Пак фалстарт на делото срещу Марио Николов за източване на САПАРД

Едно от най-шумните съдебни дела от последните години - за източване на средства по програма САПАРД от бизнесмена Марио Николов, отново не можа да тръгне на втора инстанция. Този път Софийският апелативен съд не даде ход на процеса заради нередовно призован подсъдим.

Обратно в новината

Коментари - Пак фалстарт на делото срещу Марио Николов за източване на САПАРД | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Егати съда,егати власта,някакъв мазен тип си разиграва коня вече години.Нали са осъдени що си карат мерцедесите на всичкото отгоре продължават с далаверите,що не му вземат хладилника в орландовци на тоя мазник.

Трябваше да го съдят в Германия. Неговите авери, дето са много по-малко виновни ги осъдиха отдавна и ги вкараха в панделата. Може вече и да сас излезли - те сключиха споразумение и им дадоха минималните присъди. А нашите магистрати по стар български обичай пак нищо не могат да свършат. То още като ни приемаха в ЕС трябваше да нуи друснат една предпазна клауза за Правосъдието. Делата да се гледат в ЕС, а родните магистрати да ходят да копат картофи. Те това могат. Защото да се трошат толкова пари за двама осъдени престъпници, просто не си струва. Интересно каква точно е приината. Очевидно е че няма желание за осъдителни присъди-или поне в повечето от съставите. напоследъкк се забелязва и имитация на активност - на ниските инстанции бандюгите получават присъди, които на по-високите инстанции биват отменяни. Така с един куршум родните магистрати убиват три заека. Хем доказват някаква "независимост" ан съда, хем изпълняват желанията на лобистите, хем протакат делата до безкрайност. А бандюгите си живеят спокойно.

Само натиск и брутални рестикции от ЕС могат да спомогнат нещо да се случи по отношение на крадци. И то само, ако са имали наглостта да мамят и извън България. Тия, които ни грабят и тупат, като брашнян чувал тук - те остават недосегаеми

Ръководство на Софийски апелативен съд: Председател - ВЕСЕЛИН ПЕНГЕЗОВ ДАНИЕЛА ДОНЧЕВА - зам. председател на САС и ръководител на гражданското отделение. ПЕТЯ ШИШКОВА зам. председател на САС и ръководител на наказателното отделение. СТЕФАН ГРОЗДЕВ зам. председател на САС и ръководител на търговското отделение. Мога ли ОТ ПЪРВИ ПЪТ да позная как ще завърши това дело? А после КОМУНОИДИТЕ ще пишат - Боко пуска КРАДЦИТЕ на свобода!:0)))

Абе хора. Решенията на българския съд не ВИ ЛИ СЕ СТРУВАТ ДОСТА СЪМНИТЕЛНИ. За много от делата една инстанция постановява присъда за виновност с ,доста строги наказания , а следващата инстанция постановява точно обратното- пълна невинност. Делата се гледат по едни и същи доказателствени материали. Е, как става така ? В Западна Европа съдружниците на тези вече си излежаха присъдите , а нашите ще бъдат невинни , въпреки че те са мозъка на деянието.

Не сте наясно много..От решението на единия съд до делото при другия всяка страна има право да представя нови ДОКАЗАТЕЛСТВА за да обори предишни твърдения независимо на коя страна.. Това че винаги представят съда като виновен за липса на присъди не е вярно, защото иначе трябва да се изкарат собствените кирливи ризи на разследващи и обвинители..

Ами през 2010 година мина номера пред ЕК, но днеска сме 2012 година......а пък и "кръщаваме"полицейските си операции на съдии..

младежа ще е старец белобради, ха ха хахаха...хааа..ааа...., извинете, задавих се ...Мира

И него ще го оправдаят. В България никой не краде, няма никакви престъпления и е редно съдът да се нарича бракоразводен съд.

Просто трябва да мине малко време за да не са в една седмица с Топлото и Мургина .

Съдружникът на Марио Николов-Людмил Стойков, е съдружник в друга фирма с Цветелина Бориславова. Затова не е чудно, че е оправдан и всички негативи се обират от Марио Николов.

Е хайде да не забравяме и Гоце -Г.П. нали !