Сарафов поиска и получи оставката на зам.-окръжния прокурор на Стара Загора

Екип от прокурори ще извърши цялостна проверка на работата на Георги Видев, както и на прокурорката от Районна прокуратура Десислава Първанова за период от 2 години

Обратно в новината

Коментари - Сарафов поиска и получи оставката на зам.-окръжния прокурор на Стара Загора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоооочно така браво Сарафов. Това е...бравоооо!!!!! Съдийката вънка.

Ама оставката само в качеството на зам.административен ръководител ли е или оставка на магистрат? Значима е само, ако е вторият вариант. Останалото е ала-бала.

Знаете ли защо сме на това дередже? Четете и слушайте внимателно какво разказва ОТ ПЪРВА РЪКА достойният Осман Октай за величания от цялата “политическа класа” ИЗРОД Ахмед Доган! (И поне веднъж мислете с главите си): “… Та Ерол ми вика: "Шефе, /всички ме наричаха така, защото аз ги назначавах на работа/, спешно трябва да те видя, защото стана голяма беля!” Пристига той в офиса с момчето от НСО. "Станал е скандал в бара, където са били нашите хора. Оказва се, че нашият човек след няколко уискита вече в агресивно настроение бил поканен от Айсехел да танцуват, но й отказал. Тя обаче се ядосала и казала, че ще си танцува с когото си иска, и започнала да прави демонстрации с някакъв младеж”. Ерол ми каза още: "Нашият като побесня, стана и заши един шамар на Айсехел, събори я на дансинга, удари един шамар и на младежа и развали празника на студентите. След това й разкъса дрехите и каза: "Изнесете я от заведението!" Ние я изнесохме оттам, докарахме я в апартамента, а ==== Доган я съблече чисто гола и бой чак до сутринта.!!!!!!! ==== Заключи вратата и ние се чудим как да се намесим. Той излезе по едно време и ни нареди : "С роклята, с която е дошла, с нея да я облечете, да я занесете и хвърлите в двора на баща й!. Ние завихме Айсехел с едно одеяло и я качихме в колата. Тя беше в тежка депресия. На сутринта бяхме в Ясенково. Буквално я изхвърлихме като чувал в двора на баща й и изчезнахме оттам с мерцедеса”.

Абе този ни занимава с дрънканици вместо да каже къде са милионите , изнесени с чували, къде са миярдите откраднати от КТБ, кой сложи пиратката пед колата на Гешшев, мога да изброявам още много.

Ама чак сега си размърдахте задниците, когато стана известен случая. Иначе нямаше да пипнете нищо. Лицемери! Всички сте за сваляне от постовете си.

