Москва: Русия не сменя режими, както правят САЩ

Русия не се занимава със смяна на режими и не се меси във вътрешните работи на други държави, за разлика от САЩ.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ама у нас през 44-та какво направиха. А в по-близкото минало в Афганистан защо навлязоха.

А 9-ти Септември 1944? И само тази дата ли казва друго?

Раэбира се, България:))))

1944 г. България е била агресор заеднос Германия срещу Русия. Същото може да се случи и сега. Пак такива тъпотии като вас се бъркат във вътрешния ред на други страни.

Някой трябва да спре САЩ, това е най-опасната чума на века. Всеки ще го разбере, но дано да не е късно. Българския гражданин Желяз и някои други са го разбрали.

идеологиите имат свой срок на годност: "демокрацията" се изживя, хората се наплашиха, не я щат; сега носителите на новото (както и преди 100 години, междупрочем) идат от Русия с послания за стабилност и самоопределение - това търсят днес народите

За каква "демокрация" говори поредния болен американски мозък. Опитват се на целия свят да пробутат проведената с червеи лъжа за измислени свободи, които всъщност унищожават цели държави. Америка всъщност е световен терорист, а не пазител на мира.

Нешо бъркаш Русия със СССР. А за 9-ти септември питай дядо си, дето беше пръв партиец в селото. Или другия си дядо, оня, активния борец против фашизма и капитализма. И те са били продажници, явно ви е родова черта.

Русия не се занимава с революции - директно праща войските. Междудругото можете да се замислите за разликите на двете ви любими държави Китай и Русия по курсът на техните валути. За 5 години юанът си поддържа стабилен курс към лева, рублата е обезценена двойно.

Да бе, да почвам ли: Финландия 1939 Полша 1939 Балтийските страни 1940 Цяла източна Европа 1944-45 Унгария 1956 Чехословакия 1968 Афганистан 1979 Грузия 2008 Украина 2013 и много други А бе тоя за балъци ли ни взема?

Русия не сваля режими, а просто откъсва територии от суверени държави и след това или ги анексира или слага свои пудели начело и ги прави свои марионетки.

Всъшност щатите се признават за вече невлиятелна страна.Номерата с цветни, оражеви и майданни революции вече не минават.Пак трябва да се връщат към политиката на канонерките.Ако не искате наши марионетки в страните си от площада, ще ви ги натресем с ракети.

Каква връзка има това с темата бе рапон?

Русия беше в основата на СССР.

Северномексиканските индиански щати с управляваща фашистка клика са в Афганистан от 2003г ОФИЦИАЛНО. Неофициално от 2001г. Вижте в какво състояние е тази страна. Толкова за прехвалената им демокрация и устоите и, които уж изграждали... Междувременно площите с опиумен мак са нараснали 14 пъти (!!!) и вече съставляват 48% от всичката обработваема земя в Афганистан към 2016г. А самото производство на дрога е нараснало 16пъти!

А проститутки може би едва ли не!

Бе те и нашите Партийци бяха в основата на сегашната "демокрация", ама нейсе. Те и сега са в основата, някой казва ли им нещо? Я виж какви "демократи" и капиталисти станаха... Покажи ми един "бизнесмен", който да не е бил комсомолски или партиен секретар. Също и някой Премиер, Президент и ли който ти дойде на ума.

В панама пратиха танцьорки а блек хоук даун е снимане не по действителен случай за виетнам изпращаха селскостопански материали а макейн е карал самолет за третиране на посевите. В германия още не може да се назначи канцлер без одобрение на белия керпич.

Явно си нямаш и идея що е това демокрация...

Упадъкът на Римската империя започва когато вече не печелят войни. Същото се случва със САЩ. Русия обаче има шансове за ръст без да трябва да заграбва чужди територии и ресурси - просто ще усвоява своите.

Това е поредната "истина" от Кремъл. И Скрипал не е отровен- доказано! Даже на 05.09.1944 година СССР не ни е обявила война и четири български града не са обявени от генерал Толбухин за "превзети и окупирани" с телеграма до Сталин!! Доказано! Чернобил не избухна по време на изпитание за изключване на защитите и радиация нямаше, няма заразени и загинали- доказано! Руснаците не лъжат- никога! Доказано е!

Например мексико и канада нали?

