САЩ може да се превърнат в нов епицентър на заразата: какво ще направи президентът

Тръмп може да реши да плати цената да отвори икономиката и страната си насред пандемията от коронавируса

Обратно в новината

Коментари - САЩ може да се превърнат в нов епицентър на заразата: какво ще направи президентът | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръмп с тоалетна хартия на устата !

Тръмпета е доказан глупендър много преди да тръгне вируса....

че в картата на CSSE, в която се отразяват случаите на Ковид19 по света , САЩ дават броя на заболелите и броя на умрелите в отделните щати, но никъде не се отразява или споменава за оздравял американец от вируса ! Същото е и за Канада, и там няма оздравели!

Да в Ню Йорк сме на път да надминем Италиа. Неприятно ама повечето от нас ще го преживеем. Естествен подбор. От много години не сме имали подобно събитие и много хора започнаха да страдат от мания за величие. Такива събития ни карат да си намерим местото. На върха на хранителната верига но все пак част от нея и понякога ставаме храна за други членове - вирусите в този конкретен случай.

Средното време за оздравяване е 21 дни. Максималното отчетено от китайците е 39 дни с вируса. После имаш поне още 20 дни да си възстановиш белите дробове напълно.

Е то трябва доста време. Без нарочно тестване, се хващат случаите, които са тежки, а те се възстановяват със седмици.... Италия вчера или днес изписаха "нулевия пациент", този, който се счита, че е донесъл заразата....

Вирусът си е китайски, както кирилицата си е българска. Защо трябва да се отрича истината. Втората световна война от къде тръгва.

Ленъм брадърс - втора част. Как така вируса покоси основните икономически съперници на САЩ?

Не нулевия, а първия официално отчетен, който не знае от къде го е хванал и не е ходил в чужбина. След изследване на гененома на техния щам са установили, че е пренесен от скиори германци и е влязал през скикурортите в северната част на страната. Това го четох по разни италиански медии на английски.

Има спор за това колко Кирилицата е българска. Питай не само Македонците, ами и Руснаците... а има теория и че Гърците са я поръчали на Кирил и Методи за да я използват като инструмент за асимилирането ни.

Е Русия не е ли?

Защото не е истина

ЧОВЕЧЕСТВОТО Е ЕДНО Едно единствено служебно правителство за целия свят, защо. Това означава, че повече няма да има войни. Това означава, че няма да се налага да държим милиони хора в армиите без никаква полза, войниците функционират почти като затворници. Но те могат да станат продуктивни, да бъдат полезни. Ако тези хора се влеят обратно в човечеството, това ще означава край на бедността. В момента, седемдесет процента от националните приходи на всяка държава отиват в армията, а останалата част от страната живее с тридесет процента. Ако армиите изчезнат, седемдесет процента от приходите на всяка страна ще бъдат налични. Не е нужно да има бедност и епидемии, не е нужно да има никакви просяци и толкова много болни хора. От една страна, ние създаваме огромни армии, а от друга убиваме хората чрез глад и епидемии, а тези армии не правят нищо. Те са просто професионални убийци, професионални престъпници, обучени престъпници. Ние ги обучаваме как да убиват. Говорим за хуманност, за цивилизация, а все още седемдесет процента от нашите приходи отиват за убиване. Едно световно служебно правителство означава огромна промяна, революция. Цялата земя ще има полза от това. Ако има само едно световно правителство, то може да бъде само служебно. Сега правителствата не са служебни, те имат истинска власт като президентът на държавата или министър-председателят на държавата, но в едно служебно правителство нещата ще бъдат различни. Сега, например, имате началник на пощата, той е служебно лице, без власт, той има работа, задължения, но няма власт. Няма нужда от власт. Човекът, който ръководи вашите железници - каква власт има той. Той има служебни задължения. Науката сега е в състояние, ако не е ангажирана с войни и със създаването на повече (количество и качество) оръжия, да създаде толкова много храна, че повече хора да могат да живеят щастливо на земята, отколкото сега. Милиарди и милиарди хора могат да живеят в радост, без глад, без епидемии, без страдание и болести. Но науката трябва да бъде освободена от робството на държавите, които насилват своите учени да създават повече оръжия и разрушителни технологии. Учените функционират почти като затворници. Ако човечеството не стане едно цяло, подгответе се да изчезнете от тази планета. Има интелигентни хора, които биха искали да оцелеят, които искат тази красива планета да стане още по-красива, това човечество да стане още по-интелигентно, но човечеството като цяло дори не знае за опасността, която наближава с всеки изминал миг.

Ама разбира се! Все държави, които казват безпорната истина.

Американците пуснаха вируса в Китай,но той като бумеранг се върна при тях ! Който на друг гроб копае,сам попада в него !

Тъп си, защо някой ще прави гадории на работната си сила? Кой ще му произвежда стоките и върши услугите? Кой? Нали си инспектор, айде напиши си домашното.

