Цветан Василев се е предал на сръбската полиция

Цветан Василев се е предал доброволно на полицията в Белград. "Избрах най-лесното решение", казал той.

Обратно в новината

Коментари - Цветан Василев се е предал на сръбската полиция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как става така-хем се е предал доброволно, хем не желае доброволно да се върне в България и да си спести времето за процедурата.???

хитрите наивни българчета пак ги изиграха и им взеха паричките...ама мърлиовчета къде си гоните 8 % без да работите като в цял свят лихвите са в пути по ниски...като искат безплатни парички е на ви аидеееее

Борат Василев се завръща в бащина кочина. Сега можем да очакваме тайна договорка зад закрити врати с другите малки човечета във властта.

Борат Василев се завръща бащина кочина. Сега можем да очакваме тайни договорки на закрити врати с другите себеподобни във властта.

Защо в Сърбия точно, защото Сърбия се контролира от Русия, а Василев е офицер от руските служби.Той беше шеф на руската банка КТБ.Руснаците да отвярят банката, чакаме.

чакаите си хахахаха

КТБ е мръснишка афера с прякото участие на всички наглеци, които искат да гласуваме за тях.

този комунистически копелдак и агент на дс заслужава да му се откъснат топките и да бъде накаран да ги изяде щом е толкова лаком. пореднiят комунист- разбоиник. докато не изтребим всички комуняги дo 9то колено, така ще бъде.

от Сърбия до България от...15 до ч0 дена !?

нямам коментар *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мафията е в действие - да видим какъв ще е краят, ако има такъв.

А направи ли му на някой впечатление,че в деня,в който Цветан Василев се предаде,БНБ удължи срока за КТБ до...22 ноември??? И другото,което е интересно да се...забележи!!! Срока,в който той може да се екстрадира от Сърбия в България е от...15 до 40 дни,т.е.,може да се върне точно за...следващото удължаване на срока за КТБ!?! Дали в това има нещо...случайно???

срока е 6 месеца

истински габровец-решил да спести парите за патуване до бг ;-))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ще го хванат за долуподписаният

Сега ще стане депутат и няма да го осъдят!Б.Б. действай да го направиш министър на финансите!

Тоя е страшно мазен и отвратителен с неговия мустак. Ще го открият някоя сутрин останките му в някой уличен контейнер за боклук.

Искров го превъзхожда в това отношение.

искров е бил на двоина заплата при василев.....ако не знаете

В дранголника ще му отпращят дюзата на тоя. Сръбските педали ще го подуят от бой.

Шило

Ако вече не си е купил затвора ;)

Шило

Каква ли е сделката? Не може никой да ме убеди, че ако е искал не е имало къде да се скрие.

Е нормално - банкерът на бойко се връща в БГ, щом мутрата се върне на власт - знае, че отново може да разчита на закрилата му ! Не сме забравили, че бойко направи от това влечуго на снимката банкер номер 1 и му продаде БТК и Булгартабак ! Не сме забравили, че цветанчо фалира банката си една седмица след завръщането на мутрагена от сащ ! Колко ли хора страдат заради тези политически циркове ...

тои уж беше на "комунистите", сега на боiко бил... вие гледаоте пеевски да не стане шеф на данс и дпс да не мине 4% и тогава ще видим кои кеив, кои прав.

НЕМА ДА ОСЪДАТ НИКОЙ ТУКА. ОРАТА СИ ПЛАЩАТ - Я НЕ ЗНАМ ИМА ЛИ ОСЪДЕН ТУКА ---- ОСВЕН МАНГО ЗА ЕДНА КОКОШКА....

ми няма да има осудени, като нанселението в голямата си част е просто като тебе. докато в бг всички се дуржиме като безгрубначни, все такива уроди като тоя малоумен лумпен василев ще си разиграват шизофреничните истории необезпокоявано. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Luna0102

"Минимум 18 и 40 дни са нужни за екстрадирането" Това някакъв нов часовник ли е?

АКО го докарат в София (БГ), какво ли ще каже, точно преди изборите?

Съгласен съм с теб !!! Има огромен шанс сега с това да се оправдаят с реалното финансово състояние на държавата . . . уж външния ни дълг бил 20ина % от бвп тинтири минтири, само да не се окажем пред дефолт до годинка две. Уж много неща бяха невъзможни, но у нас се случват напоследък...

Наглото селянче, с физиономия на шофьор, ще стане поредното жертвоприношение на системата...

Не е селянин нито шофьор . Може те да му завиждате на ума.

Не, благодаря... Не искам да ми гледат ума, разпилян на някое кръстовище...

