Коментари - Със сълзотворен газ и палки разгонваха протест за 10-ата годишнина от събитията в парка "Гези" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българина има афинитет към диктатори... Ким Ердоган и Путин

Българинът е тъпак. Диктаторът в момента е САЩ. С всички негативно последствия за васалите. Ако не си го усетил още, значи си кютюк, но ще го усетиш скоро.

Ти си русодебилен педераст. Българите сме либрално настроени и нямаме общо с разни психично болни като копейкарите, но олигофренията я има сред всички народи, така че може да се срещне и сред 5-6 % русодебили и в България.

За това има обективни причини и то реални. Географията е съдба. Когато си в регион като нашият или Азия, и врагът атакува от 100 страни, няма време за демокрация и дебати! Трябва да се действа бързи, безкомпромисно и ЦЕНТРАЛИЗИРАНО. Ако си на пичка си майчина и само рибите са около тебе, можеш да си позволиш да се отпуснеш и да си играеш на демокрация! Но и там...когато опасността е близко, демокрацията изхвърча през прозореца: Чърчил и Англия както и лагери за японци в САЩ през ВСВ.

Да чете Радев,щото предателите са не само умни и красиви,но и НАГЛИ.Сега като им се откаже правителство от целият народ,ще излезат на паветата.Бой по чутурата,да се сетят,магарето боб яде ли.

Тези протестиращи са изселници или родени от изселници в България. Вчера бяха изборите -ми да бяха гласували вместо да протестират.... Български модел демокрация

Коментирате с минуси! Точно онагледявате българската демокрация. Правите избори -на следващият ден почвате с протести. Все нещо не е така както -ами да. То не е само да хвърлиш бюлетината в урната, а и да премислиш какво си избрал. На следващите след 4 месеца избори ще е още по -зле....А иначе във форумите сами оценявате нивото на интелигентността си

Хората протестират там защото е ясно че Ердоган си купува изборите...ама си много тъп за да го проумееш

Дето си я написал? Искаш да кажеш че почти 50% от турция гласувала срещу ердоган са български изселници? Или може би ти лично си бил на площада и лично си говорил с всеки един от протестиращите и знаеш, че те са български изселници?

Важното е, че във Франция палките и газта бяха демократични! А идеята, че в Турция след подобни избори може да има майданец може да има само в кухите тикви на поръчителите.

Безпогрешно показва платения коментар. Край на цитата статия в dir.bg. Почти 50% гласували срещу ердоган са майдан нали другарю?

Майдан,а? Изпробваният къде ли не по света сценарий... Ама последните пъти не хвана дикиш. Няма да мине и тук - султан Ердоган ще обади на националните предатели кон боб яде ли!

Въобще знаеш ли заради кои събития са излезли тия хора? Или за тебе не е от означение за изкарването на норматива?

Типичен коментар на български политик. Вместо да обясниш защо и против какво. Питам от любознателност защо прокюрдската партия е на площада; да не би за това, че в последно време все по -малка активност на тероризъм проявяват -ограничено "волеизлияние", или защото са заети с транспорт на бегълци за България!?

И още по-тъпия отговор. Кюрдите например платено тролче си искат своя държава от повече години, отколкото твоя ердоган е на власт. А пък да беше прочел поне какво стана преди години на тоя площад и защо тогава протестираха хората, преди да пишеш толкова очевидно платени коментари. И да ти припомня ли и на тебе резултатът от изборите? Колко процента гласуваха срещу ердоган особено в големите градове в турция? Или почти 50% от гласувалите срещу ердоган са платени от американците краварите цру извънземните и така нататък?????? Сигурно и протестиращите от площад тянанмън , дето навремето ги газиха с танкове са били платени от краварите нали?