Русия не се занимава със смяна на режими Тодор Живков как дойде на власт? намеса във вътрешните работи на други държави Нещо предприемаше ли се в България без одобрението на Москва? А сега не ли същото? постановъчни "революции" Комунистите как дойдоха на власт? С питка и мед ли?

Гума ли си или латекс? И колко плащат за да те употребяват?

а дано, ама не ми се вярва

я превзе СССР, а не Русия. Царска Русия е навлизала в Европа много пъти, но не за да я превзема, а за да пази мира и статуквото - Австрия 1806, Франция 1813, Унгария 1848. Но дори и в случая с СССР 1945 г. това стана в резултат на ужасната война на изтребление, която Германия водеше на изток и като контраофанзива на германското нападение.

Ами нали помпа газ и нефт от заграбените преди години кавказки територии, какво повече?!?! Американците не са приритали за техните "богатства". Бенецуела е най-богата на петрол и им е под носа. Всичко друго го има в Африка и се купува за центове. За какво им е да завземат и хранят цяла Русия?!?!

Как инсталираха един мавър 1996 г. И кой? защо целия пацифик е отровен с радиация?

я бе умник, полша кат се появи на картата след 1-ва световна отде гепи земи бе нещастник, на нас дето ни заграбиха половин БГ и ти набиват канчето че ние сме виновни,австро-унгария и германия кой им взе земите бе нещастник и колко фамилии раздели тази "делба". Нали мустакатия това искаше да възстанови заграбените земи, да събере разделените семейства и точно затова се включихме във 2-ра с него, а сърбите щото трябваше да ни връщат заграбеното бяха "борци срещу фашизма", да въ в неграмотниците и грам не си знаете историята, к'во са ви набутали в кухите глави това си и повтаряте ам сами да мислите няма.

По 3 цента на пост.

Когато армията на Сирия напада, тогава веднага започват западните мърлячи да говорят за химически атаки. За да ги спрат и оттърват своите главорези джихадисти.

В Афганистан бяха поканени от афганистанското правителство, защото бунтовниците, подкрепяни и въоръжавани както винаги от световния агресор САЩ, тръгнаха да правят цветна революция.

ПО-ЗДРАВИ НА КОЗЯК - ОТ "НЕКРАСИВИТЕ", ОТ "НЕУМНИТЕ", И ОТ "НЕМЛАДИТЕ" БЪЛГАРИ...!!! Дааа...!!!

историята от преди 10 години, с тази от преди 100

Помпей иска пак Везувий да му изригне, търси си го със свещ. Може и да му се случи. Много мека китка за вързване, клатят му се бузите. Сякаш е в предизборна кампания копи пейст на цвилещия Тръмп, типичен самозван янки, изхвъргач на глупости и екскременти. Нагли и безочливи изверги.

САЩ не сменя режими, САЩ е носи само "демокрация" (кръв и разрушение).

Москва не сменя режими, но трепе президенти! А не сменя диктаторски режими, щото ги харесва, а не може да предложи нищо по-добро с което да ги смени! Щатите не смениха режима в Япония и днес джапанките са на 3-то място в света по БВП! След Втората световна краварите не смениха нито един режим в Западна Европа, а Русия смени всички в Източна! Резултата го видяхме, като рухна СССР и заедно с него всички комунистически режими! Руснаците са царе да измислят политически вицове, затова ги ритат отвсякъде!

Вижте тлъстата мутра и задник на този мафиозо и всичко си идва на мястото !!!

Ти разлика виждаш ли?

Да бе, Руснаците са агресивни, а Щатите са ангелчета небесни. Да почна ли да изброявяам техните свинщини, или да отворя нова тема? Ти да си видял нещо хубаво от Америка, освен военните им бази, за които даже наем не плащат? Това не е ли окупация? А Руснацците въведоха равенство между хората и им осигуриха работа и заплати.

руснаците цял филм направиха за Чернобил , по минути, как по време на изпитанието се получава аварията!И дават съвсем точни данни за пострадалите!

Какво ти разбира кестенката от "мексико и канада" (с малки букви)...

Абе наскоро не правихме ли ли опит за преврат в Черна Гора?

Командирът на Организацията на руските интереси в България ( БСП), другарят-генерал Решетников на 100 години ли е?