени, ама са с промити мозъци и яко си пазаруват изтребители. А за гасене на пожари, дето ги морят всяка година, нямат. Ами приоритети- ковид ваксини, изтребители.... ко да правиш.

великата Хамерика, стожерът на най-великата свобода и демокрация, ама по техен си тертип, което ще рече, подпалване на поредната, от стотиците, военна вражда. А сега познайте кой е виновен? Естествено Путин. Той спретна и Майдсанчето в украйна, налЕ?

Бате, ние създаваме войни, за да предотвратим войни. Разбираш ли? Всяка война, която сме направили е за да няма по-голяма война. И всяка бомба, която сме пуснали над цивилно население е, за да има по-малко жертви. Така обясняваме на нашия народ. А той е умен - разбира ни от раз.

Бъркаш, това е опорката на Путин за войната в Украйна. Бъди по оригинален, не само да използваш чужди опорки лееееко разместени.

Китай само ще каже "Ам" и ще глътне Тайван.. А тия летящи "плевни" никого не плашат. Стават само за снимане на филми

Ако можеше, да ги е глътнал до сега. Китай е много добре на ясно, на какво ще заприлича, ако спре притока на американски пари към Китай. Вижда го на живо в момента какво се получава с другия аграрен великан - русия.

Към шесте бомбардировача да пратят и вещицата Пелоси...тя вече е оттренирала маневрата по "респектиране" ....

Стана ми смешно, САЩ щял да респектира Китай с 6 допотопни хвърчила.

рострола с всичките два бомбардировача от съветско време.....

Да пази Господ да не ги изпратят за си вършат работата, защото ще я свършат със сигурност

и колко със сигурност?

Аналогова лампова електроника и хакерите ,,не я хващат,,.

Оцелявала при електромагнитния импулс. Много важно че измрял личния състав. Хахахахаха

Какво ли ще стане ако Китай разположат бомбардировачи в Куба? Едни 60 бройки, примерно.

един там знаеше, ама го гръмнаха насред УСАта.

Куба били станали първи приятели на .... САЩ.

Преди около 60 години имаше нещо подобно и така бяха напълнили гащите, че бяха готови да унищожат целия свят.

Чакаме ги.

Нищо хубаво не ни чака ....

САЩ гепят отвсякъде.

Ми, ...да идват! ...Сърби ме нещо.

сърби те задника за дебелия американски шпек, нищо друго

Чакай, ша зема сега ,,амерканско гражданство,,.

Едни ги сърби отпред, други -отзад и си знаят.

Американците имат 6 идеални мишени !!! Времето им отмина !!! Колкото по- бързо го проумеят,толкова по- добре !!!

Аборигените искат да стават ,,кубинци,, ли ?!@?

САЩ са военнолюбци и такива ще си останат, така им е основана държавата!

САЩ не са военолюбци, а бандити и разбойници, които тероризират цял свят и дефинират кое е правилно и кое не според това доколко им изнася. Нищо не е вечно. Може да са много хитри, подли и коварни, но не са безпогрешни и един ден ще се осерат до ушите за радост на останалите. Така или иначе паразитизмът им не може да бъде търпян вечно

В този форум малоумни ли пишат? Как може да излезе от "човешка уста" твърдението, че руснаците крадат, а краварите защитават! Това, ако наистина някой го мисли, явно е в мозъчна смърт!

Тези бомбардировачи са много точни ! Винаги улучват земята !

До колкото ми е известно, до сега в човшката история само една държава е използвла оръжия с обогатен и с обеднен уран ...

До колкото ми е известно, само една страна в света е раздавала паспорти, още преди да е приключила специалната военна операция в чужда страна.

Ако е същата страна за която си мисля си раздава паспорти още от преди така наречената военна операция и няма кой знае каква връзка.

Ти си НИКОЙ!

Ти русоробе па си някой. Ахахахахаха

Скоро време ще бъдат заличени ако продължават така тези кравари...за какво се имат?!?

Ще разтвориш бузки и хоп - ще ги заличиш....

Важното е, че австралийците са ваксинирани и в лагери, ако кихнат. Този континент първи ще се върне на законите му притежатели - аборигените и природата

Китайската армия е като руската.Хаос на бойното поле и твърда крачка по площадите.Само Британската армия е в състояние да блокира Китайците за половин час. Общият сбор от псевдо военни в обкръжението на Русия,Турция и Китай са слаби същества,които разчитат на неконтролируемата си раждаемост,така пе да плашат с .множественост.Именно тази множественност...тълпа от не-индивиди на Свободата орактикува МОБИНГ срещу Силните Личности на Свободата и Любовта. Въпросът не опира обаче до мбоголюдие,а до съзнателни творчески личности. Точно за това ЕС и САЩ,Канада,Австракия,Нова Зеландия ще пребъдат.Защото сме творци ,а не некадърни крадци на чуждото творчество.Паразити срещу Титани е формулата на това,което се случва днес.ЗАВИНАГИ САЩ ! ЗАВИНАГИ ЕС ! НИКОГА ПАРАЗИТИ !

Оплел си се като пиле в калчища. Или си за САЩ, или за ЕС, щот САЩ са превърнали ЕС в свой васал на момента и го таковат (финансово, то кво друго) отвсякъде...

се научи да пишеш грамотно и после пиши простотии и глупости! Неграмотник!

Колежки от Курило, вижте го този пациент. В яка криза е сега.

Нещо не схавах добре този "радус" - 14К км в едната посока или общо в 2-те (отиване и връщане), демек R=14/2=7. И всичко това без зареждане (дори във въздуха) с гориво ?!? Има и още много въпроси относно съотношение товароподемност/скорост/икономичност примерно, но да не задълбавам...

Не се прави на голям всезнайко бе

Ей дришлю непоръбен, шъ си пишъ квот си щъ, пък ти оди опъвай каиша до 70...ако доживееш.

Що така бе, нали само Путин плашеше с ядрено оръжие

Путин краде, а САЩ защитава, това е разликата

В настоящий момент украинские официальные лица сообщают о том, что по территории Украины выпущено как минимум 40 крылатых ракет. Часть из них удалось перехватить средствам противовоздушной обороны, однако сообщается о многочисленных прилётах на территории Киева и Киевской области – по данным источника, поражены оказались объекты энергетической инфраструктуры региона. Подробнее на: http://avia.pro/news/v-kieve-i-kievskoy-oblasti-progremeli-mnogochislennye-vzryvy

Украинците не искат да са част от съветска Русия. Тайванците не искат да са част от комунистически Китай.

Не е важно кой кво иска, а кой го вади по голям

И въпреки това ,все още хора обвяняват Путин за войната в Украйна! Така ще стане и с Тайван и Китай- ФАЩ въоръжават едните докато на другите им писне и предприемат действия- като го направят - санкции! Изолация на икономиката и пак долара се вдига! Така от 1945г насам!

Вижте, Тайван не принадлежи на комунистическия Китай, а на стария Китай.

Gugnelid

Къде го пише?

Нали Тайван е бил част от автентичния Китай, никога не в бил в комунистическия?

Ти пиян ли си рано рано

Пише го в историята. Те са част от предишния Китай. Комунистически Китай е нова държава, която никога не е включвала Тайван, очевидно. А и защо трябва да отнемат а земята на хората или да ги правите комунисти?

По скоро Сащ окупира Австралия, а китайците им дреме За това. То разстоянието от щатите до Китай и от Австралия до Китай е почти еднакво но така прикриват едни цели с други цели.