САЩ искат извънредно свикване на открито заседание на Съветът за сигурност на ООН

Темата "заплахата за международния мир и сигурността, произтичаща от струпването на руски войски на границата с Украйна"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Екс шеф на най секретната служба на Израел " Натив" Само с един залп от руска подводница на ракети Циркон всички електростанции на Англия след 15 мин.излизст от строя Няма ли ток,няма държава

Яшата Кедми - тотално компрометиран и персона нон грата в Израел, понастоящем прехранващ се като запутински пропагандист по ватния зомбоящик. Айде нема нужда.

Два Посейдона от двете страни и Адио Мучачос

А Трайдънтите в отговор хич няма да болят нали? То бива кухи кратуни, ама...

Блядовете се готвят да запалят нова война в Европа и трябва да бъдат наритани! На ситния Хитлер в Кремлин не трябва да бъде даден шанс!

Айде Щерев се появи..

amerikanskite bazi sa 864 po sveta a ne 100

Твоите що не ги канят да правят бази? Нъл Путя беше 'президент на Света' според ватната пропаганда и навсякъде размитали за него?

Никой не кани американците! Те сами се канят, чрез рекет, организиране на ,,демократични" преврати и поставяне на необходимите хора на власт (както е и у нас) и др.п. Рядко са държавите предоставили територията си на янките да са го направили защото са искали !

Имаше ЕДНА партия която беше категорично за излизане на България от НАТО - спечели 4%. Горе-долу същия е процентът на русофилството и в Украйна. Щото само с тролене, пропаганда и активни мероприятия (Путювата 'специалност' от кагебейските му години в Дрезден) НЕ СТАВА.

А когато създадоха Ислямска държава и унищожиха такава прекрасна държава като Сирия искаха ли резолюция? Когато нападаха Ирак не им мигна около да скалъпят измислени "факти" за наличие на химически оръжия пак не им мигна окото. Нападнаха Корея, Виетнам, Сърбия все със скалъпени и прозрачни резолюции. В един момент този съвет май ще спре да съществува, защото след като се финансира от САЩ той няма как да е обективен. Сега искат да се гаврят с Русия и Китай..... Май сбъркаха този път вратата и да не влязат при обратните, където вече е ЕВРОПА?

Почва се ..... 28.1.2022 Cъвета по-безопасност на ООН Думите на Руския представител : САЩ да си изтеглят Войските от Cирия , тъй като за това няма резолюция на ъвета по-безопасност на ООН или покана От офиалните Сириски Власти. https://www.youtube.com/watch?v=bKsSeoFniTY

_stankow

Да, хитър ход. Не се бях сетил, че и за Сирия ще ги заядат ! :)

'Официални' власти в Сирия на базата на КАКВО- избори?? Властта е там узурпирана от етническо малцинство действащо против интересите на мнозинството и Сирия е в състояние на гражданска война.

ЩЕ МИ Е МНОГО ИНТЕРЕСНО КОЛКО ОТ ТИЯ ТИКВЕНИЦИ ИМАТ ИСТИНСКИ ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ ИЛИ ТОЙ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН САМО ЗА ПРОСТОСМЪРТНИТЕ ?! ЩО СЕ ОТНАСЯ ЗА КОНФЛИКТА РУСИЯ - УКРАЙНА, РЕПТИЛИТЕ НЕ СМЕЯТ ДА БЪЗИКАТ МЕЧКАТА, КОГАТО СПИ ЗИМЕН СЪН, ЗАЩОТО СЪБУДЯТ ЛИ Я - СЛЕД ТОВА НЯМА ДА ИМА КОЙ ДА Я ВЪРНЕ ОБРАТНО В БЪРЛОГАТА !! В МОМЕНТА РУСИЯ Е ПО-СИЛНА ВЪВ ВОЕННО ОТНОШЕНИЕ ОТ КОГАТО И ДА БИЛО, ЗА СМЕТКА НА НАТОВЦИТЕ, КОИТО СА ИЗМЕТ, БАРАБАР С НАС С ХИЛАВАТА ТЕХНИКА, КОЯТО ИМАМЕ И С ЕДИНИЯ БАТАЛЬОН В ПОМОЩ НА НАТО :-)) !!

Тия лакоми,долни американци продължават да се бъркат,където не им е работа. В другите конфликти които направиха УЖ са победители,ама сега се заяждат с не когото трябва. Всъщност от потомци на хора,които със сила,хитрост,лукавство и лъжи взеха земята на индианците нищо добро не може да се очаква!!!

