САЩ будели най-голямо възхищение в света

САЩ е страната, която буди най-голямо възхищение в целия свят, до голяма степен благодарение на президента Барак Обама и неговото правителство, предаде ЕФЕ, цитирана от БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - САЩ будели най-голямо възхищение в света | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДО JACK WESTERN - ПРОЧЕТИ СТАТИИТЕ ОТ 4 ОКТОМВРИ - КРИЗАТА Е ДАЛЕЧЕ ОТ КРАЯ СИ , ПО - СПЕЦИАЛНО ДВЕТЕ И САМ ЩЕ СИ ОТГОВОРИШ НА ВЪПРОСА ЗА ИЗТОКА . ПОМИСЛИ И РЕАЛНО ; - СИМЕОН ДЯНКОВ Е ПОДСТАВЕНО ЛИЦЕ ОТ СВЕТОВНАТА БАНКА . САМ СИ ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСА , ЧИИ ИНТЕРЕСИ ЗАЩИТАВА .

Хайде още веднъж да си повторим урока... Планът Ран-Ът не е бил наложен, а е бил ПРЕДЛОЖЕН на комуниста Луканов. Планът далеч не е толкова лош, колкото изпълнението му. А изпълнението е дело на комунистите и техните слуги, ченгетата от службите. За всички рискове на плана комунистите са били специално предупредени и въпреки това са ги допуснали - според мен нарочно, за да се компроментира целия преход към демокрация и пазар. Това е.

В изследането са участвали повече от 20,000 души от 20 богати и развиващи се страни в цял свят. - край на цитата. За съжаление хората от бедна България не могат да разберат за какво точно става въпрос и им е простено да злобеят. Освен това завистта си ни е национална черта.

И ПАВКА - Приватизацията в Бг май е по-явен признак за зверски кражби отколкото скандалите в щатите. Там поне 20% от хората имат реални дялове в собствеността на компаниите. Нещо да кажеш за тука ?

Щатите си остават велика страна, въпреки Обама ! Страна на свободното предприемачество и страна на гарантираната частна собственост, която обаче чрез високите данъци служи за развитието на цялото общество. Изкривяванията са неизбежни, но на изток са значително по-големи, така ,че не плюите великата нация. А специалиста Павката да го попитам като е толкова информиран нещо...Добре, Щатите ги управлява алчна еврейска шайка...а изтока кой го управлява а ? Май по-алчна шайка ?

Червените боклуци отново заповръщаха,но техните началници изпрат (06.10.2009 г. 22:18ч.). Смотльо, забрави да кажеш за бюджетния дефицит на САЩ, 70-80%. Като на бананова република. Забрави да кажеш колко трилиона дължат на света, основно на Китай, на арабите и забележи, 600млрд на Русия. Или как живеят на гърба на целия свят. Забрави да кажеш, как уж давали 44% от световния БВП, но сега било 22%. И забрави да кажеш, че около 70% от техния БВП се прави от финансови услуги. Или от фалшивата им финансова система, която почти нищо не създава, а само прелива парите от едни сметки в други и ги преразпределят. А безспорно са шампиони в печатането на пари. Едни такива зелени хартийки, наричат ги долари. Също забрави да кажеш какв момента вървят преговори между Китай, Русия, Бразилия и някои страни, износители на петрол, за изхвърляне на долара в разплащанията между тях. Нещо като край на долара. Империята на злото се разпада, уважаеми господине. Някои го виждат, други си живеят в света на бляновете.

ДО КОМЕНТАРА; - ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ ОТНОВО ...... НЕ ПРЕДПОЛАГАХ ,ЧЕ СИ ТОЛКОЗ ТЪП КАТО КУХА ЛЕЙКА И ЗАБЛУДЕН НА СТЕПЕН ГУГОЛНА , Т,Е БЕЗКРАЙНА . НО ТОВА Е ПРИСЪЩО ЗА ВСИЧКИ АМЕРИКАНОФИЛИ , КОИТО НЕВИЖДАТ ПО- ДАЛЕЧЕ ОТ НОСА СИ РУСИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА И ЩЕ ПРЕБЪДЕ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ , ДОКАТО НА ДВЕСТА ГОДИШНАТА ТЪПА И ИЗМИСЛЕНА АМЕРЕКА И СЕ ВИЖДА КРАЯ . ЧЕТИ И СЕ ОБРАЗОВАЙ ПОВЕЧЕ .