Всички, абсолютно всички правни капацитети и добри, по-добри и ной-добри прависти, правни експерти, професори по право, законодатели, съдии, прокурори,…, съвсем категорично редовно изразяват убеждението си, че не трябвало да се бърза при създаването и промяната на законите, ме те изисквали (понече) време, че трябвало много внимателно да се обмислят, поправят, допълват, заменят и променят, че те не трябвало и не можело да се правят на парче, ири повлияни от конкретна ситуация (ПРЕСТЪПРЕНИЕ). Аз не съм правен корифей и капацитет и изобщо нямам никакви претенции в това отношение, но вероятно за голяма (неприятна) изненада на тези капацитети разбирам прекрасно и те по-зле от тях това, върху които те много държат да наблягат и обясняват на простолюдието! Но е време и аз са им кажа и обясня нещо по този повод, и те да го вденат! Ние вече като народ, като хора достигнахме такова дъно, такава СЪДНАТЕЛНО и ДЪЛГОВРЕМЕННО КУЛТИВИРАТА ДЕХУМАНИЗАЦИЯ!!! КАТО ОБЩЕСТВО И ДЪРЖАВА, точно законодатели, прокурори и съдии с всичките им представители и капацитети са ВИНОВНИ ОСНОВНО и НАЙ-МНОГО за която, че от тук нататък не може да става (много) по-зре! Да го кажа направо - дори и само тези гореизброенште да вървяха по точно обратното система - на “проба и грешка”, ПАК СЕГА ЩЯХМЕ ДА СВЕ НЕСРАВНИМО по-добре, а не да бъка с човекоподобни, които изяждат - нападат, нараняват, теропизираглт, измъчват и избиват ЧОВЕЦИТЕ ВСЕКИ СЕН, като правило! Вие, Господа много мъдри и много научени, можещи и знаещи и много умни и добронамерени, гореви родолюбци и преуспяли (предимно в собствените са оми) СЕ ПРОНАЛИХТЕ! Тоест - НИ ПРОВАРИХТЕ! Затова ще ви дам едно много, много просто, но със сигурност по-добро решение - СЛЕД ВСЕКИ ТАКЪВ ФРАПИРАЩ СЛУЧАЙ И ПРЕСТЪПЛЕНИЕ да бяхте направили ТОЧНО ДА НЕГО съответните закони, поправки, изменения, допълнения … ВЕДНАГА!!!, но така, че да се адресират ВСИЧКА “пропуски” - от това, че рецидивисти са на свобода и НЕ са под наблюдение и регистрация, че няма НЕПРЕКЪСНАТА връзка и обмен на информация за тях между полиция, общинска и държавна управа, съд и прокуратура, служби…, мине се през нече БЕЗБРОЙ компроментирани съдебни експерти и експертизи (вкл. медицински), мине са през реакцията а отношението на полицията, после на прокуратура и следствие, после и та съда…, и разбира се като най-важното - и от началото, и на края - ПРЕНЕНЦИЯТА!!!! Та точно това ТОЛКОВА ГРЕШНО КАТО ПОДХОД действие да бяхте извършвали всеки път - да, иска се дупце и много пацота - нещата сега щяха да са 1000 пъти по-доцре! А има и друг подход - като да такива велики правни капацитети като вас с такива отчайващи педултати от огромния ви капацитет - да се сетите, че НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА ОТКРИВАТЕ ТОПЛАТА ВОДА! Или простичко да ви го обясня - вижте как го правят хората, УВНИТЕ ХОРА В УМНИТЕ ДЪРЖАВИ, а такива са всички други в ЕС и повечето по света! Няма нужда да откривате Америка!

Но искам да изразя изненадата си, че никой досега не е попитал и задал той-логичния въпрос: Защо не виждам ПРОКУРОРИТЕ ДА ПРОТЕСТИПАТ?!?! Помните ли ги как ВЕДНАГА излязоха на протест, когато някой реши да сплаши боклука и пионка на мафията Гешев с един фишек и фойерверк, представен ни за атентат срещу Каскета?!? И как мелодраматично Сийка ни редеше прочувствени слова за това, че за малко му се Било разминало на Каскета, за горките му деца, които били с него в кората и прочие простотии! От които се оказа, че нищо не е истина!!! Нито това бе истински атентат. нито животът на Каскета и за момент е бил истински дастрашен - дори бронираният му джип нямаше драскотина, а само една сачма, заседнала във фара и няма да се учудя ако и тя е вкарана там СЛЕД фишека! Нито Каскета е пътувал с децата си?!? А сега имаме НАИСТИНА зверско доказано престъпления и жертво! Защо тези същите сега не са на улицата, бе! Те за кого всъщност работата кой им праща заплатите и масрафа! “Обикновените хора”, това момиче по-ниска категория ли е, за нея тези не се ли възмущават?!? Спомнете си, че на техните протести те се изкарваха жертви? И кой е истинската жертва, бе да ви … останалото тук е нецензурно!

Независимо от недоброто ми мнение за Сарафов, това действия е абсолютно правилно и уместно и не може да не бъде одобрено и подкрепено! И тъй като е може би единствено по рода си досега в прокуратурата - заслужава адмирации!

Прави се,че не е от системата,ама никой не му вярва.

Браво на Борислав Сарафов!

Значи сарафов поиска оставката на прокурора от Стара Загора и той си я даде. Цяла България иска отставката на деветото джудже сарафа, но той не си я дава чака пеевски да направи реформата за да го бетонира. Това драги патиланци е България.

