САЩ погват транснационална мрежа от 14 физически лица и 28 юридически, свързана с Русия

Ще бъдат наложени санкции, като част от мерките срещу военните усилия на Москва в Украйна

Обратно в новината

Коментари - САЩ погват транснационална мрежа от 14 физически лица и 28 юридически, свързана с Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този изрод на снимката ли ще ги хване или рушветчиите Цереушници ?

Колко държави трябва да разруши САЩ за да се опомни човечеството и най-вече Европа?

Само една - Кочината Р

Ако беше ''кочина'' щяха да я използват като ЕС в това число и нас за всичко що си поискат краварите, ама нещо това им съсипва живота, че няма там кой да им клекне а и не само там.

Радвам се че мислим еднакво коя е държавата "кочина"

ликвидираха България

Aз нещо не разбрах - Украйна ли воюва с Русия, или САЩ ? Или и двете ? Нещо с тези санкции се излагат каубойците... скоро ще наложат санкции на цялото земно кълбо и ще се чудят с кого да търгуват... тъй като извънземните са наложилил санкции на САЩ и не им се показват вече както едно време.

Ти като цяло не си в час, така че и да ти се обясни - пак няма да разбереш. Продължавай да се чудиш!

Най-интересният засега резултат от американските избори – вече са в Конгреса двама мъртъвци… Да, мумията е в Белия дом, алкохолизираната бабушкера пробва да пали войни с посещенията си, но поне мърдат. Още… А сега се оказва, че – до този момент! – е известно за двама мъртъвци, избрани в Конгреса. При това починали още през октомври. Но на 3 януари би трябвало да са във Вашингтон. Дали някой ще ги различи сред множеството? А след две години, когато им изтече мандатът, може и да ги закопаят. Разбира се, в случай, че останките им поискат да се кандидатират – няма да им откажат. Това е страната на неограничените възможности и безкрайно развитата демокрация.

Американските мекерета скоро мосюлмати ще ги одарят Северна Корея също китари и Русия ще затрият британците и амереканска измет

Тъпо ли е да рубладжия и ватнишки роб, я кажи сега?

Ама мекерето се е писало Българин, явно много се срамува от руслямския си произход ….

Световният жандаарм пак преследва инакомислещите... Демокрация има само когато е изгодна на говедарите от сащ, иначе е диктатура... сащ е тумор за света и трябва да бъде изрязан за да не изсмуква жизнените сили на земята и хората!

аха, отново ще откраднат, за да "дадат". Вече никой не им вярва, ама къде ще идеш - както пише Вонегът - веднага довтасват и "възстановяват демокрацията".

Първите затворници от Англия пристигат в Манхатън,гласни и болни. Индианците ги нахранват с пуйки На 4 Юли президентът на САЩ подарява живота на една пуйка,а индианците които са ги нахранили с пуйки са ликвидирани до крак. Мръсотията и цинизма са генетично вродени у англосаксонците. Какво да искаш от тях, едно говорят друго пишат.

Опростенчески погледнато и нашата история звучи така: Дошли българите на Балканите през 7 ми век. В течение на 4 века клали съседите си и грабили земите им. За 150 години да цивилизованата Византия успяла да ги озапти. След това обаче дивия им ген отново избил и те изгонили цивилизаторите от Византия. Още 200 години се отдавали на любимото си занимание да колят и грабят съседите си. След това дошли по-големи бабаити и от тях и ги поробили за 480 години. Дивия ген обаче пак избил и след второто частично възстановяване на държавата им българите още 70 години се мъчили да си върнат в пълен размер награбеното от дедите им

Англосаксонците са изклали и обрали богатствата на три континента. Прабългарите са разбити от хазарските чифути които сега управляват Украйна. Те са бягали. Но каторжниците са изселвани и заселвани в новите земи.Америка,Австралия,Н Зеландия

Нищо ново под Слънцето. Кой сега си попълва армията с каторжници? Сега, в 21век, кой е останал с мислене от 17 век? Я да ни припомниш

Този който създаде талибани,Ал Кайда,ИД Това са англосаксонците. Едва преди 10 г.Пригожин създаде ЧВК като частнавоенна компания А Чуждестранният легион от кога е? А Блек Уотър? Така че Козяшки розов задник си неук и тъп Прехвърляш въпросите защото по всеки въпрос си пълен капут

Ясно. Отговора на въпроса е както винаги: - А вие защо биете негрите?

