Сарафов поиска и получи оставката на зам.-окръжния прокурор на Стара Загора

Екип от прокурори ще извърши цялостна проверка на работата на Георги Видев, както и на прокурорката от Районна прокуратура Десислава Първанова за период от 2 години

Обратно в новината

Коментари - Сарафов поиска и получи оставката на зам.-окръжния прокурор на Стара Загора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя нелицеприятния сега какъв го играе главен прокурор ли?

Заместника? А окръжния да не е хванал Мойсей за жезъла?

Айде сега и съдийския състав.

Сарафов, вземи се поинтересувай, защо никой в полицията не е предприел нищо цял месец. Случаят дори не е отбелязан в полицейският бюлетин.

Крайно време е.

Тука прокурора и продажния лекар дето е написал експертизата са за бой основно. Но и съдийката, която при наличие на рецидив е приела тия доказателства вместо да постанови доразследване и друга експертиза. Ама е ясно, че всички са били "почерпени".

;)

Либаралните подлоги от една седмица ни разиграват някаква мелодрама с привкус на домашно насилие.. А реално целия цирк бил за да разчистят неудобните в прокурватурата и полицията... Ако някой се заблуждава, че една сесмица всички медии гърмят с тоя случай в името на соц. справесливост много се лъже

Всички с малко мозък и човещина, осъдиха садистичните действия на касапина от Стара Загора. Обаче не чух какво е мнението на Българската Православна Църква. Или те са на принципа, няма пари, няма мнение.

И дори не сигнализирал. Неадекватник сякаш всеки ден му видят голи разпорени деца

Съдът е длъжен служебно да упражнява правомощия по надзор на актовете на прокурора. Без значение какво иска той в зала. Не е слъжен да се съобрази и с мнението на вещото лице. Не може на човек в критично състояние, изпадал в безсъзнание, с отправени закани за убойство, рязан с нож, обръснат и да твърдиш лека телесна повреда и да пускаш ненормалника на свобода. Още повече в папката на делото има и сниммки!

Те, полицаите вече са респектирани и от пъпчив надрусан тинейджър. Звъним на 112, че момчета на възраст около 16-17 години пият, шмъркат и трошат детска площадка в един посред нощ, иде патрулката - парчета пластмаси от пързалки, люлки и беседки навсякъде, а полицаят "Добър вечер, момчета!" Само дето цигара не им предолжи.

До тук добре, а съдийката и съдебната лекарка?!

Явно рова е начинът прокуратурата да се отърве от корумпираните. Медийни скандали, искане за оставка и след рова проверка

Пепи Еврото се намеси.

Сарафа подпука прокурорите, кой колко е виновен не е ясно, но все пак нещо се случва. Кой обаче ще подпука съдиите, които са приели неадекватното прокурорско предложение? Лекарския съюз има ли позиция? Всяко чудо за три дни.

И как така пък от немай къде изплува този толкова добре прикрит случай?!? Та дори цялата медийна кочина не спира да тръби за него?! СЛУЧЕАНОСТ?!? Ми не, поредния евтин политически пи-ар.. Биг брадър за стадото....

Възрожденеца с макетното ножче, трябва да бъде изнасилен пред руското посолство.

Още 7-8 оставки на областни и зам областни прокурори и другите ще усетят, че по добре 15 бона заплата до живот, отколкото 15 заплата+15 подкупи, ама за една година

Вервай, вервай....Аконтеб те насили съседа, повярвай ми няма и да те споменат във сводката на кварталния....

България имаше нужда от подобни действия. Сега е моментът някой да се заеме с разчистването на Авгиевите обори, наречени съдебна система на България и да се превърне в национален герой. Още си спомням как смотаняците във Варна не можаха да намерят прокурор, за да започне делото "Борилски", защото единият от убийците - Георги Желязков, е син на бившия заместник-директор на следствената служба във Варна. Мама им мръсна и продажни копеленца - десет години протакаха, губиха ДНК материалите, изпратени им от френската полиция, лъгаха, мазаха, на челна стойка застанаха нечистоплътните животни от Варненската прокуратура, само и само да не осъдят двамата убийци - 93 удара с нож и разтрошени лицеви кости с гира - на вързан човек. Копеленца гнусни варненски - вас да ви подхванат сега и да ви спукат гьона - бял ден да не видите нито вие, нито децата ви! Всички пари от подкупи за зъболекар и свещи да ги дадете! Наложи се чак френския посланик да присъства всеки ден в съдебната зала и да им гледа магариите. От Европейската Комисия чак се намесиха.

Apuk az tep data sbarvam az tebe shti ta iZnasilvam pret o4ite na Zhena ti vtvoita

Да, Стани да седна...те новите са света вода... Абе много дебили в тая държава...

Скоро и депутатката от Вгъзраждани опънала чадър над изверга и натискала медици и съдии!

Щом Петьо се намесва, играта загрубява, говорим за поне шестцифрени суми.

А на съдията и съдебния лекар кога ще им духнат под опашките?

По скоро въпросът е колко прикрити случаи не изплуват. Някой бе писал за други скандални случаи, които не предизвикаха медиен интерес и продължават да си седят покрити. Та, по-скоро медиите е добре да дават гласност на всички подозрително прикривани случаи, а не само да чакаме да има един или повече трупа

Ако си мислите, че някой в полиция, следствие, прокуратура или в парламента дава пет пари за жертвата или за която и да било жертва на тормоз или престъпление, много сте се излъгали. Ще подскачат 5 дена, успоредно в БХК пускат жалба за закриване на копейките от Възраждане, а след още 2 дена ще се окаже, че онзи подчовек с макетното ножче е техен симпатизант. Всичко е политическа игра да го нахендрят на копейките, а на деветото джудже не му дреме ако ще и баба му да нарежат на парчета, това корумпе гадно... Вие скачайте по площадите и рупайте пред телевизорите докато гледате поредното смешно и жалко представление!

