САЩ: Изборите в Русия не бяха честни и свободни

Руснаците са били възпрепятствани да упражняват гражданските си права на изборите, заяви Вашингтон

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия във Вашингъон са оперирани от срам. Цял свят видя какви измами направиха на техните президентски избори, за да сложат мумията в Белия дом.

Всер по-малко значение има какво смята САЩ

Когато САЩ кихне, пPoсuя се нaсирa

Сега американците да приложат всички препоръки към своите си избори - наблюдатели, чуждестранни агенти ....

Знаем ти руските избори... нагласени и излишни. Изборите в Русия са като референдума за Крим

'Питекантропите гласуваха за пещерите' - брилиантно синтезира Невзоров. А нормалните и интелигентните хора в Русия бяха лишени от избор.

Нормалните и интелегентни хора в Русия гласуват за Единна Русия

2-3 милиона крадливи чиновници + наплашените бюджетници и пенсионери точно елита на Русия не са. А нормалните и интелигентните никога не биха избрали средновековно мракобесие и невежество.

Смятаме изборите за недемократични и с хакерски и други технологии опитахме да ги коригираме в правилната посока.

5 партии минаха 5% бариера и има диктатура??? Естествено, има някакви нарушения в 150 милионната страна, но масово руснаците си гласуваха и си избраха.

Забавна е наивноста на тези които си мислат че с такива дреболии могат да превърнат руското стадо в НАРОД.Това стадо в русия е създавано повече от 300г и такива "мелочи" са смешни.Само режима на улянов -създатела на феномена "тероризъм" е избил 56 МИЛИОНА руски същества,а те се Фанали с некви яхти.След като една рускиня на която джугашвилев е убил детето,може да каже "за родину за сталину",когато се хвърля под немския танк...СТРАХА НАСАДЕН В ТЕЗИ СЪЩЕСТВА ЧТЕЗ ВЕКОВНО СМАЗВАНЕ НА ЧОВЕШКОТО У ТЕХ,това е русия. Страха у рускинята ЗА СОБСТВЕНИЯ И ЖИВОТ ЗАЛИЧАВА МАЙЧИНОТО ЧУВСТВО-НАЙ-СИЛНОТО ЧУВСТВО СРЕД ЖИВИТЕ СЪЩЕСТВА-ЛЮБОВТА КЪМ ДЕТЕТО ТИ.Тъй чИИИ нема смисъл, в русия НИЩО НЕМА СМИСЪЛ.Там двуногите не живеат,те вегетират,ЗАЩОТО ТАКА ИСКАТ СОБСТВЕНИЦИТЕ НА РУСИЯ,КОИТО НЕ СА В КРЕМЪЛА.ТАМ СА МАРИОНЕТКИТЕ ПОСТАВЕНИ ОТ СОБСТВЕНИЦИТЕ ,КОИТО НЕ СА РУСНАЦИ А ЕВРЕИ.Тези които 1917г платиха метежа и така станаха собственици на тази територия.А след това в продължение на вече 100г я използват за да шантажират цивилизованите хора ,да им играа по свирката.КОЙ НАПРАВИ ВСВ???Идиота адолф ли?Един несретник -той ли...хаха.Това просто е невъзможно.No way guys,No way...На теа глупости могат да се вържат само малоумни идоти.Или могат да се вържат и нормални хора ,НО ПЪРВО Е ТРЕБВАЛО ДА МИНАТ ПРЕЗ АДА НАРЕЧЕН 1929 ГОДИНА. А точно този ад е направен от ротшилдови и къмпани...Да видиотиш немския народ до такава степен-ТОВА НАИСТИНА Е ВИСШ ПИЛОТАЖ,ЕВЛАРКА...Айде тъпаци стига ви толкова от най-ценното богатство на света,КАКТО ВЕЧЕ СЪМ КАЗВАЛ.А ТОВА Е ЧОВЕШКИЯ УМ,ЕДИНСТВЕНОТО БОГАТСТВО НА ЗЕМЯТА

Токкова тъпизми и идиотщини може да напише само някой психясъл русофоб

Смятам, че си дебил.

Те и в САЩ не бяха…но не съм чул Русия да са давали оценка публично….

Всъщност е вярно,изборите в Русия не бяха съвсем честни,за разлика от изборите в САЩ ,които бяха изключително нечестни!

страната, където гласуват и мъртви, и кучета, и крави, само и само демократите да докопат властта.

Schilo

Естествено, че така ще кажат, нали не ги организират те?! Ех, а бяха времена, когато направо участваха в предизборната кампания на Елцин.