А за момчето от цалапица на кого ще поиска оставката.

Ще сменят няколко бушона, напрежението сред народа ще спадне и готово! Те ти съдебна реформа. След време, като се позабрави случката, гледай, че пак ще се появят бушоните на нова длъжност, даже по- добра от преди.

Как така ставаше за тази работа но След като нормалните хора се вдигнаха не става ??

Тоя гнусен катил си беше нарисувал на телото "свобода или смърт". По времето на мъжките времена, хората на Бенковски или Гоце до сега да са му опънали кожата на някоя скала, щото им е влизало в длъжносната характеристика възпитанието на такива изроди. Ама сега нали са гейски времена, народът трябва да се моли на прокурори, съдии, полиция да си свършат работа или отново робски да търпи и да се примирява.

Три деня юнаци и юначки псуваха съдиите,изкарваха ги рушветчии и пияници, а излезе,че прокурора си оттеглил искането.

Сега псувачите по съдиите ще се извинят ли.

Не! Сега и оставката на съдия Гьонева или Гьон е на дневен ред!

ли работиш?? Къде???

Е, и? От окръжен ще бъде назначен за районен прокурор. Файда йок. Помните ли как в шкафчето на едно нищоправещо прокурорче бяха намерени секретни документи от ДАНС, а случаят се потули, а? Беше окръжен прокурор, подаде оставка, сега е районен прокурор. Тази измет е свикнала да живее на народен гръб без да работи. Пиявици и паразити. Така е научена тази обществена прослойка- прокурори и съдии.

След, като Прокуратурата отстрани зам окръжния прокурор, Окръжна болница в Стара Загора са отстранили лекаря изготвил скандалната медицинска експертиза. Само съдът оглушително мълчи. Май почва да се изяснява картинката къде се къса веригата в Бг правораздаването

Гущерът няма да си скъса опашката.

си скъса главата - вече виси само на една кожичка и ще падне съвсем скоро.

Са ти гащите отзад. Или нещо изпуска или не са прани скоро. А къде и какво се къса не личи дали си схванал. Подозирам и че не си компетентен да го направиш.

Може да е сурово и първобитно, но трябва да се взаимства от някои арабски страни законите. Сега какво- свален от власт и ще има разследване. Какво да кажем за психичният стрес на момичето? Нима само психарят, нарязал така жестоко жертвата си, само той е виновен? Пуснат на свобода, да прави още нарушения ли? Дайте го този ненормалник на родителите на момичето, да бъде роб, а каква ще му е съдбата, нека те да решат.

Като така ти харесва, що не отидеш на една дълга екскурзия до Афганистан примерно? И не забравяй да вземеш, жена си ,дъщеря си и майка си. Пък като се върнеш евентуално ще ти е минало вероятно недоумението и ще можеш спокойно да даваш акъл.

Знам, че ше ме плюете, но все пак ми е любопитно: какво намират момичета като Дебора в анаболни татуирани батки?

И тя е същата куха лейка като тоя чалгаропитек! Което обаче не оправдава по никакъв начин неговата постъпка и е време държавата да си влезе в ролята най-после.

Не го оправдавам, бе! Само се чудя, никой около нея ли не е помогнал да "прогледне".

Що да те плюе някой? Какво искат жените, дори и тези с много повече багаж от Деборите е въпрос за трилиони долари от памти век. И още никой не ги е взел:)

Има още много за махане!

Не разбра как заради него и народното събрание ще се събира хаха какъв жалък дебил, а той си мислеше че ще нареже детето и ще му се размине.

То някъде около народното събрание, някой реши, че случая с Гошко макетния е много удобен вентил за изпущане на напрежението очевидно натрупано в хората. И даже удобно го насочи в безмислена и безопасна посока. Подозирам, че се готви нещо, което би могло да вдигне хората в близко бъдеще, ама енергията замина покрай Гошко и Дебора.

Само с оставка ли ще се размине покровителят на селски мутри?

само една оставка на видю и толкоз ли ? да се образува бързо производство и в панджара - съдии прокурори и всичката тази паплач облечена във власт да си носи отговорността за деянията !

