Москва: Русия не сменя режими, както правят САЩ

Русия не се занимава със смяна на режими и не се меси във вътрешните работи на други държави, за разлика от САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Москва: Русия не сменя режими, както правят САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е че това го знае целия сват! Дори БГ аналите с изместен център на тежеста-Козяците!

Страшното е че САЩ и Англия са поставени в безизходно положение и от тук нататък действията им ще са непредсказуеми в името на това да спасят задниците си! Лицата вече ги загубиха!

Много точно казано. Особено за Сирия. Путландия не сменя престъпните режими, защото ги поддържа. Сега престъпника Асад, както преди престъпниците Кадафи и Садам, нищо че тровят и избиват народа. Старата съветска политика, която ще доведе до стария съветски резултат.

На колоните на Райхстага в Берлин още си личат надписи от сорта "Здесь был Иван".

КАКЪВ ГО КРЕПИТЕ В УКРАЙНА ПО СКОРО КРИМ ,В ГРУЗИЯ, НАГЛИ ОКУПАТОРИ СТЕ !

СА ШЕПА ОЛИГОФРЕНИ КОИТО ОЩЕ ПЛАЧАТ ЗА ВАС ,ЗАЩОТО НЕ СА ОБРАЗОВАНИ И НЕ СИ ЗНАЯТ ИСТОРИЯТА,АКО БЯХА НА 50%ИНТЕЛИГЕНТНИ И ТЕ ЩЯХА ДА СА ПРОТИВ ВАС !

ЧЕ В РУСИЯ СЕ СМЕНЯТ РЕЖИМИ. ТЕ СА ВСЕ ОЩЕ МЕЖДУ ПЪРВОБИТНО-ОБЩИННИЯТ И ФЕОДАЛЕН РЕЖИМ И НИКОГА НЯМА ДА МРЪДНАТ ОТ ТАМ.

С други думи, в Русия няма свобода, демокрация или общественост.

Русия, просто, не си признава че го прави. Това е разликата. Както по татово време всичко там е "покрито".

Абе верно, че "Русия не сменя режими, както правят САЩ", а трябва! Чакаме Ви, Братушки!

е сполучливо избрано!

Русия си смени царския режим с болшевишки. СЕГАШНА РУСИЯ Е РЕЗУЛТАТ ОТ СМЯНАТА НА ЕДИН РЕЖИМ С ДРУГ.

РАДВАМ СЕ,ЧЕ ДОЖИВЯХ ДА ИМ ГО КАЖЕ НЕ ПРОСТО НЯКОЙ,А ВЕЛИКА РУСИЯ!!! ВСЯКА ДУМА Е ИСТИНА!!!

КАКВО СТАНА В ИЗТОЧНА ЕВРОПА СЛЕД КРАЯ НА ВТОРАТА СВЕТОВНА? НАВСЯКЪДЕ РУСАНЦИТЕ НАСАДИХА БОЛШЕВИШКИ РАЖИМИ С ПОТОЦИ ОТ КРЪВ.

ИСТИНСКИТЕ РУСНАЦИ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ТОЗИ ПРЕВРАТ,НАПРАВЕН С ПОМОЩТА НА ТВОЙТЕ НАЧАЛНИЦИ!!!

россия не сменя режими! россия ги налага, и гледа осторожно никой да не ги смени!

Такава е декларацията на посолството на Русия във Вашингтон. А сега искам малко да ви опресня паметта. Някъде преди около година и половина, Виктор Орбан заяви публично следното: "САЩ СЕ МЕСЯТ НАЙ-БЕЗЦЕРЕМОННО ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА СТРАНИТЕ ОТ ЦЕНТРАЛНА И ИЗТОЧНА ЕВРОПА"! Някои навярно помнят това. Неоспорим факт е, че САЩ, чрез ЦРУ организират "цветни революции", "Майдани" и "протести" за сваляне на законни правителства. Това става чрез финансирането на не правителствени организации. Ролята на Джордж Сорос тук е известна. Точно затова, Орбан прокара закон в Унгария, който забранява подобно финансиране. Искам да кажа, че констатацията на руското посолство не е тайна. Всички знаят за това. Покъртителна е обаче, американската наглост! Там където не може да мине нито един от по-горните номера, следва друг сценарий. Обявява се съответният лидер за тиранин и сатрап, след което следва интервенция и физическо унищожение на лидера. Справка: Либия и Ирак. Сега се опитват да приложат същия номер и в Сирия спрямо Асад. Но тъй като не им се получава, истерията е чудовищна. Такава, че са готови да запалят светът! Да коментираме, дали САЩ се месят във вътрешните работи на други страни или не, е просто смешно! Тук просто няма място за спор. Сега ще ви цитирам и Недялко Йорданов: "ТАМ КЪДЕТО НЕЩО ЗАПОЧНЕ ДА СЕ КЛАТИ, ПРИСТИГАТ СЪЕДИНЕНИТЕ ЩАТИ"! Казано е във връзка с американската подкрепа на проамерикански правителства, които са пред падане.