А я обясни умна главо как точно е вземана земята на чукчите, как и колко от тях живеят днес и дали не биха предпочели да се сменят с американските индианци ако имаха избор.

Сега ще ги разпнат тия агресори от вашингтонската империя по тяхна инициатива. Имат над 100 бази по света, даже 4 в България

Заплаха за международния мир има, но тя не идва от Русия, а от САЩ. Войските на Русия са на територията на Русия. Войските на САЩ обаче - са на няколко хиляди километра от тероторията на САЩ.

какъв ти е проблема? Кога Токаев поиска помощ от Русия, Беларус и Армения след броени часове формирования от тези страни бяха вече на казахстанска територия. Защо да не може войски на НАТО да се прехвърлят от една съюзническа държава в друга съюзническа държава?

А американците се самопоканват... а толкова претенциозни "гости" са си проблем за домакините като нас, нали-)

Защото първо, Украина не е съюзническа държава и второ, в Казахстан вече няма чужди части, а наглеците от САЩ, защото и баба знае, че нато е само опаковка, не си тръгват от никъде.

От преди 70 г. американците са в Германия. Същото е и положението в Япония след II св. война и ядренните бомбардировки през авгист 45 г. на Хирошима и Нагазаки! От 53 г са в Ю. Корея. Да не говориме, че никой не ги е поканил Сирия да безгледно им крадат нефта, предизвиквайки екологична катастрофа. Вън краварските бази от България! Yankee go home!

Тази Нюланд беше организирала Майдана с Бандеровците и последващия преврат в Украйна. Защо няма санкции срещу нея и САЩ?! Ей...!!!

Е , поне добре, че е открито. За разлика от отговора им към Русия.

Ултиматума цъка НАРКУМАНИ Цъка и действя Тия с дървенити кулиби яку ши пълнят памперса Ко американско си купейти от магазина??? Нищу НИЩО

Ще ядат хурката в скоро време "нашите партньори" отвъд океана...Така ми се "чини".

Ех тези миротворци САЩ! Какво ли щяха да правят без тях населението на Сирия, Ирак, Сърбия...и сега и Украйна! Всичко в техните намерения е чистичко като утринна роса !

ЦИРК, ЗА ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО ОТ ВИСОКАТА ИНФЛАЦИЯ, ВИСОКИТЕ ЦЕНИ, ЛИПСАТА НА ПРОИЗВОДСТВО! КОВИД МАНТРАТА СЕ ИЗТЪРКА И ХОРАТА ВЕЧЕ НЕ ВЯРВАТ, НЕОБХОДИМА Е НОВА "ОПАСНОСТ" И ТОВА Е МНИМАТА РУСКА ЗАПЛАХА

ти да видиш... че то заплахата от чуждият враг крепи руската вътрешна политика от стотици години бе, другарю!!! там нещо да кажеш за инфлацията и ковид-а?

НЕуважаеми джендъро ... за разлика от САЩ и ЕС, Русия отдавна минаха на друг принцип за мотивация на населението! Докато външният враг е необходим за осмисляне съществуването на НАТО, и отвлича вниманието в САЩ и ЕС, то, в Русия мотивацията на населението е вътрешна и е главно за усвояване на Руската територия от Изток до Запад!

Като се започне с полските Лъжедмитрийевци, убийството на Павел I организирано от английският посланик в Петербург, Наполеон, Йерусалимския спор, Окупацията на Мурманск,Влодивосток а после и на големи части от Украйна и Беларус, че и Хитлер за капак... абе все вътрешни проблеми на Русия свързани с ковида.

те може и да са минали на друга пропагандна мотивировка, ама да ти кажа не им личи. Докато плановете на запада да завладее русия еволюираха от "да ги завладеем неандерталците, че те и без това не ги ползват тези ресурси" до "да се подмажем на руснаците, че да си изкопаят ресурсите и да ни доставят до входната врата, пък след това и парите дето сме им ги платили да ги върнат обратно в нашите банки".... И блядовете, помпат, газ, петрол, копаят метални и неметални полезни изкопаеми.... и трошат крака да доставят. нЕма толко тъпи парчета, честна дума. И след това - врагът бил пред портите... ХА-ХА, сменили били мотивацията, ама друг път.

Кой град в азиатската част на Русия е най - подходящ да и стане столица?