Само за две седмици 46000 болни! Тръмп се пени, но вируса ще го постави на колене. Ще удължат мерките, нямат друг избор.

Италия обявява 7 400 оздравели при 65 хиляди заразени ...САЩ гонят вече 50 хиляди и нито един оздравял !

Аан от галфони. В5ие на училище ходили ли сте? Глаголицата на Кирил е написана за Великоморавия. Кирилицата е написан н Охрид. В общи линии да показвате неграмотноста си.

Кирил и Методи са съставили глаголицата, а кирилицата е дело на техния ученик Климент Охридски.

Войни може и да няма, но революции по няколко годишно.

Наглите американци вкараха света в неспирно войни и искаха само да седят и да грабят от страни.... Крайно време е да се размърдат малко. хайде сега да видим колко са конкурентни на Китай??? Смях в залата май...... Никога на България амриканец не е помагал- те само са грабили и опосквали всичко, за да могат те да живеят като царе- това е американското разбиране на ДЕМОКРАЦИЯТА, т.е. другите кучетата да ги ядат, а пък нашите тъпи лакдеи се насраха да им се мазнят за по някой и друг долар. Смешни ни направиха!!!!

Има оздравели ама са малко и съотношението ще уплаши много хора. Има някакви данни Ню Йорк: 157 са си отишли и никой не се е оправил още защото заразате е от скоро. Ако бях политик и аз щях да им кажа да не го публикуват. За света е 16 427 умрели и 100 797 оправили се. Китайците посто не ни казаха колко е зле.

Той е прав да тъ е......Не си заслужава коментар глупоста ти.

Егати лудницата - само слагаш пречка пред въртенето на пари и САЩ повече от 2 трилиона назад. Според оптимистите веднага след изолацията ще има голям ръст, така наречената V крива, но на мен не ми се вярва. Хората ще оценят какво е да имаш спестявания и ще харчат по-малко.

Не се плашете. Дойде време отново да останат само индианци на континента. Въпрос на време.

А Охрид къде е бил?

Чебурашките сега и за юани ли почнаха да работят или от Масква идва директивата?

ЗАЩО ДНЕС ПОЛИТИЦИТЕ И УЧЕНИТЕ СА НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО Можем ли да сложим днешните учени в една и съща категория с политиците. В известен смисъл, да. Представителният политик е човек, чието единствено желание е да има власт. Следователно, в тази категория може да бъде всеки човек, който има желание за власт над нещо външно, над човешки същества или материали обекти, няма значение. Представителният политик се бори да получи власт над хората, ученият се бори да получи власт над материята, но желанието е едно и също и умът е един и същ. Така че, в известен смисъл, те са една и съща категория. Представителната политика поробва живи хора, следователно е по-насилствена. Учените се опитват да завладеят материята, това не е насилствено търсене, но науката е станала толкова сложна, че вече е невъзможно един учен да работи сам. Учените имат нужда от голяма подкрепа от политиците. Техните научни проекти са толкова скъпи, че само правителствата на най-богатите държави могат да си ги позволят. Така учените неволно са попаднали под пълната и безусловна власт на представителните политици. Днес ученият работи като роб на тях. Ученият работи и прави открития, но няма контрол върху откритията си. Контролът е в ръцете на политиците. Те решават в коя посока ще работи ученият, в противен случай няма да подкрепят финансово никакъв друг проект, а единственият проект на представителните политици е войната. Така хиляди учени с огромна интелигентност, талант и гений са станали просто роби на политическия механизъм, който експлоатира тяхната интелигентност в полза на войната и смъртта. Ти винаги помни, че пълната лъжа е по-добра от половинчатата истина. Пълната лъжа скоро ще бъде разкрита. Половинчатата истина е много опасна, защото в нея все пак има нещо вярно. Това може да държи хората в мрак стотици години наред. Ученият трябва да осъзнае, че сега осигурява на представителните политиците саморазрушителни оръжия и технологии. Трябва да осъзнае, че сега работи против човечеството, против новото човечество, против своите собствени деца. Ученият сее семената на смъртта за всички. Време е учените да се научат да правят разлика, да различават кое помага на живота и кое го разрушава. Само заради своите заплати и комфорт, те не бива да продължават като роби и биороботи, да работят за войната и разрушението - това е нечуван прецедент. Айнщайн бил толкова шокиран, че преди смъртта му, когато някой го попитал дали в следващия си живот би бил отново физик, той казал: „Никога! Ако отново се родя, бих предпочел да бъда водопроводчик, но не и физик. Това ми бе достатъчно. Ден след ден работих, за да създам атомните оръжия. Те бяха направени за спешни случаи, но веднага след като ги направих, аз вече нямах власт над тях. Направих оръжията, но щом ги довърших, политиците ги взеха изцяло в свои ръце. А аз дори не получих отговор на писмото си. Умирам като един от най-разочарованите хора на тази земя.“

330 милиона и 100 хиляди да станат болните, все тая...И 2 милиона да станат ...! Тръмпо може и да се окаже прав, че ще е по-добре да прежалят наколко десетки хиляди "жертви" но да не съсипят икономиката! Лошото е, че действителният процент на смъртност така и не е ясен колко точно е ?! Пък и ако тоя вирус мутира към по-лошо, съвсем ще я втасаме!