ако, беше умен, банката му, която управляваше еднолично нямаше да фалира. А, ако беше поне малко почтен, нямаше да открадне или да съдейства активно, да бъдат откраднати парите на хората. Нещо не си избрала правилния герой.

КТБ е балон, за заблуда на българския народ, главният удар е на друго място.

Много опции за спекулиране къде е насочен евентуалният удар. Бат ви Бойко, докато беше на власт, непрекъснарто изнасяше данни колко много депозити имали бълг. граждани в банките, без да направи простата аритметика по колко се пада на калпак и мтогава балонът с големите депозите тъжно се пуква. Обаче бълг. политици си имат велики ментори, които успяват да ги манипулират успешно и планът спрямо България се осъществява без задръжки. Прост, беден и стресиран народ се управлява най-лесно! А когато и политиците му са от същия вид, всичко си идва на мястото.

За 16 дни българската страна трябва да докаже на сръбската, че Василев е престъпник. В същото време, специалния надзор продължава, одиторите не работят, одита не е е готов. Как тогава, българската страна ще докаже на сръбската, че Василев трябва да дойде в София за 72 часа арест, за да прехвърли собствеността си на хората които нападнаха КТБ?

Битият-бит, такованият-такован...пари няма да има, но за сметка на това театро!

Елвира Набиулина да спасява КТБ.Вижте в Интернет коя е.КТБ е на нейно подчинение.

че в условията на избори се търсят дивиденти от всички политици. Да видим, кой или чия група ще вземе победата. Някой с по-малки умствени възможности ще бъдат изненадани. Няма огласяване на данни , но всички с стягат за бой последен. Както казваме най-добре се смее този, който се смее последен.

Западния форнт: нищо ново! Тук нищо не се случва, а сaмо ставаме свидетели на евтини водевили с претенции за висшo театрално изкуство (но само в очите на тези, които участват в тях). Случаят с КТБ и този юнак Ц. Василев е доказателство par excellence!...

Другарите руснаци са голи, виждат се ясно с просто око през мъглата Василев.

Още един от КГБ както беше Миша Чорни.Руснаците си разиграват коня , ние гледаме театър.

Този да не получи внезапен инфаркт ,като Мишо Бирата.

Не знам кой кого е надиграл, ама иде тежка зима. Дъждът скоро ще премине в сняг, страната ще бъде блокирана. Банковата система- няма какво да я коментирам- отпечатването на 60 милиона нови лева от БНБ говори едно- дефицит и недостиг на левове за разплащане, а това говори за Буркан банк и Дюшек банк. Хората пак се опариха и предпочитат да складират хартийките под възглавницата, докато в един слънчев ден не се окаже, че стават само за да си изтрие човек дирника с тях. Кризата в Украйна ще продължава да се задълбочава , благодарение на усилията на САЩ и ЕС, Русия ще врътне кранчето на газта. Бензинът и газта ще скочат здраво, запомнете. Инфлацията си расте, левът девалвира здраво. Токът ще поскъпне с 20-25 %. Тиквата , Станиша и Местан ага ще продължават да опоскват и доят изстрадалия народ, за да богатеят и дебелеят на негов гръб. Болен здрав носи. Иде Виденова зима, хора, знайте го.

А стига с тая зима бе сякаш ще живееш на полюса, голям праз зима.Ще ти изстине червения задник без парно сякаш.

за утрешния ден! (По Хр. Смирненски.) - "Господ помага на куците врабчета." Да му мислят онези с греховете.

На куците врабчета Господ им свива гнездата!

Какъв Бойко той няма нищо общо с тия далавери, те са на Доган, Пеевски, Василев , Русия и Турция.

Абе и ти ни вярваш на написаното. В коя кражба в последните години Бойко не е участвал,че не мога да се сетя.

В нито една, Бойко не краде.

Банката е руска, Василев е служител на Русия, фалита е свързан с Русия,съдбата на Василев се движи от Русия.Няма какво да правим други връзки тя е една.

Русия казва какво да става с Василев, тъй като той е офицер от ДС и КГБ.И банката КТБ е руска и цялата яфера е руска.Русия да решава съдбата на банката.

Цветан Василев Сключи сделка с ГЕРБ

Путин сключи сделка със Сърбия и България.

От учебник по история 2025 година. Цветан Василев-дребен крадец от епохата на Бойко Борисов.

... но не твърде дребен...

А сръбската полиция е подчинена на др.Путин , тъй като Сърбия не е член на ЕС нали.Голямо предаване от нашите на нашите.Значи от единия крачол в другия.Дайте го на Интерпол, защо го държите в Сърбия, а.

