САЩ към Барселона: Бъдете готови за атентат

Полицията издирва 30-годишен мароканец с разрешително да шофира автобуси

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Deus Vult

Заглавието е написано така, че звучи като заплаха/закана на САЩ

Не само така звучи, ами си е така.

Много интересно как тази оперативна информация е стигнала до медиите

Много просто - Държавният департамент на САЩ отправя подобни предупреждения към гражданите си от уебсайта на ведомството и дори от страниците му в социалните медии. Журналистите, като са го видяли, пък са поискали от испанските власти повече информация и те са им я предоставили. В белия свят е така - службите, които се издържат от данъкоплатците, се стараят да са им полезни и да ги информират за подобни опасности.

Лас Рамблас НЯМА... Ла Рамбла има!

Ми да съобщавате защото вие американците ги правите тези безредици по света

Даа, такъв е животът днес. Едни засилват мерките за сигурност, а други - миграцията на джагалите от цял свят към Европа.

Ех, тези американски разузнавачи ! Върхът съ !

Deus Vult

Мдам... може на собствената си територия да не могат да разкрият предстоящ атентат (11.септември), но пък на изцяло друг континент са факири на разкритията

Но пък откриха химическото оръжие на Садам Хюсеин. :)

Краварите искат да развалят празника на каталунците,дето искат да се цепят !

И може би точно глобалистите от Барселона си го поискаха... Всъщност ако се върнем към историята точно Барселона от 1995 е столицата на т.нар. Съюз за Средиземноморско сътрудничество (потърси на wikipedia за Union for the Mediterranean), включващ всички арабски средиземноморски страни и ЕС. Предвиждаше се създаване на безмитна и БЕЗВИЗОВА средиземноморска зона... което и досега се поддържа от глобалистите на Новия Световен Ред, обявен с речта на Буш старши на 9-11-1991. Затова може би точно Барселона би трябвало да е центъра на Арабско-Европейското БЕЗВИЗОВО партньорство и арабския тероризъм...

На 11 септември 2001 г. номера на краварите почти мина. Да видим сега!!!

Пиндосите прямо заплашват.

САЩ ли го организират?

тоз дето прави атентатите предупреждава, да не кажете после че не сте предупредени :)

Сащ и вие се гответе

Те вече си го нагласиха 2001-а, останалите са на ред.

Ислямът не е религия, а обсебване от бесове насочвано то Корана. Затова всички мюсюлмани трябва да бъдат върнати в страните им по първопоризход, независимо дали са дошли тук преди 5, 50 или 500 години.

Американците хубаво са се загрижили за Европа, но допуснаха един негър незаконно да им бъде президент два мандата. Сега трудно ще се оправят.

Сащисаните нещо заплашват или да ?!

това "предупреждение" изглежда малко пресилено и фалшиво, звучи, че се струпва повече полиция уж под такъв предлог, а всъщност да пречи може би на "жълти жилетки", единия метод е да не допускат хората до местата, прилага се добре и у нас.