Кирилицата случайнико! Не глаголицата!

А бе от цялата работа разбрах, че ще напечатат още едни 2 трилиона долара! Европейската банка още един трилион, японската не разбрах колко, останалите дето са в "кошницата" и мат право да печатат още колко??? С две думи става единствено въпрос за изкуственото спасяване на невероятния капитализъм, дето май само отива към тотален крах, че и ние с него.

Задайте си въпроса: "Кой има интерес от поевтиняване на валутите? " и лесно ще си отговорите, кой е в дъното на новата криза. Жокер: някой който има да плаща мноооого пари.

Демократите блокираха мерките на Тръмп, действат като нашите червеногушки, власт на всяка цена....

Мерките ще бъдат удължени. И в края на крайща процента на заболелите ще бъде по-малко от повечето страни в Европейския съюз. От тези данни много са в Ню Йорк. Там е много трудно да се прави карантина. Първият случай беше в Чикаго. Там все още не е зле въпраки че града има повече хора от цяла Българиа. Просто е по-разпръснато. Америка ще се порави много по-лесно от други страни. Влючително и Китай. Ако някой мисли че в Китай е свършило приемам облози.

Който пръв набере смелост да вдигне блокадата, ще излезе много по-силен от другите след края кризата. У нас, разбира се, ще преобладава малодушието и дребнотемието. След една година, като няма какво да ядат, искам пак да ги питат онея дето се кефят на гологлавия пагон, дали го подкрепят. Тогава вече ще е ясно, че това което се предприе с тази блокада, е фатална грешка

аре стига сте си измисляли фалшиви истории за умрели хора които не можете да докажете. Ако нямаше учени - нямаше да има ни струг, ни компютър, ни ток у дома ти, ни лампа, ни хладилник. Нито щеше да има комбайн, нито каквито и да се двигатели за други превозни средства. Трябва да те накарам един ден да отделяш зърното от сламата да разбереш какво значи да няма един комбайн. На тъпака все умните са му виновни. Или се приспособяваш или умираш. И преди е било така и така ще бъде. Проблема ви е че глупаците не знаете как да се справите с проблемите и за това все някой друг ви е виновен и не виждате по-далече от причнинно-следствената връзка - типично за нисшите амеби.

Тя целта е банките да поробят държавите, не да няма какво да се яде сега. Т.е. храна ще има, за идните месеци!

Печатането на парите е в кърпа вързано. Но това е планирано за да се постигне обезценяването им. Ако банките в световен мащаб се усетят овреме нещата ще се овладеят, но сценария напомня този от 2008-2009 .

Полша не са пуснали днес чебурашките да прелетят над тях?

"Ню Йорк таймс" - левичарски политкоректен парцал

Забрави финала с "победа Атака " :)

Втори жокер: някой който все бута да стане военен конфликт за да събори цената на петрола. Той вируса му дойде направо като дюшеш. Защото блокира почти всички икономики по света.

спираме им визите и проблема е решен!

Това е болестта която ще съсипе пенсионерското поколение над 60 години. Които физически оцелеят ще осъзнаят че спестяванията им не струват нищо. В америка вложенията в акции и бонове се обезценяват в момента. Постиженията на медицината да удължи живота ще бъдат изтрити с един замах от една настинка на стероиди. Човек и добре дда живее умира. Въпроса е дали ще умре щастлив или много разочарован и ограбен.

Смешникът си ти.Китай работи за Щатите и за богатия западен свят ,а не обратното. И сравнение на стандартите на живот на обикновените хора от тези държави изобщо не може да се прави.Затова и китайците емигрират ,макар и трудно,а не обратното. Факти,които се виждат с просто око,а не с фанатични брътвежи.

това вероятно ти е осмислило деня! БРАВО!

А защо пък да не са го пуснали руснаците?Навсякъде ври и кипи,само при тях под 1000 болни.Е,така си твърдят де,макар никой да не им вярва. Хайде стига теории на конспирацията.

И всичките 360 000 000 милиона американци да се заразят,най много да умрат 20 000,всички други ще го изкарат тоя вирус! Затова няма нужда Америка да си затваря икономиката,ако не ще рискува да умори стотици пъти повече хора! Така трябваше да стане и в Европа,коронавирусът е по малко опасен от грипа и не може да направи толкова големи бели,ама пуста паника ще ни докара голяма икономическа катастрофа,от която ще умрат стотици пъти повече хора!

Те нямат никаква социална политика, всичко е парица-царица. Ако нямаш хартийки си труп... Милиони ще фирясат там!