Президент Путин винаги печели. Това е добре за братските народи на Русия и България

Целият еврогейски, неолиберален е потънал в скръб и жлъч, защото Путин за пореден път победи. Ех, мъка, глобалистична

Дрънкат ли две рубли в джоба Поми :)

А краварите кога разрешиха на жените и негрите да гласуват?И къде си го пъхат в другия край на света?

Руските избори не били честни, а американските избори за президент миналата година бяха за чудо и приказ. Те се избиха, хора загинаха на Капитолия, обаче размахват пръст на Русия и се изявяват като стожери на демокрацията. Наглеци!

В Крим победата на Единна Русия е още по-голяма

След време всичките окупанти ще бъдат натирени с остен обратно към Монголия, откъдето са ги натикало в Крим

Schilo

Окупаторите на Крим ги изгониха още през 2014 год. И, хич не ти личи, че си укра. На български е окупатор, а не окупант.

Руските престъпници прикриват следи, които след време ще бъдат представени пред независимия руски съд

Певрвезията ,,руски избори” е от горе до долу нахална лъжа

Те изборите в Америка също не бяха честни.

В руската Дума има 5 партии. В Сената и Конгреса на САЩ 2 партии. Е къде тогава гражданите имат по-голям избор кой да ги представлява?

Бедно и нещастно саше Русский сашок :)

Знае измамникът Путин, че след време ще му се търси отговорност за фалшификациите и опитва да прикрива следи

Отговорът трябва да е: Русия: Изборите в САЩ не бяха честни и свободни Гласуването по пощата обърна резултатите. Всички прилики не са случайни. В САЩ има само 2 партии. Къде са останалите? А явно в САЩ искат изборите в Русия да бъдат спечелени от вторите - комунистите. Да видим после как ще се усмихнат. А иначе съм твърдо против електронно гласуване, заради възможни манипулации.

Изобщо не си руска отрепка с основно образование

Кажи нещо по същество и къде са разликите?

А при теб си личи че си прозападен агресивен либерално джендър неорентиран трол...

Русофобите в България са фекалните отпадъци на обществото

Отлично,Мишо!Но дали ще га прочетат такива фекалии-съветски въпитаници ,като Иво Минджев,Васето Данов и още един куп пинчери от кучкарника на Монито Паси?

в сащ са по честни с испанска фирма обаботваща резултатите със сървъри във Франкфурт, където вцентралата на цру за европа! а защо щази няма централа у Вашингтон?

присмял се хърбел на щърбел

Точно сащ да говорят за честни избори е подигравка с хората.

Изборите в САЩ не бяха честни и свободни.

В изборите участваха 15 руски партии. За единна Русия гласуваха половината от избирателите. Руснаците продължават да имат доверие на президент Путин, за неудоволствие на българските русофоби.

Жалко само, че избраните ,,депутати” ще бъдат само за вътрешна употреба.

Такова тъпо, стилистически неправилно и елементарно манипулативно, по селски манипулативно и безчестно изказване не може да бъде написано от друг, освен от маймунски мангал. Оттам съм сигурен

Провери да не си се наакал

Американски гражданин, отказа да посещава гробовете на починалите преди десет години родители, след като разбра, че са гласували за БАЙДЪН

Не ме интерисува ставащото във Русия но точно САЩ да говорят тези глупости е смешно. Във САЩ цели щати/ най гплемите и най мощтни иконпмически не се подчиняват на Байдън заради фалшивикация на изборите със писма по пощата. Наш емигрант тираджия го показа как пред къщите си слагат черни знамена,,,,, знак на протест

Ми що не идете да ги освободите бе говеда

Важно е смрадлив руски крак нас да не ни освобождава

Явно пиксел на главата си

Изборите в Русия са толкова честни, колкото бяха тези в Америка.

Явно се разчита на "късата" памет на хората (масата от хора) за изборни манипулации във ФАЩ. Това, което аз си спомням от преди 20 години е избора на Буш младши и щата Флорида, на който губернатор беше брат му и разбира се, най-скорошните им избори за президент. Определено, изборите в Русия са по-демократични от тия в САЩ.

А пък последните избори в щатите бяха образец за честност. Камиони с бюлетини се изхвърлят на сметището, в дванадесет без десет някой пипа през италиански сателит базата данни на сървъра дето е в Германия и там брои гласовете. Честност, та чак смърди от сто километра.

Кога си бил в САЩ бе, маймун, та за манипулации ми скимтиш

Ти откъде си толкова сигурен, че съм циганин или че не съм бил в САЩ? Това троловете и олгофрените сте болшинство и заради това ви манипулират както си искат. Нещастник.