Колко са долни когато искат на някого да откраднат парите! Западните лешояди дано се задавят с някои от откраднатите милиарди и трилиони от другите по света. Днес от Русия, утре от друг и така нататък.... Срам ме е, че съм въвлечен в такъв изроден западен свят.

Хващай пътя на изток. Там искат само такива като теб. Нормалните се изнесоха от там на запад.

Тая фитка би трябвало да отговаря.за финансиите, а се изкаВаше като яростен експерт за абортите ш за мъжете с отрязан маркуч. Анатема!

Доминацията на сащ, както и световният терор който упражняват е към края си. Еднополюсният модел на алчните и безкруполни англосаксонци скоро ще остане в историята.

САЩ остават първа сила поне до края на този век. След това не ви интересува, защото няма да сте живи.

Нещо ново няма ли да напишете, след като от толкова време все с това колко руски авоари могат да крадът безнаказано ''миролюбците'' ни информирате...Всеки грабеж си го пишат ''санкции'' ама ако от тях се вземе нещо заслужено врякат като прасе на заколение..

Запорирани и блокирани е различно от откраднати. Авоари и цели компании се крадат в РаZZия, ако не слушаш вожда - за справка - Хордоковски.

А дали са наяве тези ''запорираните и блокираните'' май никой не смее да каже, че ония милиарди към Украйна все от някъде трябва да излизат.

Я как се е разскимтяла руската мърша в коментарите. Какво става бе мурзилки и чебурашки, нали твърдяхте че санкциите на САЩ и на ЕС помагат на пРоссия. Какво става сега ….

Няма как да си чак толкова ограничен !!!

Няма такова наименование министерство или министър.

Там управляват шамани. Командва ги Кашпировски.

Който има крава - пие мляко. Нека му е лошо.

Мдаа, времената на маккартизма в Америка очевидно се завръщат. Сега ще очакваме още лов на вещици, черни списъци и съдилища. Слава Байдену, слава Алцгеймеру!

Не се завръщат а отдавна се прилагат ''демократично'' Снощи гледха филм за убийството на Кенеди и толкова неща се казаха за ''миротворческата дейност'' на ЦРУ по света, та няма нищо чудно , че безпрепятствено и на своя територия действат когато не им отърва нещо.. Игрален филм, но с цитиране на много правителствени документи..

Виждаш ли колко тъпо парче си, цАрвулькьо? Ако в САЩ нямаше демокрация и свобода на словото, както например е сега в любимата ти Мамаша Рефаша, нямаше да ги има ни филмите, ни книгите, ни статиите, за които така вдъхновено пишеш и използваш! Ай сикиме отур и върви на ПМ!

на каторжниците изклали и обрали богатствата на коренния народ на Америка. Анексирали от Мексико и Испания,Флорида,Тексас,Орегон,Аризона и Калифорния Не плащат наем за базите в РБ Под натиск България подписа договор че не може да повдига обвинение на военни на САШ, независимо че са извършили убийства или изнасилванията

Знаеш ли колко поробени народа влизат в руската федерация? Над 160 различни народи.

Всяка нация в РФ има република,Автономен край или автономен окръг. Кажи един самостоятелен щат на Америка,индиански? Имат индиански резервати или концлагери Хем си тъп,хем си необразован ,ххем си безказармен розов Козяшки задник Е П М

Уф жалки, жалки сащ-инаци и жалкобити Русия не е хапка за вашата уста...Заради вас уроди умират хора...

Това е още една от вещиците на Шваб ...

СащИсаните идиоти толкова много са се ошашавили че се чудят какво да измислят. Така се получава когато имат за президент Деменционно старче.

Ама защо така? Ха ха ха ха Тези компании няма ли да фалират, или да уволнят работници, след като губят клиенти? Ха ха ха ха

Тия хем ще си изядат боя, хем ще ги докарат до положението на С. Корея.

Руснаците ли!?Пушки ще ги накарам да ядът!

