Започна регистрацията за ”зелена карта”

Държавният департамент обяви, че регистрацията за лотарията за разнообразяване на имигрантския поток в САЩ за 2011 г. започва в 19 часа на 2 октомври 2009 г., съобщи посолството на САЩ в София.

Обратно в новината

Коментари - Започна регистрацията за ”зелена карта” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Lele kolko prostotia i zloba .Ba4ka se zdravo ,u4i se zdravo no ima za6to .Na zatapelite ot rakii i turski seriali nekadarni komsoml4eta prepora4vam da si stoiat tam i da praviat tur6ii.

Ако някой иска да работи здраво и да постигне много да заповяда в САЩ. В този смисъл това наистина е страната на неограничените възможности. Недоволни са тарикатите, които тук не виреят с номерцата си от България и свикналите някой друг да се грижи за тях, които за да скрият че са некадърни, плачат за световна справедливост.

Вместо да си губим времето и живота в търсене на американската мечта, която отдавна не съществува, не е ли по-добре да се организираме и подредим собствената си държава, так че на всички да ни е приятно че живеем тук?

Mnogo e zle sega da se zaminava kato emigrant kum USA v krizata, ima mnogo hora koito sega se vrushtat obratno. Tija deto shte podvat dokumenti mnogo da mu misljat kakvo shte prvjat v Amerika. V BG e po-dobre...!!!

DOSTA ZLOBNI KOMENTARI OT CHERVENITE CHOVECHETA V SAITA.CHERVENI GLUPACHETA NIKOI NE VI KARA NA SILA DA POPALVATE ZA ZELENI KARTI ,VSICHKO E BEZPLATNO I PO SOBSTVENO GELANIE. 8 GODINI SAM V TAZI STRANA I SAM OK. NIAMAM VACHITE PROBLEMI. PROCHETOH KOMENTARITE I OTKRIH SAMO ZLOBA ,ZAVIST I PROSTOTIA.CHTOM SE CHUVSTVATE DOBRE V BLATOTO NA KOMUNIZMA NE KRIAKAITE MNOGO.POZDRAVI OT DRUGATA STRANA NA ATLANTIKA.

Shte mojesh da si kupish ilica ama vgetoto da te takovat nyakoi osobi tam po ulicata

Това хубаво,грижат се хората да си осигурят добри гени,само че се обръща посоката-на изток./Хан Тукту,на мен не вярваш,саркастичен си,но DW се позовава на източници от USA.Прочети статията,няма да ти хареса,но е истина./

Целта на лотарията е осъществяване на АМЕРКАНСКАТА МЕЧТА и подобряване на ГЕНОФОНДА на американската нация,само че вече и нашите цигани не искат да заминават за там.Защо ли?

Сладурчета сте вие:) Където е текло пак ще тече...

А кога ние ще въведем зелени карти за тях? кому е необходимо то люлката на цивилизацията да отиде в негро-бандитизма :)

Абе тия луди ли са? Бах селяндурите му как се взимат на сериозно. Откакто избиваха христяни на 45км от София никой не ще да е част от прогнилото им общество. 11 септември ще им се строри, като леко шамарче в сравнение с това което ги очаква. Омразата на повече от половин човечество е насочена към Америка няма как да ги стигне добро.

kam KKK leko da ne si kupi6 cqla ulica, tolkova si samouveren i tap 4e nilkoi v Amerika nqma da ti dade i 6ans za razvitie.

И за какво ми е тая парцалива зелена карта, при положение, че имам апартамент и къща в София. Да ходя да им живея под наем в кюмизарниците в прогнилата Хамерика или да изплащам 30 години някакъв талашитен кокошкарник, ако въобще намеря работа да има с какво да го изплащам, щото с тоа безлаботица и криза сега там си е таковало таковата. 50 милиона нямат здравни осигуровки и живеят в гета и под прага на бедноста. Както и други под мен казват, че преди имаше някакъв резон ама в момента, колкото и България да не е нормална държава въобще не си струва, пък ей къде е Европа, който иска да излиза от БГ не е нужно да минава отатък Атлантика.

В допълнение към коментара на Славов (02.10.2009 г. 16:37ч.) ще добавя, че няма да се учудя, ако нашите смели и отговорни упаравници предадат едно дискче с биометричните ни данни на някое и друго чуждо посолство. Така се говореше, че навремето цялата база данни на ГРАО услужливо е копирана и дадена в чужди посолства, но много се постараха да заглушат тези слухове. А щом се прави такъв труд явно са вярни. Така че нищо добро не очаквам от тези биометрични данни!

Хехехе. Некой иска ли вече тази зелена карта? Преди години беше интересно, ама сега определено не бих кандидаствал. Да не говорим, че вече дори и на екскурзия не бих отишъл в САЩ! Не стига че искат една камара лични данни, ами и отгоре искат и 130 долара за едната виза, като при това не връщат парите ако ти откажат. Като е така да си гледат работата! Докато не се научат да се отнасят с уважение към другите хора, а не като по-нисши същества, ще имат поздрави от мен. В САЩ вече само талибани и чалми изгарят от желание да ходят, ама по друга работа :)

Това да не са ти комунистите за да раздават в куфарчета парите на народа

Не бях се замислял сериозно. Къде всъщност е по-добре да умреш преждевременно ?

Ela i probvai si kupi hahaha

Там някой да не ги чака с първия молион в кеш?

Predi godini ne virvah,4e moga da spe4lia zelena karta,zastoto nikoga ne sam spe4elvala ot kakvato i da e lotaria.Za moe u4udvane spe4eih i sega giveia v USA .I ne sagaliavam.

До коментатор - от догодина ще си предоствяш биометричните данни и за български паспорт... ако не знаеш...

И какво като се искат.

ха-ха - регистрирайте се.. няма проблеми, сигурно до година две ще искат и биометрични данни да се предоставят... :-))

не знам защо, ама нещо не ме кефи хамериката и вече не се натискам да заминавам... Ама пък от друга страна, ако си продам апартамента тук, с парите ще мога да си купя цяла улица там :-)

Радвам се за теб, ама и ако се научиш да пишеш ще е идеално.