Браво на Сарафов. А останалите, кога. Знае ли Сарафов там какво мазало е?

А КОГА ЩЕ СА ПРОВЕРКИТЕ ПО ОТНОШЕНИЕ НА САРАФОВ?

Този случай е топ,но и случая на скандален радиоводещ с 12 условни присъди с 12 споразумения с софийска районна прокуратура чрез софийски районен съд е за протест....

То протест нямаше ли? А старият въпрос, трябва ли демокрацията и правата, които дава да се ползват и всъщност да се злоупотребяват от хора, които искат да съсипят демокрацията и да отнемат на другите правата, които дава, си остава. В царството на популизма, не трябва ли на служещите на диктатор и диктатура да им бъде дадена диктатура? Само че персонално. Щом толкова презират либералната демокрация не заслужават нито либерално, нито демократично отношение към тях самите. Не е редно и да ползват правата и свободите, които дава либералната демокрация. Това е според мен и ми се струва справедливо.

Гледам тука някакви чудеса на медицината успяващи да живеят без главен мозък, продължават да викат по съдийката, дето се оказва, че е била принудена да отсъжда между искането на адвокатите естествено да го пуснат изрода и искането на прокурора?!? също да го пусне. И както вече и децата разбраха, не е имало нищо по закон за което да го задържи. Отделно от трима съдии в състава, някой насъсква тълпата, точно срещу тази. Не се ли сещате, колко мирише цялата работа, бе? И не ви ли е поне малко срам? А поне малко страх? Понеже като викате погрешните неща, в погрешната посока и срещу погрешните хора, а очевидно всички политици са склонни да си измият ръцете и да пригласят на тълпата, да не дава Господ, ама ако вие се окажете от някоя страна на съдебната банка, какво ще правите тогава? Отделно човешко е поне едно анонимно извинявай да получи, който е набеден несправедливо. Ама чак толкова човещина е наивно да се очаква. Законите имат нужда от реформа, системата има нужда от реформа, но по този начин и като се насъсква тълпата персонално и към хора, които не са виновни е гарантирано, че реформи няма да има. И трагедиите и безчинствата ще продължанат, а наказание няма да има. И потърпевши сме всички.

Голяма гнусотия си написал.Всички виновни,само съдийския състав в бяло.

Никой не обличам в бяло. Само гледам и чета фактите, които излизат. Доколкото знам в едно дело съдиите са арбитри между защитата и обвинението. Сега излиза, че и двете страни са били на едно. А на някои продължава да е виновна съдийката. Само една от трима дето са се подписали под това, кой знае защо? Струва ми се съмнително и със сигурност, ако се търси вина където я няма, може да стане само по-зле. А съм съгласен, че е достатъчно зле.

4 метра дължина разрез и няма проблем за прокурора и съдията... Невероятно

Рабрахме коя е съдийката - Татяна Гьонева НО НЕ РАЗБРАХМЕ КОЙ Е СЪДЕБНИЯ ЛЕКАР ? Как се казва този лекар ?

Друго обяснение НЯМА

не го знаем този лекар с какви хобита се занимава през свободното си време... Като му ударят един як бой, може и да каже...

има го вече в интернет д-р Теодор Стаматов .

Д-р Теодор Стаматов,колко кинти гушна за тази ,,експертиза,,?ДАНС има ли?

Един разследващ полицай да подхване сарафчето за стотиците милиони и направо ще му скъса ританките!

Няма ли най-сетне някой да се престраши да кажи коя е главната мутра за да е толкова храбра тази дребна пешка (охранителя, а за зам.окръжния прокурор - за него е интересно само колко апартамента е скътал от спестените си от закуска стотинки).

80% от прокуратурата и съда в СЗ са корумпирани! Необходимо е сериозно разглеждане на работата им поне в последните години! Защо и как отказват да заведат досъдебни производства за ОЧЕВАДНИ нарушения на НК, за да спасят мафията на града, която не се награби,,,

Само да допълня че не е само в СЗ така.

