Коментари - Сърбия прибира с хеликоптери двете най-тежко пострадали деца при автобусната катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи сърбите са по напред от нас????

Имат медицински хеликоптери за разлика от нас.

те никога не са били по назад от нас

Сърбия, която не е в Еврогея и нашенските дебили много я мразят и псуват, изпраща медицински хеликоптери за пострадали в чужбина сръбски деца... Какво повече да коментирам ? Нашенските гологъзи идиоти така се подиграват и с руснаците, че били бедни, а в действителност пълнят скъпите и лъскави хотели по Анталия, Италия, Кипър, гръцки острови, Испания, Португалия... Докато нашенските мастии чакат за трохи от Америка срещу България и не могат да си позволят да излязат от осраната и опикана панелката с кучешки лай и лично да се убедят как живеят местните в Сърбия или Русия, или поне да идат до Анталия или Италия...

защото си нямат ГЕРБ

Нямат ли доверие на българското здравеопазване?

Да си прибират всичките чавета. България не е длъжна да прави разходи по вражески хайванчета.

И какви пътища имат... А селцата им са като картинки, потънали в зелинина и цветя, пълни със живот... И да, имат медицински хеликоптери, за разлика от горд и гологъз еврогейски Булгаристан...пълен с крадци и дебили.

След като българите нямат доверие, защо сърбите трябва да имат. Обиднл е, но си го заслужаваме.

Пътищата построени от ГЕРБ са бухвално катастрофални.

Време за реклама.

Така е, за голямо съжаление. Опърничави са, но за много неща са пред нас. А иначе за хеликоптера да кажа нещо. През лятото на 1989 година гостувах на роднини във Велико Търново. Живееха близо до една голяма болница, мисля че беше тогавашната им Окръжна болница. Новопостроена сграда. От двора на тази болница често излиташе и се приземяваше един хеликоптер. Кзаха ми, че вземал болни от района около Търново, на някои места хълмист и трудно достъпен. Хеликоптерът бил подарен на търновци от военното или здравното министерство. Но не знам коко време са го използвли. От 1989 година не съм посещавал този град, а и роднините ми починаха към 2000 година. И не знам какво е станало с хеликоптера. Докога е летял.

Естествено , че сърбите ще демонстрират , за да ни докажат колко сме смотани. Прави са!

Модератора незабавно да съобщи айпитата на слагащите миноси на данс и да ги докладва за антибългарска сърбоманска дейнос!

jingiby

На майка ти пичката, сърбоман северномакедонски...

Хората си прибират децата точно, за да получат адекватна медицинска помощ и грижа, малоумен нашенски Сульо... Заври си разходите в гъза... Затова, българите изкарват късмет, ако се разболеят или катастрофират в чужбина, лекуват ги както трябва, навреме отиват линейки и хеликоптери, имат добри доктори и болници... В демократичен Булгаристан нито има адекватно оборудвани линейки, нито медицински хеликоптери...

jingiby

А, щях да забравя: пиши на кирилица бе, педерас гърбав....

Отивай в Сърбия или Русия. Супер е, а и ще можеш да отскочиш до Турция - там само баровците ходят. Остави я тая България - гадно е, а и без това я мразиш

Сам прецени... Хората имат дори медицински хеликоптери...

И Сърбия се изгаври с гетото България!!! Гордейте се панелистанци

Дърпай шиптър

12 години облъчване

Минуси комплексирани роби, зная, че истината боли

Доказателство, че сме най - западналаото място в Европа

Така е, след 12 години боковстан

България е единствената държава в Европа без медецински хеликоптери. Пари има, но десетилетия не могат да се разберат кой да вземе комисионните....

Румъния прибра пострадалите с хеликоптери. Сърбия, която не е в ЕС и беше зверски бомбандирана преди 20-тина години също. А ние, гордите европейци щу имаме хуликоптери през 2025-та евентуално и на лизинг.....баси , колко яко се чвствам от този факт.

Няма хеликоптери, няма здравеопазване, няма инфраструктура, няма армия..... КЛОЗЕТ

Срам ме е от българския политик. Има пари за да сменя правителствените автомобили, а за 5 хеликоптера на лизинг...

Явно нямат доверие в българските лекари, но пък имат хеликоптери.

Болен чиляк. Плюе да го псуват и изпитва удоволствие от това.

Оххх, добре, че последните години купихме хеликоптери…. Баси, колко сме жалки….