разум никога не е бил на мода в Русия...Кой имаш здрав разум в Русия? Сталин, Берия, Хрущов ... Самият факт, че Русия в своята история е водила 185 войни и само 5 от тях отбранителни, говори ясно и категорично за това!

От кога избиването на хора с ракети е по-хуманно от предполагаемата употребата на отровен газ? А европейците сами си вкарват автогол като увеличават бежанския поток към европа.

как да се наричат хора индивиди, използващи зарин и други БОВ срещу хора...

заповед беше екзекутиран Трайчо Костов, а защо и от кой беше ликвидиран Г. Димитров? А бай Тошо по чия наредба беше низвергнат? Не се месили! Не само се месят, ами буквално трепят...

Лицемери! А кой десетилетия наред финансираше революции в други страни (Никарагуа, Ангола и т.н.)? Не беше ли основната доктрина на СССР от Сталино време още диктатура на пролетариата в целия свят? Не се ли готвеше Сталин с колосална армия да нападне Европа и я приобщи към СССР? И Хитлер го изпревари с две седмици... Кой нападна Унгария през 1956, а Чехословакия през 1968? Гьотсуратлъкът също трябва да има граници!

Ей това е: край на коментарите оттук нататък за каквото и да било, свързано с външната политика на Русия / СССР.

Русия има един и същ режим от 1917-режим на терора и подкрепя всички подобни режими.

Ауу ДИР моментално изтри острия материал срещу фалшификаторските изборни победи на ГРОБ-ГЕРБ!!! Слуги на САЩ! Цензорът със сигурност работи на върха на ул. Козяк!

Пропаганда...къде е фактологиятя ...

Москва не сменя режими, направо праща танкове. Питайте чехи, словаци, унгарци, украинци, грузинци... Тези откачиха напълно. За чий им е на САЩ да се месят на изборите в Непал например?

Например за да канализира по желания от САЩ наин на взаимоотношения между Китай и Непал...

нещо да кажеш? Държава с фундаментално геостратегическо значение за САЩ. Вече ставате не смешни, а направо жалки.

Откога руснаците не се месят В политиката и работата на другите държави? До кога ще демонстрират Наглост и незачитане на международните норми.

Не сменят режими, но аз знам, че бай Тошо си го смениха от маааасква, а след него и единственият премиер, който не крадеше Жан Виденов също го смениха пак от там.

Да си спомним всички посланници на САЩ в България през последните 30 години!:))))) ...те, душичките живееха като монаси с обет за мълчание и молитви!:)))))))

Тоз Помпейо га шъ гш напомпя вече да казват

Като са и угодни Русия не ги сменя. А когато не са и угодни ги сменя ;за справка начина на налагането на режима на БКП-1944Г; сеч, мор и убийства.

Едната империя на злото го правеше през студената война, а САЩ продължават да го правят и до сега!

ото едни други работи прелитаха над "милапта" ти родина 41-44 ама кой да ти каже в клубчето в Лозенец

На 9.9.1944г. не идват на власт комунистите. Това е една от лъжете, които дори са записали като закон. От решилите за Народният съд, само 4 човека от тогавашните министри са от работническата партия. Толкова са например и от БЗНС на Никола Петков. Общо са 16. БЗНС Никола Петков на Нечев в кой блок беше? ;) Другите замесени от другата страна са ВМРО. Разпределението на влиание се прави с участието на САЩ и Великобритания. Те са ни разпределили към това на СССР. Докато Чърчил е викал, че държава България не трябва да съществува.

Масква да сменя режими, та това е нонсенс! Дали ще бъде ад, пъкъл, преизподня или геена все тая!

