Коментари - Сърбия прибира с хеликоптери двете най-тежко пострадали деца при автобусната катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Киро ни докара пари за ремонт на пътища и поддръжка през зимата да няма, те хеликоптери им се приискало.

Не е Киро,а е Просто Киро. Така както го нарече гадният и лицемерен арменски мошеник Кеворкян.

Писачи, запомнете най–после !!! Пише се Отрепки, а не Утрепки! Пише се пОмияр, а не пУмияр ! НЕГРАМОТНИЦИ РЪСЯТ АКЪЛ, ЛЕЛЕ-МАЛЕ!

Сърбия си прибира децата с хеликоптери,Румъния си прибра гражданите с 5 хеликоптера , изглежда ,че нямат доверие на българската медицина.Преди години за едно състезание с парапланери ,бяхме взели под наем 2 хеликоптера от Словакия,а тя имала 7 броя.Като се има предвид територията на Словакия и нейният ландшафт ,който е сходен с този на България ,то тогава България трябва да има минимум 12 хеликоптера , а ние имаме нула,но пък за това имаме картинки на изтребители. Някога България имаше дирекция санитарна Авиация,която имаше Ту-134 с две операционни зали,Як-40 с една операционна зала,Ан-2 -няколко броя, няколко санитарни хеликоптера Ка-модела и бройката съм забравил.В момента нямаме нито един хеликоптер, а при състоянието на пътищата в България те са крайно необходими.Има населени места, където и високо-проходима линейка не може да достигне , а там също живеят хора или тяхното здраве и живот са без значение.

че в Нългария за да се лекуваш трябва да имаш един куфар пари приготвени

Вие явно сте малко дете или сте останали на нивото на когнитивното развитие на малко дете ,че пишете такива, меко казано глупости.Нека тези ,които знаят и са се лекували тогава да коментират , а Вие си яжте /кусайте/ мюслито

В България има отлични лекари. Не намесвайте липсата на хеликоптери с тяхното ниво!

Да така е , но нещо в здравната система ,не е ОК /както казват неолибералистите/. Някога по време на тъмният социализъм ,два пъти седмично идваха гръцки автобуси ,с гръцки пациенти , за консултация и лечение при професор Атанас Кехайов. В по-новата висока сграда на болница "Света Анна"-София ,беше учредена болница за лечение на чуждестранни граждани , и те чакаха с месеци да бъдат приети-това все пак е признание на нивото на медицината у нас по онова време .Турция в последните 20 години направи квантов скок в развитието на медицината , но и ние направихме такъв скок ,но в обратна посока.

До Waffen, а всичките тези чуденци и туристи у нас кой ги лекува мислите? Хората са благодарни, въпреки мизерията. Много от лекарите специализират в чужбина.

Попитайте тези,за които сте гласували защо в България няма медицински хеликоптери. Обаче вие сте като стадо и мълчаливо се редите на опашка да пуснете някаква бюлетина. А после се пените само и единствено по форумите.

И понеже не са ни добри лекарите в Медицинския университет е пълно с чуждестранни студенти!

Това ,кой го каза

Да,пълно е с чуждестранни студенти,защото тук по-лесно си купуват дипломите. Най-известни в това отношение са гърците. Скандалът преди време стана толкова голям,че в Гърция не им признаваха дипломите по медицина от България и ги караха да държат приравнителни изпити.

Нормалните държави има отделени средства първо за здравеопазването и за образование, тук е важно че има по пътищата скъпи коли, които се карат от бесни наркоманчета, които пък са мамини, татини, чичови. Как не им е неудобно на нишите, че един хеликоптер нямат, ограбиха всичко. Е дано тези пари на лоша кръв да станат, уважаеми, дано, дано, дано

Няма и да имаме хеликоптери. Важното беше с комунистите да ограбиме с далавери за газ и оръжие за Украйна бюджета на България.

Какви комунисти те гонят?

Виртуални ,още Лена го държи от снощи ,та приказва баз да мисли , а и няма оборудване за мислене

До Мич, за шест милиарда можеше и реактор на АЕЦ "Козлодуй" да построиш. А за тази цел имаме и военни хеликоптери и самолети "Спартан".Но "промяната" и гориво не можа да им осигури. С шефа си на Булгаргаз крадоха от Народа с далаверите за газа като за световно.

Разбира се с хеликоптери. Кирчо и Кокорчо, Кака Корни и Гнома и Пинокио опоскаха парите скътани от Бойко за пътища и сега няма как по липсваща магистрала "Европа".

Скътани къде? - В чекмеджето ли?