Да влизат в САЩ Щото са самозванци ЕС ще ги последва Бесните руски кучета ще лаят до побъркване

Ние българите, сме на страната на Единна Русия и руския президент.

Е,не съвсем всички.Все пак има и гъзарчета около Монито Паси,че и сума ти търтеи от 1500-те НПО-та,прехранващи се само от подаянията на Америка за България и Сорос.

Наистина няма свян Голямо животно, брей…

Без нито един допуснат до избори политик от опозицията Празнуват ,,чиста”победа Нямат свян, мерзавците

Присмял се хърбел на щърбел. Байгъна как го избраха с някакви закъснели писма по пощата.

Разбирай негодници вече няма да бъдат пускани на срещи в чужбина. Никой не ще самозванци Това е за добро. Иде краят на фашисткия режим в Русия

Моят приятел Ким Чен Ун винаги съм казвал: Избори с повече от един кандидат е страшна бъркотия.

във ФАЩ бяха светата вода ненапита изборите, да пробутат Байгън Алцхаймера...

САЩ са толкова жалки,че за да оплюят Владимир Путин, се превърнаха в пламенни защитници на на Комунистическата партия в Русия !!!?? Вчера пък САЩ оплюваха Комунистическата партия в Китай !!?? Америка за България хвърля стотици милиони в Изтриването на спомените на българите за Социализма ....!? САЩ са се превърнали в шизофренична държава ,която вижда потъването си ,но не може вече да направи нищо....

Абсолютно

Жалки са смрадливите ти гащурняци, бедняк миризлив

Руският крадец Путин скоро ще търси убежище при мадурин

Доста смешни два реда си написал.

Аааааааа ха ха ха ха ха ха ! Крадеца вика ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА ! След като Краварника стана абсолютно ЗА СМЯХ пред целия свят , фалшифицирайки президентските си избори ; След като Тръмп беше отстранен по възможно най-нечестният и безпардонен начин ; След като в Белия дом беше инсталиран един престарял и тотално склерозирал човечец ; Сега видите ли - В Русия не били честни изборите ! Алооооооо , Янките ??? Вие изобщо имате ли представа какво означава думата "честно" ? Щото лично аз вече отдавна съм убеден , че в цялата Ви скапана държава НИКОГА НЕ Е имало НИЩО ЧЕСТНО ! Ама наистина НИЩО !

Руска курво

Каза козячето, след като изплю негърската сперма и пак го пое.

СА БИЛИ ЧЕСТНИ ?! КОЙ НОРМАЛЕН БИ ГЛАСУВАЛ ЗА ЕДИН ФАШИСТ - САТРАП, ПРИ ТОВА ДА ГО ИЗБИРА ЦЕЛИ 20 ГОДИНИ ?! И НА ДЕЦАТА Е ЯСНО, ЧЕ ВСИЧКО Е ФАЛШИВО ... И СИГНАЛ ЗА ТОВА ДАВА ИЗБИРАТЕЛНАТА АКТИВНОСТ - 45%! ТОВА Е НАЙ-ИСТИНСКИЯТ ЛАКМУС ЗА ЛЕГИТИМНОСТТА НА КОЯТО И ДА БИЛО "ВЛАСТ" (КАК Я МРАЗЯ ТАЯ ДУМА) Е И ТУКАШНИТЕ ВЕЧЕ НЕ СА ЧЕСТНИ - ЗАТУЙ ВЗЕХА ЧЕРНАТА КУТИЯ НА МЪДУРО...

ПИША С ГЛАВНИ БУКВИ ЗАЩОТО ТАКА ИЗГЛЕЖДАМ МНОГО УМЕН И ВАЖЕН, ИНАЧЕ СЪМ ТОТАЛЕН КАПУТ. ПРОБИТ.

Руснаците още помнят 90-те, когато така наречените демократи им наложиха западните ценности, разбирай опитаха се да ги направят колония разчитайки на впиянчения Елцин. Ако дойде пудела навални, ще трябва да ближе ръцете на западните си господари. Руснаците без цар не могат да живеят.

А вие защо биете негрите?

Байдън,а вие защо биете белите?

Смешен плач!

Абе и в САЩ не са честни, например Тръмп беше избран с по малко гласове от киларито, ама не мрънкаме!

или с две думи - САЩ: нашата операция "Свали Путин 9.0" отново не мина, агента ни е в затвора, сайтовете блокираха ботовете ни и отново се провалихме

на някой изобщо пука ли му какво били казали американците? хаха

Ама разбира се, че не са "честни и свободни"!!! Нали за разлика от американските избори, на руските не гласуват мъртъвци! :))))))))