Русия завладя цяла източна Европа по времето на втората световна война по всички писани и неписани правила на войната. Направи го лице в лице с врага и плати пре висока цена за това. Едва ли някой може да оспори този факт независимо дали му харесва. Афганистан - държава която за малко беше заприличала на такава за краткото време в което имаше соц-управлението. Намесата на Русия се налага от двустранен договор от преди първата световна сключен между повечето племена, Британската империя от една страна и Русия от друга. Ако Русия бе устояла в Афганистан тия диваци днес можеше да имат нормална държава. Появата на талибаните е благодарение на САЩ. Англосаксонските традиции в политиката наследана незнайно как от Римската империя (имайте предвид че по нейно време това са най-големите диваци в Европа) да разделяш и владееш. Реално никъде другаде Русия не играе някаква кой знае каква роля. От друга страна няма държава в света която да не е яла попарата на политиката на САЩ независимо дали иска или не. Допреди 20 готини в близкия изток, северна и централна Африка имаше държави които бяха доста добре подредени със светска порядки. Днес имаме терор, хаос и полигон за упражнение на американските военни части. Едно време комунистите убиваха в името на народа днес запада го прави в името на "демокрацията и правата на човека". Все празни приказки и в двата случая. Както се казва нищо ново на Земята. Ето ви един пример.... днес света благодарение на капитализма произвежда от всичко толкова много че може да зодоволи нуждите на 5 пъти по-голямо население на планетата отколкото то е сега. Но пак благодарение на капитализма, демокрацията и правата на човека, две трети от света живее в нищета а близо 20 % от него умират от глад. Е правете си изводите сами.

Русия се намесва след покана от законно избрано правителство ,а янките са най-омразната нация ...

Ами да те светна.Руснаците като трепят,трепят наред бандити,бунтовници,мирно население.Примери - театъра в Москва на ул.Дубровка" със загинали 129 заложници,по голямата част от които се задушават от употребения от ОМОН неизвестен задушлив газ.Ами в Беслан,Северна Осетия,1200 заложници на чеченски терористи в училище.След нахлуването в училището от руски спец части са загинали 344 души,повечето деца/186/Всичко се е случило вследствие на хаотичните действия на руските спец части.Абе мечка в стъкларски магазин.И КОЛКО СТРУВА ВЪВ РОССИЯ ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ... В ИМИНИ РОДИНУ.

Руснака режими не сменя. Руснака, когато усети, че някоя империя е слаба и загива, бърза да нахлуе, за да се намести на още няколко морета. Стратегия - излаз към ключови места! Повече влияние, повече маневреност и достъп до важни точки по света. Обаче по пътя си за проклетия намира разни малки народи, които ги е нямало на картата до снощи. И когато светът скочи и каза на руснака "стига толкова, осъзнайте се", нашия си казва "хайде добре - стига, бързо ни усетихте". И се връща - до където е стигнал все е добре. На обратно обаче, пак налита на тези, уж освободените. За да не е капо, и нали е хитър, минава покрай тези малки народи и започва да реди: Заради вас го направихме, не заради нещо друго. От ден първи само за вас мислехме! Това, че минахме и продължихме след вас - нямахме добри спирачки. От сега нататък: да сте ни благодарни докато спре да се върти земята! Ще бъде това, което кажем. Ясно? И тия дребни народи, нали такива, новоизлюпени, токущо проглендали и неориентирани...правят едни кравешки погледи и възкликват "Ауууу, колко сте велики! Такава огромно страна, такава мощ, стъпала на два континент... да се вдигне и да дойде до нашата нива, специално заради нас! И заради нищо друго!!! Каква чест, каква безконечна доброта, какво височайше благородство! От днес сме ви братушки. Искате ли сестрите ни? Майките ни също са свободни! Ботушите си вие ли ще ги чистите или ние да ги лъскаме преди да ги целуваме?"

всички руски подлоги да отиват да сменят рублите в евро ,че рублата пак се обезцени .на путин не му стигат парите да плаща на толкова много помияри да го възхваляват и пак е пуснал печатницата за цветни хартийки ,бързо в чейча подлоги че до довечера рублите дето ви ги дава путкин и за малка водка няма да стигнат , ХА ХА ХА

"Русия не сменя режими " - така написано, заглавието казва всичко :))) Русия си има един режим, и той е абсолютна монархия !!! :))) САЩ сменя режимите и от време на време има по някой идиот на власт, но като цяло е нормална държава !!!

България не е държава, а е под контролна територия на САЩ! В България не важат българските закони, а законите на САЩ! Посланика на САЩ е фактически Вицекраля на България.

избълвали тази чисто комплексарска руска глупотевине,са били най-малко на две водки,може и на уиски.Колко нагъл и циничен трябва да си и то дипломат?

