САС върна на прокуратурата делото срещу Марио Николов

Софийският апелативен съд (САС) върна на прокуратурата делото срещу бизнесмена Марио Николов за източването на 7,5 млн. евро по програма САПАРД.

Обратно в новината

Коментари - САС върна на прокуратурата делото срещу Марио Николов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е безобразие,този откровен престъпник мотае делото вече 5 години и през това време си продължава с далаверите и незаконната търговия.Толкова ли няма един данъчен,един полицай и седин съдия в този държава.Не е правилно,не е етично и безсъвестно решение на съда.

За съжаление най-големите престъпници в България остават ненаказани - просто си плащат там, където трябва. НО не трябва да забравят, че БОГ забавя, но не забравя (важи и за всички подкупни съдии).

,,Скандалната съдийка Мирослава Тодорова, прочула се като първия уволнен дисциплинарно магистрат заради над 50 забавени по нейна вина дела, е нанесла щети на държавата за рекордните 550 милиона лева". Шушука се под сурдинка, че тарифата й за съдебно дело започва от 200 000 лв. Толкова поне твърди, че е платил наркобосът Васил Маникатов - Маниката, за да не бъде осъден навреме. Всички са за затвора. Кажете ми един съдия който не е забавял дело, не е взимал подкуп, и живее в България.

,,Последния бастион" е разградена кошара. Даже няма нужда вълкът да напада, те сами го викат.Смешни съдии, слаби закони, корупция. Всичко това е синоним на българското ,,правосъдие".

Още едни ще са оневинени! Поне да не го съобщават за да дразнят и без друго обезвереният народ.

САС е последния бастион на независимата съдебна власт. Там падат всички поръчкови присъди. Но За съжаление над него е политическия орган ВКС!

,,Поръчкови дела" вече се изтърка. От друга страна съдиите са като разносвачи на пица...по поръчка. Защо даден престъпник да се хаби за адвокат, прокурор, свидетели. Просто си плаща на съдията.

Sis Pol

Мойе някой да протестира но фактите говорят сами.Апелативния съд е еФтин и корумпиран.Колко ,,невинни" като Топлото, Мургина и много други са на свобода заради Апелативния ,,съд". Дами и господа съдии, СЪДЕТЕ И ОТСЪЖДАЙТЕ!!! Не оневинявайте престъпници, които цяла България ги знае какви са, я само според вас са невинни. Поздрави (до девето коляно) на съдебната ни система.

първанов не е вече президент и този ми се струва ще бъде приведен в жертва...

Още едно знаково дело се връща за да мине в забвение и абсолютна давност... Това е прекрасният Български съд! Тия милиони вместо да идат в държавната хазна, ще отидат в черната каса и офшорната сметка на съдията. Съдиите по тези дела трябва да са на постоянен контрол от ДАНС, включително и адвокатите на подсъдимите. Властимеющи галфони, не разбрахте ли че тая игра вече 20 години се върти!!!!

А, 3 годишни условни присъди на всички на последна инстанция. Платиха си вече хорицата. Що да ходят в затвор. И без това е препълнено там.