Съдът отново оправда Стойков и Николов за пране на пари

Втори подред съдебен състав на Софийския апелативен съд (САС) оправда бизнесмените Людмил Стойков и Марио Николов за пране на пари по програма САПАРД.

Обратно в новината

Коментари - Съдът отново оправда Стойков и Николов за пране на пари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

" Правосъдната " система в България - основно звено и гръбнак на организираната престъпност в страната ! Чакахме ги четвърт век да се "реформират " , хотелиерите само грабят ! Ей , безродници ! Ковчег ремарке няма !

който не им уйдиса - гербаджия. Стойков - спонсор на Първанов на президентските избори - той си го признава без бой, сега бил гербаджия. Както е тръгнло иСтанишев ще изкарат гербаджия.

Ако заключението на вещите лица е така, както е написано, то казва само,че са уникални за България, но това не значи, че не са втора употреба! В света има много по-развити технически страни, че не е никак чудно да са внесени използвани машини.Но езуитското мнение на вещите лица просто показва,че хората на Гоце не са жалили паричките и ги изкарват направо ангелчета! Бре,ще ме разплаче от умиление нашето правосъдие!

магистрати трябва да се избират от народа. При едно такова "правораздаване" шут отзад

Туй,то!...

Това е поредния жив пример за порочното българско Кривосъдие...!?Защо ли и те се ползват с привилегиите на 1-ва категория труд и ред други облаги..!Тия разплакаха и поболяха целокупния български Народ..!?Всички до...стенатааа...и ...КРРРРРРРРРРР.....-та ..до един...!!!

осъдиха "невинни". Така излиза според нашето "правосъдие". Ще се бяга навън, друго не ни остава. Тука ще останат само корумпирани съдии, полицаи и цигани

Тези "експерти" да си заврат дипломите където трябва! Лично съм виждал машините когато ги монтираха, искаха да ме наемат за настройване и поддръжка. СТАРИ СА! ВТОРА УПОТРЕБА!

Аллооо. изповедалнятааа???? Боко Тиквата що се напъва да строи магистрали? Изппълнители, подизпълнители, бачкатори т.е фирма, фирмички, партийни касички

Дали се напъва или не,ама строи,а лаещите другарите,като теб- само папкат!...

Не знам лае ли или казва истината, щото и магистралите доста пари са изпрали. Само няколкото месеца след рязането на лентичката и хоп - ремонтче-е-е-е. Новата вагистрала не трябва да се поврежда поне 10 год. Ако не е направена с материали "втора употреба". Ниско качество асфалт, вместо това, за което е платено и т.н.

Мисля си аз нещо друго :) !!! Питам се дали прокуратурата , ако предварително не знаеше , че тия са вечнооправданите две ангелски душици за всеки един съд , ДАЛИ , АМА ДАЛИ НАИСТИНА ЩЕШЕ ДА "АПЕЛИРА" 6/шест/ ПЪТИ ?????????? Не , че на някого му пука , ама не е тайна , че и прокурори и съдии са в "кюпа" и са на едни ясли ............... Дали не е поредната отчетена "дейност"..Все пак нали са на работа и трябва да се отчита дейност...????

КАЗВАТЕ ЗА ПОЛИЦАИТЕ, ЧЕ ВЗИМАЛИ МНОГО, А ПРОКУРОРИ И СЪДИИ МАЛКО ЛИ ЛАПАТ? ДАНО ВСИЧКО, КОЕТО ПРАВИТЕ ДА ВИ СЕ ВРЪЩА И ТАКА ВСЕКИМУ.

Ами и те преди две седмици щяха да протестират за същото като меверейските тюфлеци.

В БЪЛГАРИЯ НЕВИННИ В ГЕРМАНИЯ ВИНОВНИ - ДА ЖИВЕЕ НАЙ СПРАВЕДЛИВИЯ СЪД В СВЕТА - БЪЛГАСКИЯТ СЪД. Право седи криво съди - рано се задавят от рушветите.

Едните перат, другите сушат и се наслаждават на уханието на омекотителя. И така до давност или до пенсия с 20 заплати.

С една дума - България !