Държавата ни може да се оправи за има няма три месеца, но никой няма изгода от това....трябваме им като територия, не държава.....случая ще се замете и този същия ще цъфне на друга службица, а какво става с изродите дето колят хора по селата....ама там няма проблем, нали другари демократи??????

Браво герой . Гешев 2. Цялата прокуратура смърди на гнилоч.

Напълно правилно и в реда на нещата. Само че,ВСС ваканцува и не му се занимава със съдийския състав,камо ли със съдебния лекар.

Оная пъпчивата ли ? то аслъ само тоя изверг може да се жертва с нея

Те много не притежават качества, ама си кретат на постовете и прибират рушвети. Аман от показност.

Не се заблуждавайте,подава оставка от длъжността заместник,но остава да цоца като кърлеж прокурор,ако бъде директно изхвърлен от съда и връща заплати и бъде лишен от години трудов стаж ,тогава ще бъде нещо

Той вече е изнасилен В руското посолство. Всеки българин, който си мисли, че е русофил е с промит мозък и не познава историята си. На руснаците им е много изгодно, че голям процент от българите са тотално изтрещели и не са чели дори една книга по темата и поддържат илюзията за "матушка Русь" и за "братушките", а зад гърба ни си решават всички проблеми на Балканите за наша сметка и в наш ущърб. Никой истински българин и патриот, който е поне малко с ума си не е останал русофил. Затова и руснаците са финансирали убийства на подобни значими фигури - например насичането на Стамболов с ятагани е финансирано от руснаците.

В РП Стара Загора са избирани с конкурс за "красота". От един друг по- некъдърни. Нагласени конкурси за работа, раднини и милиционери по цялата верига.

ами дичето кога ще го гонят ?

Коментиращият над теб ясно казва,че трябва да се смени системата, а не само хората!

Прокуратурата се задейства, а съдиите кога?!

Поне правят нещо, а съдиите мълчат, като бити г.зове

Не се мори, човек. С тези 2 см пенис ти и мишле не можеш да изнасилиш, а подаваш заявление, че ще еВеш цялото население... Кротко, пий си лекарствата, ставай рано, лягай рано и нещата ще се оправят.

Най-жалки за феновете на ППДБ, викаха срещу Гешев и го свалиха, след което получиха 8-то Джудже за главен прокурор и сега мирясаха. Вие нормални ли сте ? Устройва ли ви вече положението, или каквото каже Шиши ?

Кой бе, аз ли? Аз съм шибал Костя Копейкин, на задна прашка.

Вероятно в законите няма за изтезания и множество телесни повреди. А тук всяко по отделно е лека телесна повреда. Но ако е бил на пробация, то трябваше автоматично да мине на затвор. Отделно да си го съдят. Прокуратурата да погледне предатели като Тагарев. Само от съседната статия има да го съдят по няколко члена от НК (включително раздел предателство и шпионство) и нарушаване на конституцията. Там заплашеният преди във Фейсбук Тагарев, оправдава заплашващи български граждани. Където се поставил в интерес на чужди държави (член 105 от НК), настройва към война (член 98) и носи щети на държавата (член 103). Да не говорим от МО трябва да са деполитизирани, макар за министри да е различно. И колко абсурдно е такова изказване. Министър на МО трябва да го интересува само и единствено интереса на народа на България.

Не е нормално с един случай, колкото и да е садистичен да си измиват ръцете и лицата!Аз твърдя,че в прокуратурата има назначени лица,които безчинстват и се гаврят с пострадалите от престъпността български граждани.По едно дело уведомих кого ли не- писмено , с подписа си, за прокурор от СРП,който поради вродена дебилност или съучастие с организирана престъпна група прикриваше няколко години престъпление извършено от групата.Резултата беше,че го издигнаха в СГП и сега е там " на работа"- с по големи възможности.Докато не въведат срокове по всяко досъдебно производство и лична отговорност на наблюдаващите прокурори- административна и наказателна / който осуети наказателно преследване срещу....../ и шест пъти да сменят кликата във Върховна прокуратура резултата ще е същият.И докато отказа да се образува досъдебно производство / така се прикриват очевадни престъпления/ не подлежи на съдебен контрол всички ние ще бъдем едни мишоци в лапите на оядени, неграмотни прокурори и покровителите им.Как може така- няколко прокурори от ВСС отказват да се изпълни закона,защото били отпуска или ги мързяло да мислят.... това не е ли насилие срещу обществото?

“Ние ги хващаме, те ги пускат” е наистина добро описание на съдебната система Прокуратурата в по-голямата си част функционира в полза на обществото и е работеща институция, представляваща държавата (изключвам делата срещу политици, говоря за битовата престъпност и т.н.) В съдебната зала обаче нещата стоят по друг начин. Престъпниците подкупват един съдия и престъплението им изчезва. Там е истинският проблем с правораздаването

А бе тоя Сарафов закона ли изпълнява или хорското мнение.

Пак ми говрете, че е семеен скандал, а не са разбутали канал за склоянване към проституция и трафик към з. ерр.

Прах в очите на хората...

Стари номера зада се омаят хората.Нишо няма да се промени.