САЩ предупреди за мерки с "голямо въздействие", ако Русия нахлуе в Украйна

Утре предстои напрегната среща между държавният секретар Антъни Блинкън и руския външен министър Сергей Лавров

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в Полша,Бг,Румъния,Балтика е хубаво нещо,а руски войски в Русия е лошо нещо. Да, така е за западните урви.

Да бе защо ли руснаците никой не ги иска? Може би защото са нечистоплътни, изостанали, крадливи и войнолюбиви.

САЩ да погледнат на картата къде се намира Русия, къде се намира САЩ, къде са военните бази на НАТО (САЩ) и къде САЩ си провеждат непрекъснато военните учения с тежка техника, самолети, самолетоносачи, подводници, сухопътни войски около границите на Русия. Русия си прави ученията на собствена територия. А САЩ нагло се жалва и клевети за агресия от Русия, която се опитва да им покаже, че няма да търпи провокации и е готова да защити границите си, ако "по погрешка" те ги прекрачат. Русия не започва войните, тя ги завършва.

Ха ха ха!!!!!!!!! И студената война ли спечели СССР (Русия) я ни припомнете!

Само обявявне на война на Русия от НАТО може да стресне руснаците. Нищо друго! 80 години след 1941 година е крайно време западняците да превземат Москва, нещо което навремето Хитлер не успя да направи. А Наполеон Бонапарт преди него успя.

Ние от нато няма да и обявяваме никаква война, и считаме за враг всеки, който иска да ни вкара във война с Русия. Изобщо не ни дреме за укрите, те не са натовска държава.

След Първата световна и революцията ,САЩ ,Англия и Франция приложиха мерки с голямо значение- изпратиха кораби в Кримските пристанища ,и спасиха остатъците от бялата армия! Какви ли мерки ще предприемат сега? Вероятно същите.

Докога ще предупреждавате Русия? Не е ли крайно време НАТО да нахлуе с голяма армия в Русия? Руснаците ще си платят за всичко! Мъжете са пияници, които се търкалят под масата. А рускините пък са дебели селянки.

А "доказателствата" в епруветка ли са?

Кат влезе Хитлер в Полша -нищо,Англия нищо,САЩ нищо..Кво направи Сталин -влезе и той у Полша . Сега пак дрън дрън -Зеленски е артист комик,прави квото му каже посланника. Виж на Путин само бат Бойко се опира смело напред.

Сталин като влезе в Полша си върна украинските земи. Завзети от Полша при нападението й над Русия в 1920 година. А какво си върна Хитлер? Полските земи ли си върна? А между другото, в 1938 година самата Полша участва заедно с Хитлер в подялбата на Чехословакия. За което днес на запад се мълчи. Е, що така?

"Сталин като влезе в Полша си върна украинските земи" - УКРАИНСКИТЕ земи си бил ВЪРНАЛ!!! И по какъв договор подписан от Полша се случва това? Я ни кажете! "А между другото, в 1938 година самата Полша участва заедно с Хитлер в подялбата на Чехословакия". - Д атова е истина! Чехословакия е подписала Мюнхенския договор "За което днес на запад се мълчи." - Пълна глупост. Просто трябва да четете повече. Препоръчвам "западните" автори Базил Харт и Антони Бивър. Нище не е премълчано.

Лайнета Балгаротурски Русия Се Отказа От Долара Сега И Китай Ще Го Направи Усрахте Се Американци Скапани Ха Хааа !!!

Ха ха..Ха!!!!! Русия се отказала от долара! Кога бе? Ако се беше отказала щеше ли сега на черно да върви по 100 рубли парчето? Я попитайте РФ фюрера защо си стиска авоарите в доларчета, а не в юани!!!!

Абе направете една хубава стена около европейската граница на Русия, спрете суифт и когато се омаймунят съвсем и дойдат да просят като деветдесетте години ги оставете навън с протегната шепа Руския получовек разбира само от глад и бой

Тва искат бе либер !

а как запада ще си плаща за газта??

