Коментари - Съпротивата срещу разширяването на Шенгенското пространство расте въпреки препоръката на ЕК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дай БОЖЕ да НЕ влезнем а вместо това да се ОСВОБОДИ от Европейски НЕОКОЛОНИАЛИЗАМ!!!

Какъв ШЕНГЕН , КАКВИ 5ЛЕВЧЕТА!?!? С НАШИТЕ ЧАЛГАРИ И ГЮБЕЦИ.... ВИЖТЕ ОГРАДИТЕ НА УЧИЛИЩАТА--ПЪЛНО С УЧЕНИЦИ, ВСИЧКИ ПУШАТ, КЪЛЧОТАТ СЕ НА ЧАЛГА ЗВУЦИ, ГОВОРЯТ СИ НА " ЕЙ ПЕДЕРАСТ"... И ТОВА ПЛЕМЕ ЩЕ Е ЛИЦЕТО НА БЪЛГАРИЯ В В ЕВРОПА... МНОГО СМЕ ЗЛЕ....!!!!! НО НИ Е СРАМ ДА СИ ГО ПРИЗНАЕМ!!!!

на еврофашистите!Те ще вкарат Украйна по-бързо в ЕС и Шенген,от колкото нас ,където ни грабят с години,от както сме техни членове.НЕ ЕВРО!НЕ ШЕНГЕН!ДА СЕ РАЗПАДА ТАЗИ ФАШИСТКА КОЧИНА СЪЗДАДЕНА И РАБОТЕЩА ЗА ЕЛИТА!

Адмирации към Михаил Атанасов! Правилно го е написал, Меркел сътвори това чудо! Яд ме е друго. Хайде, Австрийците са си зли, не ме оспорвайте! Но никакъв си Холандец, който не знае даже къде е България, нищо не знае за Нас-хора, Култура, битие, История.....,тръгнал да Ни игнорира! Пълен Глупак!

Как се живее с 200 евро пенсия , господа , които си пазите парите в чужди банки и имате лични шофьори....Не ви ли е срам, да "натискате" толкова много за въвеждане на еврото в мизерна България!!! Не го ли виждате, или на вас изобщо това не ви е в дневния ред...!!??!!??

ЖАЛКА И БЕДНЯШКА БЪЛГАРИЯ В ГРУПАТА НА БОГАТИТЕ...!?!? ТОВА Е ГАВРА С НАС, ПРОСТОСМЪРТНИТЕ, КОИТО ЖИВЕЕМ С ПО 350 ЕВРО НА МЕСЕЦ!!!!!

Еврозоната е Рай за банките и милионерите, но е СМЪРТ за нас, данъкоплатците !!!!!! Нарочно не се говори за това, Пеканов ще ПОЛУЧИ СВОЯ "ОГРОМЕН ПОДАРЪК" ,за върлата пропаганда за въвеждане на еврото в НАЙ-БЕД АТА И ЖАЛКА СТРАНА В ЕВРОПА....!!!!

Факта си е факт.Руско турски гъзолизци са нашите управляващи ,президентската и съдебна власти.Голям авто гол си вкара ЕС с пресъединяването ни към тях.Взеха си поука и нека да си останем последната дупка на кавала.Има само простотия ,а не управия в българи.....

НИкой няма да допусне хиляди руски агенти и диверсанти с БГ паспорти в Шенген

... Те отдавна са там ... В западен Лондон има място, което се нарича "Червения площад" ...

Западните политижи не са чукундури като нашите, виждат и знаят, че ние се люшкаме между ЕС, НАТО и русия, че президента ни е руски агент, лобифащ за кремъл, че в Парламента имаме 3 проруски партии от всичкл 6. Как да ни приемат в дома си, та нали руските агенти ще плъзнат от нас към тях безпрепятствено?

Сюриозну?

Що не си ЕПМ? Тъпи джендъри.

Ну, бляд, ну погоди!

Това шикалкавене може да ядоса Българите!! Може ние после да не искаме Шенген и еврото като парична единица! Ще си останем страна членка но ще гласуваме против всякакво разширяване и приемане на каквото и да е в ЕС !! Ще налагаме вето на всичко без значение и тересува ли ни или не !!