Какъв е тоя бе. Би ме на тенис преди време,а сега иска да краде и повече от мен. Но аз съм номер едно и след изборите всички ще го разберат.

Бойко Борисов беше личен гост на празненство за сюнет /обрязване/ на внучетата на висш партиец в ДПС. Огромен събор с конни надбягвания и народни борби за обрязването на двамата си внуци Берту и Симар организира общинският лидер на ДПС във Венец и председател на местния парламент в община Венец Бейзат Яхя. Специален гост на Яхя за събитието, което в турската традиция е известно и като сватба за обрязване заради особено високия си статут, беше лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщава местният сайт link. Хаирли олсун (хаирлия да е) - така познати и непознати поздравяваха щастливото семейство на Бейзат Яха. За честванията сияещият дядо беше организирал конни кушии и народни борби с общ награден фонд близо 23 хиляди лева. Най-голямата награда беше в петата гара, където победителят получи 1000 лева и 50-килограмово теле. Животното, обречено на заколение, връчи лично лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Преди да се включи в празника бившият премиер заедно с областния лидер на ДПС Нуредин Исмаил откри паметник на световния шампион по борба и ученик на Кара Юсуф Филиз Нурулла (Али Нуруллах Хасан) в село Борци. Между кушиите и борбите семейство Яхя бяха ангажирали да развлича гостите популярната певица Преслава. Бойко Борисов не е тук в политическо, а в лично качество, коментираха за Шмоко.бг организаторите. Освен него на трибуната можеше да се видят още областният председател на ДПС Нуредин Исмаил, водачът на листата на ГЕРБ Любомир Христов и шефът на Лукойл Валентин Златев

И Бойко Методиев Борисов( Тиквата) е протеже и подлога на Доган. Не разбрахте ли, че Доган реди пешките върху шахматната дъска? ГЕРБ, МЕРБм БСП, ББЦ- все на Доган ефенди се кланят.

Той е същаъта кукла като всичките ни политици, като единствената разлика е, че се ползва с по-големи протекции от страна на кукловодите (а те не са бълг.). Иначе като е толкова голям, що не смее да се покаже публично, след онзи водевил с "покушението"?! Опасно е човек да започне да се взима твърде на сериозно...

Умно, сега за да го екстрадират България е необходимо да изпрати всички събрани документи по делото плюс обвинителния акт в Сърбия.................Цецко няма как да не се добере до тях и да е наясно аджеба какво му готвят у дома...................хитрец си ти Андрешко........браво пак ги надигра.

Тои ги надиграл, па те през тва време продали кредитния протфейл на банка Виктория. Па докато си в панделата всякви работи стават, човек етака докато си пие водата от шишето и се загуца и айде благо жито. Кой кого надигра адвокате?

Този на снимката сложи в малкия си джоб всички мошенници от прехо, взети заедно. Разработи сложна, но прозираща, схема на елементарен банков грабеж дотолкова нахален, че хората се вързаха и дори започнаха да спорят по медиите. Вместо да го хванат, поставят в чувал и хвърлят в Перловец като придойде. Правилно Василев е разчел кражбата на милионите на КТБ - годините на прехода объркаха хората, които приемат страната си за нормална, а бизнесмените - за хора. Наглостта му е изумителна, невероятна и перверзна. И правилно си е направил сметката - от 306 милиона или колкото са там ще има пали да запуши устата на нашите корумпирани фактори. И ще отиде след време на островите да си пече мършавия задник.

Я СА ЧУДА КОЙ ДА Е.А ПРЪВ : -МУСТАКО ЛИ -СЪДИЯТА ЛИ -ТИА ЛИ КЪДЕ МИСЛАТ ЗАКОНЕТЕ. И Я НЕ ЗНАМ. КВО ША КАЖЕТЕ, С КОЙ ДА ПОЧВАМ.

Белград - Калотина са 340 км, 4 часа с кола. Мустакът вместо да се прибере и да го арестуват на Калотина предпочита да се предаде на сърбите и те да го предадат на българските власти, което ще се проточи поради спазването на определени процедури. Значи цели отлагане във времето, следователно не бърза да си оправи банката. Извод - КТБ няма да я бъде.

Уж искате да правим една държава, а не го еб...те дори да отговорите на офиц. запитване! Що така, бре момко? Това най-малкото не говори за добро възпитание, дас не говорм за съседски отношения...

Да няма случайно грешка в информацията, Василев да се е предал на властите в ЮАР ?

тоя габровски селянин сега ще го набара боко тиквата и ще го изръси поне 1 млрд. евро ,половината от това което е гепил.