Разбира се, няма опасност за нахлуване в Украина (нещо, което допреди седмица, перди да им набият чемберите от САЩ твърдяха и от ген.щаб на Украина). Държавният Деп. на САЩ измисли този "проблем" със следните идеи. Пьрво, за да може да увеличава напрежението достатъчно дълго, а после в подходящ момент, след някаква среща на достатъчно високо равнище, да обяви, че неговите "предупреждения" са предотвратили нахлуването, което след резила в Афганистан ще бъде разтръбено като огромна победа. Второ, с Украина нещо трябва да се направи, тя става от ден на ден все по-неадекватна като държава и виси на шията на ЕС, и САЩ. Опасността от разпадането и е реална, а Унгария, Румъния и Полша спят и сънуват да си върнат части от нея, макар че най силния "разлагащ" фактор са самопровъзгласилиет се републики. Със заплахите си САЩ и НАТО искат да прехвърлят проблема със самопровъзгласилиет се републики в Украина на Русия, като я накарат да преговаря с Украина по този въпрос, а не както е по споразуменията от Минск, според които Украина трябва да преговаря с донецката и луганската република, а Русия, Франция и Германия са гаранти на този процес. През последната година Франция и Германия кротко се изметнаха от своята роля и сега практически позицията им е американската. Мисля, че САЩ ще успеят частично в първото си начинание и ще пробутат за вътрешна употеребе на американската публика някакъв вид "победа", макар че Русия може да обвърже тази "победа" с някое условие, като например гаранции, че НАТО няма да се разпострани в Украина. Но за второто съм убеден, че Русия няма да отстъпи.

Време е братска Русия отново да освободи Европа, но този път цялата.

Когато бяхме "освободени" от СССР ти сигурно си бил сополанко или си бил в ташкент. Така, че благодаря но няма нужда пак да ни освобождават. А ти чети, чети повече, може и да "прогледнеш" някога.

Еда ракета и всички са осрали пейзажа заедно със СМЕЛИТЕ УКРИ а Столтенберг е в напикал жилите

Америка ЕС и пудели Давайте смело а гризлито от Сибир чака на снели лгтб и р.н

Побеждава само своят алчен ГЪЗ Нищо повече От всякъде наритани като въшливи кучета И стига с това всемогъщо НАТО дето се усеща в Грузия

Русия ще се разпадне на 10-тина държавици и без никакви мерки...само да оставят путя още някоя и друга година..

Ваксата пречи нас мисленето

Нахален, по-нахален, муха, журналист, мириканец. Върха на сладоледа.

Нито с Китай За нато да не говорим Жалката руска армия може да се дуе на Молдова, но на китайците може да служи само за секс услуги

И русия се връща към разменната монета овча опашка

Жалбата русия може само да се нагъзи след това Руснаците са като бебета пред модерната китайска армия, която 20 китайци към един руски войник

Скоро не само Крим ще бъде руски но и Киев .

Бедни и вмирисани алкохолици Нато е един милиард богати и свободни хора При схватка началната смешка русия ще бъде навряна в задника на Путин

В Европа и краварника живеят 90 процента лузери ,които не струват нищо . Мъртви души .

И това си ти

ама където минат само гюбре остава след тях..Какая страта огромная ама и самите руснаци бягат от вмирисаната руска кочина

Между Япония, Китай, САЩ и Европа Блядовете и без това не могат да го усвоят

Ако съм на мястото на Путин, ще вляза само за да видя физиономията на Зеленски и как ще се насерат смелчаците отвъд океана. Какво рискува? Да му се наложи да унищожи САЩ завинаги? Няма да е голяма загуба. Краварите бяха бити като маче о дирек от такива малки и крайно бедни страни като Корея, Виетнам, Сирия и Афганистан. Дори "победната" война срещу Ирак им излиза през носа. Дали си въобразяват, че могат да се изправят срещу Русия? И в крайна сметка Китай, защото Китай няма да остави краварите да отстранят Русия, за да се прехвърлят после върху Китай. САЩ са обречени и колкото повече мърдат, толкова повече им влиза.

Schilo

И, какви са мерките? Гей парад заедно с BLM?

Ядрените подводници на САЩ бяха въоръжени с татктическо ядрено оръжие преди няколко години. Дивизиите на Шундин ще бъдат изпарени в момента който прекрачат чужда граница.

ще вземат мерки за ковчег на джуджето..ха.ха

Блинчик явно гледа много тъпите американски екшъни и се мисли за РАМБО.Болния мозък е само АМЕРИКАНСКИЯ и днеска го показаха по телевизията със стрелбата в училище от дрогиран тинейджър.

сащ има право да мълчи, като подсъдим за безкрайни лъжи! безкрайни войни и тотално разграбване на народите по света! . започнахме от оня негър, дето ни показваше епруветка с бов от ирак и дето пукна "напълно ваксиниран", но пак като подъл, долен и зъл гнусар. същото е и с "ваксините" ви! епруветки със смърт! но минаващи за "ваксини".