Сачо дето Сарафчо не ОНЕВИНИ СЪДИЙКАТА, взела решение по некадърното и непрофесионално искане на ПРОКУРВАТОРИНА МУ.. А трябваше.. Щото некадърниците са в неговия вилает. И в МВР и следствието дето правят скапано досъдебно производство..

А на Гьонсуратова оставката кога и кой трябва да поиска?

Висшия съдебен съвет може да го направи.

Добро начало.

Полицията която бездейства 5 дни също

Не се залъгвайте, това е прах в очите на простолюдието. След два-три месеца, когато шумът утихне, ще ги преназначат. Лицето Боби Сарафоф не е подходящ за тази позиция.

Дано да не!

Сега е моментът да натиснем за справедливост. Тези всичките са уплашени и чакат справедливият ни гняв да отшуми...

В България всичко е имитация на работа, освен ако не е поръчка и с голям медиен интерес. Умилително е как всички по веригата се разработиха. Е за всяко престъпление ли трябва да има протести, на които да присъстват н-на брой депутати, Кози и Кировото семейство?

Спряха всякакви съдебни преследвания срещу корупцията и кражбите горе,срещу политици,олигарси и богаташи,само един битовизъм се преследва,а тойх никъде не е бил победен,имало го е и ще го има до Второто пришествие... Това джудже,до кога ще е Главен прокурор,след като цяла България знае за далаверите му?

И защо бе уволнен този прокурор? За кефа на НПОтата на сорос които искат да бъде насила наложена Истанбулската конвенция в България.? Която е ракета носител на джендър идеологията за промиване децата на България. Случаят с Дебора и Истанбулската конвенция нямат нищо общо.

Аман бе с тая конвенция. Така наречения прокурор не си е свършил работата. С голяма вероятност е подкупен.

Защото е променил средната телесна повреда в лека. Защо го е направил?

Щото утре като те клъцне някой бандит от ухо до ухо и като си плати на прокрора,ще пишат че си се порязал при бръснене.

" ... Арогантният и корумпиран български съд си позволява твърде много волности в области, в които няма никаква компетентност, но реагира като нарязана с ножче мома, който някой си позволи да го критикува. Всъщност помните ли кой е последният висш държавен служител, който си позволи да постави публично под въпрос професионалните и нравствените качества на магистратите? Това беше клетият Цецо Цветанов, който в далечната 2010-а година намекна, че у нас може и да има корумпирани съдии. И цитира прочутото в цял свят дело „Борилски“ за убития във Франция български студент, аферата „Опицвет“ и т. н. Горкият Цветан, щяха да го изядат с парцалите, макар по онова време да беше вторият човек в държавата и да даваше отчет само в Банкя...." Евгени Чертовенски

И в гр.Кърджали има подобен индивид който прокуратурата и полицията го пази Йълмаз Яшар срещу индивида има над 100 жалби.

Браво. Значи вече всичко е точно в Б-я. Един зам.-окръжен прокурор бил проблема в съдебната система. Спирайте протестите. Дано разберете сърказъма в думите ми.

А, това била целта. Ясно, бе им стигаха два прокурорски гласа. Сега са в патова позиция. Все пак интересно няма ли да има следващ прокурор?

Сарафов кажи откъде синчето ти има апартамент за над 600 бона????

Хайде стига сте плюли! Няма угодия, пак е нещо в правилната посока. Ще паднат още няколко зелки а и трябва да се почне от някъде. Ако всеки път обществото реагира по същият начин, България ще е много по-добро място за живеене!

А съдийката гьонсуратова кога ?

Ако се наложи октоподът ще жертва и друго от пипалата си.

Оставката не стига.....подвеждане под отговорност за неглежирано изпълнение на служебните задължения за всички останали....с оставка се махат от тази работа и отиеат на друга да взимат подкупи

А на вас кой ще ви поиска оставките? И народен съд ви е малко!

Как така не бил притежавал нужните качества, пък е бил заместник прокурор? Защо и кой го е сложил на този отговорен пост? Между другото, очаквам оставка и от съдията и непременно от съдебния лекар. Всички, замесени в случая трябва да понесат отговорност!!!!!!