моля прокурорите да се вземат в ръще! Прането на пари не бива да се разглежда като престъпление, защото ако е престъпление, няма да има, кой да управлява България.

ПРОСТО НЕЕЕЕМАМ ДУМИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Това, което в другите области се опитват да го изкарват корупция, в българския съд се нарича просто работа- легализирано, законно и със стил!

Само харчат бюджетни пари, някой трябваше да ги отсвири досега.

Не бях сигурен за котрагентите в германия на тези двамата и попрочетох коментарите.И се оказа че е точно така както предполагах. Немските контрагенти на тези юнаци са били осъдени.За това пак предлагам:БГ трябва да се откаже от суверенитета си в областа на правораздаването.И правораздаването в БГ да се поеме от нашите СЪЮЗНИЦИ.Ка да стане не знам.Мойта работа е да формулирам проблема.

Германците които бяха съратниците по тази афера отдавна си излежаха присъдите. Може вече и да са ги "реабилитирали" по давност. Нали ушким имаше международни наблюдатели по това дело. Те вече са изгубили интерес. Може и да са умрели, хората. Толкова бързо работи тази наша система.

E така се изкарват пари! Сигурни , а не да се молят за повишаване на заплати с бюджетни пари. Изкарват си ги съдиите и прокурорите от престъпиците

И в този прекрасен момент шест- цифрените суми удобно кацнаха в правилните сметки! Шах и мат, Алилуя и финито!

Има ли такава държава?

Ти не ходи ли на изборите?...

За пръв път ,...НЕ СЪМ. Мисля вече ,въобще да НЕ ХОДЯ.

България!

Бг-СЪД е могу як ,....не се поддава на натиск,вече 27г.

Уникални машини,...еб..си квалификацията. Жалки доценти, жалки експерти. Още по времето на соца във НРБ се внасяха машини по второ направление които бяха също уникални...а си бяха чиста втора употреба и бяха изхвърлени от производство в съответната страна.СРАМ! СРАМ! СРАМ!

се произвеждат дипломи според партийната принадлежност на клиента. Плаща се /делка се/ за проекти, плаща се за дипломи.

Няма нужда от пприказки... цялото управление на държавата ни е проядено. Аз не зная какво още чакаме, да храним едни лами, на които никога не е достатъчно откраднатото. Явно сме много тъп народ, овчедушен, пък после с претенции.... Никого няма д аосъди тази умряла система, крайно време е да се въведе румънския модел и да се почва от върховете надолу.....

Уникална държава!!! Уникални съдии!!!

Съдебният състав, оправдал тези двамата, за чиито афери алармираха чак от Германия и Австрия, където бяха осъдени и лежаха в затвора подобни типове за подобни действия, много добре знае откъде може да получи неопровержими доказателства /ако "случайно" той няма такива или вече са услужливо унищожени за доста големи суми/. Ето заради такива съдии държавата ни е такава и никой няма доверие нито на съд, нито на полиция.

Тая година, не са вдигани заплатите в СЪД.СИСТЕМА...,АЙДЕ ДЕ.

требва да им индексират бюджета? Ми то на пенционера например му дават неколко лева към средата на следващата година /ако устиска зимата /. Явно съдът е крехък като китайски порцелан.

- непобедимите от съда герои... Впрочем както Вили Краус и други, чиито влакови композиции биваха ускорявани от морето до Сърбия като особено бързи пратки.

Тия двамата са червени. Бяха в изборните клипове на БСП по времето на Станишеф и са спонсори на столетницата. Как да се поризнесе прокуратурата, като и тя е червена?

Недей да лъжеш бе манго тия двамата са гербаджии а прокуратурата и съда са контролирани именно от мутро-мафиотите от герб.

ти си млад и пренаписваш историята. Знаеш ли кога плаваха за Сърбия шлеповете им? Седни на трите точки и изучавай прихода.

мда, маринчо, цинге цървено. Лъжеш като всеки недобит комунист. А герберите - и те са мръсни комуняги. Лустрация трябваше за вас, изтребване до крак.

Недей да лъжеш ма фусто.Нали знаеш поговорката :Каквото повикало такова се обадило.Точно Стайков беше спонсор на Първанов за президентските избори.

