Министерската съпруга Виолета Лорер влиза в надзора на НЗОК

Правителството смени представителите на държавата в Надзорния съвет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Асен Василев да каже, кога ще пенсионира пенсионерите в Министерство на финансите?

Харвардският кръг завзема държавата, шуробаджанащината е във върховете си!!!

А някакви постове за децата няма ли?

П Р О М Я Н А бе хора, ПРОМЯНА и почтени а ма много почтени. УРААААААААААААААААА

Само на мен ли ми се струва, че в последно време, където боднеш, все едни и съще имена изникват? Най-често са Лорер, Василев, Денков, Бориславова и естествено Петков. Има и още няколко екземпляра, които се появяват епизодично. Тези, сигурно много ги разбират всичките работи и всичко ще оправят сами. А дано, ама надали. По-скоро на турски сериал мяза цялата работа.

Ето къде си бил Пинокио.

Продължаваме подмяната..То ясно.Само дебилите не го разбраха. Такова семейно уреждане имаше през соца.Честит ви 9 септември-отново.

А бе,тази мадам Лорер като е толкова кадърна,да не би да ѝ спаднат циците ако работи като счетоводителка някъде,а все на мазни длъжности се урежда?!Питам за една комшийка,де,да не си помислите нещо.

Тази сутрин Кокорчо най-нагло заяви:"Дайте ми по-добър одитор от мадам Лорер и ще прегледам CV-то".Нагъл,брутално нагъл-тези ли са цвета на нацията бе,знаете ли колко нормални кадърни хора има в БГ?!И другата калинка в надзора-завършила през 2013г.,ходила на разни курсове и тя станала голям надзорни и специалист по НЗОК с два Петъка стаж!Ей,боклуци,водите Държавата към пропаст,но ще ви се види тясна България скоро,много скоро!Пада им се така на всички малоумници,гласували за ПП,защото някой си палячо много се усмихвал и завършил (може би!)Харвард!

на ПП се стесняват да коментират тази статия. Нищо. По-долу има за президентите. Нека псуването започне там.

Големия проблем е, че у нас никога няма приемственост, няма надграждане. Всеки идва с пълно отричане на предишните. И така винаги почваме от нулата и то с елементарни действия.И то не "в полза роду", а в полза на партията, която и да е тя.

Роднина, милижионер,калинка....

Този дългонос циганин от кои е?

Правилно! За какво толкоз години му е лапала пишката - сега ще лапа и манги.

От приложената автобиография излиза, че Виолетка е "назначила" Даниел, а не обратното. Браво,...браво. Пращайте децата в Харвад, че Киро скоро ще се пенсионира.

кога ще назначи другите роднини. Братя, сестри, брачеди? Давай Лорерчо, можеш още.

Започна се с кадруването. Докато се усетим цялата рода ще е на държавна хранилка. Много от почтените, младите и красивите вече го направиха.

Гологлавият фелдфебел от Дун - 2 няма ли да узъбти тази пасмина... ? Или корупцията продължава !

А бабата,дядото

А децата къде ще влязат

и сме умни

и пари си имаме. Защото сме умни. Да не си помислите нещо друго.

Охааа, голяма кльопачка ги чека L'Oreal-ите.

Браво. Бързо расте в кариерата. Хайде сега и на децата, тъщата , братовчедите и другите роднини по някое шефско място. Че не се знае колко дълго ще са на власт.

За сьпругата разбрахме, а децата им кьде са назначени?

Промяната започва . Най напред съпругата,след това балдъзата,баджанака ...и те така. За втори път от моите 50 години гласувах( за точно тия олигофрени) и мисля ,че трети път няма да има .

ЧОВЕК ГЛАСУВА ЕВРЕИ ДА ОВЛАДЕЯТ ФИНАНСИТЕ НАДЪРЖАВАТА МУ ?! КОЙ ?????

По-странно би било да не влезе????

И после - защо хората мразят евреите? Ето заради такива ненаситни еничари като лорерите!

ПП

Лакомията еврейска няма спиране!

малко ми се повръща рано сутрин, но и такива коментари не трябва да има в България. Това също трябва да се промени. Винаги плюене. Обиди. Предателство. Злоба. Лъжа. Полуистина. Грубо. Тъпо..Примитивно, но в лош смисъл. И предишните управляващи плюехте така.