До Стеф, чекмеджето е в твоята промита червена глава. Питай бившия шеф на Булгаргаз от ПП в кое чекмедже за седем месеца заминаха 500 млн.лв

За 6 милиарда и ние можехме да имаме хеликоптери,летища, пилоти и лекари ама бай ти Ганя масон станал....

Пропуснах да пиша, то наЩе гърчила 1-2 на брой или колкот' сЪ, Тигрите от Банкя обслужват, че да не се морят футболистчет'таа и да са свежи вечерта за чалготеката! КоЙт шъ мре дЪ мре. Тъй му било писано, няма от оня свят с хеликоптери да го връщаме Я!

Имат съседите хеликоптери, прибират си пострадалите. За Ганя, в случай на нужда май е по- добре, че нямаме такива фърчила... Пък и да долети от българско някое фърчило, що да го прибира в Бг....?! Около нас и медицината им медицина, явно и шансовете на Ганя да оживее в чужда болница ще са по-големи! То с аналгин и някакво леко болкоуспокояващо не става! И някоя засмяна медицинска сестра може да види докато го лекуват в странство... Пък и шансовете му да види пак Бегето ще са по-големи! Малко с тъга и сърказъм, написах! Нека Бог закриля всички българи, че инак ние не моЙм взаимно опази се!

Зоран БЮРМ! Връщай бг паспорта маймуна неписмена!

Сърбия мина война криза и има хеликоптери за спасяване на гражданите си без да е член на еврогейската група..а Булгаристан има само хеликоптери за 6 май и да возат министрите?!?

В Бг няма медицински хеликоптери , но има знатни хора, които харчат за една вечер 1700 000 евро .

Има бол оядени и алчни задници...

Има много материал за национализация и тулипи за Белене!

Иди при Домусчиев и му се скарай че е хвърлил толкова пари за един купон. И го подсети да даде пари за един медицински хеликоптери.

Само питам. Имаме ли ние медицински хеликоптери?

Само тоговарям - НЕ!

Бойко ги продаде!

Важното е че имаме хеликоптери за обслужване на Домусчиев и останалите олигарси.

Добро решение.Независимо от Българската воля за спасението на Децата,все пак,Майка България се намира под Османска окупация,а османците търгуватжс жизнено важни човешки органи..Искренно се надявам юнаците да са стабилизирани и да зарадват Сърбия със своето добро здраве!Кураж и за родителите!

Добро решение.Независимо от Българската воля за спасението на Децата,все пак,Майка България се намира под Османска окупация,а османците търгуватжс жизнено важни човешки органи..Искренно се надявам юнаците да са стабилизирани и да зарадват Съебия със своето добро здраве!Кураз и зажродителите!

Нормално Дърбия навремето правеше самолети Орао с Румъния с двигатели Ролс Ройс и също френски вертолети Газела по лиценз ние смао се напъвахме Бан и олимпиадинпо математика и едно големо лайно комплексарска българска посрана нация

Ако в Сърбия недай си боже стане подобна катастрофа, ние ще изпратим по радиото усмивка на пострадалите

И отде ще я намерим тая усмивка като тука само намръщени и сърдити злобари живеят ?

Даже хората няма да се забавят и да ги препсуват и накълнат и посочат с пръст - а пък те примерно нямат каква и да е вина, прав си

Взехте ми думите нещо подобно щях да напиша.

Сърбия има медицински хеликоптери, които е изпратила в чужбина да транспортират пострадали сръбски деца. Само демократичен Булгаристан няма, нищо че е горд член на Еврогейския бардак. Затова пък сме препълнени с агресивни и бездомни мастии, агресивни наркомани по пътищата, доволно крадци, мангали, джендъри, Киро Тъпото, Продажна Пасмина, Дебили за България, Америка срещу България, всевъзможни сатанински сороски НПО-та, гладни и озверели сороски мастии и предатели... Явно няма много далавера в закупуването на медицински хеликоптери, иначе щяха да ни ги "закупят" поне на хартия, каквато традиция имаме...

Опааа в Сърбия имало поне два медицински хеликоптера ! В Румъния знаем че са много !

Румъния е 3.5 пъти по-голяма като население и 2 пъти като територия. Да бе говорим за терена. Много ясно, че ще има.

Голямо обяснение...щот била по-голяма Румъния и нямало как да няма хеликоптери. Що за логика ? Ми то Унгария, Австрия са колкото нас, пък пак имат... Да не споменавам малката държава Люксембург...

Типична празна кратуна на избирател на Куро Путков от Предатели и Подлоги... Румъния му била с по-голяма територия и затова нямало как да няма хеликоптери хахахаха Лелееее, хора, това е "мислещото" бъдеще на демократичен Булгаристан, направо да настръхнеш от ""интелект".