Ясно кой, Киев, както и преди

някой да каже на янките да се поспрат малко да се гаврят с руснаците, че на братушките им е слаб ангела, а имат ядрени ракети. Да не стане играчка-плачка. От две седмици е ясно на всички, че руснаците няма да нападат Украйна. Мисля, че е време за деескалация на напрежението. Преди някой съветски генерал да е прещракал.

Всъщност на американците им е слаб ангела... дори след американските бомбардоровки над СССР през 1950-а година руснаците не тръгват да заличават САЩ, а само ги смъмрят в Съвета за сигурност на ООН.

ха-ха.... 1950-та... тогава на един руснак се му се падали 8-9 женски. как точно ще заличат нещо повече от мухъла по стените на землянките, в които са живели?

Изобретателите на бидонвилите дори и това не могат...

Русия дори на олимпийски игри не я допускат да участва, тръгнали война да правят! Най - пияндурската нация, управляване от кагебеец, тръгнала да си го мери със САЩ и НАТО! Няма такъв смях!

Големия смешник си ти.

Тъй кат гледа и наркуманцити сти пуснали Дрис.

Света най-после трябва да обуздае американската агресия и струпването на американски войски и бази из половината свят.

явно са ги поканили.... както канят и китайци и те си правят бази. Що руснаците ги канят само диктатори от третият свят, които нямат сили да си държат властта е въпрос, който трябва да зададеш на Захарова и Лавров.

Какво лицемерие само!

Някой гледал ли е филма "Смело сърце"? Там Уолас тръгна да преговаря с английския главнокомандващ с думите "Отивам да предизвикам война/битка"! Направи го като се държа обидно към тях предлагайки им унизителни и неизпълними искания! В момента това прави и Путин - предлага условия които са неизпълними за всеки уважаващ себе си човек или държава. Путин отчаяно търси повод да нахлуе в Украйна защото без нея проектът му за възстановяване на руската империя не може да се осъществи! Поводът вероятно ще е като този за нахлуването на СССР във Финландия - неизпълнимо искане за териториални отстъпки и провокация със оръдейна стрелба по руски части инсценирана от НКВД! Също както и в Чечня! Хора, отворете си очите - НАТО никога не е престъпвало принципа си да не приема членове, които имат териториални спорове със съседите си. Сега се замислете каква работа вършат руски бойски в Приднестровието, Ю Осетия, Нагорни Карабах,Украйна,Ичкерия,Ингушетия,Чечня!!!

А мамка ти ми го лапка, нефелник.

Естествено, когато няма аргументи в ход влизат цинизми и пошлост - такива сте всички вие - без грам мозък, но с добър запас от псувни!

Това са руски територии бе , кьопек. Ти по-добре кажи какво правят американски войски в Украйна, Сирия, област Косово и половината свят.

Крим също е бил български някога, и там бсе още има оцелели от гоненията на Сталин българи. Не съм чул да сме имали претенции към тази наша територия спрямо Украйна, нито Турция, която го е владяла много пожече от Русия!

а да не говорим за поволжието.... Там не малка част от хората се имат за нещо като българи. Ама викам да не си създаваме излишни ядове.

Сега се замислете каква работа вършат руски бойски в Приднестровието, Ю Осетия, Нагорни Карабах,Украйна,Ичкерия,Ингушетия,Чечня!!! - същата, каквато работа вършат американските войски в Тексас, Аляска, Хавай и т.н.

Естония е приета през 2004 в Алианса- отегля териториалните си претенции към Русия през 2014, а и отношенията между Гърция и Турция напълно опровергават твърденията ви... Техните териториални спорове дори прерастнаха в локална войничка с ранени и загинали военни и цивилни за острова Имия/ Кардак през Февруари,1996-а година. Да не говорим че Турция винаги е имала претенции към териториите на Сирия и Ирак.

А 120 000, почти все чернилки, по средата на Окинава?????

Рускити войски от 200 лета са в Приднестровието, Ю Осетия, Нагорни Карабах,Украйна,Ичкерия,Ингушетия,Чечня

...... много елементарен коментар, трябва да се прочита и помни историята и фактите до вчера....янките не са миротворци. Те са били винаги айдуци и бандюги....първо нападат и после почват пропаганда, че са спасявали нации....

Мерко ... ти добре ли си? Кажи го на ирак, либия СЪРБИЯ!!!

Според US сенатори наместа в изборите им било национална заплаха и е акт на тероризъм. Зашитани, акогато се месят в изборите в чужфите държави можело защото били носителите на демокрация. Те това е американската политика дами и господа.

Скоро , много скоро ще разберете кой е новият шеф на светъ !!!!