Дорогие товарищи из кибервойска России,давно уже надоели.Одно и тоже повторяете,все для идиотов.Имейте в виду что болгары умнее чем русские.

А къде е епруветката ба Пауърс? Или вече и псевдо-аргументи не са нужни?! По тая логика всички американци са престъпници и трябва да бъдат наказвани моментално!

в две сирийски села. Надлежно описана и скрита там. Стана ясно, че е била изнесена в два военни конвоя, в началото на Пустинна буря.

Какво е това третополово на снимката

Филип Киркоров!?

Това, което се случва е, че 33 години по-късно се получи комбинация, но тя вместо да бъде между хубавото от предишния период и хубавото от сегашния, е между най-лошото от предишната система с най-лошото от настоящата. Тази амалгама доведе до - 3 млн. население в България. ТОВА Е ДЕМОГРАФСКА КАТАСТОФА БЛАГОДАРЕНИЕ НА АМЕРИКА И ПОСЛУШНИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ.

В момента в България комунистите русофили продължават явно и задкулисно да държат икономиката и политиката. Борисов, Гешев, Доган,виж и водещите богаташи. Сами си срахме е гащите,като го държим на власт ,тук САЩ нямат вина.

Шило

Виж, да няма някой комунист в гардероба ти.

Аз ти говоря с имена,ти за гардероби. Що за трол си, с тези тъпизми.Има по-хитри лафове.

Изброил си само американски слуги, а не русофили.

Не му се сърди ,той така се е родил.А и руската пропаганда доди до заболявания на психиката.

Ауу, репресия! По нагла от комун

Дебил Шило, това че компютрите се произвеждат в Китай не ги прави китайски, ЗАЩОТО се произвеждат по АМЕРИКАНСКА ТЕХНОЛОГИЯ. Без технологията, Китай няма какво да произвежда! Понял ???

Шило

А бе толкова ли си тъп? Не са поискали, не са направили. Да не би американска технология да е послужила за изстрелванетож на първия спътник през 1957 год или на първия човек през 1961 год?

Това ,че пишеш на български не те прави българин, защото са те възпитавали във Facebook.

Каква е тая американска технология бе кавал сплескан?

САЩ и ЕС наложиха повече от 11 000 санкции на руски фирми и граждани. И Русия още съществува, животът е нормален, рублата стабилна, социалните задължения се изпълняват... А проблемите се завръщат обратно в САЩ и ЕС.

Само дето в руския наследник на МакДоналдс временно преустановили продажбата на чипс, поради липсата на .... картофи. Хайде се дръжте по-серозно, моля.

Това как го измислихте ?

Бившите ресторанти на „McDonald’s“ в Русия са изправени пред недостиг на пържени картофи заради слабата реколта и западните санкции заради Украйна, съобщи днес местно бизнес издание. През май американският гигант за бързо хранене обяви, че ще напусне Русия след офанзивата на Москва в Украйна. Руски бизнесмен купи 850-те ресторанта, като марката вече е известна като „Вкусно и Точка“. Ресторантът, който постави началото на „McDonald’s“ в Русия през 1990 г., възвестявайки откриването на Москва след десетилетия съветско управление, отвори отново врати през юни с ново име и лого. Но сега в някои ресторанти на веригата се наблюдава недостиг на пържени картофи. „В някои от новооткритите ресторанти „Вкусно и Точка“ няма да има пържени картофи“, съобщи вестник РБК, цитирайки компанията. Недостигът се свързва със слабата реколта през 2021 г., както и с невъзможността на компанията да внася картофи от няколко държави поради западните санкции.

Рашка е толкова насрана, че вече и платените и тролове не могат да и го излъскат.

Да идват в България , добре са Дошли ! Ще направят България Люксенбург !

Шило

Дончо, да дойздат, добре, ама нямаме квалифицирана работна ръка бе, Дончо. Кой ще бачка?

Шило

Не мога да ги разбера джендърите- налагат санкции, уж друг да страда, в същото време- ЕС пред рецесия, САЩ в повишаваща се инфлация. А трудното предстои

И аз не разбирам русофилистичните примати - уж в САЩ и в ЕС е лошо, а в пРоссия е добре, но не отиват там да се насладят на "путинярския рай"

Шило

Бе да еба продажното ти семе, да еба. Ти, от къде ме гониш, бре? От Родината ми? Аре, като са ти толкова скъпи- бягай да бачкаш там!