Вие руските агресори няма как да говорите от името на българите

НА ЕВРОГЕЙСКИЯ ПАРАД!!! НИКВО ЕВРО ,НИКЪВ ШЕНГЕН НЯМАМЕ ПОЛЗА ОТ ЕС ТЕ НИ УБИВАТ!!! ЦИГАНИ,БОЛЕСТИ И ВРЕДНИ ХРАНИ ВСИЧКО ВНОС ОТ ЕСЕС ДА ВИ Е ЧЕСТИТ НЕОФАШИСТКИЯ РЕЖИМ!

Родината на Хитлер да се сърди на Меркел! Тя ги покани!!!

Тези измамници не ни искат, но ние трябва да ги разобличаваме и всяка година да искаме по два пъти приемане. Нека да ги ръчкаме и да изобличаваме двуличието им! Това е важно за нас и за достойнството ни!

Да ви "тропам" и на шенгена и на всичкото еврогейско. Къде се спазва вър овенствопо на закона? Къде няма корупция? Човешките права? Напоследък така хубаво лъсна истината за прогонилата ценностна система, солидарност и всички останали глупост за които говорите. Европа е в мъзъчна смърт. Не ни приемате да ви ЕПМ

Добре за БГ, лошо за джендърите, ще се чудят на кога да духат сега.

Махаме мрежата, така и така я нарязаха вече, и каним австрийците да пазят външната граница на ЕС. Да покажат как става. Ако я опазят, няма да имат 100 000 мигранти. Ако не искат, ще имат и то доста повече. И в допълнение, да не се окаже, че повечето от тия мигранти са дошли от шенгенски страни.

ЗА СЛУГИНЯТА НА КОНЯ , ДОКАТО НЕ ДОКАЖЕ НА ЕВРОПА, А И НА САМИТЕ БЛЪГАРИ, ЧЕ Е ПРОТИВ МОСКАЛИТЕ И НЕ ГИ НАРИТА ПУБЛИЧНО ! И ЕСТЕСТВЕНО - ТРЯБВА ДА СЪБОРИ КОНЯ !

Тъпак!

Просто пропускаме всички тахтаби да заминават деректно вцентъра на Еропата. Махаме теляната ограда исизатваряме очите. Е бе мтиЕС !

10+

Еми то е ясно нотогава защо ние се нагъване да влезем във Европа те не ни искат и по добре защото ес е една затворена организация която иска само да им пазим гъъъза

"България, Румъния и Хърватия са готови да се присъединят към Шенген... момент на върховна гордост за гражданите на тези страни" За другите страни не знам, но за нас - да да, самата върховна гордост, че и отгоре биля! ЕС е бил нещо прилично през 80-те, през 90-те, когато единствената му цел е била икономическият възход, митнически облекчения и свободното пътуване между членките. Тоест добруването на хората в ЕС. Каква огромна разлика между тогава и днес, когато ЕС се напъна да признава Гуайдо за президент на Венецуела, да въоръжава Украйна, да сипе санкция след санкция на Русия, а за всяка по известна клечка е задължително да се потопорчи насред Киев и да си направи селфи с безумното зелено наркоманче.

+++++++++++++++++

"Крайно време е да кажем "добре дошли". Шенген е Европа" Нима за да може някой индивид да заяви че е от нация на континента Европа, то нацията му трябва първо да е в ЕС и Шенгенското пространство? Ние сега случайно да не се водим в Китай? И като преминем към това пространство какво ще стане? Какво ще стане, че е от толкова изключително важно значение час по скоро и ние другите нации на ЕС да сме към него? Определено няма да станем по защитени от нападения на други нации! А да не говорим за голямото желание на политиците ни на секундата да минем на еврото!? Редица нации в съюза са в Шенгенското пространство от 2007 година и или не обмислят въобще да минават към еврото или тепърва ще го обсъждат това без да залагат срокове. А ние хайде другата година да сме част от пространството за да може от по-следващата година да сме с еврото!?!? Ако натиска е поради мигрантите нека да не забравяме доклада от въпроса с голямата мигрантска криза, според който всичко постигнато се свежда до пълен и Абсолютен Провал!