Виждам, че като не знаеш къде да четеш, се подвеждаш по филмите с Гойко Митич и си правиш тъпи заключения. Та индианците не са наследници на сръбски циганин. Предците им са дошли от Сибир, за което е достатъчно да ги сравниш с някои азиатски етноси и да ти дойде на ум, че могат виетнамци да играят в индиански филми. Ако не се сещаш за какво се опитвам да те отваря, по-добре зарежи науката и бягай да гледаш Синовете на великата мечка

На края на списъка стоят Колумбия.... Туй не може да го бъде! Нали С.Дянков онзи ден се похвали по телевизията,че преди да дойде тук е оправил Колумбия!?

Голяма работа са тея американки бе. Кви работи правят по една телевизия след 12:00-верно е че си заслужават възхищението. Аз така не моа, ще се задавя на петата секунда. Голяма нация голям народ ей. Браво !

lipsva izkazvane na TEDI ot USA da ni kaje kolko mnogo i tia se vazhi6tava ot USA

Да не си избереме и ние някой негър?? Или да начерним Бойко Борисов с въглен белким ни се отлепи рейтинга от морското равнище ??

не бил познавал хора ,които да харесват САЩ!Така,аз пък не познавам хора ,които да не харесват САЩ!Това твоето е толкова вярно мухльо ,колкото и моето!Хайде ходи да се переш,лай...!

Един глупак пише ,че в САЩ отивали световната беднотия и простотия!Да бе,бедняците от ЦК на БКП с милиардите и децатаси са там!Беднякът Илия Павлов и семейството му е там!Най-богатият българин в света е там,а и една сурия от 300 000 бедни българи с милионите си в банките са там!Е и бедните милионерчета -на Пеко Таков дечицата са там ,като от време на време прецапват океана ,за да се върнат за по няколко дни!Да бе,само бедняци-с 46 000 долара брутен продукт на глава от населението са там,а в Русия са богатите мужици с по 2 600 долара на човек,т.е. около 20 пъти по-бедни,пардон ,по-богати!Абе смотльовци шибани,що се не хванете за ръчичка та право в богатата Русия,където и до кенефа няма да ви пускат без разрешение!А той-кенефът и без това няма да ви е необходим!Ясно защо!

Благодаря за препратката, братле!

Малко да ни осветлиш. Индианците са посочени като коренно население на територията на САЩ, навсякъде, където проверих. Избивали са ги и поставяли в резервати, празнувайки Деня на благодарността. Да не би да си имал предвид някой предхождащ вид маймуни.

Лъжа, измама, финансови спекулации, алчност, виртуални пари, убийства, разврат, войни и тероризъм навсякъде по света, обеднен уран, робство и геноцид включително над собственото й зомбирано население. Това е Америка. Низост и калтащина, прикрити с лицемерие. Мразя я!

вие сега какво/Опитвате се да внушите,че все пак Америка си е америка и нейния модел трябва да следваме като държава.за да оправдаем всички простотии ,които ни сервират американските подлоги от поредното продажно правителство?Губят почва под краката си,виждат,че светът се усети и постепенно ги издухва от сцената,нашите Бойковци също са последните,от последната и окончателна страница на разрухата на Бълагрия,щото на американците и техните местни лакеи в България така им било изгодно.Стга с това промиване на мозъци,защото така ни амбицирате да да оказваме още по-яростна съпротива.Това последното го отправям към платените журналисти,които ни пробутват тези глупости.НАРОДЪТ ВЕЧЕ НЕ Е ТОЛКОВА НАИВЕН!

Тъй като споменаваш за Алеко, ще те светна по-модерному! Вземи и прочети неговия PR от преди 115 години. Ако не се сещаш за какво ти намеквам, да знаеш, че пиара се казва До Чикаго и назад. Има и една от Г. Данаилов (не Стефан Данаилов) До Чикаго и назад - 100 години по-късно, и тя може де ти помогне!

Бъркаш пич, индианците също са преселници. И не се излагай да се смееш на имената на американските градове, защото в това отношение България е тотален срам. Може би е единствената държава, на която името на столицата и е чуждица!!! Поинтересувай се какво означава София!!!

Буди възхищение, но буди и много злоба...

Няма престъпление , което американците да не са способни да извършат,по света, в името на националната си сигурност. Цялата им история е низ от лъжи и провокации ,като се почне от Бостънското клане,преди два века ,и се свърши с атомната бомба на Садам.

Е това е някаква шега. Аз лично не познавам човек от Европа, а имам много приятели от ЕС, който да харесва САЩ! Аз на измислени статии да вярвам или на каквото съм видял?

Фактът, че българите намират тази информация за странна се дължи единствено на вече 60-те години полиране на българските мозъци от страна на болшевишката пропаганда на посредствеността. В Африка и Близкия Изток даже са по оседомени от българо-руските недочели марксистчета,

Алоо, админите! Спите ли?!

