САЩ към Барселона: Бъдете готови за атентат

Полицията издирва 30-годишен мароканец с разрешително да шофира автобуси

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това "предупреждение" изглежда малко пресилено и фалшиво, звучи, че се струпва повече полиция уж под такъв предлог, а всъщност да пречи може би на "жълти жилетки", единия метод е да не допускат хората до местата, прилага се добре и у нас.

Сащисаните нещо заплашват или да ?!

Американците хубаво са се загрижили за Европа, но допуснаха един негър незаконно да им бъде президент два мандата. Сега трудно ще се оправят.

Ислямът не е религия, а обсебване от бесове насочвано то Корана. Затова всички мюсюлмани трябва да бъдат върнати в страните им по първопоризход, независимо дали са дошли тук преди 5, 50 или 500 години.

Сащ и вие се гответе

Те вече си го нагласиха 2001-а, останалите са на ред.

тоз дето прави атентатите предупреждава, да не кажете после че не сте предупредени :)

САЩ ли го организират?

Пиндосите прямо заплашват.

На 11 септември 2001 г. номера на краварите почти мина. Да видим сега!!!

Краварите искат да развалят празника на каталунците,дето искат да се цепят !

Ех, тези американски разузнавачи ! Върхът съ !

Даа, такъв е животът днес. Едни засилват мерките за сигурност, а други - миграцията на джагалите от цял свят към Европа.

Ми да съобщавате защото вие американците ги правите тези безредици по света

Лас Рамблас НЯМА... Ла Рамбла има!

Много интересно как тази оперативна информация е стигнала до медиите

Deus Vult

Заглавието е написано така, че звучи като заплаха/закана на САЩ

Deus Vult

Мдам... може на собствената си територия да не могат да разкрият предстоящ атентат (11.септември), но пък на изцяло друг континент са факири на разкритията

Много просто - Държавният департамент на САЩ отправя подобни предупреждения към гражданите си от уебсайта на ведомството и дори от страниците му в социалните медии. Журналистите, като са го видяли, пък са поискали от испанските власти повече информация и те са им я предоставили. В белия свят е така - службите, които се издържат от данъкоплатците, се стараят да са им полезни и да ги информират за подобни опасности.

И може би точно глобалистите от Барселона си го поискаха... Всъщност ако се върнем към историята точно Барселона от 1995 е столицата на т.нар. Съюз за Средиземноморско сътрудничество (потърси на wikipedia за Union for the Mediterranean), включващ всички арабски средиземноморски страни и ЕС. Предвиждаше се създаване на безмитна и БЕЗВИЗОВА средиземноморска зона... което и досега се поддържа от глобалистите на Новия Световен Ред, обявен с речта на Буш старши на 9-11-1991. Затова може би точно Барселона би трябвало да е центъра на Арабско-Европейското БЕЗВИЗОВО партньорство и арабския тероризъм...

Не само така звучи, ами си е така.

Но пък откриха химическото оръжие на Садам Хюсеин. :)