Съпругата на затиснатия от дърво пловдивчанин ще съди общината

Кметът на Пловдив Здравко Димитров ще търси начин за поемане на разходите за лечението на мъжа, ако се наложи, ще поеме лично разходите

Обратно в новината

Коментари - Съпругата на затиснатия от дърво пловдивчанин ще съди общината | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ясно е че тия търтеи чакат сигнали и не правят огледи. Седят си на дебелите мързеливи задници и ден да мине, друг да дойде. А ние им плащаме заплатите.

Предполагам те си плащат данъците към тази община. Общината може да не може да сече без разрешение, но е длъжна да провери и при нужда да обезопаси... Безотговорността на общините става идиотска вече. То не бяха дървета, шахти и т.н. И все виновен няма, и все оправдания, и все "след дъжд качулка"...

Този и вързано куче ще го ухапе, общината щял да съди? Дебил!

Не може да бъде, в България здравеопазването е безплатно, от къде на къде ще дава пари и болницата от къде на къде ще иска пари. Болницата да се закрие на момента. Ха, ха, ха....................................., я да помислим, в България всичко може защото няма Държава.

Ами така е, като здравната каса поема консумативи по стандарти от преди 20 години...

На всички наивници по-долу, дето питат какви били тия пари, сега ще ви обясня какви са. По ЗК се покрива най-базовата операция, която е колкото да се закърпи положението, пък какъв ще е резултатът е божа работа. В травматологията ти обясняват, че ако искаш нещата да станат "както трябва", то шината трябва да е еди каква си, консумативите еди какви си и т.н. Ако не искаш "да поемеш риск", отиваш до частната фирма доставчик, която често има офис и касов апарат на територията на болницата, плащаш 1500 за титаниева шина, 1000 за консумативи за операцията и незнам си какво, след което носиш бележките и "работата ще стане". Така че парите не са давани на ръка, но са давани доброволно, щото потърпевшият е "капризен и взискателен" и по своя воля е дал допълнително пари. Все едно, ако беше отказал лечение и се беше преместил в частна болница, където да го оперират не по спешност и да си плати целия масраф, щото е баровец. За разходите има оправдателни документи, че са направени, обаче няма аргументи защо ги е направила, вместо да си остане по ЗК с риск да го инвалидизират. Така че съдът тези разходи няма да ги признае и остава обезщетение за неимуществени вреди само да се търси.

Появи ми се проблем, здравословен. Личният дава направление за преглед, обаждам се в болница и ми казват преглед с направление след почти 2 месеца. А платено - след 2 дни. Давам 150лв и след 2 дни съм на преглед. Налага се операция, с направление обикновена след около 40 дена, да чакам ред. Плащам и след пет дена съм опериран лапароскопски, проблемът е решен и вече влизам в норма. Инак съм здравно осигурен, напълно. Досега освен да си плащам таксата при личният лекар, здравното осигуряване не ми е дало нищо друго.

А защо ? Нали е здравно осигурен. Толкова абсурди в тази държава, че няма накъде.

Какви са тези пари за операции, бе!! Нали, човека е здравно осигурен и постъпва по спешност?? Ако са мангали ще ги оперират безплатно, ама нали е българин - пари искат докторите!! Прокуратурата да се самосезира и да провери какви пари искат докторите!!

като попаднеш в подобна ситуация ще видиш "какви са тези пари". искат пари дори и за деца, за които всичко би трябвало да е безплатно.

Как ще съди общината Парите са дадени кеш на "бедните" докторчета..

Жената показа фактури.