Следвайте логиката на парите!!! Останалото е бла бла за мухъли....

натискат украинците да започнат реални военни действия в Донбан и Луганск. За това украинците са струпали 125 000 армия в региона. Но при едно евентуално нападение руснаците може да решат да защитят сънародниците си от двете области. За това е цялата истерия на краваристанците.

Трябва ли да питат някой в собствената си украинска територия дали да има войска?

Русия трябва ли да пита краваристан къде да разполага войските си на собствената си територия?

С червени зомбита не се спори.Акъла им отдавна е взет от червените шамани.

Добро време са избрали натовците да нападат. Скоро идва страховитата руска зима, ще има мумифицирани натовци в снега. Както имаше мумифицирани фашаги при Сталинград.

Ти в кой век живееш бе, осъзнай се! Сигурно си още във времето на Наполеон Бонапарт и Френската Революция? Нормално, от тогава е разделението на леви и десни партии! Вече няма ляво и дясно!

Прав. А ти джендърче бягай да лапаш пишки

Крайно време е Навални да стане президент на Русия и да въведе страната в семейството на нормалните и демократични народи, в ЕС и НАТО. А този Путин се оказа голям глупак. Колко още ще живее и управлява? Пет, десет, двайсет години и после цяла вечност в преизподнята и огнената геена. Докара народа си до просешка тояга, корупцията е в невиждани размери, отне свободите на хората, а младите русначета бягат със светлинна скорост към “лошите” Америка и Европа. Къде сте видели прост милиционер като Путин и прост фатмак като нашия пРезидент Радев да управляват успешно държава!

Че тебе кво ти пука бе ??

Няма да ти отговоря защото си психо и просто ще те игнорирам. С такива като теб се действа така! Призовавам всички да не отговарят на този хи хи, хахо! Да си драска колкото иска.

И как ще стане Навални президент? Кой ще го избере? В Русия само алкаши не знаят,че навални е агент на краварите. Ти добре ли си?

сащ е никой!!! нула! нищо! гей-пръдник! докато путин избира президентите там! сащ е хартиен тигър, който позволи на бай-дан да "ваксинира" и децата им, за да спаси фарма мафията от фалити, защото те трябваше да плащат огромни суми за глоби, които съдилищата им наложиха да плащат. глобалистки погледнато сащ е една настъпена дъвка от самосвал без грайфери и "ми ту" от ес. .

затова ли Путин си държи парите в Америка а в Русия има само един дворец..ха.ха и за това ли децата им са в загнилия запад..ха.ха

за вас, троловете на сорос, за "избраните" сигурно е най-доброто место! вие сте челния отряд на комунизъма в света! не бачкате, не плащате данъци, а само получавате за това, че сте машини за лайна и спам. . АЗ ви плащам заплатите. и като направим една масова стачка по всички показатели ще разбереш отде иде мекото на леба! и ти пожелавам късмет да оживееш! щото на мен нема да ми пука какво правят съ тебе! .

И като се събудиш пръстите са ти в контакта! САЩ са нашите освободители от руско робство и най-великата сила и демокрация в света! Благодарение на нея сега сме член на ЕС, най-доброто място за живот на Земята!

САЩ са нашите поробители.

скоро нема да имате и ток, дебил! но не знам къде си крие парите путин. казах само, че вие твърдяхте, че путин избирал президента на пигмейското сащ! ваши думи са това, дебил неграмотен, а не мои!

Като гледам не си свободен,а освободен от мозък.Какъв чеп те е правил на кило синя мастика не знам

Кат Русия няма друга, тъй коварна на света. Добре че сме в НАТО да ни пази от руските ингилизи

А някой помни ли ... как е започнала ВСВ за СССР ?

Да помним всички! На 01.09.1939 година СССР бапдба вероломно от изток Полша и дава началото на Втората Световна Война в Европа!

Случаите Лавров, да не слушате Шойгу....

Както винаги, българският народ е на страната на братска Русия, нашата двойна освободителка.

Нашата двойна ПОРОБИТЕЛКА!

Добре бе, кви хора сте вие? Днес е Украйна, утре може да сме ние. Или вие ги чакате с хляб и сол?

Що не, два пъти са ни носили свобода, дано скоро и за трети път.

Ква свобода са ти носили бе, тъпунгер платен

Ей на, появи се и утайката на обществото, безполезен нещастник на когота мястото му е в Белене и по лагерите, че да върши нещо полезно за народ и родина.

