САЩ нанесоха ответни удари в Ирак, след като трима американски войници бяха ранени при атака

"Моите молитви са със смелите американци, които бяха ранени", заяви министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин

Обратно в новината

Коментари - САЩ нанесоха ответни удари в Ирак, след като трима американски войници бяха ранени при атака | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако тези американски войници бяха в щата Минесота никой нямаше да ги замеря. А иначе в резултат на американското нападение вече Иран е добре дошъл в Ирак. Преди имаше дългогодишна война между тях. И САЩ подкрепяше кой???? Айде отговор от някой сащисан.

Кой е АГРЕСОРА?

И какво правят американците в Ирак, Сирия? Крадат нефт навярно? По всички международни закони те нямат място там!!!

А ти какво правиш, превърнал си страната си, а помощта на Русия, в най бедната и изоатанала теритирия в Европа и чакаш САЩ и ЕС да ти дават пари за да не почнеш да се трепеш със съседите си от глад,

Пишеш глупости, защото си платена подлога, нали? Страната ни преди 89-та година беше на едно от първите места в Европа по задоволеност на населението и по промишлено и стопанско развитие. А бедняци станахме по поръчение на Европа и Щатите, след 90-та година.

Полюциите на соросоидната сган нямат читатели !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Само аз ли не съм разбрал, че Ирак са нападнали САЩ? Иначе какъв ответен удар нанасят американците по Ирак?

Никой ли не задава въпроса какво правят в Ирак смелите американци във военните бази? И трябва да се отбраняват след като са незаконно в Ирак. Значи местните не ги искат. Когато си мислиш, че си на гости, но домакините не са те оканили, това означава, че си натрапник, завоевател, окупатор, а когато със сила налагаш присъствието си, вече си и терорист. Такива са смелите американци в Ирак и заслужават съответните "намеци" за прекратяване на гостуването.

И аз не разбирам, какво изобщо правят американските бази в Ирак, след като никой там не ги иска?!? Преди няколко години иракското правителство ги помоли да напуснат, но миротворците се направиха, че не са ги чули. Освен охраната на фирмите, които точат петрол, друга причина не виждам. Ааа да, и за демокрацията... До колкото си спомням златото на Ирак вече го прибраха на сигурно място, остана само черното злато, което изисква известни усилия, не можеш да го вземеш наведнъж. После ще се окаже, че мисията е приключила. https://twitter.com/Gabbar0099/status/1646242892204380160 Афганистан имаха голям късмет, че нямат петрол, иначе миротворците още щяха да са там. От хашиша не се печели толкова, затова присъствието на американски сили изгуби смисъл. Моята теория е, че през военните, американските политици перат доста добри суми, затова трябва да има все някаква малка война, в която да "помагат". Преди доста време стана известно, че поне 30% от бюджета на Пентагона никой не знае за какво се харчи, поради така наречената секретност на информацията. То през министерството на здравеопазването им се крадат крупни суми, а там всичко уж е публично: https://obektivno.bg/ostrovat-na-majmunite-na-fauchi-amerikanski-ucheni-sazdadoha-transdzhendar-majmuni-za-opiti-sas-spin/

САЩ са незаконно там и сега дори бомбардират?! Тези нещастници са безкрайно нагли. Изобщо няма да ми е жал, ако автобус прегази Лойд Остин.

Само те ли могат да нанасят ответни удари? И то да няколко войника? Всички други трябва да си траят и да викат ура като ги засягат.......

"Целта на тези удари е да се потърси отговорност от онези елементи, които са пряко отговорни за нападенията срещу коалиционните сили в Ирак и Сирия, и да се намали способността им да продължат нападенията. Винаги ще защитаваме нашите сили", се казва в изявление на генерал Майкъл Ерик Курила, ръководител на Централното командване на САЩ. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Защо има американски войници в Ирак ??? А-а-а-а-а,забравих,те "демократизират" местните араби

Ние идваме с мир, но ако трябва ще се защитаваме !

Нека се изгради коалиция която да прогони американските окупатори и узурпатори от персийското въздушно пространство. Лойд Остин ще отговаря пред трибунала на поробените народи.

ответни удари по САЩ за всичко извършено от тях по целия свят !

Biden's request earmarks $842 billion for the Pentagon and $44 billion for defense-related programs at the Federal Bureau of Investigation, Department of Energy and other agencies. The total amount of the 2024 budget proposal is $28 billion more than last year's $858 billion.