Нема ли да протестираме ,Алоуууу Протестна Мрежа от Долари и Тъпунгери

България няма корупция-тя е за по интелигентните нации.Тук е един смрадлив кенеф,пълен с рушветчии и един страхлив народ,който няма усещане за чест и достойнство

С три думи: Няма такава държава!!

Това не е никаква новина.Дано най справидливия ги осъди.,това не бг.мафията наречена съд.

а ДАНО , АМА.....НЕЩО НЕ СТАВА. жИВЕЯТ СИ ТЕ И СЕМЕЙСТВАТА ИМ С КЪРВАВИТЕ КРАДЕНИ ПАРИ И НЕ ИМ ПУКА.

срещу решението на съда.

са били свързани с прихода.

Абе вие какво искате ? Невинни са я , гоце е патерица на власта , а в деня когато трибунала гласува отнемане имунитета на Сидеров с гласовете на ония ббц ли кви ли на Хр. ковачки правителството удължи с още 15 години концесията за мините. работниците дето неполучават заплати и умират , нямат значение , важна е власта на олигархията

-" Вещите лица Венцислав Ненов и Динко Йорданов инженери, доценти и преподаватели, бяха категорични, че машините за месопреработка в дружествата, контролирани от Николов, са уникални за България и дори в момента нямало толкова качествени поточни линии, предаде "Правен свят". "." Уникално!Смеховка до поболяване!!!Какви уникални доводи на защитата,базирани на "великите "спецове и разбирачи от техника Венцислав Ненов и Динко Йорданов инженери, доценти и преподаватели!!! Ха,ха-смях,смях и пак смях!Тука се касае,дали далаверата е с машини втора употреба,А НЕ,ДАЛИ СА УНИКАЛНИ ЗА БЪЛГАРИЯ!Че то вече много отдавна нищо не се произвежда в България и ние сме 100 години след маймуните и още толкова в ляво!Тази четвърт вековна"демократизация"спъна и срина не само техническото и технологичното ни развитие,а въобще ни изпрати в световната канавка по каквото и да било развитие!Ние не само спряхме развитието си,ние се връщаме стремглаво назад към маймунизацията!Пък и това дело има още време,да отпадне по давност!Ще трябва само още малко протакане!

Стига де, гайди и дървени лъжици праим..

Тия двамата колко зулуми и далавери удариха в България и по Европа ви е бедна фантазията. А самия агент Гоце да обясни кои са основните спонсори на всички досега негови предизборни кампании.... Съда НИКОГА няма да посмее /поне не и този който е в България/ да вкара тия мафиоти в панделата. НИКОГА !!! И не защото са невинни , а защото са отдавна в голямата "игра" ...и ако си отворят уста , ще потече такава помия и за измислената семейна партия на агент Гоце - АБВ , и за БСП и за целия партиен елит на Перник и областта .. за дрогата ... за контрабандата .. за далаверите около заводите в Радомир.... а бе за какво се сетите ...та дори за сегашната ОБЩА "ИГРА" С "КОАЛИЦИОННИТЕ ПАРТЬОРИ" .. Отдавна за тия двамата , милионите са като за вас 200-та левовите банкноти .... А пък , те самите колко полицаи и съдии са си напазарували , колко незаконни сделки въртят през поне едно 25-30 офшорни фирми... ТИЯ СА ВКАРАНИ В ИГРАТА И ЗАСЕГА РАБОТОДАТЕЛИТЕ ИМ СА ДОВОЛНИ ОТ ТЯХ И НЯМАТ НАМЕРЕНИЕ ДА ГИ "ЖЕРТВАТ"..ТА АКО ЩЕ НЕ ЗА 7 500 000 А ЗА 7 500 000 000 ДА ИМАТ ДОКАЗАТЕЛСТВА.... ВСИЧКО Е ЕДИН ФАРС И ОТЧИТАНЕ НА ДЕЙНОСТ .. ДА СЕ РАДВА МАТРЯЛА , ЧЕ УЖ СЕ ПРАВИ НЕЩО,,И ВИДИТЕ ЛИ НИЕ ГИ АРЕСТУВАМЕ И "ТЕ" ГИ ПУСКАТ ...................................НАИВИТЕТ И ГЛУПОСТ Е ДА СЕ ВЯРВА НА ТАЗИ СИСТЕМА И НА ТАЗИ ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА СЪЗДАЛА МАФИЯ ВЪТРЕ В ДЪРЖАВАТА И НЕОСЪДИЛА ДОСЕГА ЕФЕКТИВНО И НЕВКАРАЛА В ЗАТВОРА ПОНЕ ЕДИН МИНИСТЪР-ПРЕДЕСЕДАТЕЛ ИЛИ ПРЕЗИДЕНТ...