След като Блинкин е толкова навит да се бие срещу Русия, защо не тръгне с пушка в ръка към Сталинград? През зимата времето и снежната покривка са много подходящи за една геройска смърт!

Ние ги чакаме с хляб и сол и намазан със смазка гъзът гол.

Луд ще ни завземе нас. Само проблеми. Няма толкова глупави

Мига на парцали.

Буквално от този ден е новината, че в Германия е избухнала невзривена бомба от Втората Световна Война, и има много ранени. Единият от тях бил в тежко състояние. Значи след като още гърмят бомби 75 години след последната световна война, трябва ли един луд в Москва да разпали нова???!!!

Лудия не е един, много са , но се намират във Вашингтон а не в Москва.

Питането ти е към Британия и САЩ. Техните самолети хвърляха бомби по Германия.

САЩ ще се бие против Русия, до последния укроп.

хубавото на цялата работа е че ще има бол руски вдовици и ние с радост ще утешаваме ха ха ха ха ха ха

Ще ми седнеш на сибирския и право там ще те занеса!

Тоя тумор наречен САЩ,който разяжда планетата, трябва веднъж за винаги да бъде изрязан от лицето на Земята

Ей тия американски империалисти ще подпалят някоя война в Европа.

Американците е крайно време да седнат на таралежа. След това светът ще бъде едно по-хубаво място за живеене. Пък и ковидът ще изчезне.

Американците май са гледали филмче за новата свръхзвукова ракета и искат да видят как работи :) Няма лошо, само по- далеч от нашето Черноморие !

Както имаха и доказателства за биолгигчното оръжие на Садам Хюсейн в Ирак но тоя път си имат работа с Путин и руски ракети които нямат анолог в света ще им потънат гемиите в черно море много бързо. Отам нататък ще стане много интересно. на Зеленски му е поднал рейтинга много повече от изкуфиалия Байдън.Така че на руснаците не им трябва да нападат украйна те украинците сами ще изгонят този поставен самозванец Зеленски

восточната орда само от тояга и бой разбира иначе ще се правят на мъже...а след боя ще правят паметници и ще носят на паради портрети с черни ленти в горния ляв ъгъл..ха.ха ще реват и ще хленчат.ха.ха

восточната орда скоро ще заиграе с тоягата по плешивото ти теме. А ние ще им помагаме

Кара Русия по пътя на СССР.Вече има огромно междуетническо напрежение особено с татарите и другите мюсулмански народи в Русия. Накая ще останат истинските руснаци а те са по малко от украинците

това кога ве тъпако? има напрежение в задеия ти двор от резани бургии.. ббаахаха

Като нямаш аргумент, почваш да обиждаш, така ли ще я караме, Другарю ???

Пое Русия от края на ссср и пияндето елцин и я докара до там ,че да зависим от нея за газ ,петрол,ток, космос,зърно,злато и каквото още се сетиш . Да се вземе Сибир от Русия не е Китайска идея, оригинално е англосаксонска, а и Китай за разлика от европа ,а сега и САЩ са си научили урока още преди хиляди години. Не се запитвате защо великата китайска стена пази от север и кой живее на север

Бе да ти кажа не е точно така. Чечня и Дагестан са дружки с Русия. Татарите се пишат все повече и повече руснаци. Половината азиатски републики са се изсипали да работят в Москва. В тоя ред на мисли всичко читаво и образовано от Украйна е също в Москва. Москва в момента е над 22 милиона заедно с областта. Има напрежение по скоро по линия на Армения и Грузия.

Предупреждението В знак на не съгласие ще направим гейпарад да уплашим Путин

Разбирайте Украйна подкрепена от САЩ се готви да влезе в Донбас и Луганск ! 125 хил. украйнска армия е пред двата града . Руската армия 92 хил. ги чака да се пробват . Затова е целия този вой какво я чака Русия ако посмее да защити руско говорящите в Украйна ! Един народ, като Българския и Македонския се избиват , а САЩ си пълнят джоба . ТЕЦ Марица изток кой джоб пълни ???

Ли 115 милиона???

Какво точно ще направите. От 2014 слушам за някакви страшни, по страшни, най страшни и ултрасупердупер санкции. Като гледам резервите на Русия са на небивали досега нива, газ и петрол на максимални цени, земеделие от вносител станаха износител номер 1. Не ми изглеждат въобще сговорчиви, нито притеснени икономически или военно

Байдън ще направи същото, което направи при Камила Паркър неотдавна.