17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Произвежда фекалии от фолк нангали

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Разбрахме,че Спутника бил много лош и за нищо не ставал,ама вие го пуснете и в България. Може и някой пък да го поиска. Само да не се окаже,че много от прехвалените ваксини ще останат на склад.

Аз друго ти предлагам! Понеже за животоспасяване иде реч, а тук под гнета на НАТО инжектират с РНК ваксини с чиповете на Бил Гейтс (да моем да те следим к'ва порнуха и пропаганда зяпаш - много ни е важно!), КОЛКО български путинуида си хванаха чемаданите за виликая и прикрассная Рассия за да се боднат с анало-говнетния сПутник? Хм?

Представям си какъв качествен контрол ще има. Важно е пропагандата да върви и да изнасят ваксини, нищо че в самата Русия няма достатъчно.

ама са се намазали сърбите..ха.ха ще си го произвеждат руския боклук и ще си го складират..ха.ха Никой по света не купува руски боклук даже самите руснаци

Има един лаф: "Руснака като пръднел, сърбина за да не остане по-назад, се насрал". И всичко това за кеф на нашиите русодебили.

праз!

Спутник МОЖЕ и да е прилична ваксина, вероятно съпоставима с Астра Зенека, няколко са обаче проблемите и: -Руснаците удариха през просото с изследванията и на сериозните въпроси, неточности и разминавания в предоставените за публикуване резултати така и не беше даден отговор. Не беше предоставен и цялостния протокол от изследванията. -Производствените стандарти се оказаха далеч от изискваното ниво; -Непрекъснатата и тенденциозна държавна пропаганда отблъсна голямата част от руснаците (2/3 НЕ ЖЕЛАЯТ да се ваксинират) Стигна се до там че опозиционни анти-кремълски дейци(!) призоваваха сънародниците си (поне тия със здрав разум) да се ваксинират със Спутник понеже при всичките и забележки е все пак за предпочитане пред нищо.

си пропагандата.Даже СЗО иска незабавнто разрешение за употреба на руската ваксина.Но и без това германци, фарнуци ,турци ,италианци и др. летят с чартъри до Русия и си слагат ваксина с предварително записани дни.На запад медиите го наричат ваксинационне туризъм-може да го прочетеш в немската преса.Освен това Русия вече изнаса и е договорила доставка на ваксини за пазари с насенение 5 път по големи от ЕС.

Като се събуди след тези бълнувания задника ти беше мокър и под възглавницата имаше 5 рубли

Западняците ще се пребивали да гонят чартъри за великата ватна вакцина, само простите руснаци странно що се назлъндисват. А братски Китай въобще даже не я признава и при влизане в страната изисква или ктайска ваксина или 1 от 3те американски. 'Pull the other one' - както казват англичаните :)

Ето какво става в Аржентина. Ваксинират се с спутник и .... В телеобращении к жителям Фернандес напомнил, что в стране сейчас самые высокие показатели по заболеваемости и смертности с начала пандемии. Об этом сообщает "Рамблер". Далее: https://news.rambler.ru/world/46459518/?utmcontent=newsmedia&utmmedium=readmore&utm_source=copylink Причината е че се ваксинират със спутник.

Ей,деди,това е голя виц! Добре ли ти плащат за глупостите? Спутника е с класи над останалите,дедовото!

Дядо чел си много по съветски. Аржентина започна с руската най добра ваксина и заболеваемостта и смъртността е в момента по висока отколкото в Бразилия. И всичко е защото рекламираните 91% се оказват 51%. В телеобращении к жителям Фернандес напомнил, что в стране сейчас самые высокие показатели по заболеваемости и смертности с начала пандемии. Об этом сообщает "Рамблер". Далее: https://news.rambler.ru/world/46459518/?utmcontent=newsmedia&utmmedium=readmore&utm_source=copylink

Така трябва и така е правилно.Имат си политици които мислят за народа и държавата си.За голяма наше съжаление сърбите ни превъзхождат в моменто по всичко.

Аууууу, а за тебе никой не мисли, нали? Не си поискал, не си се ваксинирал в България с качествена и ефективна РНК ваксина (Файзър или Модерна). На сърбите им пробутват съмнителни руска и китайски, ама щом ги предпочиташ - прав ти път!

Напълно си прав хората мислят за народа си а не като у нас

Ще я опаковат само, както индийците!

Браво на Сърбия така сеправи

В телеобращении к жителям Фернандес напомнил, что в стране сейчас самые высокие показатели по заболеваемости и смертности с начала пандемии. Об этом сообщает "Рамблер". Далее: https://news.rambler.ru/world/46459518/?utmcontent=newsmedia&utmmedium=readmore&utm_source=copylink

Този Вучич, колкото е висок, толкова е и глупав!

А пък Вие сте точно толкова умна, колкото се казвате Митрофанова.

Руски тъпако!

Кой е дал право на руснаците да говорят за световните стандарти?

то не им и трябва признатие от западналите стандарти.Въпроса е че продават ваксината си на страни с население и пазар 5 пъти колкото ЕС.

Засега от всякъде им я връщат!

Затуй всеки руснак де се е видял с пари търчи да се лекува при 'западналите', вкл и най-върлите анти-западни путинуиди..

Има световна институция която раздава квоти за правото да се говори за световни стандарти ли?

В руската ваксина (правена за добитък) аденовируса остава жив и се размножава. За това бразилците я отказаха. Сърбежите са с по-дебели глави.

са бразилците кокошките на баба ти.Иначе вече внесоха 6 млн.дози от договоренинте 45 млн. за Бразилия.

Като не могат да си купят истински ваксини да си се тровят гам с руски и китайски боклуци.

Schilo

Що да купуват истинска ваксина, като могат да си произведат?

Ще си произведат боклуци. Ама кой колката може.