Така ли ти казаха да напишеш, господарите ти? Без ежедневната си доза мозъчни промивки от западните РЕП изпадате в абстиненция! На свободния свят, не му пука какво е казал американския чиновник Помпейо- дали руснаците са отклонили орбитата на Луната или са пратили слънчеви протуберанси! Свободния свят знае, че Помпейо иска клипове с " бели каски на шорош пръскащи с маркучи" за да крещи срещу Русия! Останалата част окупирана от Запада не се интересува също, щото е заета да бачка като гастербайтери по западните плантации по 10- 12 часа на ден, за да може Запада да подържа стандарта си!

Кое е глупотевина? Пропуснал е да включи Германия, като колония и поддържането на Меркел, заради циганизацията на Европа и Франция, която лесно може да държи с компромати от "баба и внуче".

Ха,а те руснаците не се мешат никъде?!?!? Хайде бре... Там,където са се намесили след тях е тирания и мизерия! И в България се месиха ,че и до ден днешен се месят и затова оправия няма! В Русия мафията е над всичко! В България мафията е над всичко! Няма разлика,управлението и там и тук е олигархично и Съдебната система работи за престъпниците!ЕС налива пари в България и ни натиска да си оправим Съдебната система,уви мафията в България краде парите и лъже народа,че всичко е наред и държавата цъфти,а тя пропада от всякъде... ДПС е руската мафия в България... ГЕРБ и БСП са българската мафия!

Какво ти е виновна Русия, освен че при бай Тошо са ти изградили държава, която сега под "американско" с бясно темпо се циганизира? Колкото си може един народ, толкова.

Абе нали ЕС и САЩ поддържат това правителство на корупцията и мафията в България, дето твърдиш! Даже са му на гости в НДК до юли! ЕС, ако се бореше с корупцията отдавна да имаме чисто правителство, но ЕС се нуждае от българските гастарбайтери да бачкат по 10- 12 часа на западните плантации и българите да купуват химическите и ГМО храни на Запада! Останалото ЕС не го интересува!

казано е ,че САЩ са определяли изборните резултати в България.

режими...". Режимите ги канят на гости като Башар Асад заедно да бомбандират и убиват мирното население на Сирия и противниците на сирийския сатрап.И в България ни дойдоха на гости като"освободители" от монархо-фашизма и заедно със българските си мекерета преживяхме 45 год. комунистическа диктатура,комунистически режим,не знам защо наречена тоталитарна.

Какво значи да убиваш мирно население? Защо да го убиваш, ако е мирно??

Каква диктатура си преживял бе малоумник? Изградена е държавата за 45 г. Инфраструктура, електрификация, язовири, болници (с лекари!!!), училища с добро образование, културни хора, ред, 1/100 от престъпността сега, спокойствие (пощаджията носеше пенсиите в брой на всеизвестна дата).

Абе недебилний.Чети като Антон Тодоров официални данни на другари от Политбюро, на ЦК на БКП,на стопански ръководители,отчети на министри,на държавен контрол преди 1989 г. да се разбере с една дума каква е била всъщност икономиката на "социалистическа" България.Официално е обявено,че България три пъти е фалирала като държава преди 1989 г. по времето на Тодор Живков.Хайде стига с тези продължаващи комунистически лъжи и залъгалки за облъчените като тебе.

Каквото и да им говорите на западните политици и най-вече на американските те няма да ви чуят. Само силата и решимостта може да ви спаси и така да спасите и нас другите жители на Земята от тази чума Америка!!!

а МЕТЕЖА НА ОФИЦЕРИТЕ РУСОФИЛИ ПРЕЗ 1887 ?

Що не пишеш за събития преди Христа или тогава още тъй наречената нация американци въобще не е съществувала?

не вярвам.Нагли,по-нагли,най-нагли,по долен цинизъм нагли,накрая по руски нагли.Прав е Помпео.Никакво меко пипане при отношенията със Кремъл.Това са изключително безочливи хора,който всичко което те са правили,правят и ще правят ,а го преписват и прехвърлят на другите държави.Рашите в своя отвратителен манталите се гаврят със всичко демократично и ценно в света.За съжаление Русия винаги трябва да се възпира.Никой вече не може да ме убеди,че не е империя на злото.

Като ти гледам патетизма, май много филми на ужасите си гледал!

А ПРЕВРАТА ОТ 1944 ?

А КОСТИНБРОДСКАТА АФЕРА ?

Който е чел Мицкиевич- класика- в книгата му Пан Тадеуш на Луната- е могъл да прочете това което е стара истина- там Мицкиевич пише, че руснаците не се месят във вътрешните работи на държави с които са съюзници. Запада има за мото да НАЛАГА, Русия да СЪВЕТВА. Тази разлика се вижда само от интелигентните хора.