Бойкооо, Бойкооо ... Сърбия има поне два хеликопера. Нали много милеше за народа.

Не че защитавам Бойко, но и той е пращал самолет когато е трбвало, а само него го храните. Цялата държава е корумпирана и тея каде идват на власт и те. И за всичко сме виновни ние, защото ни харесва корупцията и за това си траем.

Не е нужно той да праща и да се изживява като батман... Хеликоптерите са нужни за бедстващи и пострадали хора, те трябва да са общодостъпни за всички, не да чакаме бате ти Бойко да благоволи да ни изпрати...

Държавата да не му е бащиния ? Да чакаме ББ да благоволи да изпрати самолет. И на кого праща ? На известните...

Е нека самолета пратен от Бойко да кацне някъде в Рила, Пирин или Родопите и да транспортира ранени или болни

Много комплексарски и много нихилистични коментари виждам. Това са деца все пак, в чужда страна, нормално е родителите да искат в първия момент, в който са стабилизирани, да си ги приберат, за да ги лекуват в родината им. Дори на собствения си език да си кажеш нещо с лекарите е много по-успокояващо. Не търсете под вола теле.

Watch and learn #bgpoliticians

Сега щяха в лошия случай да имат натъртвания на гръден кош и корем. Ама мозък??

Според планът Ран-ът подписан от български политици населението на Бълария трябва да падне на 2 милиарда. А вие сте седнали да искате добро здравеопазване и медицински хеликоптери.

Е в края на Европа и според" световния икономически ред" там е и най- нисък стандарта , но все пак е Европа .

Че колко сме били за да паднем на 2 милиарда?

Младите турци в България, които завършиха медицина отидоха в Турция. Няколко стотин български лекари и сестри си изнесоха да работят там. Заплащането е 10 пъти в повече от тук. По света българските лекари и сестри са хиляди. За 23 години всичко читаво се изнесе зад граница. Тук останаха куцо, кьораво и сакато.

И работя по селата на майната си повечето.... Но така или иначе повечето медици са и от селски бг райони .... а там няма особен поминък

Не мога да повярвам... Щото нали и там бяха много зле, пък всички бягат от проспериращ Булгаристан.

В СТОЛИЦАТА ШОПЛАНДИЯ ... СИГУРНО Е ИМАЛО ПАНИКА ... " РУСНАЦИТЕ ИДВАТ" .. СПОКО БЕ, ШОПЛАНДИЯ НЕ Е ФИНЛАНДИЯ .. И СЪРБИТЕ НЕ СА РУСНАЦИ :)))

Да се гордейм, че сме бугаристан. Поради липса на всичко останало, няма с какво друго.

еш, па тия. ми имат хеликоптер, летят. Ние като нямаме се носим. Посмешището на цяла Европа сме. Плашат си народите, че ще станат като нас ако не слушат.

Да ви купи въртолетки хахахааа

Сега обесняват иначе да влезе човек в болница го гледат като бикове и мълчат като насрани да ви е...ба в скапаняците доктори

Истина. Пирогов - Опг. Там убиха баща ми.

Ние пък транспортираме по бързо... до Св. Петър. Дано дечицата да имат късмет и оцелеят.

Кат стане тежка катастрофа викат чужди лекари и хеликоптери, а според данни на ЦРУ от прехода насам са окрадени и изнесени от Българшя над 200 милиарда. Осъдени и вкарани в затвора политици и олигарси няма.

Костадинов ще им разкаже мамицата долна на продажниците!

Копейката най много да открадне още 200

По добрите български хирурзи избягаха да работят в странство. Тук останаха некадърниците.

Бойко Гения от Банкя да не беше събирал рекет от всички министерства 12 тодини да имахме хеликоптери

Мани, не само че нямаме медицински хеликоптери, ми явно дори Пирогов не е пригоден за такива и ще трябва да летят от летище София... Африка

НАКРАЯ ШЕ ВЗЕМАТ ДА ГИ "ИЗПУСНАТ" ТЕЗИ ДЕЦА .... КАК МОЖЕ ДА ТРАНСПОРТИРАШ ОПЕРИРАН ЧОВЕК В ТЕЖКО СЪСТОЯНИЕ ? СЪРБИТЕ НЕ ПОСТЪПВАТ РАЗУМНО ! ТРАНСПОРТИРА СЕ "СТАБИЛИЗИРАН" ЧОВЕК, НО НЕ И В КРИТИЧНО ТЕЖКО СЪСТОЯНИЕ! НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА РАБОТА !

Нали вътре има реанимационен екип и техника за техните нужди. В Аляска как ги изнасят до Анкуридж от слабо населените места.