И на мен ми се повръща от това отсъствие на срам и скромност. Още не са влезли във властта и почна шуробаджанащината. Грозно е. А ти сега отиди до автобуса на ПП и си вземи 20лева за този пост

И никой не може да ми плати за мнението ми. Писна ми от негативизъм, ясно?

Народа е казал"с малката лъжичка,че с черпака човек се задавя и умира".

Некой пост за тъщата нема ли ? А за тъста на някоя бариера в министерството за пет бона на месец? Ами децата, те безработни ли ще ги остави тоя Ловец ?

с манталитета на населяващите я хора, е Важно да бъдат сменени управляващите. Защото предишните (всички предишни) са родА и/или организирана престъпна група/клан и се бият до смърт с друга рода/ клан. Те НИКОГА не работят за другиго, освен за КЛАНА/РОДАТА/ОПГ- то. Но и това някога ще свърши и по-младите и излизали по света хора ще правят Промяната. Сега е преходно време, не става наведнъж, но НИКОГА не трябва да има предишното устройство на обществото на територията на Родината ми България. Да бъде.

промяната - едни хора да сменим с НАШИ хора..... Боже, пази България!

Айде пак да седнат наште. Отначало помислих да не е прихванала вирус, милата, пък то какъв друг тип вирус бил.....От него отърване няма, както и лек! Щом докопаш - не пускаш! И да не забравят отсега да подсигурят места и за децата един ден......Те със сигурност ще са и те гениални, даровити, в лицей някъде из Горна Баня, а за нас - средна....

Абе нали щеше да се намаля администрацията? А то какво стана тея бордове на държавните фирми могат да побера всички роднини на ПП БСП ИТН ДБ

Точно така там са парите. Промяната добре си подсигурява бъдещето. За тия хора наистина няма значение колко ще струва бензина и двоен да е .

Може ли, някой гласувал за Слави или ПП да обясни как се чувства сега? Много ми е интересно, какво е когато , някой се изгаври така жестоко с теб.

А сега да видим Киро дали ще изчегърти шуробаджанаците. И срам нямат. Наглост, наглост. ИТН и БСП-то, спите ли? Или сте на хранилката и си мълчите. Ако продължавате така, на следващите избори тия две партии ще се борят да влезнат в парламента.

Те всички са на държавната копаня заради такива идиоти кат тебе! Пък за теб специално и за такива кат теб - на коча мъдете!

Чета статията, чета коментарите и се убеждавам - прост народ , слаба държава. И пак се сещам за любимия ви вожд - аз съм такъв и вие в сте такива ,затова се разбираме…ГЕНИАЛЕН!

цинизъм. А и изречението за лошия материал беше вярно. Но не всички сме такива. И Б..Борисов е искал да среща други хора, не такива, за каквито говори. Сигурна съм. Защото никой не иска да живее с лоши хора.

Значи да , разбрахме се . За евреи , турци , каракачанци ще подсигурим топли високо-платени местенца, а за лошият Бг материал съответните спасители … Как си просите гражданска война …

Честито,започнаха и семействата си да назначават.Трябва да благодариме на всички нещастници,които гласуваха за тези безскрупулни слуги на чужда държава.

Всички завършили в щатите !!!!!! Колониалните сащ ,сложиха в колонията си БГ едни послушни марионетки !

Нослетата... пардон хазарчетата са се впили яко и смучат ли смучат за унищожението на българите

Не е лошо то беше ясно че чужденци управляват страната чрез поставени проститутки а сега направо те застават начело ако след някоя година почнат и на чужд език да говорят още по очевидно. Не че ще има кой да впечатли де ние след 30 години ше сме толкова малко че няма да сме в състояние за нищо а след 60 няма и такъв народ да има комшиите растът ание се топим математика за първи клас.

Чифут.ката Сара разделя България на 3 и османците ни завладяват. Чиф.уити зимислят комунизма и са част от народния съд. Сега пак долна чиф.утска сган. Има ли някакъв приблем гарантирано е замесен чиф.ут.

Работата е: пткопитек, геврек, путкопитек, геврек.

Язък за лумпените, че скачаха. Сега ще ги...с 400.

Моше на магазина, я министър в България.

Подмяната... Изчегъртвали хехе

Почна се. Старата песен на нов глас.

Браво а сега е ред на кумата да докачи дръжката с един министерски пост Нияо че е тъпа ОВЦА