Не ми казвай къде да отивам, малоумен гъз. Точно такива като теб мразят България, щото не им пука колко е зле и все замитат под килима и мразят и се подиграват на другите колко били зле. Пък се оказва, че ний сме най зле... Ходил съм и в Русия, и Сърбия. И в двете държави се чувствам прекрасно и съм много впечатлен от всичко там, и от хората, и от живота им, и от местата, които съм посетил. Имам си любим ресторант в кокетния Ниш и го посещавам при всеки удобен случай... А Санкт Петербург, заедно с Виена са двата ми най-любими градове... Няма никъде да те пращам тебе, щот те знам, че нямаш възможност да се качиш и на градския транспорт, какво остава да ходиш по чужбина. Седиш у панелката пред компа и се надяваш САЩ да те направят богат. За целта мразиш руснаците, сърбите, турците, македонците, румънците, гърците, унгарците и т.н....

Не си това, дето демонстрираш.... По-леко с душевните чекии, не предизвиквай ОНАЯ..

Последно ни обещаха, че след няколко години сме щел да имаме и нк хеликоптера...но забравих до коя година беше, но не беше през близките 3... То и аз мога да ви обещая светло бъдеще...

Защото народа плаща . И с руския газ през последници е така. Щото сме повече католици от Папата го купуваме с 30% по-скъпо вместо ако плащахме както прави Германия и Италия на Газпром.

В кооперацията ни живее семейство италиански интелигенти.Днес ,в разговор буквално чух "Ако майка ми лекуваше тумора си в Италия,а не в България,досега да е умряла".Това е тяхната оценка за българската медицина.Разбира се,че останах много изненадан.

Ми, сръбско педаалче е момчето - нормално.

По-леко с душевните чекии, не предизвиквай ОНАЯ..

Зоране, нави ме. Звънни ми на +359 112 да се разберем!

А вестниците по гръчко писаха за наш Киро Домусчиев, че похарчил 1.7 милиона евро за купон на о.Миконос. И 60 хил евро башкиши раздал на келнерите и певачките да му пеят на ушенце. Нали не си мислите, че тези пари са извадени от джоба му? Това са фирмени пари, гепени/изпрани и счетоводно оправени като "представителни разходи", или "за сплотяване на персонала - тиймбилдинг". Пс. Пуснах хорнометъра да видим колко време ще оцелее този коментар.

Можеше ние да ги транспортираме до Сърбия. А да, ние нямаме хеликоптери. А и да имахме, нямаме и пилоти. Мисля си, че вече не знам колко правителства, мислят по тоя проблем, та даже и сън ги не хваща. А и не са о по него.

Дебилът се изказа

Къде са нашите медицински хеликоптери!!!!! За ПКП имаше правителствен хеликоптер. Колко обещания! Славчо Трифонов що предавания направи за медицински хеликоптери и обещания! И какво нищо! Само лъжи! Българските т.н.политици са алчни лъжци!!!

Ама имаме F16 на чертеж още отпреди 5-6 години. Къде сме ний? Къде са те?

Пиши на български бе, това тук е Български форум ! Какво се правиш на интересен !

НАКРАЯ ШЕ ВЗЕМАТ ДА ГИ "ИЗПУСНАТ" ТЕЗИ ДЕЦА .... КАК МОЖЕ ДА ТРАНСПОРТИРАШ ОПЕРИРАН ЧОВЕК В ТЕЖКО СЪСТОЯНИЕ ? СЪРБИТЕ НЕ ПОСТЪПВАТ РАЗУМНО ! ТРАНСПОРТИРА СЕ "СТАБИЛИЗИРАН" ЧОВЕК, НО НЕ И В КРИТИЧНО ТЕЖКО СЪСТОЯНИЕ! НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА РАБОТА !

Е ти си културен баровец, ако дадеш някой лев може и да видя какво е да се вози човек на автобус. Иначе си много прав - нямат пари българите и затова не можеш да резервираш място в ресторант. Друго си е Ниш - то и той български е бил, ама айде. Заради такива като теб сега си е в Сърбия и му се радваш

Нали вътре има реанимационен екип и техника за техните нужди. В Аляска как ги изнасят до Анкуридж от слабо населените места.

Да допълня - в нета може да намерите оферти за оборудвани медицински хеликоптери за 2-3 милиона евро, модели след 2010 и на не много летателни часове. Монако продава 3 такива.