Е, той няма толкова акъл да се сети сам... Къде е виждал хеликоптер, камо ли и да знае, че вътре е отлично оборуван. Да беше гледал поне немските сериали Спасители в планината или Лекар в планината...но те там и линейките им идват навреме и са отлично оборудвани.. Като маймуна пред пишеща машина са нашенските еврогейци, стане ли въпрос за цивилизация: жилищни сгради, общи части, паркове, линейки, хеликоптери...

Пиши на български бе, това тук е Български форум ! Какво се правиш на интересен !

Къде са нашите медицински хеликоптери!!!!! За ПКП имаше правителствен хеликоптер. Колко обещания! Славчо Трифонов що предавания направи за медицински хеликоптери и обещания! И какво нищо! Само лъжи! Българските т.н.политици са алчни лъжци!!!

Ами то, дори да имахме медицински хеликоптери и бяхме ги използвали да извозим децата до Сърбия пак щеше да писнете с вой до небесата кой бил плаща, за тия сърби има , за нас няма....и от сорта. Дано се оправят децата, а политиката и що нямаме хеликоптери под статии за МЗ развивайте теории.

Можеше ние да ги транспортираме до Сърбия. А да, ние нямаме хеликоптери. А и да имахме, нямаме и пилоти. Мисля си, че вече не знам колко правителства, мислят по тоя проблем, та даже и сън ги не хваща. А и не са о по него.

Ама имаме F16 на чертеж още отпреди 5-6 години. Къде сме ний? Къде са те?

ЩО НЕ КУПИ ???

А вестниците по гръчко писаха за наш Киро Домусчиев, че похарчил 1.7 милиона евро за купон на о.Миконос. И 60 хил евро башкиши раздал на келнерите и певачките да му пеят на ушенце. Нали не си мислите, че тези пари са извадени от джоба му? Това са фирмени пари, гепени/изпрани и счетоводно оправени като "представителни разходи", или "за сплотяване на персонала - тиймбилдинг". Пс. Пуснах хорнометъра да видим колко време ще оцелее този коментар.

Да допълня - в нета може да намерите оферти за оборудвани медицински хеликоптери за 2-3 милиона евро, модели след 2010 и на не много летателни часове. Монако продава 3 такива.

В кооперацията ни живее семейство италиански интелигенти.Днес ,в разговор буквално чух "Ако майка ми лекуваше тумора си в Италия,а не в България,досега да е умряла".Това е тяхната оценка за българската медицина.Разбира се,че останах много изненадан.

Няма какво да се изненадваш - майка му на интелигента, да е жива и здрава жената, си е плащала. Когато си плащаш нямаш проблеми почти в България, бърз достъп до топ специалисти, изследвания и тн. Да се пробва г-н Италианецът да мине единствено по БГ здравна каса, без частни фондове или кеш плащане за избор на екипи , консумативи, дарения и незнам си кво още, тогава ще си говорим кой къде има по-големи шансове да оцелее.

Оххх, добре, че последните години купихме хеликоптери…. Баси, колко сме жалки….

Последно ни обещаха, че след няколко години сме щел да имаме и нк хеликоптера...но забравих до коя година беше, но не беше през близките 3... То и аз мога да ви обещая светло бъдеще...

По-леко с душевните чекии, не предизвиквай ОНАЯ..

Явно нямат доверие в българските лекари, но пък имат хеликоптери.

Срам ме е от българския политик. Има пари за да сменя правителствените автомобили, а за 5 хеликоптера на лизинг...

Защото народа плаща . И с руския газ през последници е така. Щото сме повече католици от Папата го купуваме с 30% по-скъпо вместо ако плащахме както прави Германия и Италия на Газпром.

Няма хеликоптери, няма здравеопазване, няма инфраструктура, няма армия..... КЛОЗЕТ

Румъния прибра пострадалите с хеликоптери. Сърбия, която не е в ЕС и беше зверски бомбандирана преди 20-тина години също. А ние, гордите европейци щу имаме хуликоптери през 2025-та евентуално и на лизинг.....баси , колко яко се чвствам от този факт.

България е единствената държава в Европа без медецински хеликоптери. Пари има, но десетилетия не могат да се разберат кой да вземе комисионните....

Доказателство, че сме най - западналаото място в Европа

И Сърбия се изгаври с гетото България!!! Гордейте се панелистанци

Минуси комплексирани роби, зная, че истината боли

Естествено , че сърбите ще демонстрират , за да ни докажат колко сме смотани. Прави са!

Ми демонстрирай и ти, бе ? Ама нямаш с какво ? Освен с магарешки каручки като преди 200 години...

Време за реклама.