ти май си по прост средностатитчстическ и феремр като те гледам...с джиповете и пр....цукай кола и ручай пуканки и не се обаждай на ръка...

Bullshit !

Вие пък каква нация сте бе смешник....че и велика 200г история и клоняща към залез - велика ....я да не ме разсмиваш щото ште изхвърля 1 трлн долара на пазара и ще те видя колко си велик....))))

а оди в Бронкс да те опнат на президенто братчедите и да мирнеш....

скоро на белите ще им разрешат свободно да ловуват бизони в прериите както върви...

ама тия от Съединените Кибуци и си вярват май))))

Григорчо, ти откъде си бе, боклук такъв?! Кой знае от кое село си и ти, като ти гледам коментара. Прав е бил Алеко с оная приказка, ако се сещаш за какво ти намеквам. Заради външната политика на САЩ през последните 7-8 години половината свят ги намрази и, ако не я променят, още дълги години много хора няма да ги харесват, камо ли да им се възхищават, както казва това поръчково проучване. Животът не е само големи джипове и къщи. Не може да избиваш хиляди невинни хора (цивилни) където ти е кеф по света и след това да се правиш на много хрисим! Ясно ли ти е или да ти го напиша на английски, та да схванеш за какво иде реч?!

ЗА КОЙ БУДИ ВЪЗХИЩЕНИЕ САЩ.... ЕСТЕСТВЕНО ЗА ХИЛЯДИТЕ , НЕПРОСВЕТЕНИ И НЕОБРАЗОВАНИ ХОРА , КОИТО СИ НЯМАТ НИ НАЙ- МАЛКА ПРЕСТАВА КОИ СА САЩ , И РЪКОВОДЕНАТА ОТ АЛЧНИТЕ ИМ ЕВРЕИ НАЦИЯ . СЪВЕТВАМ ВИ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ПУБЛИКУВАНАТА В ДИР СТАТИЯ НА 4 ОКТОМВРИ - КРИЗАТА Е ДАЛЕЧЕ ОТ КРАЯ СИ И ПО - СПЕЦИАЛНО ДВА МНОГО ИНТЕРЕСНИ , НО И МНОГО ДОСТОВЕРНИ КОМЕНТАРА -;- ИСТИНАТА ЗА СВЕТОВНАТА БАНКА , ЕНРОН И ОГРАБВАНЕТО НА СВЕТА . ТАМ НЕЩАТА НАПЪЛНО ЩЕ ВИ СЕ ИЗЯСНЯТ .

В мен най-голямо възхищение предизвиква Париж и за това, по голяма част от времето прекарвам там.

Допусни как има и хора, които имат различен от американския критерии за добър живот и как същите тези плюят по САЩ. И то докато населението от последните не плюе неамериакницте просто, защото като цяло незнае че има и нещо различно от тяхното.

сега ми се изяснява защо арабите толкова са и се огледали - от възхищение.

Сбирщината от цял свят САЩ какво възхищение може да предизвика?Та там само индианците са истински американци. Даже имена на градовете не могат сами да си измислят, а взимат имената на градове от целия свят, та да си кръстят своите.

А на кое място е любимата на всички комунисти Русия? Въпреки, че изпращат децата си в най-мразената от тях страна.

И аз съм възхитен, направо съм втрещен от тази...това недоразумение наречено сащ. Но поне скоро им идва края.

Тези глупендъри ли? Възхищението към САЩ идва от това, че можеш да теглиш безкрайни кредити и после да обявиш фалит или банкрут.

хаха ха хаха ах егати и вица.....

Г-да, объркали сте датаат, днес не е Първи април, бе!

Бе те и циганите-чергари честичко си емигрират, ама чергарщината не вярвам некой умен да я обяви за чест и достойнство. Абсолютно поръчков материал, издаващ параноята и циклофренията на една надменна и същевременно умираща империя.

Г-да, объкали сте датата, днес не е Първи април, бе!!!

Ъ-хъ!Особено се възхищавам на макаците и на някои примати!

Нещо се бъркаш и според мен имаш много сериозни психически проблеми. Човек, който се отрича от род и Родина и обижда собствения си народ така брутално не може да поставя оценки. Ти самият си злобно копеле, къде си тръгнал да говориш за всички българи. От къде изпълзя, червей такъв, и се помисли за орел?! Отивай на психиатър, в САЩ са най-добрите, щото имат най-много професионален опит...

Не говори добре за никой човек и никой народ, когато се самооценява с Отличен. А е напълно ясно, че такива оценки са поръчани от САЩ. Но ще падат от високо те, и ще ги боли доста...