Русия струпва войска на собствената си територия, а САЩ - на десетки хиляди километри от територията си. Въпросът е: кой чия сигурност застрашава?

На една славянска страна, разположена от другата страна на границата!

"Ние сме единни, единни в предпочитанието си за дипломация. Но също така сме единни и в решимостта, че ако Москва отхвърли предложението ни за диалог, цената трябва да е бърза и сурова" - Не! Не сте единни! Собствените ви медии публикуваха карта на Европа с тези които ви поддържат...Англия и Естония. Другите са разделени на 2 групи...тези които пасуват, и тези които са против.

Темата "заплахата за международния мир и сигурността, произтичаща от струпването на руски войски на границата с Украйна"?? ахаха тея минаха всякакви граници по цинизъм и наглост, техните войски и бази са навсякъде по света, нападнаха и разрушиха толкова държави, и сега щото Русия струпала войски в собствената си държава на собствената си граница било "заплаха за световния мир" няма по-нагли и арогантни хора

Америка е в паника започнаха да не я взимат на сериозно това ме лефи.

защо имат 718 военни бази по света. Защо дадоха 5 млрд.д.на Бандеровските фашисти които извършиха въоръжен преврат...

бъркаш, не са 718, отиват към 900 вече

Ама нямата 150 хиляди войници струпани на една граница, нали?

Имат! На мексиканската граница...

ПИПО

Наистина не разбирам докога света, ще продължава да се подчинява на американското лицемерие и цинична демагогия. Разположили са войски в цял свят, но свикват заседание затова че някой е разположил войски в собствената си държава.

Заплаха за световния мир е че Русия е разположила руски войски в Русия? А тогава какво правят американските в Сирия? А защо има канадци в Украйна?

За американските войници в Сирия не знам, но хората показаха какво правят руските войници пак там; https://bezpekavip.com/skandal/kazn-siriyskogo-soldata-boycami-chvk-vagnera

"«Новой газете» удалось установить личность этого наемника. Предположительно, его зовут Станислав Д.," а уж му имат паспорта?!

Не разбрах въпроса ти. Искаш да кажеш, че всичко е постановка, чукът гумен, изстрелите в тялото са халосни, включително и запалката от граната в гащите - пиратка, а отрязаната глава - силиконов реквизит. И че група американци месеци наред са упражнявали фразата "Береги голову" за да злепостабят ЧВК Багнеровци. Не драги, просто главата им трябба цяла за да я побият на кол после. Аз съм гледал декапитация от ИД, но такава чиста, неподправена радост и беселие там нямаше, или ако е имало, не сум го разбрал.

А защо САЩ не свикаха съвета за сигурност на ООН ,когато нахлуха в Афганистан,Ирак и Сърбия ???

Schilo

Щатите, Колин Пауъл ли ще изпратят? Той се гътна, ама може разни спиритисти да извикат духа му.

Идеята, че Русия е някаква "по-добра" алтернатива на САЩ за глобален лидер е манипулативна до комичност. Правят същото и по-лошо, а упрекват САЩ за такъв подход.

Schilo

Русия няма претенции за световен лидер. Просто щатите трябва да свикнат с мисълта, че не са такива. Трудно, ама ще им се наложи.

Само преброй в колко войни са участвали САЩ след ВСВ, как разориха държави като Ирак, Сирия, Либия, Афганистан в по-ново време. Как експлоатират ресурсите на държавите в Южна Америка и в обляната в кръв Африка и ще видиш, колко си зле с твърденията!

Абе, тиквеник! В Африка присъствието на американци и руснаци и китайци, имам пред вид военно е 1 към 6 към 3!!! Къде ви изкопават такива дебили да драскате глупости и дезинформация!

Oткога на САЩ им пука, какво мислят в ООН. Толкова военни операции осъществиха погазвайки ООН. Или сега работата е дебела и ги е шубе да произволничат сами?

Докато продължават непрестанно да се стремят към ескалация на напрежението, Сатанинските Античовешки Щати и западните пудели, то 15-членният Съвет за сигурност трябва обективно да разгледа фактите и да прецени как да извади САЩ от него !!!

.... то е ясно на всички,че цената ще е сурова и огромна. Не е ясно колко ще е бърза / В Сирия още я плащат/. Не е ясно също и коя от страните ще я плаща! Едно е сигурно, основният платец и потърпевш ще е народът и съседните народи!

Наистина цената която трябва да плати сащ за всичките си престъпления , извършени през сравнително кратката си история ще е "бърза и сурова".