Не ни искат,заради такива като теб!Иначе, с удоволствие!

Беж за там е, аз съм си в родината. Ти като толкоз милееш за сащ заминавай. Ама ако си там тука акъл не щем, ако не си разбрал ти го нарисувам ?

Шило

Кой не те иска, бре? Върви, докажи, че ставаш за нещо, сами ще те вземат! Имат зелени карти, десег годишни визи! Май си търсиш оправданието?

Забрал грижа за САЩ и ЕС

Шило

Да, защото продажниците натикахте страната ми в ЕС. Който е потъващ кораб. Дънят го два айсберга- САЩ и Русия.

Я още се чудим баце ,оня суек от Пловдив къ се е усунал у тръбъта 40 санта широка баце

САЩ навряха мизерната кочина пРоссия на кучето в г*за !

Шило

Хм...Какво ли мислят янките за постоянното повишаване на цените в САЩ?

Ти на чужд гроб недей да плачеш …. Хващай руският парцал и отивай да мреш за "каузата" на Путкин

Шило

На чужд гръб не плача, яд ме е, че заради тях сме в кюпа и ние.

След тебе ... ти при укрите първо, че много им милеете.

Сащ, ако можеха да направят нещо срещу Русия досега са го направили. Сега само пушилка дигат.

краварите - поведение на комплексиран, отсвирен и насран престъпник, чиято дума вече не важи. Смърт за цялата наглосаксонска измет, вече 500 години тероризират света и паразитират върху народите!

Шило

Много ги бръсне вече някой американците и за слива.

Що тогава пРоссия иска да им купува технологиите, а не си разработва сама …. Кажи бе, путинопитек ?

Какви технологии имат сащ, за порно ли?

Ами и Интернет в който в момента сереш русофилистични лайна е американска технология, компютър, смартфон, съответните операционни системи, все американски технологии …. Кое не ти е ясно …..

Шило

Иска ли? Сериозно? Кво толкова изключително имат янките, което да не може да се получи от друго място? Я, вместо да се правиш на отворен, плащай на Мъск, че да пуска станциите на Старлинк

Шило

Въй, все едно, друг не може да ги създаде? Хахахахаах. Апропо, компютъра ти е китайски. Най-много монитора да ти е корейски.

Дебил Шило, Мъск да не би да е руски "бизнесмен" , а Старлинк руска "технология"

Шило

Давам ти акъл, как да им помогнеш на твоите бе, подлого. Че са я окъсали, едни станции не искат да поддържат

Отварят гуглето и пишете strategic petroleum reserve usa chart и ще видите, кой е изолиран - не е Русия, САЩ са - могат да търгуват само с лакеите си ама няма много много, какво да купят от тях - например от БГ.

То хубаво ще го отвори ама дали ще го прочете?

Русия бавно но уверено стават индианци.

Укродобитък с голямо американско дилдо отзад

Явно това е мечтата ти, русофилистичен примат

Тая измет, какво се кокори като невестулка ве.

Много късно се сещат за такива мерки. Воймата ще свърши. Санкциите трябваше да се изсипят през 2014 година, защото никой нямаше да е окуражен да води война в Украйна.

Шило

Е, имаше голяма вероятност, тогава руснаците да си вземат Украйна до Днепър без един изстрел, ама нейсе.

Въпроса е сега докъде украинците ще си вземат Русия. Херсон официално беше руска територия нали ? Или подписания указ на Путкин струва не повече от парче тоалетна хартия ? Че то ако така можеш да късаш, защо да спират само до Крим ? :)

Колко тр да си тъп да не видиш, че имаше споразумение за Херсон. Ама не са ти казали, че украйна се отказва от всичко на изток от днепър.

И как ще си я вземат Русия? Кога Русия е била на украинците? Четете история. Смешковци.

тая бабка за ква се мисли? международен съдия или кво? ей само изкуфяли дъртаци са в управлението на САЩ, стоят там в нафталина от години и не пускат кокала

Тия друго не знаят !!!! Плашат гаргите с тези санкции

Дааа видяхме ги тия гарги :D