САЩ: Не е невъзможно да се изключи Турция от програмата за Ф-35

В същината на проблема стои настояването на Ердоган да купи руската зенитно-ракетна система С-400

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

естествено че не е длъжна....и САЩ не са длъжни да им дават тогава Ф-35. Всъщност за какво са им на Турците , тия самолети нали не летят ? Кеф ти Су-та , кеф ти МиГ-ове и лепило Ц-400.Само после да няма рев от девалвацията на лирата , рецесия и обедняване. Щото като се хванеш с ватенките - Сирия , Венецуела , КНДР са показателите какво се случва. Иран и те не цъфтят в последно време......

пак да напиша, че ми бе Пурим-ван предишния коментар: Турция е единственият съюзник на САЩ с Израел. Канада е също, но Канада е част от САЩ - военна и финансова. За да не бръчкаш чело: имам транспортна фирма в САЩ - от 1-ви април е новата регистрация за камионите за следващата година. Всички камиони плащат за номерът си и регистрация в Канада. Евреите ни прибират по едни $400.00 на камион без да се оперира в Канада. Турската армия е пушечното месо на НАТО извън САЩ. Затова САЩ винаги ще са с Турция а цирковете на Ердоган са за вътрешна и ЕС употреба. САЩ имат интерес Турция да е в ЕС и затова позволяват тези "своеволия" на Ердоган.

Та и глухите разбраха че репченето ви е само за някакъв измислен имидж от вас защото милиардите дето се заканвахте да не дадете самолетите няма как да ги върнете като сте ги опапали вече.. Проумейте че всяка една съуверенна стран не ви е длъжна да ви изпълнява рапорежданията..