То да е само Гоце, с мед да го мажеш, ама не е само той. Всеки, докоснал се до власт е забъркан в далавери.Може би само Андрей Пантев не излезе по-богат от парламента. Но-о, нищо. Нали знаете предсказанията на Слава Севрюкова ? Те ще си го получат.

Закриване на съдебната система-няма никакъв смисъл от нея, или в лошия вариант преименуването и например -ОПРАВДАТЕЛ

Това е българският съд. Нито един не може да стане съдия или прокурор ако родителите му не са съдии и прокурори или няма политическа протекция... за какъв съд и какво правосъдие говорим...Уж някакви нагодени предварително ясн конкурси и т.н.

'Независимата' кривораздавателна система доказа себе си за пореден път! Няма СМИСЪЛ нищо тук в държавата Тиквония!!

Комунистите няма как сами да се осъдят. Жалко за съда и държавата. Няма как сериозен човек, българин или чужденец да прави бизнес в България.

Сега пък пране на пари. То не беше източване, то не беше "организирана престъпна група". А всъщност е търговско-правен въпрос. Трябвало е да купи нови машини, а той купил стари. И някои австрийски фирми обидени. Съд до дупка, ако може затвор, интересите на Европа юбер аллес !

Абе,неврастеник, партньорите им по сделка в Германия ги осъдиха и си излежаха, той тук си разхожда костюма струващ годишния доход на един пенсионер на свобода. Каква Европа бе нещастници? Много мразите Европа, но умирате за паричките дето идват оттам.

В България нито един богаташ,нито един съдия,нито един депутат или министър няма да се спасят опри второто пришествие!! Тук цари тотален хаос и престъпност,всеки може да си прави,каквото си иска,стига да е обграден от малко повече пари!Нито един от тези няма да се спаси!!!!!!!!!!!

Ето така се краде безнаказано в България! Защо да не крадат и останалите,след,като няма съд и няма,кой да те спре или накаже?!? Изпокрадоха държавата и накрая всички невинни! След това правителствата ни деряли кожата,ами ще я дерат,като ни крадат нон-стоп и ние си мълчим,ще ни крадат и ще ни дерат и подиграват...

Да закриват съдилищата в България. За какво само да ги издържаме, като досега никой не са осъдили.

Съдружниците им по сделката ч/з САПАРД в ГЕРМАНИЯ вече ИЗЛЕЖАХА присъдите си!?!?!! А подкупния и неработещ съд в Б-я оправдана нашите КРАДЦИ за 6-ти пореден път!?!?!??? И тези"съдии" искат по-високи заплати!?!?!??? На какво основание??? За 26 год "уж демокрация" НЯМА ОСЪДЕН политик и мафиот??????ТРЯБВА С М Я Н А за ВСИЧКИ съдии на ВСИЧКИ нива!!!!! Сегашните са най-големите мафиати в Б-я!!! БЕЗ изключения!!!!!!!!

Ето при такива решения на съда трябва да има бурни протести!!!! Но,всичко мълчи,народа спи и продажните съдии за пореден път изкарват престъпниците невинни! Затова тук ще е вечна мизерия,защото народа си го заслужава!!!

Много ми е тъжно, обаче ще трябва да се съглася с Вас :(

Съдебната система, комунистическата простотия, насадена в нацията ни и робският манталитет на българина - заедно това прави картината в родината ни днес. Събирам на едно място различни по смисъла и съдържанието си неща, но именно те са определящите. Ако едно от тях поне беше както трябва, и трите нямаше да са факт, а Бългрия щеше да е мног по-добро място. А най-обидното от трите е страха на българския мъж! Ако имахме мъже, а не бъзливи и лъжливи лигли...